Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже у підзабутому 2019 у ІІ турі немало перекинулись до Порошенка, хоча би, як до перевіренішого, надійнішого, "меншого зла", поразку сприйняли закономірно і спокійно, а не як деякі нензи, нарвана порохоботська гопота.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Більшості до вподоби гра ху.м на піаніно.:))):))):)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Частіше, ніж Зе коло Московського Патріархату?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перекинулись до Пороха ті, котрі казали: нам Порошенко не дуже подобається, проте голосувати за блазня - то тре бути дураком.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Лєнь шукати, але мусет в Галичині По обігнав Зе. Чи нє?

Львівець @Мих -уїл, я майже не пильную за Зе, а до Московського Патріархату мені руки не доходять.
    А шо там?

І разом з тими, котрі казали: нам Порошенко не дуже подобається, проте голосувати за блазня - то тре бути дураком, Порох в другому турі набрав аж 25% /в першому мав 16%/, тобто +9%
    А Зе з 30% в першому турі набрав 73% в другому, тобто +43%

Висновок: Порох за свою першу каденцію з тріском просрав довіру українців ;)

6. Lanktocha

Не зовсім так, але прогнозовано у ІІ турі обирали "менше зло" і далеко не більшість під цю категорію віднесла Зеленського. Скільки ще це згадувати, я від вас в шоці.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І от що цікаво (надворі дощ, тому я вирішив написати пару слів): тут порохоботи називають всіх неприхильників Порошенка дебілами, зебілами і тому подібним.
    Вчора Хомчин чого тільки наговорив в мою адресу (і 1913 рік чомусь згадав, і якихось майорів, що мені платять і ..уями мене обклав, і таблиці вимагав).
    Але коли я йому виклав ті порівняльні таблиці, то за добу не почув жодного каяття від нього. Адже таблиці чітко показують, що будівництво доріг в 2020 році було на 14 відсотків дешевше ніж в 2019.
    Залізний аргумент моєї правоти. Мовчить Хомчин, як срака в гостях.
    Агов, Хомчине, Ви признаєте, що голослівно мене обзивали, вимагали таблиці, якою б я довів свою правоту? Я виклав ту таблицю.
    Так я довів свою правоту, коли стверджував, що при Порошенку нові дороги обходилися дорожче, чи ні?

Якщо Ваш язик зараз у задниці Сірка, у якого Ви позичили очі, то вийміть той язик і скажіть щось у своє оправдання. Своє скажіть, а не перепост.
    Яка Ваша думка - чому при Зеленському побудувати кілометр нової дороги стало дешевше?
    Між іншим, у тому відео також розповідається, чому середній ремонт став дорожчим - тому що на кожен кілометр витрачається більше асфальтобетону. А яку товщину дороги зараз кладуть, я давав посилання позавчора на відео відремонтованої дороги Золотоноша-Бориспіль.

Тому видно неозброєним оком, що прихильники Зеленського кажуть правду (майже завжди підкріплюючи фактами), а порохоботи лише бісяться та оббріхують опонентів, без всякої належної аргументації.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Напевне, товща разів в п"ять-десять більша ніж в американському автобані?

9. Blaberus

Всу зебіли тупі, а найтупіші з них циганські потвори.
    Запам"ятайте, будь ласка, циганський покидьок: в першому турі шмаркля набрала трохи меньше ніж 9%, виходячі з проценту населенні що прийшло на вибори; в другому турі до них приєдналися прихильники Мєдвєдчука, Рабіновіча, Юльки, прихожани МП та просто звичайні дебіли.
    Отже, бидла яке проголосовало за падлокловуна як за мєсію, меньше ніж 9%.
    А зараз, вельмишановне циганське рило, давайте припустимо, скільки з цих 9% проголосувало дійсно засаме за падлокловуна, а нє "па-пріколу"? Половина? Чи більше?
    Але це напевне занадто важка аналітика для тупорилого циганського бидла, яке існує за рахунок дорібних крадіжок.

10. Ні не довів. Порівняли крадіжки віслюка в 2019 з крадіжками віслюка в 2020. Це ж треба було так красти в перший рік, що в наступному вже стільки вкрасти було неможливо.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аво так сь те раділи, що Зе став президентом, то їжте.

Що САМЕ програв мільярдер Порошенко з бізнесом по всьому світі? :)))
    А програли дурне бидло - українці з граблями.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@medwedo berlogsoni, та у Миха в темі "Порошенко" Байден досі не подзвонив Зеленському) Для нього квітень ще не настав).
    Що ви від них вимагаєте? Це срана секта, яка працює методами Кисельова і Скабєєвої, їм нічого не стидно - стидно тільки не заробити гроші іудиною працею.
    Хай їм грець, навіть трохи читати їх невимовно гидко, настільки тупо працюють.

13. Lanktocha

Скільки у такого вміщається жовчі, щоб так плюватися?
    Знову бажане за дійсне, як хто голосував і хто до кого перейшов. У ІІ турі 2019 перекинулись до Зеленського, як виборці Бойка, так і виборці Кошулинського, хто відразу бачив реальність, а не рожеві мрії порохоботів.

14. Наш головний будівельник і дипломат, піаніст і пілот-бомбардувальник, а віднедавна ще й шашличник, вирішив на додаток ще й лісничим стати. Головним лісничим. Разору, каже, всю Україну, і деревами засаджу - засію. Н-ну-ну.

Загальна площа богом даної нам землі становить 603628 квадратних кілометри.
    З них орних земель та інших сільгоспугідь (пасовиська, жнивні луки) - 420000 кв. км.
    Площа поверхневих вод, де орати нема чого, бо це Дніпро, а не його кручі, ще 24200 кв. км.
    А ще на цій землі живуть (поки що) українці, і площа забудови складає приблизно 18000 кв. км.
    Ну і, врешті-решт, Україна вже має ліси, де ростуть, як не дивно, дерева, загальною площею понад 100000 кв. км.
    Плюс-мінус-дорівнює - нашому сіячу та орачу для його вправ залишається усього 41,5 тисячі квадратних кілометрів.

Якщо саджати, щоб виросло, а не заради "великого садівництва", то на 1 га треба посадити близько 400 дерев (100х100 метрів - по 5 метрів між саджанцями), а на 1 кв. км, відповідно, 40 тисяч. Не складно підрахувати, що для мільярда дерев треба буде вкрити лунками близько 25 тисяч кв. км. Ну і 16 тисяч залишиться на степи, півтори тисячі квадратних кілометрів Олешківських пісків, гранітні кряжі Побужжя, пляжі південного узбережжя. І присадибні ділянки бандерівців і карателів, які дуже полюбляють у густих лісах таборитися і звідти зеленських за сраку хапати.

І, той, ви не кажіть Великому Садівникові, що наразі під окупацією перебуває територія, більша за усю ніби вільну для його онанізму землю - площа окупованих територій Донбасу і Криму складає десь 44 тисячі кв.км. Бо обісреться, не дай бог.
    Володимир Саркісян

• Подобається Подобається x 1
  15. Хочу нагадати, що батько сина який за 3 роки хоче висадити мільярд дерев (мільйон в день, включаючи холодну пору року) є математиком, проффесором, недавно удостоєним іменної державної стипендії рішенням Уряду.

• Подобається Подобається x 1
  16. Коли бюджету великого будівництва мало для апетитів чесних бізнесменів

17. Blaberus

Досить вміщається. Під високим тиском.
    Тоді маю до Вас запитання: Чому виборці Бойко не перекинулись до Порошенко?
    Дуже цікаво.
    Уявіть що 99,9% виборців зібралися проголосувати за падлокловуна. Як це повинно вплинути на мій вибір?

18. Blaberus

Шановна пані Silver bullet, маю до Вас запитання.
    Зеленський обіцяв за три роки висадити 1000000000 дерев:

View: https://www.facebook.com/ibigdan/videos/4848483258500354

Тобто, кожен день потрібно висаджувати 913242 дерева, в тому числі зимою.
    А зараз запитання: чи не забагато Зеленський вживає наркотиків? Сподіваюсь, запитання не дуже складне для Вас. Бо кажуть що всі зебіли неймовірно тупі. Але це не так, бо хіба дурень буде молитися на таку лялечку?

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet, у наших порохоботів основна мета - не докопатися до істини, а розвести срач.
    Адже, якщо розібратися, нормальним людям хочеться взнати правду. Тому кажуть "у спорі народжується істина".
    Я можу бути в чомусь правий, в чомусь неправий.
    З боку ж порохоботів усе зводиться до того, що хто не за Порошенка, ті зебіли і ідіоти.
    Коли ж показуєш із цифрами в руках, переводять на іншу тему.
    Сьогодні паря намагався встряти в дискусію, згадуючи, що тарифи зростають.
    Я і сам знаю, що тарифи зростають. Я колись показував, наскільки за часів Гройсмана зросли тарифи на холодну і гарячу воду.
    Так було завжди. За всіх президентів ціни на все зростали.
    Але є очевидні ознаки, коли щось обертається на краще, як у випадку із колосальними об"ємами дорожних робіт, причому, дороги будуються якісно. У них основний аргумент - "сказав Омелян". А те, що за міжнародними оцінками Україна за станом автомобільних доріг піднялася за минулий рік на скількись позицій, для них не аргумент.
    Тому я не хочу навіть витрачати свій час, щоб довести твердолобим те, що вони будуть заперечувати просто тому, що твердолобі.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)