Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Капець, тупий ти циган.
    Сьогодні Зеленський має більше підтримки, ніж Порошенко - факт.

Давайте складемо порівняльну таблицю хто більше збрехав.

Виявиться, що Зеленський набагато більший брехун.
    Але мудрий нарід дає перевагу брехуну.

Висновок: український народ вибрав собі подібного - неосвіченого лицеміра і брехуна, бо він сам такий є.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, а тобі хіба не смішно? :)))
    Міську, не бзди, все буде добре;
    Міську, а ти знаєш реальну історію? о_О

Так же ж скукатіща... :)

Львівець @Мих -уїл, а я і не бздю. Бо я знаю - все буде добре;
    Львівець @Мих -уїл, а чого Ви чекали від Зе і його команди?
    Так що, львівець @Мих -уїл, не бзди, все буде добре ;

3. Існує три види брехні: брехня, нахабна брехня і Зе-новини.

Офіс Зеленського видалив із заяви слова Байдена про надання ПДЧ в НАТО для України.

Так, відразу після розмови лідерів двох країн Білий дім і ОПУ опублікували суперечливі офіційні повідомлення про телефонний дзвінок між Байденом і Зеленським.

Ось як висвітлив розмова Офіс Зеленського:

"Президент США наголосив на повній підтримці євроатлантичної інтеграції України та важливості надання Українській державі Плану дій щодо членства в Альянсі. Він запевнив, що позиція України обов'язково буде врахована під час обговорення стратегічних питань в НАТО, а також планованих заходів найвищого рівня".

У той же час, Білий дім заперечує, що Байден підтримав надання ПДЧ Україні в Альянсі.

"Українці неправильно охарактеризували заяву і виправили повідомлення", - підкреслив представник американського СНБ.

Станом на ранок 8 червня офіційне повідомлення на сайті ОПУ виглядає так:

"Джо Байден запевнив, що позиція України обов'язково буде врахована під час обговорення стратегічних питань в НАТО, а також запланованих заходів найвищого рівня. Володимир Зеленський відзначив важливість надання Українській державі ПДЧ".

Ой, як незручно вийшло ... Хоча, попит породжує пропозицію. Зараз в Україні величезний попит на брехня, і Зе-влада цим користується. Підловили в черговий раз? Нічого страшного, це не Липецька фабрика - плебс до вечора забуде, а пам'ять у нього, як у акваріумний рибки. Так і живемо...

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не тільки від США залежить членство в НАТО ( принаймні офіційно).
    Надання ПДЧ ще не гарантує вступ, дехто вступав і без цього. Країни зі своєрідними "пухлинами", як Молдова із Придністров'ям, Грузія із Абхазією... для ЄС і НАТО не цікаві.

5. Я подивився усі відео Denys Bihus з "плівками Медвєдчука".

Зрозуміло, що вони, направлені не проти кума Путіна, а проти Петро Порошенко

Про це зізнається сам Денис, неодноразово наголошуючи, що про "Медвєдчука ми все знаємо".

Я теж не почув на цих плівках чогось особливо нового.

Якщо це весь" компромат" на Петра Порошенка, а фігурує він у ньому переважно у словах самого ведучого, адже навіть Медвєдчук про нього напряму майже не згадує, то це ще більший доказ для мене, що Порошенко найкращий український президент за роки Незалежності.

Ненайкращий з тих, що міг бути, можливо ненайкращий з тих, що будуть у далекому майбутньому, але найкращий з тих, що були і є зараз, на мою думку.

Мені, як глядачу, усіляко намагалися пояснити цинізм політики. Але я і так знаю, що політика цинічна, а політики циніки. Мені і потрібен у руля країни під час війни прагматик, ділок, хитрий та холоднокровний, цинічний та агресивний президент. Мені не потрібен недосвідчений нитик Зеленський під час війни. Мені, як громадянину, свідомому виборцю, потрібна акула, а не кілька.

Тому я дякую Бігусу за ці плівки. Якщо це все, то це тільки доводить мені адекватність вибору українців у 2014му році.
    Мирослав Гаі

6. Good man

Good man Обычный человек

Да ты что, вот же ж, нехорошие люди. Хорошо, что ты не порохобот. Давай, расскажи без срача, а по правде про "ВМФ Украины".
    Потом про то, почему является провокацией вопрос о количестве стран НАТО для одного из постоянных спикеров слуг народа и заместителя главы комитета по безопасности и члена парламентского сотрудничества со странами НАТО.

Расскажи конструктивно, логично, как ты любишь и умеешь.

7. Good man

Good man Обычный человек

Когда тебя ткнули цифрами тарифа, ты засунул свой язык в одно место и заткнулся как щенок позорный. Хотя незадолго до этого момента в этой же теме ты гарцевал на тему математики.

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ось цікаво, чому виборців Кошулинського не засмутив той факт, що отара виборців Бойко ломанулася голосувати за падлокловуна? Можливо туму що вони дебіли? Або на рівні підсвідомості бажають цілувати сраку кацапському гауляйтеру?
    Як Ви вважаєте?

9. Blaberus

Шановний Мих, не варто бути надлишково політкоректним. Не треба заради полікректності приховувати правду від свого співбесідника.
    Наприклад я завжди пишу йому правду. Приблизно так:
    Ти, циганске рило, візьми свою довіру та запхай в дупу своєму баронові. І едине, чому ти маєшь можливість довіряти, це чесність таборного бидла. І сподіватись, що воно тебе не надурить, коли поставить рака та пообіцяє відро харчових відходів з харчками і недопалками за содомський гріх.
    .......................................
    Таким чином, шановний Мих, циган дізнався про себе правду. І він нічого не відповість. Напевне тому, що правда, яку він прочитав, примусила його замислитись про своє кепське життя.

10. Lanktocha

Тільки лизоблюдства не треба. Порошенко у дечому виконав те, що вимагало суспільство і обставини - зупинити чи мінімізувати бойові дії та продовжити надбання майдану.
    Як і всі тролі - закінчуються аргументи, починається гівнометання.

11. Blaberus

Ви проігнорували запитання:

12. Lanktocha

Міг відповісти.
    З самого початку проект "Зеленський" розраховувався на "Ні вашим, ні нашим", і не надто ліві, і не надто праві.
    Як одяг, може підійти і сподобатись людям, протилежним за поглядами і стилем життя.
    Обзиванням, гівнометанням та харканням жовчю ви тільки більше відштовхуєте від себе.

13. Було б кого відштовхувати. Все якесь гівно то тріска намагаються прибитись до берега. Та пливіть ви вже.

14. Blaberus

Але не відповіли. Ви мене не процитували, сподіваючись що я не побачу Вашого допису. Тобто показали свою слабкість і жах перед виваженими аргументами свого поважного співбесідника.
    З самого початку проект "Зеленський" розраховувався на збагачення олігархів за рахунок тупого наріду.
    Але ці люди повинні мати спільну рису: бути бидлом.
    Кожен бидляк любить гру хєром на роялі і мріє віддати останнє олігархам.
    Лактоща, стосовно жовчі мій холєрез в нормі.
    Стосовно обзивання і гівнометання: де ви побачіли в мене такий жах? Процитуйте, будь ласка, інакше знов будете брехлом.

15. Lanktocha

Знову стогони порохоботів тільки "Бе-бе-бе-бе..."
    Досить цього нарцисизму і всі погані, тільки ми найкращі, але всі нас повинні слухати, всі з нами погоджуватись, навіть, якщо ми помиляємось.

16. Good man

Good man Обычный человек

Вам с борщеварочкой была дана формула?
    Формулу дали.
    Она математическая. Как ты хотел.
    Она про цифры. Как ты хотел.
    Она объективна. Как ты хотел.
    Она без оскорблений в ваш адрес. Как ты хотел.

Так что же ты не используешь её, если в ней всё, как ты хочешь?

За год платежки украинцев увеличились почти на 60%, а тарифы поднялись на 35% - Госстат

Может быть поэтому ты не используешь данную мной формулу?;)

17. Blaberus

Що там стосовно відповіді на запитання:
    Тільки конкретно, будь ласка. Ваше "бє-бє-бє" я вже читав.

18. Не встиг Зеленський розшаркатися у подяках за запрошення до США на зустріч із Байденом, як Блінкен озвучив умови, за яких Вовочці дозволять постати перед очі "великого Делавера". Судячи з них, щоби сфотографуватися в позі "ми поруч у кріслах — я і президент США", Зеленському доведеться пересаджати більшість своїх минулих фінансових донаторів на кшталт Коломойського. Звісно, з огляду на розкрадання бюджету країни, гроші Коломойського Вові не дуже й потрібні, але осад залишається...

А тим часом, Вітренко полетів до США.
    Надіслати до США домовлятися про санкції проти "ПП-2" людину, призначення якої головою "Нафтогазу" вважається у Штатах порушенням прав корпоративного управління, можуть або ідіоти, або люди, які щиро бажають провалу цієї місії. Почерк Єрмака тут легко прочитується.

І що ви думаєте? У США стався прорив усвідомлення. Усвідомлення того, що Україною правлять "deceitful nonentities" - “брехливі нікчеми”. В усякому разі, саме так арґументував свою відмову зустрічатися з Вітренком радник Держдепартаменту Derek Chollet.

Власне, Подоляк, який відредаґував слова Байдена, вкотре підтвердив, що вся суть зеленого режиму і є у словах "брехливі нікчеми".
    Тож, Вово, можеш і далі садити "мільярд сосен".
    Lesya Porutska-Sakovych

19. Lanktocha

Blaberus

Я ж не раз пояснював:
    1. Таке було "менше зло".
    2. Кандидатура Зеленського була з категорії "Ні вашим, ні нашим".
    3. Певний одяг може підійти людям, протилежним за поглядами і стилем життя.
    Не зовсім таке розумію і підтримую, але вашому кодлу, хоча би таке старатися зрозуміти та визнати деякі свої помилки, замість гівнометання та харкання жовчю.

а де твій аватар? :)