Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Йшла мова про диктатуру і переслідування інакомислячих? Що із цього притаманне Зеленському? Це не Лукашенко і не Янукович.
    Принаймні, як не переоберуть Порошенка, то Путін нападе, чи дефолт і значне зростання цін, як не переоберуть Порошенка.
    Як хто сприймає, слово "помилитись" написав з 2 "о", поспішав і набрав 2 букви, замість 1, нехай це граматична помилка, від цього не буду це приховувати чи кидати ярлики тим, хто це зауважив.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То - механічна помилка. У нього є стандартні помилки, але це - описка.
    А от приклад помилки не через уважність, а через малограмотність
    Слово "якщо", написане через "ш", можна віднести до описки. А от в даному випадку слід було написати "напишу ще раз", або,"напишу в черговий раз".

А чому я Вас не читаю? Жаль власного часу. У Вас думок - кіт наплакав. Одні емоції. А Вашими емоціями (клоунів ненавидите, чомусь Вам мерещиться, що правління Зеленського закінчиться втратою територій, ще багато чого) нехай займаються відповідні фахівці в білих і синіх халатах.
    Ви зациклений і не здатні до критичного аналізу подій, що відбуваються навколо Вас.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безумовно. Падлокловун - порожнє місце. Лука та Овоч, при всіх притаманних їм недолікам, є відносто самостійними особами. Пам"ятаєте, як Лукашенко допомогав Україні в 2014 році? І це не тому що Лукашенко офігєнний: він розумів, що якшо у Пуйла пройде все добре з Україною, Білорусь наступна.
    Падлокловун не більше ніж майно олігарха Бєні. І я би ржав з зебілів, які порівнювали в свій час падлокловуна з Рейганом. Але я не ржав з них. Як Ви вважаєте, чому?
    Путін вже напав. Стосовно недавньої ескалації, Байден ціною Північного потіка виторговав для нас час. Але враховуючі яке бидло обрав тупий нарід, є дуже висока ймовірність що ми цей час просремо.
    Стосовно дефолту: він мало не відбувся. І чомусь в кіно Голобородько послав МВФ, але в реалі все відбулося навпаки. Бо МВФ вимагає реформ, боротьби з корупцією, а також аудіту розкраденого короновірусного фонду. Тобто, усе попереду.
    Стосовно зростання цін: коли Ви останнього разу були в супермаркеті? Зайдіть, поцікавтесь. Гречка по 40, олія по 60.
    Ви зробили це разом. Дякую(С)

4. medwedo berlogsoni

Як то кажуть "за неімєнієм гербовой пішут на простой".
    Хомчин десь запропастився, тому доводиться читати Ваші нісенітниці.
    Отже, про Луку.
    Лукашенко - Путин: встреча в Москве
    П"ять днів тому "відносто самостійний Лука" (відносно) цілих чотири години проявляв свою самостійність в Москві.
    Коли востаннє Зеленський був у Москві? І що відповів на пропозицію Путіна туди приїхати?

Про відносну самостійність Овоча навіть читати смішно.
    Варто лише згадати, як Путін на дві години запізнився в Криму на зустріч із Януковичем, бо той "затримався", спілкуючись з російськими байкерами на чолі з Хірургом.
    Або те, що Янукович втік до Ростова (Росія, між іншим).

Про Коломойського - вже навіть не смішно. Коломойського обклали зі всіх боків, колишнє керівництво Приватбанку судитимуть, на днях робили обшук у фірмах, що підпорядковується Коломойському, ставленика від Коломойського - Дубінського звідусюди поперли.

Одним словом, мені чомусь почало здаватися, Бляберусю, що Ви зовсім неадекватно оцінюєте політичну ситуацію
    Де це Хомчин із його перепостами подівся, не цікаво?
    Гудман запропастився.
    МайорМайор замовк.
    Мих та Ви. "Только лошадь да змея - вот и вся его семья"(с) - хоч знаєте, звідки?

5. Lanktocha

Здогадки і фантазії ні до чого, тільки факти!

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

7. Blaberus

Яка смішна японська мавпочка!
    Слово "описка" тут недоречне: бо при спілкуванні через Інтернет текст не пишуть, а друкують.
    Дивно... А хіба Ви не зацикленні? Хіба Вам не притаманне ейфорічне сприяття ганебних подій?
    Я вже не кажу про відсутність у Вас стратегічного мислення. Наприклад, Ви зневажливо відзивались про Томос. Це свідчить або про Вашу тупість, або про проросійські переконання. Ось я, розумний порохобот, якому притаманне стратегічне мислення, сприймаю Томос дуже позитивно. При тому, що вважаю православ"я історичною помилкою. Але Порошенко за допомогою Томоса прирік Московський патрмархат на повільну смерть. Принаймі в Україні. Вам шкода московських попів та їх майна?

8. Blaberus

Зайдіть в супермаркет і побачіте факти.

9. Blaberus

Бєнє?

10. Blaberus

Яка несамовита лють! Але серед Вашого текстового гною не знайшлося спровергнення того факту, що падлокловун не є бєніним майном.

11. Silver bullet

Кабмин уволил Коболева и назначил Витренко главой "Нафтогаза" (обновлено) (28.04.21 17:03) « Власть | Бизнес.Цензор.НЕТ

19млрд збитків за 2020ий рік щось занадто. При таких зарплатах у таких великих профі...Як премії - так мільйони.
    За період роботи голови правління Нафтогазу річна заробітна плата Андрія Коболєва становила (за даними річних звітів Нафтогазу):

2014 рік – 800 000 грн;
    2015 рік – 850 000 грн;
    2016 рік – 19 000 000 грн;
    2017 рік – 47 100 000 грн;
    2018 рік – 268 500 000 грн.

Різке збільшення заробітної плати Андрія Коболєва відбулося в 2016 році. У порівнянні із 2014 роком його заробітна плата зросла в 23 рази – до 19 млн грн в рік.

Такий дорогий спєц і такі плачевні результати в 2020 році. Резюме - скільки не плати великим спєцам мільйонів, а красти не перехочуть.
    Не дарма гроші пересилав в Америку мамі, щоб не могли відібрати, як щось не так)) Ну що ж, за нього переживати не будемо, хай їде до мами - життя тільки починається.

12. Lanktocha

Для початку, далеко не тільки Порошенко долучився до визнання української церкви, а може це визнання просто відбулося у часі його правління. Затяті прихожани, нікуди і ні за яких обставин із московського патріархату не підуть, як от Почаївська чи Києво-Печерська лаври.
    Зміни у цінах, не від сьогодні і не від вчора. Тактика, як у совкодрочера, вот тоді морозиво коштувало копійки і який був смак.

13. medwedo berlogsoni

Нехай усі ідуть до мами...

14. medwedo berlogsoni

Мені шкода тих людей, які носять гроші попам. Причому - попам будь-яких конфесій.
    Попи всіх патріархатів і московських, і немосковських збирають чималі гроші, за які жирують будують здоровенні вілли, їздять на дорогих машинах, жеруть і в піст, і не в піст якісну їжу, п"ють дорогі вина і коньяки, одним словом - живуть, як у бога за пазухою (от така гра слів).

Я не кажу, що Томос - це добре чи погано. Порошенко просто примазався до Томоса, але продовжував красти як при комуністах, так і при соціалістах (об"єднаних), так і при націоналістах (Ющенко), так і при регіоналах, так і при самому собі.

15. medwedo berlogsoni

А серед Ваших постів ніде не видно, що Ви - не верблюд.
    І, між іншим, запам"ятайте таке слово як "спростування".
    Спростуйте, будь ласка, що Ви - не верблюд.

16. Blaberus

Хоч би і верблюд! Какая разніца(С)
    Ми з вами, на щастя, особисто не знайомі. І мені начхати, наскільки в реальному житті Ви схожі на японську макаку.

17. Blaberus

Це є привідом для підтримки МП?
    Якшо ви "атеїст московського патриархату", звідки Вам відомо про технологію отримання Томосу і про роль Порошенко?
    Дивно. Вам це відомо, а вісльку та ДБС не відомо. Ви що, стояли на шухєрє?

18. Blaberus

А може Австралії не існує.
    А тут Ви підступно і нахабно брешете. Більшість не піде, це так. Але деякі підуть, я особисто знаю таких.
    Не від вчора, звісно. А від травня 2019 року.
    Що таке? Ви не взмозі спровергнути факт падіння життєвого рівня та рост цін на товари першої необхідності?
    А порохоботи попереджали.

19. Silver bullet

Кива стал кандидатом наук. Нашла отзыв оппонента защиты этого осла:
    Вот отзыв оппонента защиты: http://ipk.edu.ua/wp-content/upload...ZLokRHy6njfL0NqWDaaSBJma7yO07bxeeMkB2hOUM7cr4
    И там, в конце четвертого пункта:
    "Таким чином, висновки та пропозиції авторки дисертації..."
    Или жертва копипаста, или с Кивой не все так однозначно... :)

Ой, йой)))

• Подобається Подобається x 1
  20. Lanktocha

Був ажіотаж, можливо перейшли, хто мав перейти ще у попередні роки.

До того ціни тримались на одному рівні? До 2019 не було ні одного підвищення? Майже як ридаючі за совком "Какую страну развалили?

а де твій аватар? :)