Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Почитаєш кацалопого і молодість згадаєш. Студентські роки, екзамени, бородатий анекдот про блохи.
    "Так було завжди. За всіх президентів ціни на все зростали.
    Але є очевидні ознаки, коли щось обертається на краще, як у випадку із колосальними об"ємами дорожних робіт, причому, дороги будуються якісно."
    Ось по дорогам будуть бігати тварини, ходити люди. А у них є блохи..........

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

не зовсім так: всі кто за Зеленського дебіли і дегенерати. Ідіот - це інший термін. Але вони теж просрали країну.
    І зебіли дійсно неймовірно тупі. Ось я завдав Булі харківській просте запитання:Україна - вчора, сьогодні, завтра
    Але відповіді щось немає. Можліво всі зебіли дійсно тупі?

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, ой Ви знову брешете :)))
    Я ні разу не радів, що Зе став президентом. Вже після першого туру я ту всю кампанію виборову назвав одним словом, воно і тут на форумі написане.
    А після другого туру я це слово повторив ще кілька разів, і ще й відосіки добавив, щоб було красіво ;)
    Так що все норм)

А на рахунок Вашого "то їжте" - то мені це по барабану. Я намагаюся ЖИТИ ПО НОВОМУ, як і заповідав великий По. І мені так файно ;)
    Слава Порошенку!
    Львівець @Мих -уїл, а до чого тут Ваш Порошенко з бізнесом по всьому світі? о_О
    Я там вище сказав: "Порох за свою першу каденцію з тріском просрав довіру українців" ;)
    А тепер піариться як може, намагається очки заробити у тих українців)

Українці не дурне бидло. Ми давали шанс всім, хто хотів порулити. Вони рулили, але недовго - бо злодії і брехуни.

Львівець @Мих -уїл, та й не гарно обзивати співвітчизників, це виглядає по-свинськи. Бо може статися, що наступного разу ці українці виберуть того, кого Ви хочете. І як Ви тоді будете їх називати?;

Так що львівець @Мих -уїл, не бзди, все буде добре ;)

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні Silver bullet, ні medwedo berlogsoni не відповіли на просте запитання. Напевне всі зебіли дійсно тупі.

5. Спочатку вони вкрали на великому будівництві, а тепер хочуть красти на великому садівництві...

Що далі!? Розведення лосів, бджільництво, свердловина до центру землі?

Хоча ні. Лосі вже були. Лосів вони вже розвели.

6. Що циган, ніяк не змиришся, що ти рагуль і лох. Але за що боровся на те і напоровся. Тепер до самої смерті будеш шукати собі виправдання, звинувачуючи інших в своїй тупості. Лох і в Африці лох.

7. Gyppsy

Міську, ну от чому ти хамиш? )
    Ти і твій дружбан львівець @Мих -уїл можете лише хамити, обзивати і харкати жовчю (с) :)))
    Ти би краще щось казав по суті, га-а? ;)

Я не шукаю собі виправдання і нікого не звинувачую. Я просто наводжу фактаж.

8. Якщо б ти наводив факти, та не брехав, що "Я там вище сказав: "Порох за свою першу каденцію з тріском просрав довіру українців".
    Не Порошенко провалив, це ти продався москалям і тобі подібні. Якщо б не був тупий і думав головою, то побачив би звідкіля ноги тої антипопулярності ростуть. А так лох є лох.

Останнє редагування: 8 чер 2021
  9. - А Шевченко справді був пророком.
    - Це ви про що, діду?
    - Він ще під час свого земного життя пророче розповів про "журналістів" на шашликах у Зеленського.
    - ?!!!
    - Цитую: "За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси - то отдасте..."

• Подобається Подобається x 2
  10. Gyppsy

А шо, хіба Порох за свою першу каденцію не просрав довіру українців? Мав 54%, зійшов на 16%. Так вирішили українці.
    При чому тут москалі? Порошенко брехун. Фонтан в Житомирі пообіцяв побудувати, а не зробив :sad:

Міську, у нас завжди хтось винуватий - москалі, німці, жиди, поляки... Фігня то всьо.
    Якби /каби та в роті росли гриби.../ Порох не тримав народ за тупий плебс, не брехав наліво і направо, то його би через хер не кинули ні українці, ні європа, ні америка.

• Тупо Тупо x 1
  11. Я й кажу: ти тупий рагуль і лох, який в інших шукає виправдання своєї тупості.
    Тому що розумний не шукає виправдань своїм поступкам в прорахунках інших, а аналізує події і пробує виправити те, що заважає розвиватись. А ви хотіли посміятися. Ну і як? Дуже смішно?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. До речі, циган, в мене ніколи німці, поляки, жиди не були винні. Москалі - так. Вроджена заздрість українців - так.
    А ось тему поляків тут розкручуєш ти. Поляки также погано знають історію , як і більшість українців. І коли їм починаєш розказувати реальну історію, то вони швидко замовкають і претензій до українців не мають. А задурених москальскою пропагандою там вистачає. Навіть по 100 роках незалежності Польщі.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Gyppsy, доброго ранку! Ви подивилися той ролик, хоча б частину, де я виставив сьогодні?
    Там про Порошенка все сказано. Далі нема сенсу обговорювати. Порошенко - підла людина, яка заради піару тримала, - саме так, тримала - в полоні кілька місяців підполковника ЗСУ, заради власного піару. Щоб потім обняти його, як Юда, зателефонувати на телекамери матері героя, якій кожен день очікування сина з полону був за рік...
    У мене слів немає...
    А Ви тут витрачаєте марно час на порохоботів, у яких не все гаразд з головою.
    Коли це таке було, щоб Хомчин о шостій ранку був за комп"ютером? Я не пам"ятаю. Очевидно, в таборі порохоботів - переполох не на жарт.
    Намагаються хоч якось відмити "чорного кобеля".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Що кацалапий, не очікував. Думав брехатимеш як завжди. Що там зі справою свинарчуків. Коли суд ? Два роки пройшло.

15. А я то думаю, чого мертвечука посадили під домашній арешт. А виявляється він плівки для ФСБ і Бігуса записує
    Ріфа на рік в тюрму, а тут домашній арешт.
    А кацалапий с бородатою хвойдою тут як тут.
    Кацалапий, а що там зі свинарчуками. Коли вже суд?

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бо таке "менше зло" вони побачили, це стосується, як ватних виборців Бойка, так і протилежних виборців Кошулинського.

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Так і було.
    У своїх неправильних вчинках нетреба звинувчувати когось. Це як ватани, Україна від РаССєюшки відірвана стараннями, чи то австрійського ген.штабу, чи то польських масонів, чи то Ватикану, чи то США... а своїх помилок не визнають, так і порохобоотам пора визнати свої неправильні діії іі методи.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Першим хамлом є саме ти, циган і провокатором, так що не бзди.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви є та людина, що по відосіках судите людину? Тоді ви жертва відосіків.

а де твій аватар? :)