Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А могла бути й Харківська Народна Республіка, але в руськоміровцєв не зрослося..

Слава Авакову!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фігня то все!

Ви краще скажіть, ланцюжок на шию президента має бути з 12 елементів, чи з 16?
    От для Зеленського 16 - то вже буде діставати до яєць, нє?

3. Gyppsy

@Коммунарец, а Ви? А Вам?
    Чи Ви вже свалілі із етой страни? ;)

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я там, де мене поселив Бог в очікуванні свого часу та спогляданні, як Він карає людей за їх невіру, продажність, беззаконня, злодійство тощо.
    Одні живуть бажанням багатіти, інші повбивати іних заради своєї влади... Я живу для виконання Його волі, не переймаючись скарбами, політикою та іншими людськими бажаннями та почуттями. Іноді всяке буває, бо не відразу можна очиститися від всяких поганих думок, але " процесс пішов"))

• Подобається Подобається x 1
  5. Gyppsy

То Ви особисто вважаєте себе непричетним до решти українців, чи шо?

6. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

як це круто. я теж так намагаюсь жити!

7. Коммунарец

До якої решти українців і яка то не рещта?

8. Gyppsy

@Коммунарец, Ви там вище казали
    То з Вашого допису получається, що з одного боку ВСІ українці, а з іншого особисто Ви.
    Чи Вас особисто це не стосується, і Вам особисто нічого не буде за ці можливі блукання і зраду?

Останнє редагування: 1 кві 2021
  9. Hatrexis

а почему вы взяли и самовольно решили что все украинцы на другой стороне? вот так мыслят, а потом 73% появляются.

10. А може дати хоч одне підтвердження, що Коломойський заплатив хоча б за одного сепара, а не насц,в в очі українцям з 1+1?

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Коломойша робив багато чого, враховуючи свою вигоду, а Порошенко робить не так?

12. Gyppsy

@Hatrexis, ну а Вам 73% чим не вгодили? о_О:scratch_one-s_head:

13. Hatrexis

все дуже просто. рiзниця мiж ними та рештой якась. а не 1 на всiх :)

14. Пряме питання: "хоч одне підтвердження, що Коломойський заплатив хоча б за одного сепара, а не насц,в в очі українцям з 1+1?"
    Кугутику, ти яку партшколу закінчивав, що так гарно брешеш і зіскакуєш з теми?

15. Gyppsy

Це я звертався до @Коммунарец, беручи до уваги його допис. На мою думку, там доречніше було казати "ми", "нам", тому я і спитався.

@Hatrexis, так що Вам не так з тими 73%?

16. Коммунарец

Колись я написав вірша патріоту @hrim де кащав, що Бог звільнив Україну від СРСР, але одні погналися за задоволенням своїх бажань, а інші назад хочуть, до морального концтабору. Ні у тих, ні у останніх немає розуму і вдячності за звільнення, аби стати народом божіїм, але завдяки тому, що серед них живе помазаник божий і антихрист, то великі випробування ляжуть на українців, щоб стати гідним нового життя.
    Тому мій бік той, що на стороні Бога, але поки українці слухаються тих, що ведуть їх до провалля, мене це стосується не настільки, щоб аж... але й не так, щоб зовсім ніяк)

17. Hatrexis

чому не так? все так. я к тому, що люди не однаковi !

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Gyppsy

@Коммунарец, а що це таке - помазаник божий?

19. У день сміху не зайвим буде нагадати найкращі жарти одного видатного коміка
    20210401_085359.jpg 20210401_085356.jpg 20210401_085353.jpg 20210401_085350.jpg

20. Україна опинилася серед аутсайдерів у темпах вакцинації від COVID-19. Для того, щоб зробити щеплення 75% населення знадобиться 10 років. Такі дані наводить Bloomberg.

Видання зазначає, що нинішні темпи вакцинації не приведуть до колективного імунітету в найближчі роки, а Україну поставили на один рівень із Пакистаном та Бангладеш за швидкістю вакцинації.

На сьогоднішний день майже вся країна у «червоній зоні», ліжок із киснем ледь вистачає, а вакциновано усього 248 тисяч людей.

Міністр охорони здоров'я досі наполягає, що все у нас гаразд. Таких «оптимістів» наша країна просто не витримає.
    FB_IMG_1617285111050.jpg

А КАЦАЛАПИЙ і дальше буде хвалитися "Великим крадівництвом". Бо більше нічим.

а де твій аватар? :)