Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, Буля харківська, "Слугу народа" дивитесь чергового разу?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Пішли відмазки, як у одного єврея, що абсурдно відхрещувався, що у Торі і Талмуді ( гітлерівський "Майн кампф" відпочиває ) написана неактуальна брехня.
    Я ніде не писав, що це неоскаржуваа істина ( як порохоботи про "Євангеліє" від чорноволохів ), а версія, стояло питання, звідки такі думки - посилання дав. Ще питання є?

3. Lanktocha

Не все так просто з олігархатом і Поршенко не був у цьому ангелом
    Залишатися на місцях: чому забуксувала боротьба з українськими олігархами

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, так же ж нема в тотому Вашому посиланні нічого про тоту Вашу версію. То звідки Ви взяли тоту свою версію?

5. А кому продасть? І тільки порошенко?

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А з чого Ви взяли, що я мав на увазі саме Порошенка? Я мав на увазі Коломойського, якому належать телеканали, і який є олігархом, що входить в сотню тих, хто сплачує найбільше податків. Ну, або Ахметова.

7. medwedo berlogsoni

Може "жалюгідний падлоклоун" краде і більше ніж Овоч, але менше, ніж ні разу не злодій Порошенко.
    Про що свідчить той факт, що вартість одного кілометра нової дороги впала, порівняно з ніразунезлодієм Порошенком на 14 відсотків.
    Адже Ви погоджуєтеся із тією цифрою, яку дав (стосовно вартості нових доріг) Святослав Абрамов?
    Ще раз цитую:
    Стоимость 1 км текущего среднего ремонта дорог в 2020г выросла в 2 раза, стоимость реконструкции сократилась на 45% - CoST Ukraine

У школу ходили? Якщо А> B, a B > C, то А > C.

Зеленський(якщо краде) краде більше ніж Овощ, але менше ніж Порошенко. Елементарна математика.

Але якщо Порошенко не крав, то Зеленський тоді тим більше не краде - бо при ньому вартість нових доріг скоротилася на 14 відсотків.
    Знайшли резерви.

І дайте посилання на Мартове.
    Я завжди, коли щось стверджую, даю посилання.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. medwedo berlogsoni

@Blaberus , я знашов про те мартове
    Ремонт дороги Печенеги - Мартовое - Борщевая завершат в течение нескольких дней
    А Ви знайдіть офіційне (чи варте довіри) джерело, де мовиться про те, що асфальт потріскався.
    Я допускаю, що міг потріскатися, але, знаючи Вашу неперевершену репутацію балабола, хотілося б із перших уст узнати, а не із чиєгось висеру.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Скоротилася на 14% відсотків порівняно з чим, з якими роками, А якщо порівняти з 1913 роком то настільки?
    Завдяки чому скоротился?
    Не висвітлені всі аспекти брехні і підлабузництва.
    Кацалапий, за що тобі платять 33 гроша. Недопрацьовуєш

Останнє редагування: 6 чер 2021

10. View: https://twitter.com/pitkovanabloha/status/1401163200335335426?s=19

11. За результатами підрахунку, 15 найбільших державних підприємств сукупно отримали 42 млрд грн збитків за 2020 рік.

Про це йдеться у публікації «Економічної правди».

Дев'ять із 15 найбільших держпідприємств у 2020 році були збитковими. Загальний розмір їхніх збитків склав 72,4 млрд грн. Найзбитковішими стали:

«Укренерго» (27,5 млрд грн);
    «Нафтогаз» (19 млрд грн);
    «Укрзалізниця» (11,9 млрд грн);
    «Державна продовольчо-зернова корпорація» (5,9 млрд грн);
    «Енергоатом» (4,8 млрд грн);
    «Украерорух» (1.5млрд грн);
    Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (1,5 млрд грн);
    «Аграрний фонд» (0,2 млрд грн);
    «Автомобільні дороги України» (0,1 млрд грн).
    Інші шість держпідприємств завершили 2020 рік із прибутками. Їхній загальний прибуток склав 30,1 млрд грн, у тому числі:

«Оператор газотранспортної системи України» (ОГТСУ) (20,4 млрд грн);
    «Укргідроенерго» (4,1 млрд грн);
    «Адміністрація морських портів України» (2,7 млрд грн);
    «Укроборонпром» (2,5 млрд грн);
    Поліграфічний комбінат «Україна» (0,2 млрд грн);
    «Укрпошта» (0,2 млрд грн).

12. Lanktocha

Досить принципу "Добре там, де нас нема", чи як аналог "Добре там, де був і має бути Порошенко", все більше це нагадує поведінку Філарета, що не може змиритися, що не головний.

13. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви - людина, гідна подиву. Замість того, щоб звиздіти, глянули б за посиланням яке я дав.
    Стоимость 1 км текущего среднего ремонта дорог в 2020г выросла в 2 раза, стоимость реконструкции сократилась на 45% - CoST Ukraine

Ну, і де тут брехня? Між іншим, ці цифри і ці роки - з того ж виступу Абрамова, з яким Ви, як дурний із ступою носилися торік, видячи лише зростання вартості середнього ремонту майже в два рази (чого, між іншим, ніхто не заперечує, бо збільшився об"єм робіт), і вперто "не бачили", що зменшилась вартість будівництва нових доріг та вартість реконструкції.

А от те, що Ви псіхуєте, яскраво доводить, що зараз в таборі порохоботів паніка.

Ну і заодно, раз уже зайшла мова про ремон доріг... Ось Вам ролик дворічної давнини, коли при Порошенку раділи кілометрами "ямкового ремонту". Який, звичайно, дешевше в два рази, ніж той ремонт, який виконується зараз.
    Чотири тисячі кілометрів ямкового ремонту... Дійсно, досягнення Порошенка-Гройсмана-Омеляна. Цілий репортаж про таке щастя закатали.

View: https://youtu.be/wCtos2WPu6U?t=4

14. Я не бачу порівняльних таблиць , а тільки посилання на слова Абрамова.
    Дайте таблиці, на основі яких виведені ці проценти. Тоді можна стверджувати. Наразі - маніпуляція словами.

15. Про «по*уй». (18++)

Вибачте, якщо випаду з сформованого у когось образу. Але я дійсно про «по*уй». Давно хотів про нього написати. Ви ж самі часто його згадуєте - вголос або про себе. І навіть, коли називаєте його іншим ім'ям - він все одно залишається собою. Йому по*уй, як ви його звете, якщо маєте на увазі саме його.

Загалом, «по*уй» буває зовсім різний, і умовно поділяється на дві категорії.

Ну наприклад, коли одне розв'язне чмо, чіпляє на груди якусь ху*ню з написом «по*уй», і стає за спиною іншого, ще більш розв'язного чмо. І вони разом знущаються над твоєю країною, тобою, нормальними людьми, і здоровим глуздом. Коротше, займаються тим, що і завжди - тому що їм по*уй все, над чим вони знущаються. Просто їм дали трохи (або багато) грошей, і перспективу на «ще грошей». А це єдине, що їм не по*уй.

Або ті, кому теж по*уй все, починаючи із країни, і закінчуючи прапором, який над нею піднято. Особливо активно п**** їм на тих, кому це все не по*уй. І ці люди вибирають на царство розв'язне чмо зі сцени, тому, що їм в принципі і він по*уй, але нехай всім буде гірше, а ми «хоч поржом».

По*уй виродку, що сідає за кермо. Йому по*уй, що він зараз вб'є чиюсь любов, або дитину. Тому, що його відмаже «по*уй в формі», або суддя. Якому за гроші стає «по*уй» чи «не по*уй» - в залежності від того, хто проплатив.

По*уй пройдисвітові, який хапнув маленький або великий шматок влади, завдяки загальному по*уізму. За службовим обов'язком йому повинно бути сильно «не по*уй», але це чудово продається. І він торгує перемиканням режимому «по*уй/не по*уй». Аж до часів, коли йому стає по*уй за скільки він купує нерухомість на райському острові, непотрібну йому яхту або дружину.

По*уй «представнику мас-медіа» та лідеру думок. Не кожному. Тому хто зробив брехню роботою.
    Вони паскудять прямо в мозок, провокуючи появу все більшої кількості «по*уй» - але агресивного і зовсім отупілого.

По*уй тим, хто в заробітку великих грошей бачить тільки гроші. Саме за рахунок «по*уй» їх стає заробляти все легше і легше. А хто піде на дерть - Їм по*уй. Як і взагалі все. І всі. Бо вони корм.

По*уй маленькому лайну. Воно знає що таких як воно - тисячі. Але ненавидить усіх. Йому по*уй близькі і далекі. Він любить завдавати їм болю, і тоді йому на секунду стає «не по*уй» - і він кайфує. Але через секунду йому знову по*уй, тому, що пам'ять у нього коротка.
    Пох*й тим, хто гадить де заманеться, кидає недопалок на чисто виметений асфальт, сере вам в душу (просто так для задоволення), але й сам жере лайно. Він буде жерти його, і пропонувати іншим. По*уй брехунам, негідникам, жадібним, у*банам, що вважають себе центром світу, і байдужим. Всім через кого відбувається вся х*йня у світі. Від несправедливості і зради - до війни.

Але є і інше «по*уй» - позитивне.
    По-перше, це коли вам «по*уй» на будь-який «по*уй» вищеперелічених категорій.
    Ви робите все з точністю до навпаки, і вважаєте це правильним. Чому? Тому що вам по*уй, що хтось намагається вас поламати, і прийнятий їх «по*уй».

Ті хто «на по*уях» або на якомусь троні, і знущаються над тобою і країною - починають погано спати. Тому. що ваш по*уй для них небезпечний, і колись вам стане зовсім по*уй - і ви за ними прийдете.

Страшно тим, кому «все по*уй» і які садять на трон «великий по*уй». По-перше тому, що вони просто труси завжди. І їх по*уй пахне дурістю і загидженою від страху білизною. А ваш по*уй пахне силою, димом горілих шин і коктейлем Молотова. І іноді - збройовим мастилом.

По*уй, що у п'яного ублюдка за кермом грошей як грязі, і він все може вирішити. Вранці, він знайде свою кинуту посеред дитячого майданчика машину з порізаними колесами і з повними сенсу написами фарбою, якій по*уй, що її намагаються змити. А завтра він нарветься на нормальних копів, і поїде упакований в «мавпятник». А наступного разу ще й загляне в пістолетний ствол, тому що нарветься на того, чий «по*уй» значно більше і серйозніше.

А ті, що сидять на маленькій і великій влади в режимі «дорогий по*уй» - вовтузяться дупою в зручному кріслі. Тому, що на їх календарі не проставлена дата, коли почнеться «великий по*уй», і їх витягнуть за яйця на вулицю, і для початку опустять мордою в сміттєвий бак. Для початку.

А «володарів думок за гроші» рано чи пізно просто починають бити. І по*уй на волання про свободу проституції (закреслено) професії «лайнописця».

А ті, кому все пох*й завдяки грошам - відмінно знають про часи, коли стає по*уй - скільки у тебе грошей. Зовсім по*уй. І теж сцять.

А маленьке лайно - просто всім і завжди по*уй. Бо воно саме вибрало своє життя. Тому його і намотує на колеса історії і часу. І навіть діти його - завжди повертають «по*уй» з відсотками.

Буває по*уй, коли кругом брешуть. Тому, що ти шукаєш правду - і по*уй!
    Буває по*уй, коли проходять повз зубожілої старенької, і бурчать «йди працюй» і «вона більше мене в день має». А тобі по*уй, ти лізеш в гаманець, і дістаєш не найменьшу купюру.
    По*уй, коли всі проїжджають повз заглухлу машини. А тобі по*уй. Ти зупиняєшся, і дістаєш буксирний трос.
    По*уй, коли горить не твій будинок, і Тобі нічого не загрожує. Але ти біжиш до нього з відрами. Тобі по*уй - горить же ж.
    По*уй, що у трьох виродків ножі. І вони вже майже заламали тонку дівчинку. А ти йдеш до них і до неї. Особливо по*уй тобі, коли ти дістаєш з кишені зареєстрованого ствола. Або ще щось не менш переконливе, і по*уй.
    По*уй, коли ломляться в твій будинок, а у тебе в голові всі норми закону, за якими ти сядеш, якщо даси відсіч. Тобі пох*й, тому що ти і твої - в небезпеці.
    По*уй лікареві, котрий в сотий раз заходить в смертельно заразну палату. Навіть якщо його колега вчора помер саме від цього. А ще трьом колегам - просто по*уй все і завжди.
    По*уй, коли біль не твій. І у тебе свого - хоч відбавляй. А ти береш когось за руку, і частину болю приймаєш на себе.
    Дуже різний по*уй. Деякі його, навіть, називають «не по*уй» - але то таке…

По*уй, що говорять - не твоя біда. По*уй, що - не твої діти. По*уй, що «не твоя війна».

На війні «по*уй» взагалі займає особливе місце.
    Якщо ти вже прийшов, і тобі по*уй, що не прийшли інші - воюй.
    Коли тобі по*уй на війні - легше робити роботу, яку хтось помилково називає героїзмом.
    За допомогою «по*уй» йдуть в атаку на глуху фортифікацію, у майже гарантований капкан.
    Завдяки «по*уй» ти діловито готуєшся відбити наступ переважаючих тебе вдесятеро, при повністю безнадійному розкладі. Обговорюючи з таким же «по*уїстом» плани на майбутню відпустку (щоб заглушити страх, і нагодувати «по*уй»).
    Щоб гранатометнику встати з трави з РПГ назустріч танку - має бути абсолютно по*уй.
    Як і танкістам, які вискакують неперд всіх, щоб «нагнути» міцну позицію ворога. Просто назустріч гроні гранатометів, ПТУРів, і протитанкової гармати на прямий наводці. «По*уй, я в танку!»
    «По*уй» - це не безстрашність. «По*уй», це те, що дозволяє контролювати страх.
    «Повний по*уй» на війні - це профдеформація. Це коли страх засинає зовсім. І тобі стає «зовсім по*уй».
    Про таких людей дуже скоро починають говорити в минулому часі. І п'ють за нього не цокаючись, зі словами «Йому було все п****! А тепер - взагалі все по*уй. Назовсім ». (ніколи не пробуйте повторювати це вдома. І не вдома – теж не пробуйте)

Отже, ми всі скрізь і завжди залежимо від свого «по*уй». Від його знака, полюса, і інтенсивності.

Ми дорослішаємо саме тоді, коли починаємо розбиратися в своєму «по*уй», і навчаємось їм керувати. А стаємо кимось значущим тільки якщо нам стає по*уй, що про нас говорять. Особливо за спиною.
    Тоді нам взагалі по*уй, що нас намагаються збити з курсу, або напустити туману на ціль. Нам по*уй - ми все одно йдемо до цілі і вперед.
    Найкращі, чисті, чесні, чуйні, небайдужі, щирі люди - не святі. Це просто люди з правильно відрегульованим «по*уй».

І я ось що скажу. Цінуйте свій «по*уй». І правильно його використовуйте. Це чисто людська риса. Можна сказати - саме це робить нас «гомо сапієнс» - у тварин такої опції немає (ну, може у котів – але це вищі істоти).
    Але будьте обережні. Якщо «по*уй» безконтрольно візьме над вами верх - ви перейдете не в розряд тварин - в розряд найпростіших. Десь біля амеби.
    Тому «по*уй» повинен бути загартованим, змащеним і доглянутим. І користуватися ним треба вміти віртуозно. І на користь собі, оточуючим, і навіть своїй країні.
    Саме так «по*уй» призводить до повної перемоги. А вже це - не по*уй, погодьтеся?

Загалом, я щиро готовий, що все вищесказане вам глибоко по*уй. А як ви хотіли? Я ж це все сам і написав.
    Мені в принципі це теж – по*уй.
    Але оскільки я перебуваю серед пристойного панства, впевнений – нам по*уй на всі можливі непорозуміння і розбіжності.
    Ми обов'язково все подолаємо, і будемо жити довго, щасливо і по-людськи.
    І по*уй, якщо хто в це не вірить.

Ми не звертаємо увагу на такі дрібниці. Ми йдемо вперед. І по*уй!
    Гліб Бабіч - Про «по*уй». (18++) Вибачте, якщо випаду з... | Facebook

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

теж так думаю... три рази відмовився йти захищати Україну - це зрада. А палац в Криму заберуть, як гадаєте? Бо я чув, Лєнка сплачує справно комуналку. А ще в Росії є 95 квартал зареєстрований.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

по землі - не чув, знаю, що по кишенях - запросто.

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, тоді давайте Закон по кишенях. Від паршивої брехливої вівці хоч шерсті жмут :)))

19. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви коли півроку тому посилалися на Абрамова, то також не надавали таблиць. Просто сказали, що "в два рази" і всьо.
    Хоча ми на цю тему розмовляли, і я навіть наводив якусь там документацію, де вказувалося, чому зросла вартість середнього ремонту: зросли вимоги до гарантійного строку результатів серенього ремонту. Там тоді ще говорилося (і Ви, якщо Ви - не курка, повинні пам"ятати ту дискусію), що при Порошенку-Гройсману гарантійний термін визначався в три роки, а зараз, за новими вимогами - сім років. Середній ремонт за якістю наблизився до капітального.
    Ось Вам відео і таблиці. І припиніть прикидатися розумним. Вам це зовсім не личить.
    Сайт «Будувати та реконструйовувати автомобільні дороги стало дешевше, а ремонтувати – дорожче», – результати моніторингу CoST Ukraine – CoST
    Відео
    View: https://youtu.be/1y7r6Ey6YmA?t=2406
    ( в тому місці встановлено, де ті таблиці).
    Скріншот таблиці.
    ремонтдорігпорівняння.JPG

Ви, Хомчине, ніколи правдою не цікавилися. Ви лише перепощували срач, намагаючись вигородити баригу Порошенка.
    А, між іншим, оті срані маніпулятори-порохоботи брали і розносили по форумах лише цифри останнього стовпчика, не приділяючи уваги першим трьом. І ніякий то не 1913 рік, демагог Ви наш сраний.
    Послухайте відео. Там розповідається, чоиму зросла вартість поточного середнього ремонту.
    Пішов я до картоплі.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

у циган закон неписаний.
    один циган пробував писати і Gyppsy з двома р написав.
    То цигане, розкажеш бабкам на скамейці.:)))

1. підрядникам не заплатили? - Не знаю, можливо!
    2.дорожники висунули претензії Онуру, ті кивають на проектантів. Може і так.
    3.Київ вимагає, щоб і проект і роботи переробляли коштом підрядників. І це можна повірити.

Все це говорить про одне: дорога не є по якості у двічі краща, раз такі гойдалки.
    А підтвердженням цього є ваші ж слова:

Отже гроші беруть за покращену якість, а роблять, як звичайна якість. Я так і підозрював, що це крадівництво.

Думаю, клоуну обовязково треба плюнути на обіцянку "не балатуватися вдруге", бо як позбавиться недоторканості, прийдеться робити ноги.:haha:

а де твій аватар? :)