Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Цікаві часи настають...

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви уважно дивились?
    Якшо так, розкажіть: його дружина в Москві користувалась презервативами, або привезла в Україну якусь венеричну екзотику? Він щось розповідав про це?

3. Blaberus

Ось вона, мрія зебілоїдного бидла! Бидло мріє про політичні переслідування нелояльних громадян. Сепари, зрадники, корупціонери, злодії нехай відпочівають в безпеці. Вони не проблема: проблема це нелояльні громадяни.
    Буля, а якшо потім почнеться переслідування недостатьньо лояльних? Ви впевнені що повністю відповідаєте канонічним заставам правовірного зебуїна? Не боїтесь що згодом Вас заберуть аваківські орли на тортури і гвалтування як не стовідсотково лояльну громадянку?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Blaberus

Буля, що там з Малишева? Коли за березень заплатять?

5. Blaberus

Глас вопіющєго в пустинє!
    Тобто змінилася! Ось Ви визнаєте, що падлокловун або дебіл або зрадник.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чому аж так, про переслідування чи розстріли мова не йде. Назойливу муху у кімнаті не хочеться вигнати чи прихлопнути? Так і з назойливими ботами.

7. Blaberus

Як це не йде? Про розстріли, можливо, не йде. Про репресії йде:
    Тобто зебіли вважають за норму переслідування тих, хто думає не як вони.
    Це вже схильність до насильства. Якшо зебілам не подобається правда, вони можуть занести порохоботів в ігнор. Але вони цього не роблять. Чому?
    Ось наприклад я писав Булі харківській наступне:
    Було би невірно вважати це приколом. Бо кожне моє слово сповнено глибоким сенсом.
    Буля блюється жовчю, скромно мовчить, коли я їй надаю питання, нахабно бреше, пише в мій бік не цитуючі мене, в слабкій надії що я не помічу її посту і чергового разу не спровергну брехню.
    Але вона мене не пхає в ігнор. Бо вона, на рівні підсвідомості, відчуває себе лошицею, яку надурив актор розмовного жанру. Тому вона хамить, бреше і божеволіє шоб самій собі довести, що вона не таке порожнє місце, як про те кричить її підсвідомість. Бо для лоха найстрашніше визнати себе лохом.
    І коли аваківські орли затиснуть в двері її титьки, почнуть гвалтувати одночасно пиляючі напилком зуби, вона зрозуміє що підсвідомість була права.

8. Lanktocha

Нє смєть панасіть вєлікага Парашенка! Чи у чомусь критика, у чомусь незгода, висловлення своєї думки - це вже ворожість до держави?

9. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, тебе паясничать не идёт. Ты и так не очень умно выглядишь, а когда паясничаешь, то люди могут подумать, будто ты всерьёз это говоришь.

Запомни, никто и никогда среди сторонников Порошенко не идеализировал его. Речь всегда идёт о том, что по интегрированному показателю он, как президент, лучше Зеленского.

• Подобається Подобається x 1
  10. Lanktocha

Дехто мусить своїх "5 копійок" вліпити.
    Деяких ботів реакція, саме на критику, говорять, як прийнято про покійника, або добре, або нічого.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого не смєть? Смєть! Просто є вже 2 роки "слуга народа", пора би поговорити про його успіхи в економіці, на міжнародній арені, про збільшення обороноздатності України, про відвоюванні українських земель, про звільнення полонених, про успіхи в медицині, про зарплату учителям $4000, про закінчення війни на сході, про дешеві ліки та комуналку. Бачите, є про що говорити, навіщо нам зараз згадувати Порошенка?

• Подобається Подобається x 1
  12. Blaberus

Можна не відповідати, бо розумні люди відповіли замість мене.

13. Blaberus

За рахунок людських життівв?

14. Lanktocha

Хотілося би кращого, але, заради об'єктивності, малювали нам порохоботи все в гірших тонах, зокрема і в економіці, в міжнародних переговорах, розширення бойових дій...

15. Blaberus

Вам не подобається правда?
    Таке буває. Можу Вам порадити періодично натягувати рожеві окуляри, як Андрій Луганський.

16. Lanktocha

"Євангелія" від порохоботів тут вистарчає не бачу потреби ще щось шукати.
    Правда, писав же, далеко не всі "прогнози" порохоботів справдились.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Подивіться краще ролик про величезний мостовий перехід, що будується в Херсоні. Починали будувати ще в 2012 році, потім все заглохло при Порошенку-Гройсману, зараз будівництво відновлено, виділені гроші в рамках Великого Будівництва.
    Херсон фактично був розірваний залізницею у співвідношенні 2 до1. Хронічні пробки (затори) на переїздах. Дуже важко було добиратися із однієї частини міста в іншу.
    Зараз будується мостовий перехід над залізницею, за сучасними технологіями, про які цікаво послухати. Це вам не свіжий асфальт поверх гнилих мостових перекрить, як при Гройсманові.

View: https://www.youtube.com/watch?v=UFOWzaDhq6c

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Blaberus

Коли вони вже нажеруться?

19. Blaberus

Тобто, деякі справдились? Тобто, Ви визнаєте що падлокловун безбожно краде, що тупий снарід просрав міжнародну підтримку, що інвестори тікають?

20. Lanktocha

Може з натяжкою і не так категорично і на 100%, дещо у значно мякшій формі
    А хто із президентів жив на одну зар.плату?

а де твій аватар? :)