Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я аж поцікавився у Віки)
    Степанов Максим Володимирович — Вікіпедія

1993—1998 — Донецький медуніверситет ім. Горького.

і щоб два рази не вставати

ВІКТОР ЛЯШКО
    Лікар, закінчив Національний медичний університет ім.О.О. Богомольця у 2003 році.
    • 2017 – Барселонський курс ВООЗ з посилення систем охорони здоров’я для покращення контролю та лікування туберкульозу.
    • 2016 – слухач курсу тематичного удосконалення “Сучасні аспекти громадського здоров’я”, який організував Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця у співпраці з Каліфорнійським університетом (м. Сан-Франциско).
    зі

Львівець @Мих, це Вам не інженер-електрик(?) з кримінальним минулим, під якого на коліні переписали Конституцію і зробили Генпрокурором ;)

За главу МОЗ Супрун я взагалі мовчу, бо аж стидно говорити

Останнє редагування: 27 бер 2021
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Перевод стрілок.
    Принаймні здобував медичну освіту.

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

165361907_1581150172079702_1004010590477957659_n.jpg

• Смішно Смішно x 1
  4. Циган, ти перестав уподоблятися зедовбням. Чи нічим не відріщняєшся?

Ulana Suprun
    Ukrainian-American physician

OverviewEducationMoviesPeople also search for
    Ulana Nadia Suprun is a Ukrainian-American physician, activist, and philanthropist who served as the acting Minister of Healthcare from 2016 to 2019. Prior to her government career, Suprun served as Director of Humanitarian Initiatives for the Ukrainian World Congress. Wikipedia
    Born: January 30, 1963 (age 58 years), Detroit, MI
    Spouse: Marko Suprun (m. 1991)
    Education: Wayne State University (1981–1985), College of Human Medicine, More
    Parents: Zenowia Jurkiw, George Jurkiw
    Movies: Lethal Kittens
    Siblings: Lidia Jurkiw

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порохоботи люблять стоп-кадри.
    От Вам цікавий стоп-кадр, як Луценко замишляє чергову підлянку.
    ЛукавийЛуценко1.JPG

• Подобається Подобається x 1
  6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я не зрозумів: що не так з шановною пані Супрун?

7. Blaberus

Невже проти падлокловуна? Яка благородна людина!

8. medwedo berlogsoni

Бляберусь, у мене запитання
    У Вас неповнолітні діти, внуки, племінники є?
    Що Ви казатимете після того, як "падлокловун" відкриє персональні рахунки на цих неповнолітніх, на які їм капатимуть гроші?
    Мається, звичайно, на увазі, що не особисто Зеленський відкриватиме такі рахунки, а завдяки його указу такі рахунки будуть відкриті?
    Чи настане такий момент, коли Ви зрозумієте, що Зеленський робить багато корисного для українців?
    От учора, наприклад, був підписаний указ, згідно з яким позбавляються права на видобуток надр 19 нікому невідомих офшорних компаній.
    Гроші, скоріш за все, так і продовжували йти Януковичу, Азарову, Ставицькому. Ну, там ще всяким фуксам, по мєлочам.
    Зеленський ввів у дію рішення РНБО про анулювання ліцензій і спецдозволів на користування українськими надрами 19 компаніям

Нагадати Вам, хто такий Едуард Ставицький?
    Нагадую.
    Ставицький Едуард Анатолійович — Вікіпедія

От ось цьому Натану Розенбергу "капали" гроші за експлуатацію українських надр. Вони "капали" за часів Януковича, весь період президентства Порошенка (Петро цього просто "не бачив"), і ще деякий час - при Зеленському, допоки той зі своєю командою не розібрався, що до чого.

От Ви особисто щось чули про це? Зараз Натан Розенберг живе в Ізраїлі, а гроші за виснаження надр України йому до цього часу йшли.

От арешт дозволів прокуратура ніяк не виб"є, а РНБО взяла і скасувала ці дозволи. Рішення РНБО, підписане президентом, має силу закону. Тому ... А що буде далі, побачимо.
    Тому що прихильники Зеленського, на відміну від порохоботів, які сліпо вірять своєму сивочолорилому, здатні критично ставитися до дій нинішньої влади.
    І після першого кроку, чекають, яким буде крок наступний.

Як у випадку із Тупицьким. Але це вже - інша тема для обговорення.

9. Gyppsy

Дуже перепрошую, що пхаю свій п"ятак між хлопів
    Не можу промовчати, бо говориться за неповнолітніх дітей, внуків, племінників

@medwedo berlogsoni, от коли реально "падлокловун" відкриє персональні рахунки на цих неповнолітніх, на які їм капатимуть гроші - тоді і поговоримо.

Бо Зеленський вже обіцяв передати українським дітям державну президентську резиденцію.
    І передав! Правда, наразі тільки президентським дітям ;)

Так що поки що НЄ ВЄРЮ!

Останнє редагування: 28 бер 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. medwedo berlogsoni

Так я про це і сказав.

11. Gyppsy

Я поки що не є прихильником Зеленського, але якщо до кінця цієї каденції Зеленський трошки потісниться в резиденції в Кончі-Заспі і відкриє там для українських діток табір відпочинку, то я буду мати над чим подумати на наступних виборах;

@medwedo berlogsoni, Ви не думайте - я не проти того, щоб у Президента було державне житло.
    Але з якого дива платники податку повинні фундувати сім"ї з чотирьох чоловік аж таку махіну зі всякими прибамбасами тіпа солярію і винного льоху? Можна і поскромніше себе вести.
    -

12. Blaberus

Мавпа Японська, це запитання пов"язане з персональними даними. Тому відповідь на подібні запитання Ви, в кращому випадку, можете не отримати; в гіршому будете послані в зрозумілому напрямку.
    Взагалі, падлокловун схильний до гучних заяв. І ця нагадує відому заяву про "літаки летять, будем всіх бамбіть".

View: https://www.facebook.com/watch/?v=912579879235140

Тому я би хотів задати Вам запитання: падлокловун, взагалі, нормальна людина?
    Я розумію, що для деяких українців падлокловун зробив багато. Наприклад для Мєдведчука, яких забагатів в 21 раз, для Ахметова, який забагатів в 5 разів. Не кажучі вже про Бєню, який, принаймі на третину є українцем.
    Це добра новина. Чим більше людей буде нищіти падлокловуна, тим меньше він наробить шкоди Україні.
    Я знаю що зебіли брехливі. Але дякую, що Ви нагадали це черговий раз.
    Тупицький, напевне, нє "служіл в ка-ве-енє". Прикольно буде, коли віслюк оманський назначить на його місце обісцяного Сивохо, або іншу зірку.
    До речі, чому Зеленського називають "оманським віслюком"?

13. Gyppsy

День у день власник цієї #Toyota (# AA5229EO) паркувався біля будинку і на газоні. Сьогодні вночі цей автомобіль загорівся.
    Збіг?

Київ, бульвар Перова, 16Б

Київ Оперативний | Kyiv Operative

14. Віктор Уколов:
    Зелена влада мародерів вбиває. Буквально.
    Послухайте спеціаліста, який спокійно препарує їх брехню:

View: https://youtu.be/zj1zCthJdo8

Короткий переказ виступу:
    1. Плани МОЗ України (навіть плани) є недостатніми, щоб зупинити пандемію на території України. Вони планують вакцинувати 50% населення за 2 роки, а треба за півроку 70%. Бо через 17 тижнів антитіла зникають і треба вакцинуватись знову.

2. На вакцинацію всієї України найкращою вакциною Pfizer потрібно близько 26 мільярдів гривень. Це половина "ковідного фонду", який розікрали і закопали в асфальт. Гроші були, треба було тільки вчасно домовитись з виробником.

3. Якщо не вакцинувати 70% населення України у найкоротший термін - вірус зміниться і стане стійким до вакцини, що застосовується.

4. Міністр некомпетентний управлінець, накази видають зі словом "рекомендую", а не "наказую".

5. Недовіра до вакцини є наслідком засекречення даних про її характеристики та ціну.

6. Європу серйозно непокоїть українське вогнище пандемії поруч.

Ібігдан:
    Українці, що помруть в 2021 році від ковіду - цілком на совісті Зеленського, його команди, і 73% довб@йобів, що їх обрали.
    FB_IMG_1616934800912.jpg

15. Українці - народ-комікадзе

16. Gyppsy

Зате ми файно співаємо :yahoo:

17. Бла-бла-бла

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

@Blaberus, дякую, що не полінувалися відповісти. Ваші персональні дані мені не потрібні. Ви і без цих даних показали себе своєю відповіддю у всій красі.

Питання про дітей-онуків було риторичним. Просто цікаво, як такий затятий неневисник нинішнього Президента реагуватиме, коли йому цей Президент (або його рідним і близьким) зробить щось дійсно добре, а не який-небудь томос підсуне.
    Я за Вами періодично спостерігатиму. Дуже Ви вже цікава особистість.

Нагадаю, що 5 років президентства Зеленського ще не закінчились. І з якими статками вийдуть Медведчук, Коломойський, Ахметов і Простигосподипорошенко ми зможемо побачити через три роки.
    Ну, також побачимо, чи дійсно українським діткам почнуть зараховувати кошти від видобутку корисних копалин.
    І багато чого іншого.

Я, до речі, називаю Вас Бляберусем, бо це Ваш нік. Щоб не перемикати клавіатуру. Інколи, щоправда, Ви показуєте розуму не більше, ніж та комаха, що на Вашому аватарі.

До кінця цього року добудують ще три мости в Запоріжжі (після того як з ініціативи Зеленського минулого року відкрили вже один міст, що стояв 16 (шістнадцять!, Бляберусе) років недобудованим, а отже, руйнувався, можна не сумніватися, що і ті три заплановані мости добудують. За період президентства Зеленського - так точно.
    Так само точно, що ще за його каденції в небо злетять Ан-178, що зараз виготовляються для ЗСУ на ДП Антонова.
    Ну, а те що деякі мухи крім гімна, яке вони їдять, нічого не бачать, так це не дивно.
    Я думаю, ви знаєте, що деякі комахи - великі фахівці в питанні говен.
    Про це є навіть дитяча казочка. Рекомендую

19. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn
    Правильно понял.
    Зеленський забезпечив собі другий президентський термін.
    Вчора все детально пояснив улюблений нами всіма Сергій Лещенко.
    Мається на увазі - ситуація з Тупицьким.
    В далекому 1997, здається, році, КСУ постановив, що укази Президента, що стосуються персоналій (назначення конкретних осіб на посади), не можуть бути відмінені. Гарно, правда? Назначив попередній президент когось - крапка. Сказати, що указ був незаконний і потім відмінити його уже неможливо.
    Але той же Тупицький сказав, що призначення Порошенком на посаду голови НАБУ Ситника не було законним, і скасував той указ Порошенка.
    Тобто, порушив рішення КСУ від далекого і мохнатого 1997 року. Тобто, сам порушив закон, встановлений порядок.
    Тому нема чого Тупицькому жалітися, що його самого відсторонили від посади, скасуванням іншого указу, тільки тепер уже - Януковича.
    Це я - своїми словами, можливо, термінологія неточна, але суть, думаю, я передав.
    А хто захоче послухати Сірожу, який висоловлюється юридичною термінологією, ласкаво просимо. До речі, він розповідає, чому Тупицький належить до донецького клану, і що його пов"язує з Януковичем.

View: https://youtu.be/jfT_qQ7JRvU

а де твій аватар? :)