Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. 1. Із Зеленського міг би вийти прекрасний Уго Чавес: та ж тупість і безграмотність, те ж абсолютне презирство до закону й диктаторські замашки, та ж театральність і спраглість народної любові, та ж самозакоханість і брехливість. От тільки нафти (по 120) у Янелоха немає. Тож, ані кістки з панського столу охлосові кидати не може, ані генералів гуртом купувати. Тому - мимо.
    2. Сотні раз повторюю, що головна наша біда - відсутність інституцій. Від державних до професійних. Інакше я уявити собі не можу, щоб жоден правоохоронний орган чи організоване професійне співтовариство юридичної галузі (адвокатське, суддівське чи інше) не зреагували на абсолютно неконституційні позасудові розправи під назвою «санкції», котрими останній час наш недо-Уго промишляє.
    3. Ніколи не слід вважати, що оця санкційна активність має винятково піарне спрямування. Наприклад, закриття каналів Медведчука тупо прибрало з медіа-поля більшу частину електронних ЗМІ з числа опозиційних, тобто, тих, котрі наважувалися критикувати Зеленського.
    А з митницею взагалі цікаво. Адже двоє найвпливовіших політично й інтегрованих у владу контрабандистів - Павлюк та Слєсарев - у списки підсанкційних очікувано не потрапили. І тепер нескладно зрозуміти, на чию користь зачищають контрабандну галузь і в чиї кишені направлять багатомільярдні потоки. Якщо Зеленському-Єрмаку це вдасться, безумовно.
    Ну, а якщо ні, то просто додатковий раз «обілетять» попередніх схематозників. Мимо грошей у будь-якому варіанті не влучать
    Карл Волох

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я намагався відповісти, але Він не хоче, щоб розкривався Його задум(.

3. Коммунарец

Знайшли, кого тут цідити)))
    @Mykhaylo Khomchyn , ви теж ж-а, як Волох? Мало нам своїх, так ще тягнете сюди обрізки...
    Може він і правий, та всі вони одну мету мають, щоб одні ж... тут панували.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нанінець "Євангеліє" від чорноволохів.
    А як самому писати то розум і грамотність аж пре. Правда? Але винен хтось, а не я?

5. Винен ти, ти ж був один з тих, хто вибрав
    цей обрізок, як каже Коммунарец

А хто ще пам'ятає:

View: https://www.facebook.com/100012627405531/posts/1147327855698117/

6. Перемогла любофффь FB_IMG_1617534219753.jpg

7. Lanktocha

Може ще буде зізнання, що порошенківські політтехнологи щось зробили не так?
    Результат виборів 2019 - доконаний факт, здогадувався про результат відразу, а не жив іллюзіями, як деякі порохоботи.

8. Коммунарец

Знайшов свого вірша про Жанну. Можливо там є відповідь

9. Коммунарец

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Коммунарец, а про Наполеона Ви також складали вірші?

11. Lanktocha

Нагадав випадок, може не минулого, але позаминулого року 25 грудня був випадок, в одному пості "найправильніший" Хомчин писав, що вже святкує Різдво зі всім світом, треба і нам так. Постає питання, чому ніхто з таких крикунів не кричить, що сьогодні Великдень, треба святкувати Воскресіння зі всім світом? Великдень не свято, хочеться відзначати Різдво із кока-кольним Санта-Клаусом, чи думаєте, що новий календар тільки перенос Різдва, всі решта свята відзначаються за старим календарем?
    Дійде і до реформи календаря, коли буде час і буде готове суспільство.

12. Кугутику, я святкую Великдень сьогодні з католиками, останній день Пасовера з євреями. А потім буде і православна пасха.
    А обєднання можливе в 2025 році, коли всі будуть святкувати Пасху разом в один день

13. Теза перша. Нам не кажуть всю правду про статистику смертей від коронавірусу і правду про ситуацію в лікарнях.

Теза друга. Кисню майже немає. Волонтерські організації почали вимикати телефони допомоги, бо кисню немає.

Теза третя. У Леся Литвинова борг перед постачальниками за концентратори, кисень вже 2 мільйона гривень, а завтра він буде 3.

Влада мала всі можливості уникнути цієї катастрофи, але вони втратили час, можливості і тепер ми втрачаємо людські життя.

Я прошу всіх свої підписників допомогти нашим друзям ж фонду СВОЇ зі збором коштів на концентратори та закриття боргів за вже врятовані життя.
    Мирослав Гай

14. Коммунарец

Ні, тоді у 2011 році вийшов фільм "Ржевський проти Наполеона" і я зрозумів, що новий Наполеон буде круче за старого. Вирішив зачекати з віршем до часу, коли актор-коханець жінок проявиться у реальності у більшій славі, ніж прототип)
    Можна вже накидати нотатки,,,)
    Але є згадка про нього у збірці "Майбуття. Слова" від 2017 року.

15. Коммунарец

Спочатку треба відмінити рішення вселенського собору, згідно которого неможливо святкувати Пасху з вреями, вбивцями Ісуса Христа. А відміна постанови буде проявом багатолітньої брехні церкви.

16. Поки йдеться про Західний і Східний обряди або юліанський і григоріанський календар

17. Gyppsy

А шо, гарний вірш. І, головне, короткий:good:

18. Lanktocha

І чому дятел не стукав, поки я не нагадав?
    2 травня тільки православні? За новим календарем живуть православні греки, болгари.
    Ймовірно, низька захворюваність і смертність були у Чернігівській області, межує з Росією, Білоруссю та Київською областю, ніхто ніде не їздить і не приїзджають рознощики інфекції чи у Чернігівській області найкраща в Україні медицина? Щось не сходиться. Чому "жовта" Херсонщина, а поруч "червоні" Одещина та Миколаївщина. Одещина колючим дротом не відгороджена. Чому по вихідних завжди менша смертність, хворі роблять вихідні, коли не можна помирати?
    Нажаль. З метою економії та врахуванням, що комусь це потрібно більше, у минулому році я відмовлявся від процедур із киснем, типу очистки крові.
    Це не лікар-інфекціоніст.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порохоботи-брехуни. Обрізають фото. Гебельси срані. .

Ось оригінальне фото (ідіот Мих навіть не знає, що відбулася телефонна розмова)

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. Gyppsy

Адептам секти ПЄСів лише би прокукурікати)))

а де твій аватар? :)