Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нафіга нам такий президент?

Джо Байден - ігнор Зеленського. Меркель - ігнор Зеленського, Макрон - ігнор Зеленського.

• Подобається Подобається x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Як це "нафіга"? А відосікі-гундосікі?

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не такий вже масовий ігнор.
    Але тривожно.

• Смішно Смішно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На сайті Кремля багато чого повідомляється. Наприклад, що іхтамнєт.
    Посилання на сайт Кремля - це вже агонія порохоботів.
    Я думав, що лише Бляберусь в гімні риється, але, виявляється, У Мих-а подібні смаки.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Візьми будь-який сайт, з будь-якого джерела і почитай: зустріч була без Зеленського.
    І тоді зрозумієш, що всрався.

7. Good man

Good man Обычный человек

Там интересно продолжение. Эта политическая сосна заявила, что:
    Сегодня я стала предметом обсуждения журналистов, мол, хочу покинуть страну. На самом деле речь идет об отдыхе на майские праздники, а не о том, что я собралась покидать страну совсем.

Потом сосна поняла, что спалилась, ведь контекст был четким "Мы слушаем Хомчака. Надо валить из этой страны" ( Только политической сосне Анне Колесник и нашей форумной может прийти в голову, что с этими фразами могут быть связаны майские праздники. А все нормальные люди это никак не свяжут. ) И сосна удалила свой пост.

P.S. Подумал тут, читая сообщения борщеварочки на форуме, а ведь из неё получился бы отличный депутат от слуги народа.

8. Good man

Good man Обычный человек

Пензюк, твой курирующий майор вернулся, но я таких майоров как щенков строю на раз.
    Между выпиской штрафа и уплатой штрафа огромная разница. Это обычного гражданина государство берёт за шкирку и мгновенно выбивает из него долг. Но с очень богатыми людьми всё происходит иначе, и описанное тобой решение очень часто используется как инструмент для достижения каких-либо целей и до выплат штрафа доходит крайне редко. Так что никакого "Коломойський сам себе оштрафував" тут в помине нет.

9. Good man

Good man Обычный человек

Игнор не страшен. Страшно почтительное отношение от Планктоши.

10. З нагоди других роковин шапіто імені зеленського

Я не буду зараз говорити про очевидні речі. Тому скажу про ще більш очевидні:

Ви, ми, я, вони, всі прос.али 2 роки свого життя. Але це півбіди.
    Ви, ми, я, вони, всі прос.али 2 роки життя своїх дітей і онуків.

Безперспективність, несправедливість, відсутність відчуття безпеки, неможливість сподіватися на майбутнє і на позитивні зміни в майбутньому - це те, що ми отримали в результаті.

Заради чого? - Заради довічної степендії для баті зеленського, заради найвищих державних постів для його шкільних друзів, заради мільйонів в деклараціях його депутатів які ще недавно заробляли весільними фотографіями, заради звань народних артистів для клоунів з його шапіто і заради збільшення довжини ланцюга з 12 до 16 елементів.

Цей пост не про "всьо пропало". Цей пост про те, що кожен з вас, нас, мене, їх пожинає плоди тієї величезної помилки яку було зроблено 2 роки тому.

11. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Отби я так переймався, як ви за все, що немає справжньої ціни)
    Усе відбувається так, аби люди порозумнішили, або загинули, до кого не дійде задум Бога.
    Апокаліпсис вже настав і тільки нерозумна людина ще сподівається на те, що буде вибраний дядько, що наведе справедливість, надасть перспективу і безпеку і тому подібне утопічне мрійство.
    Ще не скоро буде порядок і благодать, але допоки не пропаде зло і не прийде каяття у своїх гріхах. Хоча... за тягучими подіями хвороб, божевілля, катаклізмів, розбещення і т.п., людство вперто йде на погибель.
    Ніщо його не відверне від фатуму: ні ваш стогін, ні мої промови... бо людство ще не вірить у те, про що давно прописано у писаннях.
    Крім двох. То антихрист і утішитель, тобто той, хто помазаний на царство Боже на Землі. Тільки вони знають, що відбувається. Решта - вівці нерозумні, що вірять обману та брехні.

12. Пише це для кугутика. Він на тому ж рівні розумового розвитку. Порозумієтеся.

13. "Пора сваливать из этой страны" (с).

Все. Гниди прібарахлілісь.

Вони ввели у збитки держпідприємства (прибуткові за бариги). Вони торгували державними посадами.
    Вони навісили на нас сотні мільярдів нових боргів.
    І навіть маски ці потвори під час епідемії вкрали і продали за кордон.

В 2019 відбулася змова. Нашу країну, яка в цей час вела війну, захопила мафія.
    Це афера століття. Вони вкрали в нас вже не те, що сотні мільярдів, рахунок вже йде на ТРИЛЬЙОНИ гривень.

Бо Україна для них це - "ета страна".
    "Ету страну" і ету "тупую біомассу"(с) треба грабувати і навіть внуків і праправнуків збагатити за її рахунок.

Вони мають бути відсторонені від влади.

Але після зміни влади в нас має бути чіткий план. Не тільки відсторонити їх, а ВСЕ оце організоване злочинне угрупування ми маємо відправити на нари.

Їхній Фунт це їхнє вразливе місце. Вони думали, що перепишуть на нього державу, а самі сховаються в тіні за його спиною. Але на всіх документах стоїть його підпис. Цього цінного свідка ми маємо захопити, і ні в якому разі не допустити його знищення у революційному угарі. Він має потрапити до нашого слідчого і за угоду з ним дати цінні покази НА ГЛАВ кланів мафії. Як змовлявся з ними на отих зустрічах на фото з попільничкою? На які хлібні посади призначав їхніх подільників? Яким чином разом ділили награбоване? Куди і на які рахунки в офшорах виводили і на яких підставних осіб записували? І так далі.

А потім притягнути всіх цих пінчуків, коломойських і інших їхніх дружбанів. Ось яка має бути наша мета. Всіх цих хитрожопих потвор, які десятки років нас грабували і на своїх каналах втюхали нам цю гниду, завдяки чому за два роки у списку Форбс злетіли, наче шалені. Ілони Маски хуєві. А їхнє барахло включно з зомбоантенами і наташкою борщовий набір має бути конфісковане по рішенню Краматорського суду і піти на фінансування Армії, доріг і пенсій.
    І щоб всі інші запам'ятали назавжди: це НАША країна, а не ніяка "ета страна".
    Джон Сміт

14. medwedo berlogsoni

Я знаю, що без Зеленського. Причому то була не зустріч, а телефонна розмова.
    Але це - не вперше, коли по телефону розмовляють глави тих же країн, але без участі Президента України.
    Цікаво, правда? А коли це відбулося? Під спойлером - посилання і дата

Так хто всрався?

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

На Київщині поліцейські викрили заступника Миронівського міського голови: частину з максимально нарахованих премій працівники віддавали посадовцю
    :popcorm1:

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді з якою метою?
    Бити себе головою в стіну ніхто не буде, як і виходити на майдан і скидати Зеленського.

17. Good man

Good man Обычный человек

Во-первых, не телефонный разговор, а видеоконференция. Это гораздо ближе к реальной встрече, чем телефонный разговор.
    Во-вторых, в условиях пандемии именно видеоконференции являются аналогом реальных встреч.
    В-третьих, Зеленский сам анонсировал встречу. Значит договоренность о встрече была, но просто встреча прошла без него.

Я понимаю твоё задание, расслабить украинцев, убаюкать, дескать, всё нормально, не волнуйтесь. Но я тебе чётко по полочкам разложил разницу между Порошенко и Зеленским.

18. medwedo berlogsoni

Нашому Запоребрику подобається, як я даю посилання на репортажі Авдокушіна.
    Ну що ж... На прохання кацапського нероби (бездєльніка-кіздельніка) я даю посилання на відео, як у Дніпрі виготовляються металеві конструкції для Запоріжського мегамосту. Який ніяк не могли добудувати за попередні 16 років і який добудують при Президентові Зеленському, що ініціював Велике Будівництво. В тому, що добудують, немає жодних сумнівів.

View: https://youtu.be/LVHzCwUDywE?t=19

• Інформативно Інформативно x 1
  19. medwedo berlogsoni

Доповняю, після перегляду відео про виготовлення конструкцій для мега-мосту.
    А могла бути Дніпропетровська Народна Республіка, і було б те ж саме, що і в індустріальних містах ОРДЛО. Вивезли б усе до бісової матері на Урал.
    Тому при всіх мінусах Коломойського йому слід віддати належне, що він відразу почав "купувати" за великі гроші впійманих агітаторів за руськиймір. І бажаючих будувати руськиймір в Дніпрі відразу різко поменшало. Аж до повного небажання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Цю країну продали на грабування ще у 1991 році . За проголосувало 98 % населення, патріотів, жлобів і "недалекоглядних примітивних покидьків".
    Тому нема чого тут ревсти, бо самі собі вирили могилу) . А тим більше постійно закликати до революцій, бо чим далі, тим все гірше для всіх. Ви вже на порозі державної катастрофи і буде вам по ваших блуканнях і зрадах(
    Готуйтеся до того, що ви будете ніким і нічим в цій країні)) а скоріше бандитом-злодієм, який буде правити на якійсь ОТГ згідно свого примітивного розуму(

а де твій аватар? :)