Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки дьоргатись і харкати жовччю? До відома порохоботів, я багато у чому не схвалюю дії Зеленського і не до кінця розумію його обрання, але з розумінням ставлюсь до інакомислячих та не кидаюсь на них. Також, на відміну від вас, ідола із Порошенка не роблю.

2. FB_IMG_1617639867241.jpg

• Баян Баян x 1
  3. Lanktocha

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Схоже, вони довбуться зі старими - президент поїхав в Катар засмагати, відпочивати)Що нове, так це зараз він ще й дезертир.
    Іздити нікуди не мона, особливо на південь. ПОП заборонив!
    Клінічні ідіоти.:)))

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А що, ні?

6. У 2020 році чистий відтік прямих іноземних інвестицій Україну склав $868,2 млн порівняно з їх чистим припливом у $5,86 млрд у 2019 році

Це найгірший показник за 20 років

7. Так хто тут клінічна ідіотка?

8. Lanktocha

Тільки чесно, було значно краще, приміром за Кравчука?
    Таке враження, що Зеленський якийсь чорт, за ниттям порохоботів так виходить.

9. Blaberus

Ні, він не чорт. Він більше схожий на шмарклю ніж на падшого янгола.
    А тепер, Лактоша, я буду тикати Вас пикою в лайно, також само як ткнув Булю харківську. Щось вона не відповідає. Сподіваюсь, вона пішла вішатися або топитися. І я можу лише привітати таке рішення, бо зебіли не варті життя.
    Таким чином, ви розумієте що ви написали? Ви порівняли нинішній стан в країні зі станом після розпаду СРСР. Тобто відкритим текстом написали що при падлоклокловуні країна зробила тридцятирічний регрес.
    Правда, лише бидло голосувало за тупорилу шмарклю?

10. Lanktocha

Скільки смороду від порохоботів, скіільки жовчі може бути в одному дописувачі.
    Лайна та гівнометання йде стільки від порохоботів, ні не тільки на прихильників Зеленського, злі вороги та "Агенти Кремля" навіть проукраїнські партії, які посміли критикувати та зазіхнули на владу Порошенка.
    Не сприймайте світ чорно-білим.

11. Blaberus

Дуже радий що Вам сподобалось
    Лактоша, якшо мені будуть потрібні Ваші поради стосовно мого світогляду, я Вас обов"язково запитаю. А поки, не розповідайте як мені жити і я, в свою чергу, не буду Вам радити куди Вам йти. ОК?

12. Lanktocha

Аналогічно, не треба летіти на Марс, лиш би за Порошенка агітувати, вибори ітак, не сьогодні і не завтра.

13. Blaberus

Вибори можуть бути в будь який момент. Інсультік, саркомка, викрадення інопланетянами яким теж закортить халяви та приколів. Все можливе.

14. Lanktocha

Всяке може бути. Але скільки порохоботи будуть займатися видаванням бажаного за дійсне?
    Відхід Зеленського зовсім не гарантує повернення Порошенка, провал його депутатів, навіть на Заході - цьому підтвердження.

15. Blaberus

Я в курсі що дебілів багато.

• Тупо Тупо x 1
  16. «Інвестняні» Зеленського не спрацювали

З 2014-го по 2019-й країну заливали мільярдними інвестиціями з-за кордону. Приток іноземних інвестицій досягав 3-6 мільярдів доларів.

І тільки но до влади потрапив Зеленський (випадково) інвестори призупинились, а потім зрозуміли, що краще забиратися з України і вкладати кошти деінде. В 2020 році, вперше за 5 років, було зафіксовано відтік іноземних інвестицій з нашої держави в розмірі майже 1 мільярд доларів.

Бо Зеленський дозволив розставити на державні посади різних коміків, фріків, спортсменів та лобістів олігархів, які почали знищувати Україну. Ми стаємо свідками краху економіки і державності.

Це очікувано. Ручний прем’єр президента – Денис Шмигаль постійно демонструє відразу до європейських партнерів та інвесторів, коли вони вказують на глибокі проблеми в економіці. Останньою краплею для них стала боргова криза в секторі відновлюваної енергетики.
    Нагадаю, що саме у 2020 році влада спочатку шантажувала інвесторів боргами за зелену енергію, а потім відмовляється від зобов’язань виплатити 22 мільярди гривень боргу. Заплатили ж лише 4,5 мільярдів.

Ну не можуть інвестори зрозуміти, як влада говорить про європейські цінності, хоча насправді робить все проти розвитку чистої енергетики. Влада йде в напрямку на знищення свого народу.
    Ось така реальна, а не показова, політика у головного «слуги народу» Володимира Зеленського.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Lanktocha

Не всі поводяться як капризні діти, змініть владу сьогодні і вже.
    Були розчарування і обмани і після "вадінтур", не послухали крикунів, що закликали "Майдан не завершений", "Майдан стояв не за міністра уряду Азарова".

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Люди з одного боку хочуть, щоб "розібралися" з Ахметовим, який нещадно доїть Україну, українців і все, що попаде під руки, а з іншого боку - довіряють йому свої гроші. Вчора в скриньку біля материної хвіртки, попри мокрий сніг і вітер, якісь молоді люди вкинули рекламку ПУМБ.
    Украинцы открыли депозиты в ПУМБ на миллиарды: в банке показали резкий рост
    Я вже про свої головняки та втрати на сотні гривень розповідав тут.
    От хто суворий учитель, так це Ахметов.
    Для тих, хто не в темі, ще раз поясню.
    Видається платіжна картка, дуже зручна, можна користуватися без кода, щомісячно розраховуватися в кредит на, скажімо, три тисячі, а потім в кінці місяця погасити кредит і невеликі відсотки.
    Тобі есемескою повідомляють, скільки "набігло".
    Але якщо ти перебереш ті три тисячі, то весь той "перебор" (овердрафт, здається) тобі стає невидимим. Приходить есемеска на відсотки на все ті ж три тисячі, а на "перебор" ростуть невидимі відсотки. Гарні відсотки. І сума "перебору" невидима так і лежить.
    Потім ти здивовано через півроку чи більше взнаєш, що на ту суму "пребору", скажімо, тисячу, набігло ще гривень п"ятсот.

Так що виручаємо Ахметова і ходимо в людні місця без масок. "Так побєдім".

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Во, блін, ще один брат вилупився)))
    @Hatrexis, не тисніться так, ми в курсі )

а де твій аватар? :)