Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, Великий піст на дворі, а Ви знову мелете шо попало.
    А ще самі берете і когось обзиваєте бруднописким. На себе подивіться ;)

Хто зна, як там ще буде.

Центральна виборча комісія - Вибори народних депутатів України 2019
    опрацьовано 47,86% бюлетенів.

Василя Вірастюка ("Слуга народу") підтримали 32,23% виборців,
    кандидата від партії ВО "Свобода" Руслана Кошулинського - 29,54%.
    Представник партії "За майбутнє" Олександр Шевченко отримує 27,41% голосів.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Розрив невеликий і всяке ще може бути. Буде звинувачення у фальсифікаціях та підкупах. Але ще одне спростування бздурів порохоботів, що всі масово розчарувались у зеленій владі.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лактоша, будь ласка не хаміть. Я знаю що ви зебіл, але позицінуєте себе як ідіота. Тому тримайте себе в рамках образу.
    Стосовно Вашого допису, Ви дуркуватий чи підсліпуватий? Було сказано: режим обісрався з вакцінацією; це провина банди падлокловуна і самого падлокловуна, тому що ця мразота при владі; був би при владі Порошенко, це було би його провиною.

4. Була колись Гуцульщина і Коломийщина. Стала коломойшина. З чим зедовбойобів і політтехнологів ЄС поздоровляю.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Gyppsy-хуїл, какая разніца?:)))

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Олександр Чалий
    Відчуваю, сприймаю, пізнаю, думаю.

4 год ·
    А в Донецькій області переміг на виборах у ВР громадянин росії Андрій Аксьонов. Він брав участь у створенні ОРДЛО. Тепер у ВР ще один оккупант, ворог України.

:)))

а пару днів назад подібне ГЕ вбило 4 наших воїнів.

Слава нашому виборцю.

7. Москва начала Зеленского откровенно унижать. Среди украинских граждан еще не улеглись страсти из-за боя под Шумами – напомним, там погибло четверо украинских солдат. И вот сегодня пресс-секретарь Путина Песков сначала заявил, что в планах Путина нет разговора с Зеленским – это ответ на желание президента Украины провести переговоры с лидерами стран «Нормандского формата». Уже через несколько часов тот же Песков заявил о намерении Кремля провести видеоконференцию лидеров Германии, Франции и России. Без Украины.

С нахальным изяществом Песков заявил, что видеоконференция должна была состояться сегодня, но почему-то сорвалась. При этом пресс-секретарь президента России опроверг что переговоры будут происходить в рамках Нормандского формата, но по факту подтвердил, что будет обсуждаться ситуация на Донбассе. То есть – это чистейший Нормандский формат. Но без Украины.

Зеленского ставят в угол и просят не мешать договариваться взрослым. Это прямое унижение украинского лидера, которое обязательно вызовет реакцию внутри Украины, где еще помнят принцип времен Порошенко «Ничего об Украине без Украины».

Очевидно, это унижение – не последнее, и чем ближе выборы в российскую Госдуму (запланированы в сентябре 2021 г.) тем больше наглости будет демонстрировать Кремль. Будут и новые обострения в зоне ООС, и новые публичные унижения украинского лидера – за которыми будут следовать новые протестные акции внутри Украины. Ответить Зеленскому будет нечем – только начинать уступать Москве. Что вызовет еще более мощные протесты.

Путин никуда не торопится, конфликт на Донбассе может тлеть еще долго. А вот Зеленскому категорически нужен мир, причем прямо сейчас. Это одно из его предвыборных обещаний. Москва воспользуется этой ситуацией в полной мере. И не упрекнешь – в ловушку Зеленский загнал себя сам.

(с)ТК Печерский холм

8. Lanktocha

Була вже не одна безпідставна страшилка порохоботів. Бажаю помилитися і тут, а не зібрати довгоочікуваний майдан і причина появитись Порошенку на бульдозері.
    Безпідставно чути такі ярлики від порохоботських лизоблюдів.
    Ау! Говорили про вакцинацію чи довибори? Знову "Я про Фому - ти про Єрьому"? Потужна вакцинація поки що США, Ізраїль, Великобританія, з Порошенком чи без чимось із ними рівняємось? Вистарчає вакцини у Сербії, там російський "Спутник", нам такого не треба.

9. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, Ви ні разу не оригінальні. Ні ума, ні фантазії)))

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я думаю того Аксьонова якось з Ради того...Не може бути, щоб сепаратюга засідав в Раді.

11. Gyppsy

Його треба було збивати ще на взльоті, в 2015 році. Тоді воно було б і правильним і не таким резонансним.
    Але маємо те що маємо.

Зараз у Аксьонова 65% голосів виборців, відразу почнуться протести.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зате в точку.:dance3:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто протестуватиме? 65%, що проголосували?:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

слушна думка.

Біда в тому, що є факт: 65% мудрого населення вибрало у ВР того, через якого пару днів назад вбито 4 патріотів.
    і таке....

15. Blaberus

Може. Бо його обрав нарід. А ще раніше нарід, з притаманною йому мудрістю, обрав Мєдвєдчука, падлокловуна, Єрмака, Сивохо, Арахамію та іншу погань.

16. Blaberus

Безпідставно чути такі ярлики від зебільних лизоблюдів.
    Ви бажаєте заперечіти що режим обісрався з вакцінацією?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, у тебе бєлка? Там порохоботи взагалі не приймали участь у виборах.:))) Аби побздіти.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. Blaberus

Звичайно не всі: в будь якій нації є дебіли.

19. Lanktocha

Від мене більше об'єктивне нейтральне ставлення, а не чітке ставання на чиюсь сторону.
    Вакцинація не така, як хочеться, але про нерівномірний розподіл вакцини у світі говорила навіть Всесвітня Організація Охорони Здоров'я, про брак вакцин може сказати Італія, Польща... хочите президента Медведчука, який завалить російською вакциною?
    Як було, слаборейтингові представники Порошенка зняли кандидатуру на користь Кошулинського.
    Якби я міг там голосувати, мені не імпонують, ні Шевченко, ні Вірастюк - спортсмен, шоу-мен, але не політик, скоріше вже неоднозначний Кошулинський, але я не обираю.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Маріонетки Коломойського" оштрафували Коломойського майже на 5 лярдів гривень.
    АМКУ оштрафував компанії групи Коломойського на 4,7 млрд гривень

От так-так! Пригадується, як два роки тому порохоботи фотошопили фотожаби про Зеленського як маріонетку Коломойського.
    Очолює АМКУ ставлениця Слуг, також, звичайно "маріонетка". Але вже "маріонетка" Слуг, які, в свою чергу, є "маріонетками" Зеленського, який,- до бабки не ходи, - маріонетка Коломойського.
    От така маріоматрьошка.

Антимонопольний комітет України - Персона

Тобто, простішими словами, за логікою порохоботів: Коломойський сам себе оштрафував.

Останнє редагування: 31 бер 2021
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)