Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну так що? Коли вже збирати майдан? Прямо як Трамп-пам-пам, усунули від влади, треба збирати людей на штурм.
    Яка реальна причина бунту, окрім усунення від влади Порошенка?

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прикольно читати, як тутейші порохоботи стали на захист Медведчука :)))
    Правда, Міську чось сачкує)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Шановний циган! Ви дебіл?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Blaberus

Наприклад праця падлакловуна в інтересах росії.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%

• Подобається Подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На форумі залишилося двоє уважаємих людей.
    Бляберусь уважає Михуїла, а Михуїло уважає Бляберуського. Так що вони - уважаємі люди.

Примітка. Я знаю, що українське слово "шановний", "поважати", "шанувати".
    Але мені не хотілося бруднити українську мову цією людською половою.
    Що ж до Хомчина - його після вівторка не видно було на форумі.
    А ці два, що залишилися - просто сповнені хворобливого ентузіазму порохоботи-дурачки . Парю до уваги не беремо - той на роботі.
    mykh.JPG

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

8. Blaberus

А пам"ятаєте як брехливий падлокловун підступно дурив отару своїх виборців, що хворів на короновірус?

9. Blaberus

Щіро дякую! Особисто мені Ваша ненависть дуже приємна. Мені було би дуже недовподоби, якби мене поважало генетичне сміття.
    Стосовно "сповнених хворобливого ентузіазму порохоботов-дурачків": ось Буля харківська ствержує про заробітну платню за конструктивну критику зеленої потвори. Кому з вас вірити? Можливо вам з нею слід вирішити ваші протиріччя за допомогою двобою на кастетах?

10. Lanktocha

Яка тут дурильня? З легкими симптомами чи і безсимптомно може хворіти хто завгодно, можемо і ми з вами зараз, навіть про це незнаючи.
    Більше хвилює здоров'я своє та близьких, а не пперейматися хто і як перехворів.

11. Blaberus

Розрахована на дегенератів.
    І що? Це не спровергає той факт, що хвороба Зеленського на Ковід була шоу, розрахованим на дебілів. Як зараз "переслідування" Мєдвєдчука.
    Для Вас що, Президент України місце порожнє?

12. medwedo berlogsoni

Без слів
    2020.JPG

• Смішно Смішно x 1
  13. Blaberus

До речі, коли віслюк покинув армію і країну в небезпечний час і поперся в Катар принижувати Україну і никати крадені гроші, він обіцяв допомогти з чемніонатом по сокеру в 2022 році. Овоч, до речі, теж обіцяв те саме. Напевне, теж сподввся досидіти до 2022 року.

14. Lanktocha

Скільки харкати жовчю?
    Важливіше самому не захворіти.
    Не бачив, щоб хтось не вірив чи насміхався, як перехворіли Тимошенко чи Порошенко, я не їхній прихильник, але є речі, над якими не насміхаються, чого не скажеш про "найкультурніших та найінтелігентніших" порохоботів.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Blaberus

Що таке? Чому Ви так болісно сприймаєте викриття чергової брехні падлокловуна?
    До речі, коли Порошенко підхопив Ковід зебіли вили від радощів і бажали йому смерті. Чому? Я вважаю тому, що той факт що Порох на свободі є харчком в огидну єврейську пику їх боженькі. Якби він помер від Ковіду, падлокловуну вже не треба було чергового разу виставляти себе дурнем, коли нове дебільне звинувачення проти Порошенко накрилося би мідним тазом.

16. Lanktocha

Ніяк не сприйняв. Мав чим перематися і крім того.
    Не вірити - у всіх є різні можливості. Ніби хворий Трамп скоро і ефективно став на ноги, я довше виходив і що зі злості плювати чи кидатись із вилами на Трампа?
    Ніякої масовості не спостерігав, та і Порошенка діабет не стримав від кондитерки та політичної діяоьності і ковід не стримає.

17. Blaberus

Я теж маю чим перейматися. Але крім того я маю очі і розум, щоб бачити та аналізувати яке брехливе падло обрав нарід.
    Мене не цікавить Трамп. Він вже історія не моєї країни.
    Ви ще не спостерігаєте лизоблюдства зебілів та ліплення їми божків. Але Ви просто поганий спостерігач, або, швидше за все, робите вигляд що поганий спостерігач.

18. Lanktocha

Тільки не треба нарцисизму, що всі погані, всі дурні, ніхто не бачить, тільки я бачу. Неправильні дії Януковича побачили міліони і вийшли на майдан, а тепер?
    Якщо є освідомлення, що минуле Трамп, для чого витягувати з минулого інших?

19. Blaberus

Де я таке писав? Я не кажу що маю монополію на істину. Ось наприклад шановний форумчанин Мих теж бачить істину.
    Але я чудово розумію що я вищє і розумніше за тих, хто голосівав за падлокловуна та ідіотів, які не побачіли страшної кловунячої загрози і проігнорували можливість врятувати країну. Бо ставити себе на один рівень з генетичним сміттям це самоприниження.
    Хіба конструктивна критика Зеленського і його банди це витягування когось з минулого?

Останнє редагування: 16 тра 2021
  20. medwedo berlogsoni

@Lanktocha, я би Вам порадив ніяк не реагувати на Бляберуся. Очевидно хвора людина.
    Він буде відповідати одне і те ж на кожен Ваш допис. У нього все крутиться навколо теми, що він один розумний, а всі навкруг - дебіли.
    Ну, ще Мих у нього розумний. І уважаємий.
    Одне радує: якщо Медведчуку дадуть кілька років в"язниці, то Бляберусь відріже собі зайве між ногами. Оскільки він впевнений, що Медведчука не посадять і готовий повідрізати у себе все зайве.

а де твій аватар? :)