Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви лікар? Або спеціаліст по розкидуваню гною?
    Де я таке писав? Процитуйте мене, брехлива японська мавпа.
    Ну що Ви! Де я таке писав?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У кожному наголошенні, що я один і своєрідна секта порохоботів бачать таке, що не бачать інші.
    Мені не повністю зрозумілий і я не повністю підтримую такий вибір, але він давно зроблений, після бою кулаками не махають. Проблеми у нас всіх є й інші, чи тільки перейматися і зі всіма підняти срач, бо Порошенка усунули із займаного поста? Напевно ущемлений пішов вулицю замітати?
    А ще Хамчин і чорноволохи.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Там, у випадку з Бляберуським, причина не в тому, що Порошенка усунули. То - лише привід. А причину я Вам назвав.
    Чорноволохи притихли, бо була відмашка з табору Порошенка.
    Крити у них зараз те, що публікує СБУ в частині розмов Медведчука, нічим.
    Стрілки переводять на тих, хто коментує ці опубліковані телефонні розмови та небезпідставно пов"язує те з Порошенком.
    Адже очевидно, що в 2015 році вносити зміни в санкційний список проти Росії могла лише одна людина - президент Порошенко.
    Заперечувати це - значить заперечувати, що найголовніший пост в Україні тоді займав Президент.

Порохоботів не свербить, чому довгих два роки Сбербанк на попадав під санкції, хоча ще Махніцький підняв питання, що Сбербанк передавав готівку терористам.
    Порохоботів свербить дружина Лещенка. (Може вона вносила зміни до санкційного списку? Га, Бляберусю? Га, Миху?)
    Ну, хай свербить. Хай чухаються на здоров"я.

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

5. Blaberus

Не вистачає лише "ти что, самий умний?"
    Ви самі не бажаючі цього показуєте кретинизм зебуїнів. Зрозуміли чому?
    Безумовно! Можливо мені слід шанувати злодійкуватого Лєща, його московську шльондру, або Булю харківську і мавпу японську? Одна тупо хамить а другий не відповідає на запитання.

6. Blaberus

Бєні серед них нема? Не дивно. Падлокловун відданий господарю і належить йому разом з хімусом і гєльмінтами.

• Подобається Подобається x 1
  7. Blaberus

Що таке? Зебіли розколюють Україну? От падли!

8. Lanktocha

Хамчин притих, а найборзіші

9. medwedo berlogsoni

Давненько я не згадував про Велике Будівництво
    На Черкащині стартував ремонт двох ділянок однієї з ключових транспортних артерій регіону - Черкаська обласна державна адміністрація
    Отой аеродром поблизу Тального носив горду назву Байконур. Із Києва і із Черкас за радянських часів туди літали два літаки Ан-2.
    Так що при бажанні можна було з Києва в Тальне скористатися послугами Аерофлота.

Але б"ються люди на хорошій дорозі. Швидкість не відчувається, тому деякі летять по відремонтованій дорозі навіть по селах зі швидкістю понад сто км. А може і 120.

10. Blaberus

Хомчин. Уважно набирайте текст.

11. Blaberus

А коли згадували про короновірусний фонд?
    До речі, "ЄС" вимагає його аудіту. А падлокловун артачиться. Чому?

12. Lanktocha

Уважно набирав, написав спеціально, оскільки дописувач багатьом хамить.

Я наводив приклад, що робиться у медицині, нічого подібного за Порошенка не було.
    Щось недопрацювати і на чомусь нажитися виконав би будь-який президент, що говорити, за президенства Порошенка такої захворюваності на коронавірус не було.

13. medwedo berlogsoni

За президентства Порошенка ніхто ніколи не хворів і не вмирав.
    Всі люди видужували як мухи. А деякі навіть фотографувалися, щоб потім своє фото використовувати замість аватару.

14. Blaberus

Дивно. Хто хамить, так це брехлива хамка Буля харківська та проросійська японська мавпа. Да і Ви намагаєтесь хамити, харкаясь жовчу у відповідь на виважені аргументи.
    Як Ви вважаєте, чи було би розкрадання короновірусного фонду якби Порошенко залишився на другий термін?

15. Blaberus

Мавпо, Ви чудово розкидуєте гной. Розкидуйте його і далі, але не пхайтеся ні в політику, ні в медицину, ні в ентомологію.

16. medwedo berlogsoni

Бляберусю (слово написане без граматичних помилок, якщо що), раз уже Ви з"явилися, дайте мені відповідь на просте запитання:
    Чому Порошенко ні словом не обмовився, як він особисто ставиться до факту розміщення Медведчука під домашній арешт?

17. Lanktocha

Ярликів нікому не вішаю і не обзиваю, а за догани і обзивання від Хомчина доречно не тільки гідно відповісти, а й пальнути у рило.
    Теоретично так. Якщо був скандал зі Свинарчуками, темні діла деяких місцевих князьків, були колись настрої, що буде чесний Ющенко, що ВО Свобода красти не буде, що УДАР Кличка заробили в іншій сфері, красти не будуть й іншим не дадуть, що ком.бати у парламенті наведуть порядок... і багато інших прикладів.

18. Blaberus

Ой, не брешіть.
    І де він писав щось не те?
    Що значить "теоретично"? А ось при падлокловуні розкрадання фонду було не лише теоретично, але й практично.:rock:
    І що цікаво, навіть у Вас не вистачило нахабства заперечувати розкрадання короновірусного фонду.
    Детальнише, будь ласка: що не так зі "Свинарчуками"?
    Цих князьків обрав нарід. Як і падлокловуна.
    І що? Яка мені справа до думок бидла?

Останнє редагування: 18 тра 2021
  19. Blaberus

Мавпо японська, Ваше запитання просте, як нервова система середньостатистичного зебіла.
    Але Ви чомусь не відповідаєте на мої запитання. Наприклад, Ви не відповіли, що віслюк робив в Омані і чому Бєня знаходиться в Україні.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Lanktocha

Та хоча би навіть його обзивання, якщо із чимось був не згідний, застосовував "кугутик", "білобілетчик"...
    Те і значить. Не будемо Вангами. З одного боку, пандемія коронавірусу - можливість для Порошенка перенести вибори ( будь таке тоді ), з іншого - можна заробити багато негативного, яке було і крім цього.
    Очільник області не призначається президентом?
    Навели факти, а не чиїсь думки. Раз такі ярлики, ким є порошенківські підгавкувачі чи примітивні крикливі боти?

а де твій аватар? :)