Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Україна 15 квітня відновила прямий імпорт електричної енергії з Російської Федерації.

Про це повідомила народний депутат “Слуга Народу” Людмила Буймістер.

“Знущальна формула від НКРЕКП: Чим більше на кордонах військ країни-агресора – тим більше ми імпортуємо від них струму. Сьогодні Україна відновила прямі закупівлі електроенергії в російського державного монополіста “ІнтерРАО”, – зазначила нардепка.

Вона підкреслила, що не дивлячись на ледь не щоденні погрози Кремля розпочати повномасштабну війну, Україна ранком 15 квітня відправила черговий платіж російській держкомпанії “ІнтерРАО”.

“Інакше як диверсія це назвати не можна”, – вважає Буймістер.

За її словами, в порядок денний позачергового засідання парламенту 15 квітня нарешті включене питання заборони імпорту струму з Росії і Білорусі.

2. Компанія «Социс» провела протягом 8 – 12 квітня 2021 року соціологічне дослідження методом телефонного інтерв'ю з використанням планшетів:

• Майже три чверті українців відчувають до чинної влади в Україні негативні емоції

• 83,7% українців вважають, що жити важко або просто нестерпно

• Лише 3% вважають економічну ситуацію в країні доброю, а 72,8% - поганою чи дуже поганою

• Більше ніж для половини українців фінансове становище родини за останні два роки погіршилося

• Тільки 2,4% українців бачать успіхи Зеленського у боротьбі із корупцією, а 52% вважають, що він повністю провалив боротьбу із корупцією

• Абсолютна більшість українців вважають владу Зеленського дилетантською

• Більше 50% українців проти балотування Зеленського на другий термін

Згідно з опитуванням 67,1% українців вважають, що події в Україні розвиваються неправильному напрямку (у правильному – лише 17,4:wacko:.

Лише 14% вважають, що не все так погано і жити можна. Натомість 83,7% українців вважають, що жити важко або просто нестерпно

При цьому 57,1% вважають владу Зеленського непрофесійною, дилетантською, а 16,3% - популістською.

Лише 12,1% вважають владу Зеленського компетентною

"Зеленський - це безвідповідальний і некомпетентний очільник влади дилетантів, обрання якого почало жахливий експеримент над країною.

Він обдурив своїх виборців, які йому повірили, не виправдав їхніх надій і не виконав обіцянок.
    Соціологічні опитування показують, що головна емоція, яку зараз люди відчувають щодо Зеленського, - розчарування.

• Нуль позитивних результатів за два роки. Вже очевидно, що нічого корисного для країни він не зробить, а завдасть своїм бездарним правлінням ще більшої шкоди. Якщо за половину терміну не зробив, то вже й за десять термінів не зробить. Ясно, як у тій приказці, що з “цього роя вже не буде ні....я”.

• Урядування Зеленського - втрачений час і загроза майбутньому країни. Категорично не можна допустити його кандидування на другий термін - врешті-решт, він обіцяв, що йде на один строк."

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дуже інформативно. І Ви, до речі, не прокоментували той факт, що АраХАМія пропонував порушити Женєву.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ростов или Хайфа?Или может дело и до "черенкования" саперной лопаткой дойти?

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Планктоша, дальше можешь не продолжать.Это и так всем видно.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не пропонував "порушувати Женеву".

7. Blaberus

Ну як це не було, коли імєнно так і було (С)
    Хіба брати на себе функції окупанта це не протирічіть Женеві? Можна ще взяти на себе частину санкцій.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. VasMT

Я розумію, що Ви, як затятий вальцманоїд, є людиною обмеженою і безграмотною...
    Ви ж цю конвенцію в очі не бачили, а ще намагаєтесь щось патякати.
    Так от, всі Ваші примітивні намагання натягнути кондом на глобус не вартують юшки з яєчної шкарлупи.
    Хоча б ознайомтесь з документом, перш ніж пхатись межи розумні люди.

9. Blaberus

Це ключова фраза!
    Ви десь почули про 70%! Вітаю!
    Згідно стандартам ВОЗ вакцина вважається єфективною якшо єфективність її становить більше70%.
    Китайську вакцині визнали неефективною навіть китайці.
    "Файзер" визнан ефективним на 94% для осіб старших 65 років.
    Pfizer and BioNTech Conclude Phase 3 Study of COVID-19 Vaccine Candidate, Meeting All Primary Efficacy Endpoints | pfpfizeruscom
    Таким чином, що ми маємо? А маємо ми невелику кількість "Файзеру", яким прив"ются мажори, слуги наріду, зірки КВВ та інша наволоч. А чому кількість "Файзера" невелика? Тому що падлокловун розікрав короновірусний фонд.
    І до якого ми повинні прийти висновку? Що кожна смерть від Ковіду це вина падлокловуна. Зверніть увагу, я не пишу що на совісті. Звідки у тварюки совість?
    Завдяки кому перебирати харчами недоречно в такій важливій справі як здоров"я?

10. Blaberus

Ну як я можу бути "вальцманоїдом"? Хіба я вірю в кацапську казку про "вальцмана"? Як я можу бути людиною обмеженою і безграмотною? Хіба я голосував за падлокловуна?
    Часть III. Оккупированные территории — Раздел III. Статус покровительствуемых лиц и обращение с ними — Женевская конвенция от 12 августа 1949 года о защите гражданского населения во время войны — Конвенции и соглашения — Декларации, конвенции, соглашения и другие правовые материалы
    Human Rights Watch / Defending Human Rights Worldwide
    Тобто, щоб вигородити паскудну банду злодія і вандала Зеленського, Ви навіть готові заперечувати існування Женевської конвенції?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. VasMT

Боже збав...
    Але щоби тикнути вкотре в лайно вальцманоїда, я навіть приділю декілька хвилин роз"ячненню Вам основних її положень.
    Питання перше: А українською мовою ця Конвенція не друкована? Натяк: Документи Верховної Ради...
    Питання друге: Про воду є згадки в Конвенції?
    Питання третє: Крим є окупованою територією згідно Конвенції?
    І контрольне питання в голову: Які зносини між Україною і Росією в світлі вимог Конвенції?

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не зовсім так, тим не менше, у Порошенка вище того, що було не додалося вічного нічого немає, все менше і менше набирає Тимошенко, таке ж буде й з іншими старими політиками і проблема, щоб розчаровані у Зеленському не перекинулися у ЗаЖОП.
    Вакцина має свої особливості, зберігати і перевозити при -70 не всі мають можливість. Дуже ймовірно, проти коронавірусу, як і проти грипу потрібно вакцинуватися щороку. Ймовірно, ефективніші дієві ліки, які на початку зможуть зупинити хворобу. Як Трамп-пам-пам, дуже скоро одужав.
    З того, що на даний час відомо про ефективні ліки Стоит запастись. Ученые составили список лекарств, помогающих при COVID-19
    Зараз буде від порохоботів бу-бу-бу, а чому зелене падло не роздає це безкоштовно, а може й ідейка для Порошенка привезти щось із цього показово у якусь районну інфекційну лікарню.

Останнє редагування: 21 кві 2021
  13. Good man

Good man Обычный человек

Я смотрю, ты себе второго пациента нашёл.)

14. На другу річницю перемоги Зеленського на президентських виборах хотів би поговорити про майбутнє.
    Тому що про минуле говорити нічого. Ця особа за 2 роки на посаді нічого не зробила для держави і громадян. Точніше, нічого хорошого. Бо поганого зробила достатньо.

А найкраще що він може зробити для України, найкраще що він може зробити для себе - піти. "Я устал, я ухожу" (с)

Бо ж двох років більш ніж достатньо для усвідомлення того, що все що ти натріпав в маразматичному угарі 2 роки тому - не має жодного шансу на реалізацію. Ні війну не закінчиш, просто переставши стріляти. Ні українців багатими не зробиш, просто підімявши потоки і повернувши в країну заробітчан (Беню і ко)

Бо ж двох років більш ніж достатньо для розуміння того, що ніяких перспектив ця байда не має. Ні через рік, ні через два, ні на другий термін.
    Рік тому, ти на хвилі хейту до Порошенка розказував "Якщо не я, то був би він". А зараз, вже навіть це не дуже діє. Що буде на наступний рік?

Бо ж двох років більш ніж достатньо для усвідомлення того, що в результаті твоє "діяльності" страждають люди, мільйони людей: гинуть на фронті покинутими, гинуть в лікарнях і не потрапляючи до лікарень, покидають рідну країну бо епоха багатства наступає лиш для окремих персон з близького оточення, не мають шансів розвиватися і розвивати власну справу у своїй країні, не мають коштів навіть на елементарні речі щоб відчувати себе людиною.

Тому якщо ти дійсно хочеш зробити щось для своєї країни, якщо ти вважаєш себе патріотом, якщо ти прийшов не тільки для грабунку і здачі інтересів - йди.
    Це найкраще що ти можеш зробити для України. І для себе.
    Mason Lemberg

15. Два роки тому, після потужного удару телевізора і російської пропаганди по мізках українців, більшість проголосувала за Зеленського.
    Вся його президентська каденція вилилася в одне велике - дайте йому ще сто днів. Ділетантство, брехня, триндьож і провокації Зєлі і його наближених. Дурість і корупція Слуг народу. Розвал економіки і політики. Відкат назад у всьому.
    Зеленський, насправді, вкрав у нас найдорожче - час!

16. Blaberus

Михалич, я вже писав що таке "вальцманоїд". Ну який з мене вальцманоїд?
    Відповідь на питання перше: пам"ятаєте що казав Ваш гівнокомандувач? Какая разніца(С) Стосовно Ради. Ви вважаєте що Женевську конвенцію прийняла Рада? Правляча фракція якої складається з кловунів, весільних фотографів, телеведучіх та іншої наволочі?
    Відповіді на наступні питання. Я Вам що, юрист? Я такий точнісінько такий юрист як падлокловун. Він має іншу професію - розважати бидло. Моя професія теж ніяким чином не пов"язана з юриспунденцією. І на відміну від Вашого боженькі, не пов"язана з розважанням бидла.
    Ви маєте бажання щоб я тлумачів окремі статті документу? А на біса воно мені всралось?
    Але факт є фактом: АраХАМія пропонував щоб Україна взяла на себе обов"язки окупанта.
    І яким треба бути дебілом щоб проголосувати за падлокловуна та його банду зрадників?

Останнє редагування: 22 кві 2021
  17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Місько, не бзди.
    Все буде добре.

Зате не Порошенко
    Все норм

18. VasMT

Бачите, як все просто...
    Ви не читали, не знаєте про що йде мова, не розбирається в питанні, але раз за разом розповсюджуєте брехню. Чи Ви вже стали, як Брехло Мих?
    Так от, хоч вірте, хоч спитайте у освічених людей, але Ваш т. з. факт, не більше, як вигадка брехливих вальцманоїдів.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дурень думкою радіє, ось скільки ватанів писали за Порошенка, що має він повторити долю Єльцина, оскільки він немолодий і не зовсім здоровий, можливо мали на увазі, звільнить місце для Пуйла.
    Може Зеленський повторити те саме, що "космонавт" Черновецький, але не факт і на все свій час.

20. Blaberus

Добре. Тоді можливо Ви відповісте на запитання: чий обов"язок недопущення гуманітарної катастрофи на окупованих теріторіях згідно Женєвї?

а де твій аватар? :)