Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На цьому прикладі бачу як вам локшину вішають на вуха. По-перше, Філарет вже кандидував на посаду патріарха РПЦ. Забракло кілька відсотків і патріархом став Рідіґєр - Алєксєй. Так що підходящий...
    По-друге, ви пишете, проти канонів. Канонів яких? Хто придумав ці канони?
    Я читав Євангеліє багато разів. З початку до кінця. І тої біліберди, яку проповідує РПЦ, там нема. Можете пересвідчитись. На мою думку, РПЦ - це нехристиянська секта.

• Подобається Подобається x 4
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я только "за", если Филарет прошел бы. Я только помню, что он к афонским монахам ездил и вроде как получил отказ - из-за семьи и детей патриархом быть не может. Может, причина была другая, в этом надо разбираться, но в межцерковных разногласиях человек непосвященный никогда не разберется.
    Пусть только на территории Украины будет свой патриарх, наш, украинец, любой. Пусть Филарет.

Только ситуация сейчас невозможная, сколько можно молиться за Гундяева? Нечего из Москвы руководить нашей церковью.

Останнє редагування: 4 гру 2014
    • Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ті афонські мудреці такі самі мудреці як і Гундяєв.:) І я себе можу назвати мудрецем але чи хтось повірить в це?
    Не хочу давати порад, адже я не православний.
    Але, на мою думку, вам, росіянам з Харкова і інших російських районів України, потрібно добиватись православної церкви з центром в Україні, але щоб служба велася російською, так як українську ви не зовсім розумієте.
    Бо московська церква - це ще один інструмент Пуйла.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як це - не зовсім розуміємо? Всі розуміють)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Особенно последнюю цитату: Русские корни вседа были европейскими

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Руські, а не російські ;)

8. Тим22

Так он бы сейчас люстрацию не прошел, Все высокопоставленные чины церкви в СССР сотрудничали с КГБ

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Гут, переводим его речь на украинский: Російське коріння завжди були європейськими

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Каспаров говорив про Київську Русь. До чого тут російське?

• Подобається Подобається x 3
  10. Gron

Gron тафгай

А у тіма вата в ушах і в тому, на чому його співвітчизники історичні, ушанку носять.

• Подобається Подобається x 2
  11. avatarwin

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це було до 1917 року і трималося тільки на німецькій крові царів, також на натуралізованих міністрах німцях і шведах. Потім Росія підпала під французьких культурний вплив. Це стосується аристократичних кіл. Народ у них ніколи не відав у своїх ізбах ні про яку Європу. Коли в Лондоні запустили метро у них тільки кріпосне право відмінили. Але відмініли в указі, а в голові воно у них досі.

13. Тим22

Завтра

"министр соцполитики Павел Розенко подтвердил.

- Будет больно, тяжело и непросто, - написал министр в Facebook. - Аплодисментов нам за это не будет. Но для Украины, собственно, выбор невелик. Два варианта: либо очень больно в 2015-м, а затем понемногу есть шанс на восстановление. Или не так больно, но тогда смерть неизбежна. Все. Точка. Других вариантов не существует. Мы не будем применять принцип "отнять и поделить". Речь идет о полном уходе от советской системы собеса к построению принципиально иной философии социальной защиты наших граждан. Не всем и понемногу, а персонифицировано и адресно. С одной стороны, новые возможности для легальной работы (в том числе самозанятости), с другой - реальная и адресная поддержка наименее защищенных наших сограждан.
    http://kp.ua/politics/481353-pravytelstvo-preduprezhdaet-v-2015-hodu-budet-ochen-bolno

14. burachekn

burachekn Well-Known Member

Я завжди якось легковажно ставилась до шаів, вважала їх занудними. Але Каспаров змінив мою думку. Дійсно шаховий інтелект.

15. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

из новостей
    "Жительница украинского Харькова в рамках собственного эксперимента два часа перемещалась по городу с тубой от ручного противотанкового гранатомета, однако жители города не сообщали о ней в милицию, а сами милиционеры не обращали на женщину внимания.

«Сегодня спонтанно провела маленький эксперимент. Проехалась через весь город общественным транспортом с тубой от РПГ, неся ее в руках», — пишет она в своем фейсбуке.

По словам женщины, она «преспокойненько» вошла в метро и спустилась на платформу. В переходе она увидела трех милиционеров, которые не предприняли никаких действий, несмотря на то, что женщина «прошла у них перед самым носом».

«За два часа болтания по городу меня видели минимум три-четыре сотни человек, но ни один из них не вызвал милицию», — пишет она.
    "
    :)))

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

За моєю непрофесійною логікою вчинити замах на Порошенка означає укріпити позицію Порошенка.

Одні будуть говорити, що це рука Москви, незадоволеної політикою голови держави, інші - що українці нездатні між собою домовитись. А народ мусить навчитись керувати своїми можновладцями без майданів.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я за чьто?
    Прищавий, коли відчув що не дотягує, "отруївся". Йулька, коли побачила свій рейтинг - "замахнулася". Оцей командувач теж бачить, що петля вже затягується, тому і починається стара пісня : терористи і замахи...

19. Asmol

Asmol миється в бані

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Было бы смешно. Ещё год назад...

а де твій аватар? :)