Із такими показниками ще дадеко до набуття колективного імунітету. Була написана докторська дисертація про розробку та особливості кожної вакцини? Зрештою, хоч одну вкололи? Чи вся суть - порошенківські люди сказали, а вони не брешуть? При -70 є можливість зберігати? Чи, збереглася при не такій температурі, зіпсулася, але вколоти треба?
Ні. Але я сумніваюся, що Ви знаєте що таке "чиста" вакцина, а що таке "брудна". А з якою ціллю цікавитесь? Порошенківські люди казали що ширятися треба будь-чим. Але я маю особисту думку. Це що, недовіра до Степанова в маринарці за 600000? Майте н7а увазі, що коли Ви харкаєте в пику Степанову в маринарці, ви харкаєте в слуг наріда, особисто в розжирівше рило вашого президента, а також в тупу мармизу кожного зебіла.
Ось Вам посилання: Арахамія заявив, що Путін влаштував ескалацію на кордоні через Байдена Стосовно відео, шукайте самі. Мені огидно дивитись на гидотну харю вилупка с хамським прізвищєм та слухати його мерзотний голос.
Медик має зазначений час прийому та інших пацієнтів. Не маю медичної освіти. Досконалою та зі 100% гарантією не є жодна вакцина. Є радянська гумористична класика "Спорить о вкусе омаров с теми, кто их пробовал".
Я вже не медик. Логічного мислення теж. І яка на Ваш погляд краща: яка дає 98%, або яка дає меньше 70%? І що? Якби я вакцінувався китвйським лайном, що цікавого я міг би розповісти?
Не думаю, що вище 70% ефективності дає навіть вакцина, яку ми приймали, як от від дифтерії чи кору. Я не буду відмовлятися і від китайського. Теперішня пандемія, ніби також з Китаю. Не рекомендували за станом здоров'я, може ще є у мене антитіла, але, як радили деякі лікарі - Боїтеся тромбозів, це слабке місце, а складне перенесення коронавірусу не спричинить згущення крові? Вакцинувалися і після інсульту, з діабетом та атенросклерозом. Перебирати харчами тут недоречно.
Медведо: Миху, ви знаєте що таке дорога підвищеної якості? Знаю.... На Закарпатті розвалилась дорога за понад 15 мільйонів гривень (prm.ua) Зебобіків знову намахали. Це доля?
А тим часом: Куратор "Великого будівництва" на Новий рік купив дружині маєток під Києвом за 10 млн грн - ЗМІ (prm.ua)
Що ж ми бачимо в "посиланні"? Що якийсь журналіст, Юрій Годован, вигадав, перекрутивши слова Арахамії, а значить збрехав, що Путін влаштував ескалацію на кордоні через Байдена. Ви ж, як расовий вальцманоїд, перекрутили і його слова, а зважаючи на Ваші політичі вподобання, збрехали, що Росія нарощує війська у нашіх кордонів по вині Байдена. Проте, як бальзам на Вашу душу, Ви в екстазі слухаєте, і вірите, брехні всякої шолупоні. Ба більше, раз за разом тикаєтесь своїм лицем в це і інше лайно, пхаючись потім зі смердячим лицем межі чесні люди. Ось і фініта... Розносити брехню - Ваше. Знайти правду - не здатні. А навіщо? брехня красивіша. Правда до брехливого Мих_а Вам далеко.
Он Марина казала, що у Петра була така густа кров, що не можна було в шприц набрати. У госпіталізованого з коронавірусом Порошенка погіршився стан Я от тут собі подумав: Можливо, йому вкололи гімно, а сказали, що АстраЗенека? Він сказав, що лікар назвав вакцину гімном, але який лікар - не сказав. Може Петро просто не розібрав, що до чого. Лікар сказав: Зараз ми Вам від коронавірусу введемо гімно. Тоді все стає на свої місця.
Сейчас зайдет борщеварочка и скажет - на святое дело потратил, чтобы девушке было где борщ варить. Считай, что в храм отнёс.
Але саме так і виходить зі слів АраХАМії: Пуйло стягує війська не для того щоб провести наступ або залякати Україну, а лише для того щоб справити враження на Байдена. Тобто, злий Байден заважає злитись з братніми росіянами в педерастичних обіймах. Хіба ні? Стосовно "вальцманоїда": Михалич, якшо "вальцманоїди це бидло, яке вірить в кацапську казочку про "вальцмана", я їм бути не можу, бо казочка розрахована на дебілів. До того ж тупе падло Ара ХАМія колись пропонувало щоб Україна виконувала обов"язки окупанта. Пам"ятаєте? Я слухаю важкий рок! Я Вам написав правду. Де Ви побачіли хоча би слово брехні?
Я не знаю що входить, а що виходить... Надайте слова Арахамії і почнемо розбирати кожне його слово, а не перебріхані журналістами, а потім Вами чиїсь вигадки. Вальцманоїд - це бидло. Вальцманоїд - це бидло, яке не вірить в кацапську казочку про "вальцмана". Казочка розрахована на дебілів. Що взяти з хворих людей? Але ж Ви ж не дебіл... А бидло - це вальцманоїд. Ні, не пам"ятаю. Нагадайте... Я теж, але ж в лайно не пхаюсь... В кожному слові. Надайте пряму мову Арахамії, і ми порівняємо та зробимо наперед відомий висновок...