Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Хто каже?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Назвати ім'я і прізвище?
    Навіть на мою думку, Долинський нарваний та одіозний.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Яке нахабне бидло! Це Вас кудьтурі в таборі вчили?
    Я міг би Вас теж обматюкати, при цьому аргументовано довести що цигани взагалі лайно на тілі людства, яке слід змити та продезинфікувати. Але, як бачіте, я цього не роблю. Чому? Тому що я культурна та досвідчена людина, але ніяк не циганський виродок.
    Lanktocha, як вам культура зебілоїдної погані?

4. Lanktocha

Тут я не зауважував аж таких фанатів Зеленського, як повна їм протилежність - порохоботи. Можливо, хтось бачить і якісь корисні справи у Зеленського, а не харкається жовчю, тільки тому, що усунув від влади Порошенка.

5. Good man

Good man Обычный человек

Это опущенец с киевского форума. Его там постоянно чмырят. Настоящий ник у него здесь IgorM и там такой же. Когда он понял, что я его узнал, то тут же поменял тут ник на Gyppsy и начал активно раздавать матюки и оскорбления. В общем, компенсация с чистом виде.

6. Blaberus

Тобто, якшо зебіл харкається лайном і жовчу, а також матюкається, це не вважається матюками та харканням жовчу тому що зебіл? Я вірно Вас зрозумів?

7. 15 тисяч на добу! А де це наше Велике Будівництво у лижі обуте?

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, от
    Через декілька днів ті країни, що призупинили використання цієї вакцини, знову почнуть її застосовувати.
    А як тут наш "восточний друг" рвав задницю аж до крижів, радіючи з того, що деякі країни призупиняли використання.

Слово "крижі", паря, означає "крестец". Можете не дякувати. Зашивайте, щоб не розходилося до лопаток.

9. Lanktocha

Наприклад? Хто тут такий? Хто обожнює Зеленського?

//15 тисяч на добу//
    Спостерігав картину: у церквах, при натовпі, стоять, у кращому випадку, з маскоою на бороді, хто без..., бо хоче із хором співати, а ще багато таких, у кого вдома хворі чи сам смаркає чи ригає. Під церквою має стояти Зеленський з патиком?

10. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"Не для пьянства, а для лекарства, и не прихоти ради, а здоровья для-я-я, и не по чайной ложке, а по чайному стака-а-ану" :)))

12. Blaberus

Наприклад Буля харківська, Мавпа Японська, циган. Взагалі будь хто, хто проголосував за падлокловуна або ворог, або дурень.

13. Lanktocha

Були противсіхи і хто не так сприйняв закономірну перемогу Зеленського.

14. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  15. Blaberus

Тобто ідіоти.
    Цим людям начхати на країну. Вони нічого не зробили, щоб Україна уникнула страшної небезпеки.

Останнє редагування: 18 бер 2021
  16. Silver bullet

Так і кажіть, тільки російською)
    Ну вони ж піднімали статистику, тому призупиняли.

17. Silver bullet

Заговори, и я тебя услышу".:)))

Хоч твоєї думки не питали, насєкомоє, і нікому вона не потрібна, відповім: хто за що голосував - його справа. Я ж не кажу, що ви не так голосували, хоч так воно і є, як виявилось, бо щось час спливає і все повз вас, порохосекта.
    Верещіть, істеріть, захлинайтеся ненавистю, а людина працює і робляться справи важливі для України,- Порошенко таке не робив - "не мав політичної волі".
    Хай було потрібне і при ньому, і він в чомусь прикладав зусилля, і Україна шла в Європу - в потрібному напрямку.

18. Здравствуйте, Владимир Александрович!

Я бы вас не беспокоил, но у нас тут знаковая дата. Ровно три месяца назад, 18 декабря, министр развития общин и территорий Алексей Чернышов приехал посмотреть на "строительство" нового онкоцентра. В этот день глава ХОГА Айна Тимчук и ее подчиненные построили на объекте настоящую потемкинскую деревню: нагнали технику, рабочих - и создали иллюзию бурной деятельности.
    Ровно три месяца назад, Владимир Александрович, министру под камеры и охуевшие взгляды пациентов онкоцентра нассали в глаза. Но министр уехал - а вслед за ним (уже без камер, но под те же взгляды) уехали строители. Три месяца на объекте происходит ровно нихуя, хотя еще в декабре определился победитель нового тендера.
    Вот так сейчас выглядит проект, который должен был спасать жизни. Так выглядит результат мутных договорняков. Так выглядит бездарность и некомпетентность ваших ставленников, Владимир Александрович.
    Кстати, вы, возможно, не в курсе, но теперь онкоцентр - это объект "Большого строительства". А знаете, сколько денег на него предусмотрено в 2021 году? Официально: 190 миллионов гривен. Это даже не 10% от общей стоимости строительства. Может, вы знаете, кому принадлежат эти слова: "Мы готовы выбивать деньги в бюджете, чтобы онкоцентр был построен за два года. Но это не должно растянуться на 5, 6, 7 лет"? Это ваши слова, Владимир Александрович. Вы их произнесли полгода назад. С тех пор на объекте не произошло НИ ЧЕ ГО. Только один некомпетентный чиновник сменил другого в кабинете на Сумской, 64.
    НО! Несмотря на все написанное выше, я полон оптимизма. Ведь "строительство онкоцентра - в личном фокусе президента". Наведите фокус, Владимир Александрович. А то как-то не по-пацански. А вы ж не лох какой-то, мы помним.
    И хватит переставлять кровати. Меняйте уже девочек.

19. Good man

Good man Обычный человек

Паря, в твоей Пензе не принято читать новость полностью?

В ЕМА не нашли свидетельств того, что AstraZeneca повышает вероятность образования тромбов. "Комитет пришел к выводу, что вакцинация не связана с увеличением общего риска тромбоэмболических событий или сгущение крови", - сообщил исполнительный директор EMA Эмер Кук на пресс-конференции после экстренного заседания регулятора.

При этом в описания препарата рекомендуется добавить пункт о том, что у некоторых людей образовались тромбы после вакцинации. В ЕМА отметили, что необходимо продолжать исследование этих случаев.

Почему бы не добавить в описание стиральных машин что они могут вызвать инсульт? За всё время использования стиралок точно наберётся пара десятков случаев, когда у людей случался инсульт во время стирки одежды. Я тебе отвечу, паря. Потому что эти события никак не связаны между собой.
    А вот когда события связаны, но кто-то не хочет этого признавать, то он скажет примерно следующее:
    Давайте пропишем это в описании, но признавать не будем.

Ничего не узнаёшь? Не это ли заявили в EMA? Так говорят для того, чтобы в случае последующих десятков и сотен смертей можно было сказать: а мы вас предупреждали, вот документ.

Так что, паря, иди, колись спутником и не вякай. Без тебя Украина разберётся с вакциной.

20. medwedo berlogsoni

Чим кращі дороги, тим менше дурнів.
    Зранку люблю дивитися відео про дороги.
    От і зараз, підсумок (від слова "під Сумами").
    Вчися, "творець української мови", я добрий.

View: https://youtu.be/QHqnsqu34zQ?t=700

• Інформативно Інформативно x 2
а де твій аватар? :)