Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тема що, про Порошенко? Чому зебіли не можуть без нього жити? Вони що, не вважають гнідьониша президентом, як я?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікава техніка використовується зараз при будівництві доріг і мостів.
    Теплоізольований бункер-завантажувач асфальту, щоб температура всієї маси була рівномірною, а отже - покриття було якісним.
    Шліфувальна машина для бетонованого покриття дороги.
    Щось я не припам"ятовую, щоб раніше така техніка використовувалася. Тому і дорожче зараз, бо будується якісніше, за останніми технологіями.

View: https://youtu.be/d2MyPBwvlO0?t=75

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Blaberus

Ага. Ось така:

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є тут коректування:
    Хоча би у квітні 2014 був штурм військоматів добровольцями, після "вадінтур" і багато чого невиконаного, кількість добровольців зменшилась. Заперечення є?
    Хто би говорив. Кого ще болить, що один мусить лізти у вікно, як у двері не впустили. Повторюю, я не бажаю бачити на цій посаді, ні одного, ні другого.

5. Blaberus

Нема.
    А зараз я маю запитання: Чому?
    Я дещо не розумію алегорію.
    Ви маєте право бажати хоч Бойко, хоч Рабіновіча, хоч чорта лисого. У нас демократія (поки ще).

6. Lanktocha

Краще не "переводити стрілки", а так зрозумів, що і армійці багато в чому побачили обман і від Порошенка у 2019 відвернулись. Краще назвати і визнати причину, а не вічне обзивання і "Бу-бу-бу".
    Ніколи не був прихильником проросійських.

7. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

нещодавно ОПЗЖ спалили прапор УПА.
    Но я не вполне понял что именно они хотели донести то.

8. Blaberus

"Бу-бу-бу" це відповідь?
    Але відповідь набагато простіша за Ваше "Бу-бу-бу". Просто добровольчий потенціал скінчівся. А скінчився він тому що війна затягнулась.
    А зараз, де Ви бачіте обзивання в цьому дописі?
    Ну чому так? Хіба Ви не вивчаєте сайти ДНР? Хіба Ви не використовуєте інформацію з них як аргумент, тобто Ви їм довіряєте?

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Миху і Бляберусю! Приємна для Вас новина. Сергій Лещенко отримав "кнопку Ютьюба" - офіційне підтвердження того, що на його канал підписалося більше ста тисяч користувачів.
    Подивіться, це цікаво.

View: https://youtu.be/POyAxpRt-cU?t=72

• Подобається Подобається x 1
  10. Blaberus

Дякую за новину! Але я розумію що бидла більше ніж сто тисяч.
    Там щось є про московську шльондру та квартиру, що куплена на крадені гроші? Якшо є, напишить. Я обов"язково подивлюсь.
    Ну а поки мені невідомо, чи є така інформація чи нема, мені досить подивитись назву відосіка. А назва наступна: "Аваков-Разумков против Зеленского и за Фирташа с Фуксом. Ахметов идет в атаку.Серебряная кнопка наша".
    Взагалі, дуже приємно що шмаркля наживає собі ворогів. Жалюгідній шмарклі вже недовго залишилось. Кожен мріє вчіпитись в кловунячу гарлянку.

11. Lanktocha

Як все запущено, за своєю розмовою і своїми відповідями слідкуєте? Тактика, на ватних каналах, типу "Наш" щодня злоба, агресія до певних людей, дорікання, що з РаССєюшкою посварились, що "дєдафф" нешануєм... майже така сама тактика з постійними доріканнями на порохоботських каналах.
    Для початку не вивчаю і не подаю, як незаперечну істину, як порохоботи "Євангеліє" від чорноволохів. Є правило, треба знати, що робиться у ворога та що він замислив.

12. View: https://twitter.com/sergey_prach/status/1407646267216482306?s=19

13. Lanktocha

Не вічний Зеленський, стане від того легше, запустіть таймер до початку президентських виборів!

14. Blaberus

Яка бурхлива реакція! Не чекали, що на запитання, з якого Ви роками мозок сушили, є така проста і логічна відповідь?
    І, до речі, Ви не лише ретельно вивчаете і погоджуєтесь з сайтами ДНР, але ще й канал "Наш" дивитесь?
    І знову брешете!
    Ви матеріали цих сайтів подавали як аргументи, як незаперечну істину, як зебіли подають "Євангеліє" від Скабєєвой та Соловьйова.

15. Blaberus

Але шкода залишиться надовго. Та й огидно втрачати роки життя через дегенератів.

16. Жадібний платить двічі, дурень тричі, а лох платить завжди ...

17. Lanktocha

М-да, порохоботам лиш би щось на когось повісити, доречно чи недоречно, лиш би завдання з методички виконати і пиріжок заробити.
    Що за скміш кефіру з оселедцем? Коли і де, заслужені путінські пропагандони хвалили Зеленського чи давали якісь вказівки його виборцям?

18. Blaberus

Коли і де, заслужені путінські пропагандони хвалили Порошенко чи давали якісь вказівки його виборцям?

19. Lanktocha

А ви стрілочник, шановний. Проаналізуємо всі їх шабаші, думаю, не згадували і не хвалили Анджея Дуду, Папу Римського... про що це говорить, ці персонажі вигідні та лояльні Кремлю?

а де твій аватар? :)