Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хіба це неправда?
    А якби Володимир меньше любив би владу, ми би в свій час хрестилися би у Католіцизм.
    хто що міг би зробити, це Ваші фантазії. Теоретизування. Якби ти злочіни, що зараз робить падлокловун робив би Порошенко, був би винний Порошенко. Але сітуація складається таким чином, що злочини робить падлокловун, якого обрало проросійське бидло. Отже вся провина на ньому і на його виборцях.
    Ви навели саме думки бидла:
    Але я, являючись розумним порохоботом, добре розумію що ідеалізувати нічого не можна. Взагалі нічого.
    Але порівюючі Порошенко з тією потворою, яку обрали виборці Зеленського, зрозуміло що виборці Зеленського проросійське та інфантільне бидло, або просто дебіли.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Оксюморон...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:russian::russian_ru::acute:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко думает судиться с теми, кто «распространяет ложь» о его отношении к Медведчуку. В перечне Офис президента | Громадское телевидение | Громадское телевидение (hromadske.ua)

• Подобається Подобається x 1
  5. Blaberus

А ще є таке слово нікотинамідаденіндинуклеотид.

Останнє редагування: 18 тра 2021
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще один брат по розуму і товариш по нещастю. Одне кодло - яке їхало, таке здибало.
    У 988 Християнство не було поділене, оскільки прийняли від Візантії, більше схилялись до східного обряду та Православ'я.
    І Порошенко не був ідеальним, робив при владі, що не треба, тільки його критики були "провокаторами" та "агентами Кремля", а як не при владі, пащеку можна розкривати?

Не всім був зрозумілий вибір "вадінтур", але це минуле. Так і порохоботам, замість злості і заздрощів краще думати про мир, об'єднання та спільну роботу на користь держави. Поведінка, як у "дєдафф", ветирани УПА пропонують примирення, а ті "Ані стрєлялі нам в спіну...", так і порохоботи.

7. Blaberus

Який вульгарний зебуїн!
    На жаль.
    Я щось не зрозумів: слід пробачати падлокловуну його злочіни, чі що?
    Дуже цікаво. Які виправдання можуть бути для падлокловуна і його бидлобанди коли вони по-хамськи відмовили Порошенко на пропозицію допомоги в рішенні дипломатичних питань?
    Схоже, ці тварюки здатні знищіти країну заради своїх гнилих понтів.
    Поведінка, як у "дєдафф", ветирани УПА пропонують примирення, а ті "Ані стрєлялі нам в спіну...", так і банда кловунів.

8. Lanktocha

Хоч ніколи не був виборцем Зеленського і його партії, але така порохоботська гопота бісить.
    Обзивання і погрози - рівень алкаша під магазином чи пацієнта дурки, якому треба вколоти заспокійливе і такі видають себе наймудрішими і стараються когось чомусь вчити.

9. Blaberus

А що стосовно відповіді на запитання? Воно занадто складне для Вас?

10. Lanktocha

Яке саме питання, зашкодити країні, зробити безпорядок і заворушення, скоріше готові порохоботи, лиш би повернути владу.
    До примирення, до співпраці, забувши попередні протистояння, якраз не стремляться порохоботи.

11. Blaberus

Ось це:

12. Lanktocha

Без гівнометання і харкання жовчю!
    Для початку, я не член команди і не радник Зеленського.
    Якщо коротко і що я думаю, не такий вже безальтернативний Порошенко, "допомогою" може бути і шкода, як от від Тимошенко Ющенку, доречі, у каб.мін Тимошенко проситься і при Зеленському.

13. Blaberus

Чому Ви так бісетесі і харкаєтесь жовчу, коли Ваш поважний співбесідник вказує Вам на логічні дірки в Вашій філософії?
    Що ж Ви так? Щось незабаром повинно зникнути: або падлокловун з його бандою, або Україна. Враховуючі контингент, який мудрий нарід пустив до влади, Ви маєте непоганий шанс стати слугою наріду і непогано "прібарахлиться".
    Не вагайтесь, встигніть. Бо незабаром щось зникне, або банда кловунів, або Україна. Тоді Ви не матимете ніякого шансу.
    Тоді як це співпадає з Вашим дописом?

14. Lanktocha

По грамотності співбесідника видно, який він поважний.
    Вже скільки мала зникнути Україна за "прогнозами" пропагандона Іщенка, такий же стиль порохоботів.

"Слуга народу", як і багато інших партій, які є на даний час у парламенті мене не цікавлять і я би не хотів бути у жодній.

15. Blaberus

Не слід плакати. Якшо я Вас образив, наберіть повний рот гівна і харканіть на монітор з моїм аватаром.
    А "прібарахліться"?

Останнє редагування: 20 тра 2021
  16. Lanktocha

Розвести срач не вийде!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Blaberus

Лактоша, не будьте занадто суворим.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський провів підсумкову конференцію своїх двох років президентства на тлі літака АН-178, одного з трьох що почали збиратися за його сприяння як Президента.
    Нагдаю, що перший літак Ан-178 був побудований, літав і сподобався представникам багатьох країн, і навіть надійшли серйозні замовлення на цей літак ще років сім тому (точніше - в Вікіпедії). Але за часів Порошенка побудові цих літаків так і не надали ходу.
    І лише з приходом Зеленського авіабудівництво України почало відроджуватися. І не тільки авіабудівництво. Будуються якісні дороги, нарощує виробництво Запорізький автомобільний, будуються бази для українських військових кораблів, будуються і самі кораблі і ще багато чого.
    Що ж до Порошенка, то він, на мою думку, тягнув Україну взагалі в Середньовіччя: Київський патріархат - Московський патріархат...
    Чим це відрізняється від віковічної боротьби сунітів з шиїтами у відсталих від цивілізації арабських країнах?

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я практично всю конференцію прослухала.
    Є в мене деякі висновки. Йому не все вдалося на конференції, як мене здається. Досвіду ще бракує. Йому потрібно було більше напирати на успіхи: на те, що збудовано, те що будується. Хоч я може не все почула, коли відходила? Про 158 мостів, до речі, він казав.
    Але можу сказати, що дуже помітно, що Зеленський - це вже далеко не та людина, яким він був два роки в тому. Він став жорсткіше, він не дає журналюгам сісти на голову, в нього величезний досвід у всьому. Але він залишився людиною, живою людиною, не забронзовів. Він залишився людиною.
    З Порошенком, який, як пам'ятаємо, почав дуріти, гидко піаритися на виступах, і навіть в натовпі за ніс когось міг схопити чи шапку скинути, не можна рівняти.
    Зеленському, недосвідченій в політиці людині, прийшлося несолодко в такий час очолювати країну. І бачимо, що з вибором країна не помилилась.

Вчора президент витримав такий важкий марафон і ще поспішав на якесь засідання - чи уряду, чи РНБО - на запам'ятала. Він молода людина, в нього нормальне здоров'я і головне: він не був встроєний в оті схеми як Порошенко і всі старі політики. В нього інше мислення, інші пріоритети, він більш сучасна людина.
    Ніколи після нього народ не захоче нікого з старої колоди "потиканих ондатр".
    Це виключено.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну крім Бєні Коломойського, який фінансує Зеленського, обкрадаючи Україну.

5 подарунків влади Зеленського Ігорю Коломойському - ХВИЛЯ

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)