Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:haha: халва-халва. Порохоботи перейшли на новий виток дезінформації: просто казати, що геть погано, вдовбувати хоч це. :cry:

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безумовно! Їм не плювати на свого шмарклявого боженьку, заради кломфортного життя якого вони здатні знищіти країну.
    Стосовно того, що порохоботи не можуть заспокоїтись: вони не готові знищіти країну заради комфортного життя боженьки зебілів.
    Ви, напевне, ідеаліст з "покоління сніжинок". Зрозуміли чому?
    Зібрати і викрити негатив і злочіни Зеленського не складно: волно саме про них розповідає. А можливо хтось його свідомо підставляє, бо воно тупе і ще деградувало на грунті наркоманії.
    Вам сподобалось, як воно без катувань зізналося в зраді?

3. Blaberus

Доброго дня!
    Шановна пані, Ви колись писали що операції стосовно "Вагнера" не існувало. А Зеленський заявив що він здав операцію російському сателіту, тобто кремлю.
    Кому я повинен вірити? Президенту або Вам?

4. Blaberus

Може замість коксу йому підкинули "наркотик правди"?

5. Silver bullet

Порохоскот на перекручуванні робить навар) Дійсно, в Кремлі планували операцію, переправили молодиків через кордон, можливо, з ким і з нашої сторони домовлялись. Хай РНБО досліджують.
    Але мало що Кремль там розроблятиме. Тому вірте мені, а президенту - само собою).
    Як же ж весело порохоботів опускати. Молодець Зеленський,що не купується і на свою голову не робить авантюр.
    Він таки швидко вчиться.
    А я ще не хотіла за нього голосувати.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Коли останній раз кололи заспокійливе? Скоро людина захлиснеться у своїй жовчі.

Ідеал кровопролитний майдан, всенародний бунт з вилами і сокирами проти Зеленського, натовп нарваних вітає оплесками Порошенка на бульдозері, а русняві танки у цей час під шумок штурмують Харків?

7. Blaberus

Як цікаво! Таким чином, виходячі з Вашої теорії, яку вигадав мій слуга Вєніславський, ми маємо наступну загадку: країні А потрібно переправити своїх головорізів з країни В в країну С через країну Д; увага, запитання: до чого тут країна Е?
    Як так? Виникає дісонанс: або ви праві, операцій з "Вагнером" це вигадка і таким чином президент є тупим, нахабним і шмарклявим брехлом; або правий призидент і тупим, нахабним і шмарклявим брехлом є саме Ви. Тобто, або президент зрадник, а Ви його звинувачуєте в брехні, або президент наркоман, що страждає на галюцінації. Тож кому з вас двох вірити?
    Катастрофічєскі(С)
    ...........
    Тобто, Ви не відповіли на запитання: кому з вас вірити?

8. Blaberus

І Ви теж не відповіли на запитання: Вам сподобалось чи ні?

9. Blaberus

Ви впевнені? Росіяни, за звичаєм, не цінують життя своїх агентів. Особливо, якшо агент слабкорозвинений сцикливий наркоша.

10. Blaberus

Silver bullet, чому Ви мовчите? Або запитання занадто складне для Вас?

11. Silver bullet

:))) операція з вагнерівцями є вигадка для оббріхування Єрмака чи самого Зеленського. Добре підставлена пастка, розроблена в Кремлі, в яку Зеленський не вскочив. Тобто нашої операції не було - була фсбешна розробка. Про що і сказав президент.
    Якщо насєкомоє з "єтіх" , то для вас операція була, а для мене і Зеленського - ні. Не наша ця операція. Видихайте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Blaberus

А ось тут Ви знов збрехали, як про заробітну плату на Малишева.
    Тупа брехлива гнида не казала, що це російська операція. Тупа брехлива гнида казала що операція не українська. Згодом один з моїх численних слуг вигадав про те що операція російська. Логіка тут не відчувається, але звідки у зеленої отари логіка?
    І тоді виникає запитання: якшо Україна не мала участь в проведені тієї операції, яка її ціль? Заарештувати військових злочинців? Хіба це не в інтересах України? Навіщо було зливати операцію росіянам?
    Не моя війна(С)?
    ......
    І знову Ви мене не цітували. Сподівались що я не побачу Вашої брехні і не викрию її? Даремно сподівались. Я дуже полюбляю викривати брехню зебілів і тикати пиками в гівно їх брехні.

Останнє редагування: 26 чер 2021
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про розпіарену оперцію, як не є працівником спец.служб, всіх нюансів, чому і завдяки кому не вдалася не можу сказати.
    Не раз казав, до Зеленського маю багато зауважень. для мене оптимально, не підтримати, ні одного, ні другого.

14. Реакція Президента на інтерв'ю приЗЕдента.☝

Петро Порошенко©
    Сьогодні, після низки самовикривальних одкровень Зеленського в інтерв’ю найбільшому олігархічному каналу, країна потребує правди і відповідей. Адже йдеться про очевидні загрози національній безпеці і традиційну брехню першої особи.

Про вагнерівців в Офісі брехали вже не раз. Цілий рік твердили, нібито не було жодної операції із затримання тридцяти трьох російських терористів, на руках яких – кров загиблих українців і збиті літаки Іл-76 та Ан-26. Та вчора Зеленський вперше за увесь цей час визнав, що досі заперечувана ним спецоперація таки готувалася, і чітко дав зрозуміти, що саме він в останній момент її згорнув.

Результат нам відомий ще з літа 2020-го. Виродки із приватної армії Вагнера уникнули відповідальності за вбивства наших воїнів і назавжди розчинилися в безмежних російських просторах.

Тепер Зеленський звинуватив наших партнерів в тому, що нібито то вони втягнули Україну в чужу спецоперацію. Поздравляю вас, господин, соврамши, – це знову брехня. А правда в тому, що санкцію на розробку, підготовку і проведення спецоперації свого часу віддав я особисто, коли ще працював Президентом. І наказав залучити до проведення української спецоперації наших західних партнерів. Путінські вбивці-вагнерівці залишили кривавий слід в багатьох країнах світу. І за ними багато хто полював, намагаючись притягнути їх до відповідальності.

Заяви, а головне дії Зеленського підривають довіру до українських спецслужб з боку розвідувальних органів наших євроатлантичних партнерів, на формування якої наша команда витратила п'ять років. «Зізнання» Зеленського лише підкреслили наскільки гострою є необхідність незалежного розслідування зриву спецоперації, особливо на тлі плутаної розповіді про те, що саме він «попередив» Лукашенка. І тут потрібна ясність. Суспільство має знати правду.

На відміну від Зеленського, я не дозволю собі кидатися голослівними звинуваченнями у державній зраді. Для цього потрібне неупереджене розслідування. І якщо в СБУ, яку Зеленський контролює на сто відсотків, немає питань до Єрмака, і, очевидно, до Зеленського, то ці питання є в українського народу.

Тому наступного тижня у Верховній Раді «Європейська Солідарність» разом з партнерами вимагатиме в предмет діяльності ТСК із розслідування можливих фактів державної зради включити зрив спецоперації із затримання головорізів-вагнерівців. І запросити на її засідання Володимира Зеленського. Я буду лише радий, якщо, відповідаючи на питання, він зможе зняти питання щодо ролі в цій історії його особисто та його оточення.

Шок викликає іще одне зізнання Зеленського. Виявляється, він свідомо зловживає публічними претензіями до наших ключових партнерів, бо, мовляв, таким чином повертає суб'єктність країні. Він глибоко помиляється, бо це дуже ризикована дорога до того, щоби залишитися сам-на-сам з агресором. А, по-друге, які аргументи мають бути у наших партнерів не зустрічатися з Путіним, якщо сам Зеленський вимагає тет-а-тет із російським диктатором?

А після того, як він зізнався, що припускає через референдум фактично позбутися окупованих районів Донбасу, що ми очікуємо від наших союзників? Звідки в американській та європейській столицях мають черпати впевненість, що Україна серйозно бореться за повернення Криму, Донеччини та Луганщини, якщо вони побачили готовність Зеленського зректися людей і територій, побудувавши «стіну». Залишити їх під російським контролем, прикрившись референдумом від відповідальності. Ця його ініціатива – ніщо інше як замах на злочин, передбачений статтею 110 Кримінального кодексу «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України». І хай не забуває, що імунітет не вічний, і що за злочини і брехню точно доведеться відповідати.

Отже, вчорашнім інтерв’ю Зеленський нашкодив собі, і то було би його проблемою, якби вся Україна не опинилася у нього в заручниках. Некомпетентна влада дилетантів – це проблема усієї країни, і наш обов’язок – всіма силами мінімізувати ту шкоду, яку ця влада завдає Україні.

View: https://www.facebook.com/petroporoshenko/posts/2492958720838505

15. Blaberus

Але набовтав падлокловун на 111 статтю. Я ніяк не зрозумію: це він тупий, чи хтось його підставляє користуючись його природною дурістю та наркотичною деградацією?
    Так, ви вже позиціонували себе давньогрецьким ідіотом.

16. View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2966880136914117/

17. FB_IMG_1624705293381.jpg FB_IMG_1624669798187.jpg

18. Робоча сосна Верещук в своєму пості безапеляційно заявляє про те, що бувший президент не має права обговорювати справу "вагнерівців", бо це сувора державна таємниця. Зате Зєлі злити держтаємницю самопроголошеному диктатору, так ето всігда пожалуйста. От мені цікаво, невже вони не розуміють, що після закінчення каденції пів-шостого, більшість з них буде шукати куди би заникатися так, щоб їх не знайшли?

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

і для мене - ні.
    Адже у примусовій посадці іноземного літака на власній території стільки непередбачуваного, що жодна розумна людина, жодний розумний політик на це б не пішов.
    А які наслідки примусового заверення транзитного літака на свої аеродроми, яскраво продемонстрував Лукашенко. І зараз сьорбає санкції по повній.
    Чекаємо на розповідь про вагнерівців від Беллінгкет.

20. Blaberus

Зебіли, ви жалюгідні. Стіль дегенеративні виправдовування для вашого боженькі здатні вигадати лише ви.
    Падлокловун вже досить розповів. На 111 статтю.

а де твій аватар? :)