Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Моніторинг показує - ЗЄдебілів критично поменшало.
    Залишились виключно ЗЄбундєї.Це остання , тупикова вітка рагулоїдів.

• Баян Баян x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Оскільки будівництво - дійсно велике, то в Ютьюбі з"явилося багато охочих висвітлювати це на своїх каналах (підписка, лайки і все таке інше).
    От - репортаж з Дороги Єдності М-30, на Дніпропетровському відрізку.
    Цікава інформація стосовно температури асфальту, що вкладається. Ну а товщину шару видно й так. Кладеться на шар бетону. (В моєму селі було так само).
    Реальна робота. Корисна справа для всіх українців.

View: https://youtu.be/uYmCuYyekv0?t=314

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. medwedo berlogsoni

Дуже своєрідне висловлювання радості з приводу того, що шестисоттонний кран Захарій встановив перший проліт вантового моста через Дніпро біля Запоріжжя.
    Але хотілося б конкретніше: Ви також радієте з приводу того, що через Дніпро нарешті спорудять величезний мегаміст, який вся ніяк "не вдавалося" завершити за попередні 16 років?

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Безумовно відповім. Але після того, як Ви визначите юридичний стан Криму.
    Згідно міжнародної юриспруденції. А вже потім перейдемо до Конвенції.
    Ні, питання елементарне. Але щоби Ви змогли зрозуміти відповідь, спочатку визначте правовий статус відносин між РФ і Україною.
    Безумовно. Всі притомні вважають Крим територією України.
    Але є одне питання: що Росія там робить? З точки зору міжнародного права.
    Як тільки Ви зможете відповісти на ці питання, Вам в той самий час перехочеться запитувати про воду з України...

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так відповідайте!
    Тоді я маю ще одне запитання.
    Я, безумовно, можу процитувати Ранхарда Мєркєль, що таке сецессія, чим вона відрізняється від аннексії. Але яке відношення це має до зради слуг наріда стосовно води для ворога?

6. Blaberus

Сподіваюсь що цьому радіють люди, у яких банда кловунів вкрала кисень і вмирають від задухи в гарному настрої.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А як недавнє "Проти президента під час війни може бунтувати тільки провокатор та Агент Кремля"? Розпоясується найопозиційніша опозиція, яка просто стала збанкрутілою владою.
    Ймовірний варіант, як з "космонавтом" Черновецьким. Чи вигідне державі безвладдя та "отаманщина"?

8. Blaberus

Проти президента, але не проти ворога.
    Навіть це краще ніж диктатура дегенерата.
    Я вже не раз писав, чим закінчится президенство Зеленського, якшо нам пощастить.

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

І це було б добре... Час бо близький, а то в мене вже свербіж від очікування(
    Ще те щеня дуркувате бігає попід кордоном, яке корчить з себе рятівника Росії, що ніяк не наважиться на свою погибель(
    Трішки затягують там, наверху, з початком кінця(

10. Зима-весна 2019:
    - Я знижу ціни на газ в два рази
    - А я в чотири
    - А я у вісім раз
    - А я обіцяю всім безкоштовний газ, дешеву цибулю, відосік кожен тиждень і посадку бариг весною.
    - Урраа, тепер точно зажівьйом, не то шо при бариігах. Дайошь вофку...

Весна 2021

"Постачальники почали оголошувати ціну річного тарифу на газ для населення з 1 травня - від 10,8 грн до 13,5 грн/куб. м"

"Ціна електроенергії для населення з першого червня може сягнути 3,40 грн за кВт"

За то цибулі нажерлись... правда без олії...

11. Поради дієтолога, складені з урахуванням економічної ситуації в країні

2018 - Шкідливо їсти напівфабрикати, вживати багато хліба та картоплі...
    2019 - Шкідливо їсти на ніч, не варто переобтяжувати організм жирними продуктами...
    2020 - Шкідливо їсти м'ясо, рибу та натуральні молочні продукти...
    2021 - Шкідливо їсти олію, цукор, хліб...
    2022 - Шкідливо їсти

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

13. medwedo berlogsoni

Напишіть ще раз, бо я щось, мабуть, пропустив. Це так цікаво. Тільки правильно пишіть слово "президентство". Там є в слові буква "т", яку багато хто пропускає.
    Заодно і напишіть, як Вам клоуни дихати не дають. Про вкрадене повітря я знаю лише з фантастичної повісті "Продавець повітря" Бєляєва. Не сумніваюся, що Ви - начитана людина, і в дитинстві читали повісті Олександра Бєляєва.
    А може колись кіно подивилися, і щось переплутали. Буває...
    Продавець повітря (фільм) — Вікіпедія

14. medwedo berlogsoni

педикульоз? Купіть дустового мила.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Інший термін до цього підходить, була би диктатура, давно би порохоботи були взяті за горло.
    Не один "прогноз" порохоботів не справдився, бажаю пооомилитись і цього разу!

16. medwedo berlogsoni

Хомчине, звідки такий оптимізм?
    Моніторинг якраз показує, що лідирує Зеленський, а у Порошенка - найбільший антирейтинг.

А оскільки президентські вибори як правило двохтурові, то перемагає той, у кого менший антирейтинг.
    (Від якого кандидата менше ригати хочеться)

Зеленський очолює президентський рейтинг із 28% - опитування UIF

Але якщо згадати, скільки проголосувало за Зеленського в першому турі позаминулого року, то бачимо, що рейтинг Зеленського на даний момент майже утримується
    Погодьтеся, що 28 відсотків рейтингу зараз дуже близько до 30 відостків реально відданих голосів тоді.

• Подобається Подобається x 1
  17. medwedo berlogsoni

А ось - короткий і чіткий репортаж Запоріжського обласного телебачення про встановлення першого прольоту нового мосту та робоче випробовання крану Захарія. Дійсно, подія у житті України.

View: https://www.youtube.com/watch?v=ffr23w7ePCY

Попутно хочу зауважити, що ті, у кого беруть інтерв"ю, намагаються, і досить непогано, говорити незвичною для них у побуті (поки що) українською.

18. Blaberus

Вам би цього дуже кортіло, чи не так? Щоб за горло були взяті ні фінансувальники тероризму, ні корупціонери, а саме порохоботи? Щоб потім черга дійшла до недостатньо відданих?
    Але Ви не звернули уваги на ключові слова: "диктатура дегенерата". Бо цей дегенерат навіть диктатуру не взмозі збудувати.
    Цікаво, який не справдався? Про приниження України? Про падіння життєвого рівню? Про втрату міжнародних позицій? Про разгул корупції?

Останнє редагування: 27 кві 2021
  19. Blaberus

Ви все своє життя пропустили. Але якшо бажаєте, напишу чергового разу: правління падлокловуна закічиться кров"ю та втратою територій. Це якшо нам пощастить.
    Ви дуже любите шукати друкарські помилки. Тоді Вам слід звернути увагу на Лактошу:
    Стільки помилок в такому простому слові навіть не кожен зебіл зробить. Хоча зебіли бидло ще те.
    А Ви почитайте мої дописи. Хоч багато шо для Вас буде незрозумілим, або щось, можливо, надійде навіть до Вас.

а де твій аватар? :)