Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дістали всіх як гірка редька. Інші екс-президенти відходили від влади якось пристойніше, дії порохоботів:

Так і є, нажаль ми не така впливова багата держава, є знайомий в Італії, там в першу чергу вакцинують медиків, старших людей з групи ризику і людей з Ватикану, далеко не всі бажаючі, а кого і на шнурку вакцинуватись не затягнеш, приклад з Ізраїлем не всіх надихає.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я уявляю як це працює просто. Ранок, сім годин. На секретному сайті пороховати з'являється методичка. Лобурі розбирають завдання, один тягне про "відпочинок" Зеленського ху.ню, другий про газ, третій про Байдена. І давай строчити по форумам.
    Їх посилають нахєр, але їх клони роблять перекличку між собою і пішло-поїхало).
    Іншим вже небридло, тошнить від цієї гидоти, заходити на форум не хочеться, але ботам потрібно виконати завдання, щоб в темі було 50+ постів. І робота кипить вдень і вночі! Просто по-іншому не бачу один і той же сценарій від форумних хейтерів та фейкометів.
    Цікаво глянути на роботу кураторів, які з вечора під пиво такі як в "Прожекторперісхілтон" : "А ось ще новина, давай запилимо ржачний відосик"))
    Армія холопів стоїть напоготові, щоб вкинути гівно на вентилятор.

3. FB_IMG_1618652891460.jpg

4. Економіка.
    Перший квартал 2021 року.
    Короткі підсумки.

ВВП
    За оновленими прогнозами Урядом очікується зростання обсягу ВВП України у 2021 році на рівні 4,2% (у порівнянні з 2020 роком). Вчора НБУ погіршив прогноз зростання економіки до 3,8%.
    Нагадаю, в держбюджеті закладено зростання у 4,6%!

Водночас, через інфляцію у 8,5%, Нацбанк вже був змушений підняти облікову ставку до 7,5%. Вірогідно, через хронічний дефіцит бюджету, збільшення грошової маси, ріст інфляції - це не останнє таке підвищення облікової ставки НБУ.
    Український бізнес і громадяни можуть забути про дешеві кредити.

ВВП України у першому кварталі 2021 р. продовжує падіння. Причому, у порівнянні з 4 кварталом 2020 - воно прискорилося з -1% до орієнтовно -3% за прогнозами Мінекономіки.
    Уряд Зеленського любить стверджувати, що це результат коронакризи і всі країни впали у 2020. Так, більшість впали, але з 2021 всі почали зростати.
    Китай, приміром, показав рекордний ріст у 18,3% за перший квартал 2021.
    А ми падаємо далі...
    До речі, якщо у тебе річний план +4,6%, а факт першого кварталу - -3%, то бюджет вже треба переглядати в сторону скорочення витрат, бо збільшувати і так величезний дефіцит і боргове навантаження далі немає куди.

СТАН ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ
    Щодо надходжень до державного бюджету у квітні 2021 року (на 15.04.2021).
    За даними Державної казначейської служби України, станом на 15 квітня 2021 року, надходження до загального фонду склали 22,2 млрд грн, що складає 23,0% від запланованих надходжень у квітні (97,0 млрд грн).
    Надходження від фіскальних органів станом на 15 квітня:
    - надходження від податкової служби склали 9,0 млрд грн;
    - надходження від митної служби склали 13,3 млрд грн, що складає 47,3% від запланованих надходжень у квітні (28,1 млрд грн).
    За даними Державної казначейської служби України, всього за січень-квітень 2021 року (станом на 15.04.2021) надходження до загального фонду склали 241,9 млрд грн, що складає 78,9% від запланованих надходжень у січні-квітні (306,8 млрд грн).
    Сальдо державного бюджету за січень-квітень 2021 року склало 278,8 млрд грн, що складає 80,9 % від запланованих надходжень у січні-квітні (344,8 млрд грн).

РИНОК ОВДП
    За даними аналітиків ICU станом на 15.04.2021 року, загалом за минулий тиждень нерезиденти скорочували присутність у гривневому борзі, але новина щодо перспектив включення одного з випусків облігацій у індекс J.P. Morgan GBI-EM може частково компенсувати вплив негативних новин і зменшити відплив інвесторів.
    Прогнози:
    Загалом попит на ОВДП має активізуватися через великі погашення і бажання реінвестувати кошти в нові папери. Однак за збереження тенденції до зменшення портфеля нерезидентів Мінфіну доведеться конкурувати з вторинним ринком, і виплати можуть бути рефінансовані не повністю.

Найприкріше в цій ситуації прорахунок Уряду, що світ завалений дешевими грошима і ми можемо спокійно обійтися без кредиту МВФ.
    Гроші - справді наддешеві, але ніхто не має наміру їх дарувати чи викидати на смітник. Відсутність структурних реформ, ріст інфляції, загроза військової агресіі з боку Росії - і Мінфін вже не може залучити кошти не лише на зовнішніх ринках, але й на внутрішніх.
    План зовнішніх запозичень у березні-квітні провалений повністю (0%!), за першу половину квітня героїчно вдалося залучити лише менше 10% внутрішніх запозичень, 2,7 млрд грн з запланованих на квітень 32,2 млрд грн.

СПОЖИВЧИЙ РИНОК
    За даними експрес-випуску Держстату від 9.04.2021 року споживча інфляція у березні 2021 року прискорилася до 8.5% р/р (з 7.5% р/р у лютому). За місяць ІСЦ зріс на 1.0%.
    Основні тенденції:
    - На споживчому ринку в березні ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 2,1%. Найбільше (на 9,7:wacko: подорожчала соняшникова олія. На 4,8–1,0% зросли ціни на цукор, фрукти, продукти переробки зернових, рис, хліб, м’ясо та м’ясопродукти, овочі, масло, кисломолочну продукцію, сало, рибу та продукти з риби. Водночас на 0,6% подешевшали яйця.
    - Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищилися на 0,7%, що пов’язано з подорожчанням тютюнових виробів на 1,2%.
    - Одяг і взуття подорожчали на 12,7%, у т. ч. одяг – на 13,0%, взуття – на 12,3%.
    - Ціни на транспорт зросли на 1,8% в першу чергу за рахунок подорожчання палива та мастил на 5,7%, проїзду в залізничному та автодорожньому пасажирському транспорті – на 4,4% та 1,6% відповідно.

Економіка - це нудно і складно. Але, якщо нею не займатися, роздати держпідприємства друзям-олігархам і загнати їх у збитки, провалити всі системні реформи, замість фахових команд призначати статистів, не розуміти і не контролювати ситуацію в усіх економічних сферах, а єдиним рецептом вирішення структурних проблем є заспокійливе відеозвернення і спроба державного регулювання по-венесуельськи - тоді раптом не буде вистачати грошей на зарплати, забезпечення війська і медицини, зокрема, щоб закупити вакцини.
    Більше того, навіть таке улюблене кацалапим Велике Будівництво доведеться зробити маленьким.

5. Good man

Good man Обычный человек

Нормальную вакцину надо было завозить, а не "говно". Люди, естественно, хотят привиться, хотят жить нормальной жизнью, но "говно" никто не хочет себе вводить. Это нормальная реакция людей. Не надо откровенно провальные действия властей по вакцинации выдавать за нежелание людей прививаться.

6. Good man

Good man Обычный человек

Давай спросим у офицера, как правильно ВМФ Украины или ВМС Украины. И будет ясно, кацап ты или нет.:hi:

7. Lanktocha

Гурманом тут бути недоречно.
    Один мій далекий родич важко переніс це захворювання, був у реанімації, зрештою не вижив. Будь пропозиція вакцинуватись, не перебирав би вакцини.
    Щось дуже старі у вас методички:
    Порошенко закликає вакцинувати якомога більшу кількість українців і тим самим розірвати ланцюг захворювань

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Щоб провакцинувати ВСЕ населення "Файзером"вистачило би близько половини короновірусного фонду. Але його розікрали. І тепер доводиться вакцінуватись будь-яким лайном.
    Ось бачіте! Знову в усьому винний Зеленський.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Ну что, погнали.

Париж, 16 квітня 2021р.

❝А-а-а-а.... Сюди? Доброго дня всім... коли я сказав доброго дня ніхто по українськи не відповів, тут немає нашої... української преси? [коли Мандєль сказала, що українська преса присутня, чомусь почав плямкать шось англійською]. Окей... плям... Ну окей, соу, соу пле... ай, ай, а... кен ай тел ю... дуже приємно бачити вас, частину ваших облич дуже приємно бачити. Нажаль ковід і бачите хотів сказати що Україну і Францію багато що об'єднує ну хоча б ви бачите не в не в не думав, що весь світ буде об'єднувати і нажаль ковід-19. Думаю я з самого початку я побажаю здоров'я мені здається всім громадянам Франції і всім тим хто нас дивиться... українцям. А що до е-е-е речей які об'єднують наши країні я сьогодні е-е-е з задоволеням приїхав з робочим візітом е-е-е робочим візітом до плям-плям Франції на зустріч на запрошення Президента Французької республіки Емануеля Макрона вдячен йому, у нас з ним дійсно теплі, тепліше ніж погода відносини і це почалось ще з того моменту коли він дійсно підтримав і ми з ним познайомились коли е-е-е це був перший тур, да? (питає у Мандєлі) да? Після першого туру я ще не був бе-бе... я ще не був президентом я йому вдячен він підтримав мене підтримав Україну... І окремо я знаю, що моя дружина е-е-е зустрічається незважаючі на те що я приїхав з нею я її і не бачив я вона зустрічається з мадам Макрон... вони теж... дуж дуже важлива зустріч. Ну я думаю якщо говорити про зміст нашої розмови з Президентом ми можемо почати з питань мені здається якщо я розповім зміст це і буде відповіддю на ті питання, про які е-е-е які ви будете ставити.
    Я-я... ю кен... пана Макрона з пані Меркель і потім було звернення до мене президента путіна що щодо військ да? Я не читав ще цитату...
    Окей, ну з самого початку у нас було дві дві зустрічі спочатку з Президентом Макроном, а потім підключилась і на зв'язку була Канцлєр Німеччини пані Меркель, зрозуміло що... окей... Підключення пана Путіна не було тому мені складно щоб я йому сказав щоб було підключення...
    Хоча я налаштований щоб ми всі вчотирьох підключилися питання безпекової ситуації на сході України і деокупація наших територій і саме такі питання вирішуються на зустрічах в Н4 і... де... вирішується питання чотири лідери.
    Ми проговорили безпекову ситуацію на сході України режим припинення вогню який діяв с двадцятих чисел липня двадцятого року діяв дуже непогано і дійсно у нас була обмежена кількість летальних випадків але нажаль чесно скажу вам десь з другої половини грудня місяця двадцятого року а якщо зовсім точно то з початку січня ми побачили ускладнення ситуації на контактній лінії між нами та тимчасово окупованою теріторією України на цій контактній лінії ми побачили збільшення пострілів всі ці випадки детально я розповів пану Макрону а потім пані Меркель ми з ними роз... розмовляли про це ми бачимо загострення ситуації тридцять людей тільки в цьому році загинуло українських військових. Більшість з них загинула не через випадковість пострілів про що кажуть бойовики чи е-е-е... кажуть якісь представники російської влади чому тому що більшість цих вбивств було зроблено с... с... с... через снайперський вогонь снайперський вогонь був прицільний всі ці докази відео фото у різному форматі нажаль це без сльоз чи без жаху неможливо дивитись але всі всі ці докази є, вони передані українською стороною згідно домовленості передані ОБСЄ.
    Вважаю що що чи важливо що ми наближаємось до наступного засідання Н4, вважаю що воно можливо 19 числа е-е-е... м-м-м... цього місяця буде засідання радників нормандської четвірки будуть обговорюваться низка питань перш за все будуть обговорюваться кластери це те про що ми говорили а-а-а... на... декілька місяців тому що будуть зроблені кластери, кластери зроблені французькою і німецькою стороною с зараз з доповненнями України розглядається також Росією всі чотири країни е-е-е... д-е-е-е...... да.... плям-плям підготують додатки до цих кластерів з чим згодні з чим незгодні ці кластери це покрокове виконання мінських домовленостей, домовленостей 19 числа радники будуть узгоджувати ці позиції е-е-е... хочеться вірити що це відбудеться хочеться вірити що буде результат е-е-е... хоча якщо ми транслейт пліз ту мач...❞

Это ровно половина.
    Сорри, больше не осилила.

#Цитаты_потерпевшего
    FB_IMG_1618694158179.jpg
    Victoria Maximenko

10. Lanktocha

Знову завдатки гурмана.
    Насікільки знаю, "Пфайзер" потрібно зберігати при -70, так само має побічні дії. Людей із груп ризику, потрібно вакцинувати й іншим, лиш би було ефективне, тим більше, потрібно виготовляти й інші вакцини, дифтенрія, правець, туберкульоз... нікуди не зникли.

11. #ПолитФанКлуб:
    Бедоносец во Франции уничтожил 30% урожая. В честь Бубочки ударили заморозки до -8°.
    "Франция заявила о крупнейшей в XXI веке катастрофе в сельском хозяйстве."

UaReview:
    За нашою інформацією, Наталія Мосейчук вже веде переговори з Офісом президента щодо участі окулярів Юлії Мердель в наступній програмі «Право на владу».

Дмитрий:
    Нужно дать ему ещё 100 дней! Оно ещё не всё успело!
    - Торговля должностями
    - Сдача спецоперации по вагнеровцам
    - Ущемление крымских татар
    - Сдача интересов Украины
    - Провал вакцинации
    - Падение экономики
    - Ослабление взаимодействия с союзниками
    - Разграбленный Ковид фонд

Йозеф Кнехт:
    Єрмак пообіцяв "швидше вирішувати" питання кримських татар після того, як Мустафа Джемільов вийде з ЄС. Ну ок, а що потрібно зробити, щоб швидше вирішувалося питання з вакцинацією українців від ковід? Можна весь список, що ми маємо зробити, щоб ці де##нерати хоча б щось робили?

Психолог ДалайЛамы:
    А пока Медведчук еле дышит под страшными санкциями Зеленского, его канал "Перший Незалежний" спокойно получил аккредитацию для работы в Раде.

Чехія висилає всіх дипломатів Посольства Росії у Празі, які пов'язані з російською військовою розвідкою. Всього - 18 осіб. Причиною є результати розслідування, які свідчать про причетність співробітників ГРУ до вибуху складу зброї у Чехії в 2014 році.

Зеленский слоник:
    А помните как зелебобы смеялись, когда порохоботы говорили, что взрывы на складах боеприпасов - диверсия?
    Я никогда ничего не прощу этим короедам.

Прокуратура завершила расследование, а суд полностью реабилитировал замглавы МИД Украины Егора Божка, которого "пришили" к делу Зекоманды против Петра Порошенка.

Hawthorn Healing:
    Ск@т скажи мне хоть один эпизод по которому у тебя были корчи и зубовный скрежет, хоть самый мелкий, и который оказался в итоге правдой?
    Семочка оббрехали. Гладковского оббрехали. Гонтареву оббрехали. Пороха оббрехали. Супрун оббрехали. Генерала Марченко оббрехали. И еще с десяток людей калибром поменьше.

Недавно случайно надыбал архивное видео какого-то российского "политконсультанта" который рассуждал о том, что политика с чисто пророссийской риторикой сейчас привести в Украине сложно. Социология пока (пока!) не благоприятствует.

Но можно поставить на победу максимально нерешительного, слабого, недееспособного и несамостоятельного кандидата, по возможности противоречивого для патриотического крыла.
    Просто чтобы легче было продавливать Украину.
    Никого "неожиданного для Путина" не напоминает?

Выпас Ватоцефалов:
    Тупое счастье Зебизян.
    Они проклинали Пороха за открытый безвиз.
    Бубочка его таки закрыл. В ЕС ввели паспорта вакцинации и в Украине оказалось всего 5 (пять!!!) полностью вакцинированых человек. Уже никто никуда не поедет. А учитывая не любовь Зебизян к маскам - большинству кирдык

Олександр Бригинець:
    Зелений АМКУ дозволив депутату Держдуми, що голосував за анексію Криму, купити готелі у Києві.
    А ще є аеропорти, бронетанкові заводи, АЕС та інший непотріб мирної процвітаючої України!

12. Blaberus

А що? Ви надаєте перевагу лайну?
    Офігеть! Це є приводом для розкрадання короновірусного фонду?
    А якби падлокловун, обраний бидлом, його не розікрав, принаймі половини його вистачило би на "Файзер", навіть враховуючі температуру зберігання. Тоді бюджетні кошти, спрямовані на закупівлю китайського та індійського шмурдяка, можна було би спрямувати на виготовлення дифтерийно-правцевої та туберкольозної вакцини.
    Отже, Лактоша, ми з вами дійшли до висновку що Заленський винен не лише в смертях від Ковіду, але і в смертях від діфтерії, правця і туберкульозу.
    Стосовно побічніх ефектів, БУДЬ ЯКИЙ ФАРМПРЕПАРАТ має побічні ефекти. Але "Файзер" має іх меньше ніж "Астра-Зенека", не кажучі вже про те лайно, яким слуги колять нарід. Чому? Тому що "Файзер" є "чистою" вакциною, всі інші "брудні".

13. Lanktocha

Басні Крилова від Хомчина - таке саме може сказати алкаш під магазином і це "еліта нації" та "наймудріші".
    Blaberus
    Ще один, чи то вірусолог чи епідеміолог чи лікар-інфекціоніст, Лауреат Нобелівської Премії, таке знання особливостей вакцин.
    Скажіть про таке тим, хто лежав у реанімації та помер, чи не вакцинувався би і таким, лиш би вижити?

14. Blaberus

Я біолог та колишній медпрацівник. Я знаю про що пишу.
    Тим хто помер я нічого не можу сказати, поскільки вони померли.
    А зараз, Лактоша, Ви тиснете на емоції, в своїй спробі виправдати падлокловуна. Але Ви знов нагадуєте про його злочини. Бо лише завдяки його надлюдській жадібності люди вмирають від Ковіду, поладають в реанімацію від того що не вакциновані і вимушені вакцінуватись лайном щоб вижити в умовах диктатури крадіїв.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

По всьому видно, що то Ви з комуністичним ентузіазмом і завзяттям тикаєтесь раз за разом в своє ж лайно, повторюючи питання, -

Я би, наприклад, радо прокоментував, якби Ви навели цитату з виступу Арахамії про те, що Росія нарощує війська у нашіх кордонів по вині Байдена.
    А чи в змозі Ви навести його слова?

16. Та не тисне той кугутик на емоції. Дурне воно. Люба вакцина має побічний ефект.
    У кожної живої істоти свої особливості, які по різному реагують на інорідні тіла. Головне результат. Співвідношення позитив-негатив. Щодо Pfizer даних не маю, хоча смертельні випадки є. Джонсон і Джонсон - призупинили в Штатах вакцинацію через те, що на 6 млн вакцинованих є 6 випадків тромбоутворень. Шість випадків на шість млн щеплень. Це багато чи мало. Для родин - багато. Для тих, що отримали щеплення і не захворіють або легше перенесуть хворобу - це ніщо.

17. До речі, хранцуз вірить тільки газеті "Правда". Прийміть до уваги.

18. "Тарифи в Україні не повинні бути вироком. Вирок чекає на тих, хто зробив такі тарифи".

Сьогодні минає рівно 2 роки, як тоді ще кандидат Зеленський зробив цю заяву.

Мабуть, саме до цієї дати приурочено останні анонси зростання тарифів на газ і електрику)

То коли там вже вирок? https://t.co/lbRbOBNEzy

View: https://twitter.com/Dredd_Director/status/1383824663537586192?s=19

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Придурочек, ты и в самом деле такой тупой, каким стараешься казаться?Еще раз, медленно и два раза, онли для пораженных короедом древесины головного моска зелупоголовиков: ВАКЦИНЫ НЕТ.Просто НЕТ для вакцинации хотя бы 20-25% населения.Есть только "для отдельных категорий", и в количестве менее 2% населения.А нет ее потому, что "антиковидный фонд" разворовали прихвостни бубачьки (ну и самому "найвелычнишому" перепало, ессно).А в виде гуманитарной помощи- "в очередь, сукины дети, наряду с Экваториальной Африкой и протчими Бангладешами" (кстати, по проценту вакцинированных Бангладеш, где лютый трэш, угар и сотония, переплюнул "эйропейську Украину").И теперь про "вплывовисть"- спешиал фо ю, придурочек: в Украине вакцинировано (один раз) 1,08% населения.В охеренно "вплывовых" Бангладеш- 3,43 (из них 0,56 % полностью), в не менее "вплывовых" Ботсване- 1,32%, Гайане- 7,62%, Гане-2,39%.Будешь еще продолжать вскукарекивать, или, наконец, заткнешься?

а де твій аватар? :)