Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зате піджак добре випрасований за наші гроші.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А коли бідніли і при якій владі? Справдилась обіцянка перед "вадінтур" "Не брати і не давати хабарі"?

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

При Порошенко.
    Можу нагадати, що Порошенко має найбільший процент виконаних обічянок серед всіх президентів.
    А що виконало бидло, що дірвалось нині до влади?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

5. VasMT

Два роки, а результат виконання наближається до результату свинорилого.

6. Blaberus

VasMT, які цікаві картинки Ви постите! Самі малюєте? Може Ви назвете хоча би частину обіцянок, які виконав падлокловун в кацапській косоворотці?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@VasMT, я думаю, Ви знаєте, що таке гнус? Це така комаха, яка ніколи не відстане.
    Гнус — Вікіпедія

8. VasMT

Слово і діло. Є такий ресурс в мережі.
    Там все є.

9. Blaberus

Може надасте посилання? Якшо ліньки, примусьте своїх слуг. Хіба Ви їх не для цього обрали?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Подобається Подобається x 1
  11. Blaberus

Я вже давно помітив, що коли я пхаю опонентів мордою в кловуняче гівно, вони через деякий час починають вивчати ентомологію.
    Ось це і є вплив інтелектуальної еліти на бидло, що ушляхетнює генетичне сміття.

12. Blaberus

13. Lanktocha

Смішні ви, однако.
    Такі "інтелектуали", що у простому слові по 2-3 помилки.
    Скільки говорив із викладачами, медиками, оточення Порошенка, в першу чергу Федину - критикують і кажуть, що жінка не має права так поводитись.
    Які саме? Стандарт, підзабутий 2019 "Армія. Мова. Віра"?

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Обіцянки Петра Порошенка

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA?t=3

Все би фігня, ці всі невиконані обіцянки, але от непобудований фонтан в Житомирі - це контрольний зальот Петрові в сиву голову :hunter:

15. Blaberus

Мені моніторити Ваші друкарськи помилки?
    Ось, доречі, зебілка Буля харківська стведжувала що в мене непогана українська. Але вона дуже брехлива. Як Ви вважаєте, тут вона збрехала чи ні?
    Якшо вони зебіли, можу Вас привітати: Ви проводили консультації з дурнями.
    І чим Вам не подобається Софійка? Можливо Ви вважаєте що жінка повинна бути порожнім місцем? Таких навіть дрючити не цікаво.
    Вам чимось не подобається цей стандарт? Або "нужно просто пєрєстать стрєлять"?
    Ну а якшо бидло щось підзабуло, це проблеми бидла. Головне, не стати таким бидлом.

16. Blaberus

Циган, Ви вже задовбали цим фонтаном. Можливо це якось пов"язано з фаллосом Вашого барона?

17. Lanktocha

Деякі фрази і помилки, власне граматичні, а не друкарські. Відмашка, що спішив, тому неправильно написав, на диктанті не проходить. Зрештою, диктант на оцінку тут ніхто не пише.
    Писав не раз, якась жінка при посаді з певним статусом не повинна поводитись як алкаш під магазином чи базарна торговка.

Наведено відео, скільки невиконаного. Не все виконав Зеленський і я не заперечую, це причина робити ідола з Порошенка - не причина.

18. VasMT

А пам'ятаєте про "вошей"?
    У нищих слуг нет. (С)

19. Blaberus

Пам"ятаю. І що не так?
    Безумовно я не маю слуг. Я за них не голосував. А Ви повинні мати. Або Ви лох, якого дурять власні слуги?

20. Blaberus

Точі чого Ви волаєте?
    На якій підставі Ви вважаєте що культурна жінка не повинна шугати дрисливе падло? Тому що Ви любите падлокловуна?
    До чого тут Порошенко, якшо мова йде про брехливого зеленського?

а де твій аватар? :)