Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ау! Дятли-порохоботи! Ваші пости, це вже примітивізм та тупість!
    Розчарування у Зеленському - а я колись зачаровувався? Покладав великі надії? Гарні гасла - не факт, що виконаються, як і у 2014 перед "вадінтур". Розчаровувалися та не отримали очікуваного у всіх екс-президентів. Є і такі, що побачили, не такий страшний Зеленський, як його малюють порохоботи.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Відновляться розкопки поселень моїх прапрапредків (я так думаю).
    Це буквально в десятку-півтора кілометрів від того місця, де народився я, і моя мати, і моя бабуся, діди і пра-, і прапра-, і прапрапрабабусі та діди по материнській лінії.

• Корисно Корисно x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

І як воно, таке життя?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивлюсь Прямий, Федина питається у Безуглої:
    - Чому усі країни закуповують вакцину напряму, а ваша влада - через посередників?
    Безугла до Федини:
    - А чому ви не полетіли на Марс?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тому, що нема посередників. Вже міністр втомився поясняти мавпам.:))) Є індійська фірма, через яку пройшло оформлення документів, реєстрація.
    Вона грошей не отримувала.

6. В мене, як і раніше, жодних претензій до зеленського, його партії і різних там арестовічей: вони роблять те, що їм дозволяє мудрий нарід. Ба, навіть більше, вони роблять те, що влаштовує отой самий нарід, від чого нарід прямо в захваті:

- Раха стягує війська до наших кордонів, ми передали за "перемир'я" шмат української землі, мало не щодня гинуть бійці : пофуй, пляшем
    - Україна із суб'єкта міжнародної політики перетворилась в об'єкт: дайте йому ще сто днів, воно навчиться;
    - Ціни за один рік піднялись на 30-50%: та шо ти кажеш, я лічно чітав, що у нас інфляція всього 5%;
    - Кожен день від ковіду помирають сотні українців, медична система тріщить по всіх швах, вакцинація провалена: а при чому тут воно, хіба тільки у нас так;
    - Телебачення України перетворилось на помийку: боже ж мой, какоє інтєресноє шоу я вчора дивилась. Ти бачила як він йому показав. А як тобі новий сарафан мосійчучки - ну красіво ж;
    - За один рік мінус 670 тисяч робочих місць: це все брехня, шмигаль он обіцяв 40% зростання економіки і 500 тисяч нових високооплачуваних робочих місць;

Тому не звинувачуйте зеленського і різних там степанових: вони просто користуються мудрістю наріду.
    І не потрібно розказувати про інформаційну війну і телебачення. У нас, слава Богу, перегляд Ґ+Ґ і нших помийок не обов'язковий, законодавчо не закріплений. Кожен сам собі вибирає інформаційний простір. Але, як кажуть старі люди, свиня й на асфальті калюжу знайде.

І так: Covid зробив мене агресивним)))
    Іван Виговський

• Смішно Смішно x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну що, Хомчин. Хотілося б від вас почути пост-реліз на дзвінок Байдена Зеленському.:))) Дякуємо Петру Олексійовичу, що дав добро на дзвінок?:)

8. Я не довіряю пресслужбі офісу президента Зеленського, бо вони часто брехали і викладали відверту дезінформацію, тому наводжу зміст розмови з сайту Білого Дому.

"БІЛИЙ ДІМ ВАШИНГТОН ДЛЯ ВИПУСКУ 2 квітня 2021 р.

Звіт про телефонну розмову Президента Джозефа Р. Байдена-молодшого з Президентом України Володимиром Зеленським.

Президент Джозеф Р. Байден сьогодні поспілкувався з Президентом України Володимиром Зеленським.

Президент Байден підтвердив непохитну підтримку США суверенітету та територіальної цілісності України в умовах триваючої агресії Росії на Донбасі та в Криму.

Він підкреслив прагнення своєї адміністрації активізувати наше стратегічне партнерство на підтримку плану Президента Зеленського щодо боротьби з корупцією та реалізації програми реформ, заснованої на наших спільних демократичних цінностях, що забезпечує справедливість, безпеку та процвітання для народу України.

Лідери погодились, що ці реформи є центральними для євроатлантичних прагнень України.

Вони також обговорили важливість тісного співробітництва США та України для стримування пандемії COVID-19 та зміцнення демократії в регіоні."
    FB_IMG_1617397300585.jpg

9. FB_IMG_1617397778637.jpg

10. Lanktocha

Ниття із кпіпастою чорноволохів від Хомчина - знову "Чем хуже, тем лучше".
    Аж так? Щось кардинально помінлоось із порошенківських часів, крім закриття "ватних" каналів?
    Є таке, особливо у кафе, барах, ресторанах, які не можуть повноцінно працювати через карантинні обмеження. Чи інакше і як могло би бути за Порошенка?

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А шо, прикольно, шо нє? )))
    Ще можна видати окремий Указ про президентський головний убір ;

12. Спочатку співали «путєн_х@йло»,
    Сміялись з абізяни з гранатою...
    І зрештою обрали собі мавпочку у червоних шароварах з бородатим дресувальником...
    От тільки не створили пульт, щоб вимкнути ШОУ, коли воно набридне.

13. Gyppsy

Ціхо, Міську, не кіпішуй.
    Ти сам, власне, чого чекав від Зеленського?

Та й вже два роки минуло, ще три залишилося /якщо не виникне якийсь форс-мажор/.
    Тоді знову собі виберемо кого захочемо;

14. Lanktocha

На переобрання Порошенка розраховує не більше тодішніх 25%, будьмо реалістами.

15. Gyppsy

@Lanktocha, а Ви це звідки знаєте?

16. Lanktocha

Зі 100% впевненістю це не стверджую. Але, щоб далеко не ходити, навіть наші дописувачі, хтось дуже змінив думку, я у 2019 вважав, Порошенка можна переобрати, виключно, як "менше зло", залежно з ким він буде, зараз думаю так само, зрештою, президентські вибори не сьогодні і не завтра.

17. Gyppsy

Якщо вже Синютка не став мером Львова, а Маруся Звіробій мала рейтинг 6-7% у Прикарпатті, то можна прикинути, як українці ставляться до секти ПЄСів ;

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Маруся не показник. Це пройоб політтехнологів ЄС. У гуцулів ще сильні патріархальні традиції і вони віддають перевагу газдам.

19. Gyppsy

Міську, а шо ти скажеш про випадок з тотою кандидаткою від ПЄСів /не пам"ятаю прізвища/, котра на 50 виборчому окрузі 28.03.2021 набрала мізер голосів?
    Там також пройоб політтехнологів ЄС? Чи знову народ винен?;

20. Теж пройоб політтехнологів. Там треба було виставляти генерала Мицака, якого там знають і він має повагу серед жителів і представників бізнесу.
    На жаль, в ЄС теж ще залишилось достатньо заробітчан.

а де твій аватар? :)