Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А чому Вм не процитували Ваше посилання? Добре. Я зроблю це замість Вас:
    Не переймайтеся! При падлокловуні все збитково. До речі, чому про Порошенку Нафтогаз був прибутковим? Ви відповісте, або запитання занадто складне для Вас?
    Ай как нєхорошо! Треба було все віддати наріду на бухло. Як Зеленський віддав наріду все накрадене і зараз жебракує.

2. Blaberus

И что? Оманский осел тоже якобьі стал юристом.

3. Blaberus

Ай як ми викручуємося! Прикольно.
    Тоді на хєра потрібен падлокловун, якшо він не роздає нічого на халяву?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

З Ківою все ясно - там клініка і нема про що говорити.

Але от те, як поступила та вчена рада /комісія/ - то абзац.
    Члени комісії проголосували одноголосно: 13 — за, 0 — проти.
    Науковим керівником Киви був доктор наук із державного управління, перший заступник директора Всеукраїнської громадської організації «Центр досліджень проблем публічного управління» Володимир Гурковський.

От тому і маємо таку державу, бо науковцями і вченими по державотворенню є члени, котрі подібні тому доктору наук із державного управління Володимиру Гурковському

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

6. Blaberus

Так! Побільшало смертей від браку кисню.

7. Blaberus

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Яка краса!
    Піде Зеленський з президентів, залишиться в минулому пандемія, а мости будуть стояти. Ті, хто верещить про смерті через будівництво - нагло брешуть, бо такого, щоб лікарям треба було вибирати кого спасати, а кого ні, як в Італії того року, в нас не було ніде. Не було! Те, що вірус невідомий, спочатку невідомо було чим лікувати, лікарі "йшли напомацки" - було у всьому світі. Були жертви лікування - різними антибіотиками, поки не дійшло, що антибіотиків для лікування вірусної хвороби не треба зовсім. З вакцинуванням більш-менш одне й те ж в різних країнах.
    Сьогодні я, щоб вколотись, простояла в черзі біля години.
    Подзвонила сімейний лікар, сказала, що нашу категорію будуть щепити з такої по таку годину - я прийшла, заповнила бланк, зайшла в іншій кабінет, мені все розказали, вкололи - і на роботу. Сидіти я не стала, та і ніхто не сидів.
    Всі бігли на роботу.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Silver bullet

Так, я згодна. Які у нас дисертанти по державному управлінню, такі й доктора наук, таке й державне управління. Амінь.

10. КОБОЛЄВА ВІДПРАВИЛИ У ВІДСТАВКУ

Кабмін звільнив з посади голови "Нафтогазу" Андрія Коболєва. І знаєте - я не буду заламувати руки і просторікувати про зраду-зрадну.

По-перше, рано чи пізно це мусило статися. Спроба Порошенка перетворити "Нафтогаз" на справді незалежну компанію, на роботу якої не впливає ніхто крім її менеджменту, була одною з головних претензій до нього з боку олігархів. Як це так?! Все життя "Нафтогаз" доїли як могли, а тут - незалежний?! Це що таке?

І нікому стати на перешкоді інтересам олігархів. Народ? Ним керують за допомогою пульта телевізора. Громадські активісти? Які - Найєм з Лещенком? Може Єгорка Соболєв, який хоробро з Семенченком валив Порошенка, але забився в нірку коли Семенченка прийняли за зелених? Всі інші активіЗти, від Шабуніна до Бігуса, які зробили зелених владою?

Народ обрав цю владу - за якої топ-олігархи багатіють у 1,5-2,7 рази за рік. Якої демократії вам ще треба?

По-друге, я вважаю що Коболєв сам зробив все необхідне для своєї відставки. Якщо сідаєш грати в карти з чортом - не дивуйся що програєш все: і гроші, і майно, і цноту, і добре ім'я. Коболєв після відставки Порошенка спробував гратися у технократа (не він один, до речі) - його паімєлі. І він сам в цьому винний.

Бо це Коболєв перелічував кошти "Нафтогазу" аби приховати діру в бюджеті, що виникла через неймовірно "ефективне" господарювання зелених. Це за Коболєва "Нафтогаз" який у 2018 р. мав прибуток у 13,6 мільярдів грн., 2020 рік завершив зі збитком у 19 мільярдів грн. Такого ніколи не сталося б якби навколо "Нафтогазу" не відновилися десятки цікавих схем, що працювали за Януковича, але вимерли за Порошенка. Очевидно, Коболєв ними хотів купити лояльність влади - купив відставку. Нафіга комусь Коболєв що грається в "незалежність "Нафтогазу", якщо можна просто посадити там людину, яка влаштує всіх?!

Повторюю те, що писав сотню разів. І прибутковість "Нафтогазу" (та інших держкомпаній) і виграний у Стокгольмі суд з Газпромом були заслугою не Коболєва! Вони були заслугою Порошенка, який стояв над ними всіма з батогом і примушував їх працювати як менеджмент на вельми прибутковому "Рошені". Впливав через президентські повноваження, через фракцію у ВР, через кума-генпрокурора, чорт забирай. Не завжди гарно вигладало? Зате ця система працювала і давала результат. "Нафтогаз" приносив Україні прибуток. А нині...

Не переймайтеся через Коболєва - він точно в житті не пропаде. Те що мусило статися - сталося. І ще станеться. Переймайтеся тим, аби донести от все це пересічним громадянам. Аби коли припече (а це скоро) ви могли б їм казати: "Ми попереджали". Це сильно промиває мозки.

• Смішно Смішно x 1
  11. Blaberus

І крадені гроші в офшорах залишаться.
    Як це брешуть? А хто розікрав фонд?
    Так. Бо завдяки бубачкє у нас рятувати було нічим.
    Не брешіть, брехлива зебілка.

• Подобається Подобається x 1
  12. Blaberus

Це натяк на те, що Зеленський є тупим бидлом?

13. medwedo berlogsoni

Ще про міст. (До 1 травня).
    Причому - без присутності Зеленського.
    От коротенький ролик. Було дві смуги - по одній в кожен бік, хронічні пробки на під"їзді до Одеси, тепер - шість. По три смуги в кожен бік.

View: https://www.youtube.com/watch?v=1dR4cSybJ-Y

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Blaberus

Багато грошей накрадено.
    А на біса він всрався?

15. medwedo berlogsoni

От мені незрозуміло - навіщо Україні підставлятися, випускаючи порошенківського ідіота (по очах видно, що людина нездорова психічно) на міжнародний рівень?

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Від чого викручуватися, президентів чарівників немає, як і після "вадінтур" був зовсім не долар по 10 і підвищені ціни на деякі товари. Про всіх, так про всіх?
    При коронавірусі смертність не тільки через брак кисню, є тромбози, спричинені ускладнення на серце, інсульти...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про це знають учні медучилища на другому курсі.:))):))):)))
    У вас пізнання, пані, я просто фігію. Дія антибіотика - руйнування оболонки бактерії, а вірус немає оболонки, тому антибіотик безсилий перед вірусом.

Ну але все правильно. Недоумки вибрали недоумків, тому так є. Хто у нас міністр охорони здоровя? Газовик? Полігрфіст? Ну от, це якраз підходяча кандитатура, щоб лікувати зебобіків. То вже навіть не смішно.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки інфа? Невже ви про це дізналися від газовика-поліграфіста Степанова?:)))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та?
    Та ну.

Чому дивуюся? Бо це його рівень. На Донбасі он відкривав міст.

20. Silver bullet

:)))А вы большой ученый от медицины, оказывается? Не умничайте, Мих. Вам это не поможет, та вам уже ничего не поможет).
    Корона-вирус сразу атакует легкие, а протоколы лечения пневмонии были какие? Как увидели\услышали пневмонию - сразу три разных антибиотика.
    Еще вошли в практику массовые томограммы, "матовое стекло", а при самой КТ организм получал облучение как при 300рентгенах. А некоторым их делали по 2-3 раза.
    Не знали поначалу и про цитоконовый "шторм", а пытались повысить иммунитет, который в данном случае надо было понижать. Всех подряд совали под ИВЛ, а это многих добивало. Достаточно было бы кислородных концентраторов..
    Короче, кто пережил этот год - тому, считай, повезло. Сейчас врачи набрались практики с ковидом, наработали протоколи и можно надеяться, что спасут, если с организмом не все запущено.

а де твій аватар? :)