Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я про це чув. Вчора Лещенко розповідав про цю заяву.
    Але не думаю, що буде доведено розкрадання.
    Дороги, мости дійсно будуються. А от при Омеляну крали. Що показав недавній випадок із старим мостом, що обвалився, який лише помастили зверху асфальтом і назвали це капітальним ремонтом. Ще Гройсман у фейсбуці хвалився цим "успіхом".
    З поверненням на форум, Хомчине!
    "Пешіть ісчо!"

2. Vincento

Vincento Well-Known Member

Уманський мені здається правильно описав витуацію навколо великого будівництва Корупція на великому будівництві – НЕП
    Дороги це круто, але ж треба визначитися з пріоритетами. Імхо, наразі це не найважливіша проблема.

3. View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2949745758627555/

4. medwedo berlogsoni

Маєте пропозиції, що на Вашу думку може бути крутіше?

І заодно запитаю - чи є у Вас приклад якоїсь діяльності, де б крутилися державні гроші і не було б корупції?

Стосовно посилання на Уманського. Там немає нічого конкретного, крім того, що він колись щось казав і пропонує пошукати, що він колись комусь щось казав чи писав.

5. medwedo berlogsoni

Хомчине, подивіться ролик, що з"явився в Ютьюбі кілька годин тому. І Бірюкову покажіть.

View: https://www.youtube.com/watch?v=bbmlO0atZfM

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Правда? От зараз Ковід відступив. Стоять пусті лікарні і згортаються інфекційні палати. Йде вакцинація, а спитайте скільки за рік побудовано якісних доріг та мостів? Невже краще їх би не було, а на місцях розтягнули б облздрави...вони б знайшли куди їх пристроїти, можете бути впевненими.
    На смертності обсяг вливань не дуже сказався, бо країни "золотого мільярда", де не було витрат на будівництво, щось мали показники захворюваності та смертності гірші. Десь була цифра, що ми на 39 місці, тобто 38 країнам було гірше в пандемію.
    А критикувати-винищувати владу треба, чого ж. Ще б пак, на це такі ресурси викидаються. Може стільки, скільки на будівництво доріг.:)))

А були такі дороги до того, що швидка не могла доїхати подекуди, до того ж скільки людей мали зайнятість на будівництві, сплачувались податки в казну, країна піднімалась на новий рівень, бо дороги- це артерії економіки.
    Я вже не кажу про те, що власники автомашин згадують добрим словом людину, яка прийняла таке нелегке, але як виявилося, вірне рішення.

Останнє редагування: 1 чер 2021
    • Подобається Подобається x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

А в теме про турецкую мову у тебя другой переводчик с турецкого.

И он в теме встречается постоянно. А тут вдруг гугл переводчик для турецкого, когда под рукой мощная программа.
    Попался пензюк. И сразу засуетился, как уж на сковородке. Забанить тебя надо и дело с концом.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так зрозумів, ви вже давно з шуфлею кладете асфальт на трасі Жмеренка - Мюнхен?

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Краще пояснить лікар-інфекціоніст чи пульмонлог. Вірус може уражати легені, задишка може бути не наслідком, а розвитком та однією з ознак хвороби. Не у всіх інфікованих пневмонія чи пошкоджені легені.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не лякайте мене незнайомими словами)

• Смішно Смішно x 1
  11. medwedo berlogsoni

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що зробила влада у боротьбі з короновіросом?

- продала маски.
    - віддала кисневі концентратори в Індію.

• Смішно Смішно x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Всё для укрепления международного авторитета страны в условиях пандемии. Помочь украинцам, как Порошенко, может любой дурак, а продать маски и отдать кислородные концентраторы в условиях их нехватки в стране во время эпидемии коронавируса это искусство.
    Глупые сторонники Порошенко ничего в жизни не понимают.

14. medwedo berlogsoni

Результати роботи Порошенка-Гройсмана-Омельяна. Зате вдвічі дешевше, ніж при Зеленському.

View: https://youtu.be/GzK4U48cW7o?t=76

15. Lanktocha

Корисні потрібні вчинки Порошенка ніхто не заперечує, але що, не було поганого, не було за його президенства потрапляння України на лідируючі позиції у Європі по бідності і корупції?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яким тре бути лицеміром, щоб продати маски, призначених для українців, а потім віддати концентратори задаремно в Індію, коли українці задихаються в лікарнях. Це точно сказано: "Йдіть у сраку".

І тут не йдеться про недопрацювання у боротьбі з корупцією, тут йдеться про навмисне шкідництво українському народу.

• Смішно Смішно x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Lanktocha

Не знаю всіх нюансів, але є поняття у медицині, більша допомога тим, хто більше потребує чи має більше шансів на одужання, як минулої весни в Італії, чи як я минулої осені відмовився від барокамер, бо кисню хтось потребував більше, в Індії на даний момент хворих у важкому стані більше.

• Тупо Тупо x 1
  19. medwedo berlogsoni

Завод Антонова. Цікаво послухати всю розповідь, але я виставив на найцікавішому моменті.

View: https://youtu.be/4eVOo4fCXZU?t=913

20. medwedo berlogsoni

Гудмане, я не міг Вас не процитувати.
    Своим или чужим? Кому Россия продает вакцину от коронавируса – МБХ медиа
    Скажіть на милість - ну не скотиняка той Путін?
    Причому, зауважте, Зеленський допоміг символічно, зробив гуманітарний крок, а Путін заробляє на смертях "расіянчєгов"
    Масштаби - дійсно варті захоплення (восхищения, а не захвата):

а де твій аватар? :)