Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Думаю, якщо ми не схаменемося й не почнемо давати Янелохові по руках і пиці за всю цю ганебну й беззаконну РНБОшну активність, не зчуємося, як тут за ґрати почнуть кидати просто тому, що тупа потвора відчула себе намісником бога в Україні. І плебсу ж ці ганебні речі прекрасно заходять, а державні інституції слабкі й не мають ніякого авторитету, щоб стримати й обмежити цю вакханалію.
    Ох, дограємося

2. Боротьба з контрабандою через санкції РНБО з точки зору законності - як боротьба з Ковідом шляхом будівництва доріг.
    Та й ефективність не вища

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ага, тепер політтехнологи ЄС винні)))
    Міську, а чи не виглядає, що ніби трохи забагато у політтехнологів ПЄСів тих пройобів? ;

Може таки правий Сєнцов, і Порошенкові пора на пенсію, а секту ПЄСів розпустити нафік, га?

4. Ніт. Сенцов черговий проєкт Пінчука. Кане в Лету як Голос.
    А в ЄС треба позбутися баласту, який присосався до годівнички. Наразі альтернативи Порошенку немає або її притримують і не світять передчасно

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Gyppsy

Хто це "ми"?
    Хто це "плебс"?
    А коли в Україні державні інституції були сильними й мали авторитет?

6. Ми - це ті хто усвідомлює можливі наслідки. І тут не тільки про опозицію.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не те наробили і в 2019 всякі Гриніви, Цибульки і Тарасі Чорноволи. Накінець почалося визнавання і своїх помилок, а не тільки харкання жовчю на інших.

8. Gyppsy

А на маєш - вже тобі і Сєнцов не вгодив)))
    А колись був файним хлопом, нє? ;

View: https://youtu.be/5x5CC7uWI4Y

Голос - окрема тема. Там поц Портнов постарався, і чисто з документами в руках змусив нашу совість нації в черговий раз написати заяву за власним бажанням.

А якщо ПЄСи почнуть позбутися баласту, який присосався до годівнички, то там нікого й не залишиться. Хіба що один ідейний Парубій)))

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Апогей української незалежності))
    Не дуже радує, але й плакати не хочеться, бо попереду нове царство, без ненависті, брехні, жадоби тощо.

10. Коммунарец

Ми - то розпливчато, бо @Gyppsi взагалі не орінтується у "ваших" і "наших", а "ми" і "ви" взагалі дізоорінтує(, хоча нахалявся, що серед модераторів майже найкращий(

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

та народ, звісно! Як можна так не розуміти свого щастя? Це ж найпатріотичніші патріоти з усіх патріотів! Як не вони - то хто смердітиме проти влади, хай там що!?

12. Gyppsy

Ну то я й кажу: будуть вибори на президента і до ВР - знову виберемо собі кого захочемо.
    @Коммунарец, нє нада ля-ля)
    Я ніколи не нахалявся, що я серед модераторів майже найкращий :ireful1:
    І взагалі я модером був тільки дві каденції по кілька років, та й то обидва рази з тріском виганяли :)))

А на рахунок "ваших" і "наших", "ми" і "ви", то до того і справді треба ставитися відповідально. Бо з Ваших, @Коммунарец, дописів виглядає так, що Ви, @Коммунарец, вже майже стали помазаником Божим, і ніби Ви стоїте окремо від решти народу;)

Останнє редагування: 3 кві 2021
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ще мабуть ідейні Маруся з Фединою :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  14. Коммунарец

Уявіть.. а якщо і справді? Воно ж до того все йде( ото буде шок для багатьох))
    Якщо придивитися, то народ стоїть окремо від мене( , а не я ... бо не хочуть жити по заповідях, тому і обирають собі клоунаду і приколяси на свій зад, сподіваючись на свій розум, а не на Бога.
    Врешті решт, краще сподіватися на неймовірну долю і сприйняти її за волю Бога і отримати божественну нагороду, ніж ганятися за владою, за грошима та успіхом
    В історії було багато випадків, в яких люди вірили у свою неймовірну долю, яка нерозривно була пов'язана з божественним завданням. Ісус Христос, Жанна дАрк, Наполеон та інші, можливо що і антихрист також. Бажання людини може здійснюватися, якщо воно сильне і влаштовує Бога.
    Якщо вже випала карта, то чого відбрикуватися? Як казав Йоган Вайс: "Лучше бьіть растрелянньім за верность, чем повешенньім за предательство",

15. Циган, скільки раз ти вибрав кого хотів до 1992 року?

16. Gyppsy

Один раз.

17. При Зеленському фсьо краще!
    - ВВП нижче;
    - держборг більше;
    - падіння виробництва крутіше;
    - дефіцит бюджету красивий;
    - відтік інвестицій унікальний;
    - безробіття рекордне.

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Таке буває: сьогодні людина герой, завтра лайно. Майже як ти. Але героєм ти ніколи не був.

19. Gyppsy

@Коммунарец, а яким боком до божественного завдання Жанна дАрк і Наполеон? Вони також, так як і Ви, проповідували божественне?

а де твій аватар? :)