Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лактоша, не дуркуйте. Краще скажіть, що то за доведена провина Порошенко, про яку Ви писали? Ви відповісте, або Ви є нахабним брехлом що невзмозі жити без сайту дири.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Писав не раз, оптимально обрати іншого.

3. Lanktocha

На допит викликали не від того, що не було що робити.
    Я не прокурор, щоб надати провину зі 100% доказами.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, Ви визнаєте той факт що Ви не лише сєпар, але ще й пустопорожнє брехло.
    Поздравляю Вас, гражданін Соврамші!(С)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Lanktocha

Не визнаю!
    Я десь заклмкав, що Галичина, Сіверщина чи Волинь не Україна, як каталонці говорять щодо Іспанії, і закликав десь про вихід із України? Ну дають, і ярлик заліпити і чують дзвін, не знають, де він.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я настільки був вражений об"ємами і темпами дорожнього будівництва, що вирішив не лише в темі Караван, а й тут дати посилання.
    Звенигородка, батьківщина Великого Кобзаря.
    "І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь"
    От посилання на ролик, де розповідається про сучасний асфальтобетонний завод. Молодий хлопець, який уже російською, можливо, і погано розмовляє, але ще розуміє, зате гарною українською мовою розповідає, як він "комп"ютером" трощить бетон, щебінь, перевіряючи на якість. Сучасні технології, кольорові дисплеї... Люди не десь у Португалії на мандаринах, а вдома мають роботу, яку дало Велике Будівництво.
    "Учітеся, брати мої, думайте, читайте..."

View: https://youtu.be/5UEleFvEsfQ?t=724

• Подобається Подобається x 3
  8. medwedo berlogsoni

Я після того репортажу з того асфальтобетонного заводу, природньо, зацікавився, а коли він був побудований?
    А може то ще при Омельянові-Гройсману? А Слуги примазуються до готовенького?
    Тому пошукав інформацію. Дуже цікава інформація.
    Такий завод розвертають за місяць!
    Наші проекти доріг | Група Компаній АВТОСТРАДА

9. medwedo berlogsoni

Заради справедливості хочу сказати, що Автострада бізнесмена Максима Шкіля уже працювала 2018 році на Вінничині.
    Ось репортаж.

View: https://www.youtube.com/watch?v=eolrFxfxvA4

Але це - приватний бізнес людини, яка далеко дивиться вперед. Жодного стосунку до міністерств.
    Оскільки зараз владою зроблено акцент на якісном будівництві доріг (а не такому, яким хвалився Гройсман, де через три роки після його "ремонту" обвалився міст), то цьому Шкілю, як то кажуть "пішла карта". На карті України можна побачити уже дуже багато його асфальтобетонних заводів, що відповідають європейським нормам, в тому числі - і екологічним нормам.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. medwedo berlogsoni

Що робиться, що робиться...
    СалоСуда.JPG

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Баян Баян x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. medwedo berlogsoni

Нардеп "Євросолідарності" Гончаренко зробив щеплення індійською вакциною (фото)

Я б на місці Зеленського взагалі відізвав українського посла з Індії для консультатцій.

14. Lanktocha

У дечому завдання держави, а не показуха тих, хто хоче заробити додаткові політичні бали, у США Ілон Маск чи Марк Цукерберг показово до вакцинації не пхаються.

15. Good man

Good man Обычный человек

Наш знаток украинского языка пользуется гугл переводчиком.:haha::haha::haha:

Теперь картина стала понятной:
    при переводе гугл сразу подсвечивает опечатки, он их перевести не может. Наш кацалапый это видит, заходит в тему и с умным видом указывает автору сообщения на ошибку, якобы демонстрируя тем самым безупречное знание украинской мовы.
    Когда человек просто читает текст, то небольшие ошибки и опечатки "проглатываются" им, мозг автоматически подставляет правильное окончание, суффикс и т.д. Но при работе с переводчиком все подобные ошибки подсвечиваются красным и ты не можешь их пропустить.

Спалился кацалапый, на мелочи, как и в случае с "ВМФ Украины". Пензюк недоделанный, забанить его надо как вредителя. А администрация форума свободу слова поддерживает, демократию. Чем пензюк нагло воспользовался.

16. medwedo berlogsoni

Спеціально для парі - сліпого ідіота.

панель.JPG

Я користуюся гугл-перекладачем при вивченні іноземних мов, в даному випадку - турецької.
    Masumiyet Musesi - це твір нобелівського лауреата Орхана Памука. Читаю уже 23-ю главу. Фрази, перекладені Гуглом і підкореговані у випадку необхідності запам"ятовую в колоді програми Анкі. Паралельно з читанням слухаю аудіо, щоб сприймати турецьку на слух.

Про що розповідаю розумним людям в Мовній темі.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Забрати в українців і віддати індійцям - це завдання держави? Як мило. При тому, українці вмирають через брак кисневих концентраторів.

18. Lanktocha

У нас ще не фіксували випадків, як минулої весни в Італії.
    Смерть від коронавірусу - це не тільки задишка, є і такі наслідки, як тромбоз, інсульт... Про що сперечатись, хтось із нас патологоанатом у інфекційній лікарні?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а задишка не є наслідок, а сама хвороба.
    То маски продали, то 400 апаратів віддали. А де Україна?

20. Користуючись нагодою, подав у НАБУ заяву про вчинення злочину Володимиром Олександровичем Зеленським з розкрадання у особливо великих розмірах коштів платників податків у рамках президентського проекту «Велике Будівництво».

Для формулювання заяви використав тексти політичних справ проти опозиції.

З приємного: НАБУ працює і це добре!
    З поганого для Президента України: це буде не єдина справа проти нього, після справ про державну зраду і узурпацію влади.

Сподіваюся, що доля моєї заяви буде відмінною від аналогічного звернення щодо корупції на Укрзалізниці в 2017 році. FB_IMG_1622492455049.jpg

а де твій аватар? :)