Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З ФБ
    Слава Вальцману! :shout:

• Подобається Подобається x 3
  2. Darrel

Darrel Well-Known Member

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви впевнені що воно не з ФСБ?

• Подобається Подобається x 1
  4. IgorKIN

IgorKIN миється в бані

Демчишину, наконец-то, повезло? В бегущей строке на ТСН увидел о решении России поставлять нам по внутренним российским ценам 500 тысяч тонн угля и 100 млн. квт/час ежемесячно. Я думаю, как бы это не смотрелось, но новость-то неплохая, пусть хоть так. Во всяком случае не будет совсем полной жопы с промышленностью и веерными отключениями.

5. terRen

terRen Дуже важлива персона

Во Львове обстреляли дом мэра Садового
    Сегодня, 22:13
    http://news.bigmir.net/ukraine/868007-Vo-Lvove-obstrelyali-dom-mera-Sadovogo

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

З того самого шо в літі?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

http://gordonua.com/day_question/novie-nalogi.html
    Не розумію, в чому проблема?
    Надати довідку з місця роботи за 10 років, що отримував зарплату.

Якщо заробив за кордоном, надати довідку, що був 10 років за кордоном.

---------- Додано в 03:37 ---------- Попередній допис був написаний в 03:31 ----------

То сайту не повезло.
    http://zaxid.net/news/showNews.do?p...viyavilosya_hakerskim_zlomom&objectId=1335371

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я думаю що це Фаріон забавляється.

9. avatarwin

скорше всого на те виглядає

• Тупо Тупо x 1
  10. Ravag

Ravag New Member

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дуже нагадує вчорашнього чувака з Кличком :scratch_one-s_head:

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем привет!
    С Новым годом мои дорогие! Всех Вас обнимаю! Скучаю по нашим мафиям))) Но еще чуть-чуть, и рубанем по новой. Желаю нам всем того... что ... у Нас и так в избытке, т.е. Силы, Добра и Чести! Еще раз Вас обнимаю, берегите Себя и мы тогда победим! ... да Мы уже победили :)

• Подобається Подобається x 4
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Зю, з Новим роком! А де це ти так довго вештався, що тебе не було тут від осені? :)

п.с. До речі, з такими привітами треба в гілку "Доброзичливі балачки". :) Хоча зараз народу мало. Більшість вже спить, або не в стані говорити. :)))

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Оля, дякую :) Взаємно :)
    Я злой стал, сам себе не очень. Поэтому стараюсь не показываться на Людях)

15. Erema

Erema New Member

Що за нафіг? У нас від мала до велика чи що страйкують?
    В Запоріжжі на проспекті Перемоги нещодавно був масовий мітинг співробітників супермаркету "Амстор", порився в Інтернеті, з'ясував, що подібні пройшли і в Маріуполі, Києві, Дніпропетровську. А далі спливли Житомир, Вінниця, Суми, Харків, Чернівці... Але там вже протестують і співробітники міліції, і працівники підприємств, і прості громадяни. Україна в хаосі. Але влада зрадницьки мовчить. Як ніби нічого не відбувається, як ніби люди змирилися з триразовим підвищенням ціни на продукти харчування та товари першої необхідності, на послуги ЖКГ, на бензин. Ніби ніхто не зауважує, що курс гривні в 15-16 різниться з реальним у 20. І ви знаєте, я радий, що українці повстали, я радий цим акціям протесту, вперед рідні мої. Порошенко і Яценюк думали, що тільки вони можуть влаштовувати революції? Помилочка вийшла!!!

• Тупо Тупо x 1
  16. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так война, батенька...

Или "Первый" не рассказал? :)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

18. Erema

Erema New Member

Я телек не дивлюся. Там одна брехня. Я роблю висновки з побаченого на власні очі. Тому де війна? В Києві? Чи може Житомирі, Сумах чи Харкові? Завжди простіше списати все на війну або високий атмосферний тиск, тільки краще не стане. Українці правильно все роблять, не можна мовчати, треба мітингувати. А краще відразу нову революцію, чого час втрачати. Тільки через неї ми зможемо вибратися з цієї дупи.

• Тупо Тупо x 1
  19. Petrinqie

Petrinqie New Member

Ярош спасет Украину! Он РЕАЛЬНО был в Тибете, фоток нет, но факт [​IMG]

• Тупо Тупо x 1
  20. AnikaSvet

AnikaSvet New Member

Кто в курсе, что это вообще за эмблема?! Подскажите, что она обозначает, к чему относится, у многих националистов участвующих в митинге у рады, на запястье такая татуировка.

а де твій аватар? :)