Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Таким чином, Ви підтвержуєте факт нецільового використання фонду. Пам"ятаєте, як віслюк божився що піде під три чорти, якшо порушить закон? Ви йому, напевне, повірили. Як після цього? Чи не відчуваєте Ви себе тупим лохом?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не знаю. Факт нецільового використання повинен бути доведений законним чином.
    Але я знаю, що порохоботи дуже широко користуються так званою підміною понять.
    Вони можливе, - підкреслюю, можливе, - нецільове використання називають "великим крадівництвом".

У Вас не виникало питання, чому ніхто не піднімає питання (тавтологія) нецільового використання так званого ковідного фонду?
    Рік 2020 давно закінчився. Є дані, скільки було закладено в ковідний фонд, скільки було використано на будівнитцтво доріг, мостів, шкіл, поліклінік тощо.
    Де наші правдолюби чесні політики на чолі з ні разу не злодієм Порошенком?

А коли Ви кажете, що "Зеленський розкрадає", то це все випливає із Вашої бурхливої уяви.
    Бувайте здорові.
    Займусь чимось кориснішим, ніж аналіз Ваших нездорових фантазій.

3. medwedo berlogsoni

Блін, я не підтверджую!
    Я лише кажу, що існує різниця між розкраданням і нецільовим використанням.
    Тільки і всього.
    А Ви говорите про якесь розкрадання, про яке поки що ніде нічого не доведено.

4. Blaberus

Як це не підтверджуєте? Ви заперечуєте той факт що гроші, які були розраховані на боротьбу з епідемією, закатали в асфальт?
    Ключове слово виділено.

5. Blaberus

Невже? Ні, добре знаєте. Щоб накрастися на дорогах, жадібний падлокловун прирік тисячі людей на повільну сместь.
    Але Ви самі писали що масштабної пандемії ніто не міг передбачіти і вас обурювало що гроші лежать "мертвим капіталом".
    Отже Ви нахабне брехло.
    І до того ж Ви не відповіли на запитання:

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якраз без закладення носа кашель і утруднене дихання, проблеми у легенях показала навіть флюорографія, через декілька днів температура підскочила до 39.5, понизив тільки укол у вену.
    Тоді для запобігання пневмонії та пониженню температури без антибіотиків ніяк. Дуже складний перебіг, значно легше, хоч і з неприємними симптомами пройшов у мене коронавірус у серпні 2020.

7. Blaberus

Не плутайте ренген з флюрографією.
    Ренген є основним засобом підтвердження діагнозу пневмонії.
    І що? До чого тут короновірус?
    Вам пощастило що Ви живий. А могли вмерти в судомах від асфіксії, яку спричинив брак кисню.
    Здогадайтеся, киди подівся кисень?

8. medwedo berlogsoni

Бляберусь, коли в суді буде доведено, що Зеленський крав, тоді і поговоримо.
    А зараз ключове слово "поки". Яке кожен розуміє по-своєму.
    Крім того, я вже говорив, що коронавірусний фонд створили так би мовити, з перестраховкою.
    Ніхто не знав тоді, як боротися з коронавірусом, і скільки грошей на цю боротьбу може бути потрачено.
    Ніхто не знав, як веде себе коронавірус. Мобільні телефони і ручки дверей протирали дезинфікуючими засобами. Згодом виявилося, що хоча коронавірус на цих предметах і можна знайти, але таким шляхом він не передається.
    У коронавірусний фонд заклали, як виявилося, більше грошей, ніж потрібно було для боротьби в 2020 році. Гроші були, а вакцину було придбати у потрібній кількості було ніде.
    Але щоб у випадку, якщо коронавірусний фонд виявився б замалим з самого початку, тоді доводилося б постійно законодавчо його поповнювати, вносити зміни.

Я поясню Вам на простому прикладі.
    Вам дружина дала 1000 гривень на продукти, щоб Ви пішли в магазин і закупилися.
    Фонд на продукти, згідно із розписом Вашої дружини - 1000 гривень.
    Але Ви закупили все, що потрібно на 600 гривень.
    А на 200 гривень купили дітям шерстяні шкарпетки до зими.
    А ті 200, що залишилися, принесли додому і віддали дружині.

Тепер про коронавірусний фонд, його назву.
    Ніде не було сказано при створенні цього фонду, що він - виключно на боротьбу з коронавірусом, і його потрібно будь-що потратити, хоч на що, хоч на терафлю, хоч мільярд масок та спреїв закупити, аби лише гроші не залишилися.

Партія "За життя" назвиваєтся "За життя", але це не значить, що вона була створена для боротьби за життя.
    Так само, як партія "За майбутнє" зовсім не боролася за майбутнє.
    Серед членів партії "Слуга народу" є дуже багато таких, що не народу служать, а народ служить їм.
    В партії "Європейська солідарність", наприклад, її член Льоха Гончаренко не має нічого спільного ні з Європою, ні з солідарністю.
    Веде себе в Європі як свиня.
    Ну, і так далі.

І знову ж кажу: Допоки не буде доведено, що Зеленський краде, зокрема, наживається на так званому коронавірусному фонді, до тих пір Ви - звичайний демагог і брехун.
    Бувайте здорові.

• Подобається Подобається x 1
  9. Lanktocha

Я не буду із піною з рота доводити у чому не впевнений. Чув думки від медиків. що може бути коронавірусна інфекція, тоді цьому терміну не налав такого значення, захворювання із задишкою, пропажею нюху переносили люди у січні 2020, хоч у Китай не їздили і офіційно випадків коронавірусу у нас зафіксовано не було.
    Натяк заспівати хвалебні оди Порошенку? До відома у 2020 я насичував організм медичним киснем, проходив курс барокамер, правда в інших цілях, очистка крові, краща робота нервової системи... Можливо, насичення киснем позитивно вплинуло і під час коронавірусу не пошкодились легені, пізніше від барокамер я відмовлявся, у мене це не така необхідність, а хтось потребує медичного кисню більше.

10. Blaberus

Яка бздлива і дурна японська мавпа!
    Бздлива тому шо не цитує мене в слабкому сподіванні що я не побачу його дописуі не пхну його мавпячою мордякою в лайно; а дурна тому що сподівається.
    А зараз із звичним задоволенням починаю цю веселу процедуру.
    Які суди? Ви дурень і віріте в незалежнсть судової системи?
    Ось приклад: Рифа півтора роки тримали на нарах. Чому? Тому що юрист Зеленський назначив Ріффа винним в вбивстві Шеремєта.
    Дуже цікаво було би почити Вашу оцінку правових знань і моральних яковтей вашого гівнокомандувача. Але мені здається що я цього не дочекаюся.
    І як його розумієте Ви?
    Ось Вам посилання в допомогу:
    ПОКИ – Академічний тлумачний словник української мови
    Дуже добре.
    І де "Файзер"? Де кисень? Чому ворог Зеленський, злодій і вандал, рік тому добряче розжирів, нажившись на продажу стратегічного запасу масок і під загрозорю великого штрафу примусив населення купувати їх по 25 гривень?
    До речі, останнє запитання найпростіше: тому що падлокловун людина гіпержадібна.
    Що значить "ніхто"? Безумовно, слуги про це не знали. Бо вони знають лише як вевелити бидло, організовувати весілля, малювати мурали. Вмиборці падлокловуна про це теж не знали. Бо вони всі тупе бидло.
    Але чомусь я знав. Кожна людина, яка має хоч невелике відношення до епідеміології та вірусології про це знала. Це знав, к приміру, мій друг, який працює в відділі СЕС по боротьбі з особливо небезпечними інфекціями. Але яке значення має його думка? Бо він не тамада, не весільний фотограф, не телеведучій. Він навіть нє "служіл в КВНє".
    Але зараз така можливість є. Де гроші?
    А якби у бабки були деякі органи, вона би дідом була(С)
    Незрозуміло, яке відношення цей приклад має до розкрадання фонду.
    Тут доречний інший приклад:
    Ви забрали 1000 гривень із грошей, які були відкладені на комуналку (операцію, кредит, тощо).
    500 гривень залишили собі на кокс.
    500 гривень віддали сусіду щоб він на 300 гривень чогось Вам купив, а 200 витратив собі на бухло.
    Дуже цікаво. Якшо короновірусний фонд не призначений для боротьби з короновірусном, чому він короновірусний? Чому б його не назвати "Фондом для фінансування понтів Зеленського, а також для його збагачення і збагачення його господарів"?
    Стосовно кловунячого гєшефту на масках читайте вищє.
    Ну чому так радикально? "За життя" та "За майбутнє" дійно бореться за життя та за майбутнє. Але за чиє? Це назва не уточнює.
    Також само "слуга народу". Якому народові? Тупий нарід чомусь вважає що мається на увазі саме він. Але я в це ніколи не вірив. Ось бачіте, наскільки я розумніший за бидло, яке з піною біля рота лизало сраку падлокловуну та його слугам.
    Вам не подобається Гончаренко? Чому?
    Ось припустимо одному зебілу, який позиціонує себе ідіотом, не подобаються Маруся та Софійка. Напевне тому, що падлокловун дристав від них рідким стулои.
    Приклади, будь ласка.
    Читайте вищє.
    І Вам не хворіти. Особливо на Ковід. Вас дуже приємно тикати мармизою в кловуняче лайно. А якшо Ви помрете від Ковіду, в мене не залишиться такого задоволення.
    А шансів на це ви маєте досить багато, завдяки бидлу, яке Ви обрали. З іншого боку, Ваша смерть від Ковіду буде являти собою акт надприродної справедливості.

11. Blaberus

Якби я подивився історію вашої хвороби, можливо я зробив би якийсь висновок. А так це пустопорожні балачки.
    Хіба я згадував Порошенко? Чому він вам спати не дає?
    Можливо Ви розумієте що падлокловун тупе лайно і порожнє місце в порівнянні з Порошенко?
    Це не стосується теми, що обговорюється.

12. Lanktocha

У інфекційну лікарню я відмовився госпіталізовуватись, вдома ніхто не наполягав, самотужки викарапкався, так що, яка історія? На поліклініку на інгаляції ходив без "намордника", до загострення стажувався у тролейбусному депо, нікого не заразив.

Кошти на коронавірусний фонд - все умовно, ніхто ж не знає, скільки це винесе, як і при хворобі, комусь достатньо противірусних і вітаміну С, комусь дорогі крапельниці і уколи в живіт.
    Є вже слухи, що карантинні 8000 будуть виплачені не всім.

13. Blaberus

Це не цікаво. Скажімо так, це не має відношення до теми, що обговорюється.
    Ви впевнені?
    Розумію. Якшо Ваш боженька розікрав фонд, тоді "умовно".
    До речі, пам"ятаєте як кловунячий мініст охорони здоров"я, що полюбляє дорогі шмотки, присягався що лікування короновірусі буде безкоштовним? Так прикольно надурити бидло не кожен взмозі.
    Безумовно! Кокс для віслюка що, халявний?

14. medwedo berlogsoni

Хтось колись раніше бачив, щоб за часів Порошенка-Гройсмана-Омеляна-Новака на дорогах така техніка працювала?
    Новак, нагадаю, був запрошений із Польщі для того, щоб красти на дорожньому будівництві. І сам украв як мінімум два мільйони євро, і напевне не міг не поділитися з тими, хто його до цього корита приставив.

А тут видно реальне Будівництво. 26 сантиметрів (двадцять шість сантиметрів!) важкого бетону кладе цей агрегат. Потім зверху буде ще асфальт.

View: https://youtu.be/5TTDxgJgkac?t=2585

• Інформативно Інформативно x 2
  15. Blaberus

Що, мавпа японська? Радієте що падлокловун заробляє на відкатах ціною людських життів?
    Краще надайте відьповідь на запитання.

Запитання наступне: людину довго протримали на нарах за те що "юрист" падлокловун призначив його винним; чому би падлокловуну не сплатити цому коппенсацію з особистих коштів, щойно вкраденим на Великому Крадівництві?

• Смішно Смішно x 1
  16. Кацап, а коли її замовили? Чи вона просто на базарі продається?
    Таку техніку замовляють завчасно під майбутні роботи. Хто проектував роботи по цій трасі і коли.
    Чому кацапи так любл,ть красти чуже?

• Тупо Тупо x 1
  17. Lanktocha

Як заппущено.
    У тролейбусному депо, хто контактував зі мною симптомів, як я не мав, тролейбус, на якому я їздив ніхто не дезинфікував, з тих, хто зі мною проживає, щось подібне було у мами, але у значно легшій формі.
    Не кумир Зеленський, але як не крути президент. Безкоштовні ліки, для початку не всі госпіталізовані, хто просто порадився із сімейним лікарем та в аптеку по ліки, швидке ефективне лікування, як Трапм-пам-пам крапельниці з антитіл, стовбурові клітини... не всім доступне і не 5 копійок коштує, принагідно і Порошенко такого би не організував.

18. Blaberus

Будь яка інфекція проходить індівідуально. Можливо Ви несли оточуючім смерть.
    І що? Якшо бидло обрало цього вилупка президентом, це привід повзати навколішках перед ним?
    Овоч, до речі, теж був президентом. І я також не поважав вибір наріда, як і зараз.
    Падлокловун обіцяв безкоштовне лікування? Обіцяв. От вже брехливе падло! Який я розумний що не повірив цієй худобі!
    Я Ви повірили?
    Можливо. А можливо і організував би. Але цього ми не дізнаємось.
    Зате ми дізналися що падлокловун брехливе падло, а також злодій і вандал. І це беззаперечний факт.

• Смішно Смішно x 1
  19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

яке смішне насєкомоє, і нікчемне, справжнісіньке брехливе падло...і це беззаперечний факт. З ХФ поперли зовсім?:)))
    Там таке гівно довго не тримають...

• Подобається Подобається x 1
  20. Бубочка вже дістав і Булю. Останнім часом вона просто кидається на людей. Дійшли до фази, коли треба зізнаватися, що тебе грав козел. Всього треба було два роки, щоб дійти до цього своїм розумом.
    А порохоботи попереджували!

а де твій аватар? :)