Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зі стогонами порохоботів ясно

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А як вам намагання зебілоїдного бидла виправжати зрадника?

3. Lanktocha

Досить харкати жовчю і захлинатися від злості!
    Заворушення і бунти не дуже зараз доречні і яка їм причина? Організатори вже не "провокатори" і "Агенти Кремля"?

4. Blaberus

Пропонуєте запалитися любов"ю до падлокловуна і повзати перед ним навколішках разом з зебілами?
    Зрада.
    Так. Бо зебільний боженька зізнався в державній зраді. Він гірший за ворога.

5. Lanktocha

Були не всі задоволені Кучмою, акції "Україна без Кучми!" переросли у помаранчеву революцію, бунти та мітинги "Україно повстань!", бунти у Врадіївці... поступово переросли у революцію гідності.
    А тепер що? Чи всі задоволені Зеленським - не всі, чи всі хочуть бачитии Порошенка на бульдозері, його пристусованість до всього і до всіх, майже як вічний міністр Аваков - не всі бажають.

6. Бо воно бидло і дегенерати

• Тупо Тупо x 1
  7. Кот – питбуль и Украина

POSTED BY: GOTELIER BANDEROVEC 26 ЧЕРВНЯ, 2021
    Я не помню, кто сказал, что армия из баранов, во главе которой стоит лев, обязательно победит армию львов, во главе которой стоит баран. Это прямо касается нас, украинцев, и нашей страны Украины.

Природа, сама жизнь, иногда подбрасывает нам такие примеры, что никакие ученые не могут даже в своих вещих снах подсмотреть. И эти примеры есть просто поразительная аналогия с сюжетами двуногих млекопитающих, которые считают себя разумными. Это я про 73%, если кто не понял.

Посмотрите на эти фотографии.
    Это кот, который вырос и живет в семье питбулей. Я не специалист по собакам, но фото пасти собак ясно показывает, что эта зверюга сначала тебе что-то откусит, а только после спросит, что ты тут делаешь. Посмотрите на этого кота. Да, мелковат по сравнению с питбулями, но в теле этого кота живет виртуальный питбуль огромных размеров. Как вы думаете, мог бы этот кот организовать команду дворовых помойных собак на районе, чтобы отжать все самые престижные мусорки возле супермаркетов? Да влет. У меня нет никаких сомнений. И все помойные cобаки его бы слушались и повиновались.

Кот в семье питбулей – равный. Не по физическй силе. По силе духа.

Такой была и Украина до апреля 2019. Равная среди самых сильных стран Земля по силе духа. Но физически сильно уступающая мировым питбулям. А мировые питбули оценивают дух, а на размеры. Погоняло Пороха среди мировых лидеров было и остается очень красноречивым – «Бульдозер». Погоняло Генерала Муженко в армии было и остается «Витя – война». Это вам что-то говорит? Мне говорит очень многое.

Мне очень обидно, что 73% населения Украины умственные инвалиды. Эти зебилы променяли на ослов боевых котов, которых не просто уважали мировые питбули, а принимали за равных! Вы представляете себе глубину идиотизма украинского народа? Я до сих пор не представляю. Я, наверно, никогда с этим не смирюсь.
    Я вчера с утра ничего не ел до вечера. Чтобы вечером посмотреть интервью Моники Зеленски видной журношлюхе Мосейчускабеевой. Я не ел, чтобы желудок был пуст, в случае рвотного рефлекса.

Весь мир узнал, что операцию по задержанию вагнеровцев лично слил говнокомандующий ВСУ Украины. И это страшный, огромный, несмываемый позор Украины!

Два года назад 73% баранов променяли Бульдозер на Монику Зеленски. И Украина сейчас живет согласно сериала «Слуга уродов». А 73% зегенератов знают, что в сериале следует за разрывом отношений с МВФ, когда Украине предстоит выплатить долг? Я подскажу. Согласно сериалу, 73% зебилов несут свои золотые зубы, золото, драгоценные камни, валюту и другие ценности на Банковую, чтобы покрыть долги МВФ.

Готовьтесь, зебилы, спасать своего бубочку. Причем, судя по активности моносброда в Раде, финансово спасать бубочку вам придется принудительно, вне зависимости от ваших желаний.

Ваш Готельєр – бандерівець

8. Blaberus

І до чого ця філософія?
    Але Ви не посміли заперечувати факит державної зради падлокловуна.

9. Порівнювати примусову посадку літака для захоплення білоруського опозиціонера Романа Протасевича і операцію по захопленню "вагнерівців" - це все одно, що порівнювати "95 квартал" з 95 бригадою Збройних сил України.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, виявляється, що зовнішній борг вже опублікований не тільки за квітень, а й є навіть і за травень :)
    Державний борг України [2021] ᐈ Мінфін

Там всякі таблиці з діаграмами, так що при бажанні можете глянути.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, що можна сказати? В цілому зовнішній борг з початку року зменшується. Незначно, але зменшується.
    Так що казати, що "клоуни при владі" розвалюють економіку України якось не доводиться.

12. Gyppsy

А як тоді зрозуміти ось цю таблицю?
    [​IMG][​IMG]

13. Lanktocha

Знову "Бе-бе-бе..."
    Ніколи не ідеалізував Зеленського. Але, для цікавості, в який раз "червона лінія" перетнута, 101, 110 чи 120?

14. Blaberus

До речі, поскільки Ви не вмієте користуватися Гуглем, я зробив це за Вас.
    Це приємно, бо з"являється привід чергового разу ткнути зебіла мавпячою пикою в лайно.
    З задоволенням починаю цю приємну процедуру. Ось Вам раз посиланнячко:
    Украинский диспетчер грозил истребителями самолету "Белавиа" | DW | 21.10.2016

Ось Вам два посиланнячко:
    В «Борисполе» посадили самолет с топ-фигурантом дела «ПриватБанка», который хотел бежать из страны | Громадское телевидение

Як бачимо, прецеденти були. І що? Де санкції? Де обурення ліберастичного суспільства, чому Україну не вигнали з ООН?
    А правда в тому, що Ваш боженька сцикло і зрадник. І ще правда в тому, що Ви не маєте досить фантазії щоб виправдати Ваше сцикло. І як слідство, Вас знов ткнули мавпячою пикою в кловуняче лайно а Ви лише дригаєте кінцівками і пускаєте булькашки. Бо стул рідкий.

15. Blaberus

Всі злочини падлокловуна ретельно фіксуються. Зараз я невзмозі все пригадати.
    Але мені здається що більш доречною буде наступна постановка питання: які жертви повинні бути принесені, щоб мудрий нарід став хоча би трохи розумнішим?

16. Blaberus

О, бачу шановний VasMT в темі.
    Шановний VasMT, Вам приємно мати головнокомандувача-зрадника?

17. Lanktocha

Тобто конкретної відповіді нема?
    Майдан у розпалі за "прогнозами" чорноволохів мав вже початись давно.
    На все свій час і не допустіть фальстар!

18. Blaberus

Я зараз не можу точно згадати.
    Був сайт https://ze.live/ , на якому ретельно все фіксувалося. Але шмаркля чи то його знищіла, чи то забила його д-досом.
    Можна ознайомитись на ФБ: Ze.Live
    Так чи інакше, сам факт того, що воно забруднює собою посаду президента, є переткнутою червоною лінією. Бо падло божилося, що піде в історію, якшо бодай хоч раз порушить закон.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я мав на увазі помісячну таблицю за цей рік. Там - тенденція до зменшення державного боргу, в першу чергу - зовнішнього.

З початку року зовнішній борг зменшився приблизно на 37 мільярдів гривень. І в цілому борг зменшився на 35 мільярдів.
    Цими цифрами не поманіпулюєш. То про "велике крадівництво" можна всяким омелянам кричати скільки завгодно, а ці цифри - під міжнародним контролем.

20. Gyppsy

Дивно трохи получається - помісячно борг зменшується, а назагал за рік - росте... :scratch_one-s_head:
    @medwedo berlogsoni, а чому то так з Вашого погляду як бухгалтера і математика?

а де твій аватар? :)