Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І, до речі, це удар по безвізу, який ненавидить падлокловун і його електоральне бидло. Навіть якшо всі 100% населення вакцінувати індійським або китайським шмурдяком, Європа навряд чи буде пускати людей що вакциновані чимось несертіфікованим.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

да и пусть не пускают. у нас тоже есть своя гордость, пусть подавятся

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Помиляєтесь, шановний
    ЄС планує запровадити “паспорти вакцинації” влітку
    Ніхто не закупив і не примушує вакцинуватись російським "Спутником". Навіть члени порошенківської партії закликали вакцинуватись всім можливим, а вам і далі не те, потрібні вже нові методички.
    Думаєте, був би Порошенко, поміняв би американську вакцину на цукерки?

4. "ДУЖЕ ЗЕЛЕНЕ КРАДІВНИЦТВО"!!!

"На “Велике будівництво” доріг 2020 року витратили 120 мільярдів гривень, за які відремонтували 4 тисячі кілометрів доріг, а у 2018 відремонтували 3 800 км доріг за 40 млрд грн"

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що, народ?

Я ж казав, вся біда України полягає у тому, що народ у нас тупий.

І як класно це підтвердилося на Франківщині!

Тепер гуцули здобули право бути прислугами на Буковелі на многії літа! І не тільки вони самі, їх діти будуть прислуговувати клієнтам Бєні Коломойського. Їм тепер не потрібні, ні Польща, ні освіта, все під боком. Чим дешевше продався, тим скоріше отримав трудодні. Дуже і дуже повчально, хоч і жорстоко, але справедливо!!!!!! На дураках воду возять. Я чомусь задоволений, хоч і радіти нема чому.

Заслужили ту владу, котру собі обрали!

З цим народом ще довго москаль керуватиме і олігархічний ящик. Мавпи.

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а Вам і дальше народ не вгодив? )))
    Робіть висновки;

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, брудний цигане, народ "вгодив сам собі", а мені пофіг.:)))

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А чого це він став брудним?

• Смішно Смішно x 2
  9. Gyppsy

Йой, львівець @Мих -уїл, якби Вам було пофіг, то Ви б не говорили стільки про той народ)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого це я "став" Міхуїл? Очевидно, циган бруднопиский, нє?

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тепер зась говорити, що народ не любить олігархів!

Гуцульщина тепер Коломойщиною стала, а була Коломийщиною.:)))

• Смішно Смішно x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

фу, яка пика.

• Смішно Смішно x 2
  13. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

я же экстрасенс, просканировал фотографию вообще аура неплохая. и зубы ничего. лучше туда руку не совать.

• Смішно Смішно x 1
  14. Blaberus

Дякую! Я в курсі що красивий.
    Ви що, здуріли? Може мені потрібно голосувати за Шмарклю на наступних виборах в слабкій надії, що воно зробить щось добре? І, до речі, до наступних виборів воно може не дотягнути.
    Але воно нічого доброго не зробить, тому що дурне. І не лише дурне, воно не взмозі вчитись, тому що дурне.
    Вам не подобається Томос? Чому? Чи не тому що він прирік Московський патриархат на повільну смерть? Гундяя шкода?
    Так чи інакше, Ваше відношення до Томосу свідчить про те, що Ви або обмежена особа яка гадки не моє про стратегію, або пророссійски налаштований люмпен. Оба варіанти досить типові для виборця Зеленського.
    Спостерігайте. Можливо розуму наберетесь. А можливо ні.
    Дайтє єму єщьо сто днєй!(С)
    Я називаю Вас Мавпою Японською тому що на вашій аватарці зображена гарна тваринка-Macaca fuscata. Напевне, Ви обрали цю мавпочку як недосяжний ідеал інтелектуального рівня.
    Цікаво, що сказав би Фройд з привиду шизування на велике крадівництво. Сподіваюсь, падло буде сидіти за кожен метр дороги. Бо це дороги на смертях.
    Деякі люди теж. Навіть гівно обрали.
    Вам її в дитинстві читали?

Останнє редагування: 29 бер 2021
  15. Blaberus

Ай як недобре! Ця пика-хазяїн Вашого президента. Ви повинні молитися і монітор цілувати!

16. Blaberus

Де я помиляюсь?
    Тобто, мова не йде про індійський шмурдяк та хинівське лайно.
    І таким чином, дебіли вибрали владу яка не лише нажилась на карантині та вакцинації, але обмежила можливість виїзду за кордон.
    І пікантна деталь: щоб вакцінувати всю Україну "Файзером", потрібно було би використати 50% ковідного фонду, який розікрали жадібні слуги, на чоли з падлокловуном.
    І що?
    Можливо так. Можливо ні. Можливо на халяву.
    Але якби Порошенко пройшов на другий термін і робив таку саме дурню яку зараз робить падло, він би отримав всю ту ненависть, яка дісталась мерзотній шмарклі. Але поскільки бидло обрало шмарклю, нехай шмаркля отримає те лайно, якого вона заслуговує.

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

По останніх подіях можна відповісти порохоботам - знову причина харкати жовчю і знову щось не так, як писали в методичках, говорили чорноволохи... 2019 - "Виборці одумаються..., вони просто попередили... Все одно переможе Порошенко...", нічого подібного не сталося, довибори у 2021 - "Виборці остаточно розчарувались у зеленій владі, допомогу хворим зробив Порошенко...", переможе наш кандидат, думаєте був би інший результат, будь президентські вибори зараз?
    Яка тупість і наївність. Подивіться хоча би будь-який випуск новин, поки що сильна вакцинація тільки США, Ізраїль, Великобританія, Україна може з такими конкурувати, хоч з "ідолом" Порошенком? Бракує вакцин і не всі бажаючі можуть вакцинуватись навіть в Італії та Польщі.
    Реально дивіться на речі, а не харкайте жовчю!

18. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, і не перекручуйте - не Міхуїл, а @Мих -уїл )))
    Це ж Ви самі таку ідею підкинули в якомусь дописі, а комп взяв запам"ятав і тепер сам таке пише.
    А шо, прикольно, шо нє? ;)

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А на дорозі Умань - Золотоноша розпочалися роботи. Екскаватори щось копають, піску-щебеню навезли. За це літо, думаю, всю дорогу зроблять європейського рівня. Я - за таку ковбасуподвадвадцять. Мені, в усякому разі, більше подобається їхати по нормальній дорозі, ніж скакати по ямах так, що бебехи вилітають, зате - у вишиванці і з томосом. І щоб українські літаки літали в українському (і не тільки) небі, і щоб діти, досягнувши вісімнадцяти років, отримали якусь кругленьку суму на придбання власного житла, і ще багато чого.
    І щоб у рейтингу розвинутих країн Україна була б не хвості, як зараз. а хоча б посередині.
    От я - за таку ковбасу.

а де твій аватар? :)