Не бздіть! Самі писали що "ще не вечір". Тобто, Ви не смієте заперечувати той факт, що падлокловун безбожно краде.
На даний момент так. І збирання мітингів, щоб щось не так не договорився на якомусь самміті ще не дуже доречно. Є свідчення, докази від прокурора?
Так, я Вас розумію. Враховуючі Вашу повагу до ДНР це цілком логічно. Що так? При дебільних звинуваченях Порошенко докази не потрібні, а при викриванні злочинів падлокловуна потрібні? Чому такі подвійні стандарти? Це якось пов"язано з вашою палкою відданістю ідеям ДНР?
Які ідеї, у чому таке прояявилось? Чого тільки не придумують тим, хто не обожествляє Порошенка. Нічого подібного, є двобічне ставлення, як знайшли провину Порошенка, не значить, що це "Агенти Москви". Згадав 1994, дехто закликав, хто патріот, нехай голосує за Кравчука, а чим він дуже кращий Кучми? Чим Кучма дуже кращий комуняги Симоненка? Так і чии за всіма показниками Порошенко кращий всіх і чи є потреба так тріпатись?
Звідки я знаю які? Це Ви уважно вивчаєте сайти ДНР, Ви повинні це знати. Драсьтє! Це Ви аргументували свої тези матеріалами сайту дири, а не я. А зараз детальніше, що це за провина? Або Ви брехло?
Нічого не вивчаю, як і жоване пережоване "Євангеліє" від чорноволохів. Є такі мтеріали і такі думки. Були мітинги незгідних із деякими діями Порошенка, це "провокатори", "розхитувачі човна", "Агенти Москви", а усунувший від влади заспівав по іншому.
Тобто, думки і брехню ворога Ви вважаєте чімось тим, що слід використовувати як аргументи? Так. Бо кацаппи і підкацапники ненавидять Порошенко. Але питання було інше: То що це за провина Порошенко? Я розумію що Порошенко винен перед Росією та перед олігархами, які почали швидко жиріти при падлокловуні. Ви саме це маєте на увазі?
Чіпилися до такого матеріалу... Не подав я його, як істину, що не оскаржується. Тільки культу вождя не треба! Таку байку про фуфайку вже чули в приїджених агітаційних роликах у 2019, які в підсумку, результату не дали. Чого тріпатись тепер і махати кулаками після бою?
Ви подали це як аргумент. Чому би Вам не переїхати в ДНР? Вашу халупу змінити на пристойне житло, бо багато хто звідти бажає евакуюватись. Побухати з тиждень, а потім розповідати місцевим піонерам як Ви громили німців на Курській дузі а потім героїчно воювали зі злими бандерівцями. Вам за це будуть рублі платити. Чим погано? Бажаєте заперечіти? Вперед! Це вже якийсь фаталізм. Але Ви уперто ігнуруєте питання: Що, навіть щось збрехати фантазії не вистачає?
Яке ДиНиРи? Підкиньте ще своїх галюциногенних грибочків. Визнаю вагомі корисні справи у деяких теперішніх чи колишніх політичних діячів, але нніколи не робив і не роблю кумирів. Чи ставити ще заряжати воду, як виступає Порошенко? Не було ніяких поганих справ у Порошенка? Робіть і далі собі ідола. Напевно буде питання знатокам у "Що? Де? Коли?" Порошенко відмовився прийти на допит і дати свідчення проти кума Путіна та сьогодні зранку швидко зібрався і патріотично та показово поїхав на Донбас.
На сайт якого Ви надали посилання і з піною біля роту намагались довести що вони пишуть правду. Якшо я не правий, доведіть Вашу правоту.. Дивно, чому порівняння двох президентів це обов"язково ліплення ідола? Можливо тому що один з них порожнє місце порівняно з другим? Як Ви вважаєте? А це вже цікаво. посилання дасте? Тільки, будь ласка, ДНР не треба. Або знову збрехали? І до речі, що там з відповіддю на запитання:
І як це називається? Не будемо вдаватися, хто у чому має більше переваг. Обливати брудом українських політиків - завдання солов'їного помета і Скабєюшки. Візит Порошенка на Донбас - та навіть репортажі, випуски новин на порошенківських каналах, чи "Євангеліє" від чорноволохів можна почитати у методичках?
чому? Чи не тому що порівняння не на користь Зеленського? Напевне Ви дуже шануєте Мєдведчука і Рабіновіча. Це так типово для фаната ДНР! Добре. А де інформація про те, що Порошенко ? Можливо Ви знову збрехали, як у випадку про те, що:
Є різні показники і що? Для експерименту, чи багато людей підтримали би зараз будь-який протест, виключно за Порошенка? Шаную Габіновічя - да шо ви гавагітє? Новини по "Прямому" і "5" не прийнято дивитись? Сайт не "ватний" СБУ викликала Порошенка на допит «не у передбаченому законом порядку» – адвокат
Тоюі назвіть бодай один показник, згідно якого можна не вважати нарід, обравший падлокловуна, тупим бидлом. Буде цікаво подивитись Ваші аргументи. Я навіть заплющу очі на те що Ви брехло. Справа не в кількості а в якості. А більшість все одно бидло. В даному контексті маю для Вас наступне запитання: чи багато людей підтримали би зараз будь-який протест, виключно за падлокловуна? Таким чином той факт, що Ви шануєте Мєдвєдчука, Ви не заперечуєте. Якшо порядок не передбачений законим, нехай кловуняча банда йде на хєр! А тупій віслючій потворі треба брати собі на службу юристів, а не весільних фотографів та бидло, яке "служіло в КаВеЕнє".
Blaberus Досить харкатись жовчю і всім вішати ярлики! Не вважаю Зеленського оптимальним вибором і що, тепер влаштовувати погроми, побої для виборців Зеленського? Якщо дістали порохоботи, не вішаю ярлики і не всі навіть виборці Порошенка такі нарвані, хто як за "менше зло" проголсував, прогнозовану перемогу Зеленського із піною з рота не сприйняв.