Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:facepalm:бляберусь, скоріш за все весільний фотограф ви самі, бо брешете, як дихаєте. А що потвора - так це
    А ну кажіть, коли на з-ді Малишева не платили заплатню? Бо в мене там чоловік зовиці працює механіком-водієм. Порохоботи вже стали на сторону кремля як справжнє ідеологічне військо, я в шоці.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви дійсно настільки тупий, як намагаєтесь скласти враження? Ви взагалі пам"ятаєте 2016 рік?
    Можливо Ви порохобот? Намагаєтесь натякнути про те, що під час правління Порошенко країна перенесла період виживання і почала період розвитку, але бидло все підгадило, обравши дебіла?

3. Blaberus

Дякую! Якшо така брехлива "сосна корабєльная" як Ви неазвали мене потворою, я може сприймати це як комплімент.
    За січень не виплатили не копійки.
    Дуже цікаво. В якому цеху або відділі працює Ваш чоловік? Я одразу кажу, що мої джерела інформації знаходяться в відділі 80, відділі 82, Цехах 110, 130, 200, 400.
    І Ваш чоловік нічого не розповідав про страйк на Агрегатному? Якшо Ваш чоловік дійсно працює на Малишева, він повинен знати що таке Агрегатний.

4. Blaberus

А Ви до чого? Можливо Ви вважаєте себе тупим зегенератом? Як бажаєте.:hi:

5. Good man

Good man Обычный человек

Снова палится наш кацалапый. Не существует ВМФ Украины. Не существует ВМФ США. У Украины и у США - ВМС. ВМФ в твоей России.
    Смени куратора.

6. Good man

Good man Обычный человек

Хоть это сосна моего мнения, но я не буду возражать, если она будет сосной других мужских мнений. Она не только борщеварочка, но и может работать сосной.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мав вагомі справи, але це не робить його довічним, дає прао перебрати і не робить із нього якогось божка.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це не заперечує того факту, що порт для військово-морських сил почали будувати з ініціативи Зеленського, на не Порошенка.
    Порошенко годен був лише кілометрові стовпчики на камеру відкривати.
    Сподіваюся, згодом він отримає-так камеру з видом на сусідній будинок.

За підказку дякую. Я писав із голови, і мав на увазі саме військово морські бази.
    Будьте у мене куратором. Я не заперечую.

А бази, де будуть базуватся українські військові кораблі, почали будувати саме з ініціативи Зеленського, правда, кураторе?

9. Кацап, я що казав, що ти вивчив українську. І без компів твої знання української ніщо! Ха-ха. Два рази.

10. medwedo berlogsoni

У мене таке враження, що з приходом першого збудованого в Великобританії військового корабля для ВМС (Гудмане, бачте, я виправився) України, порохоботів вхопить кондратій.

Чесно кажучи, я радію, що, не маючи що сказати по суті, порохоботи чіпляються до слів, до неточностей, брешуть, викручуються, вдають із себе дотепних...

Мені, чесно кажучи, подобається робота нинішньої РНБО. Після кожного засідання сюрпризи у вигляді ухвалених рішень перетворюються у декого в "дитячу несподіванку" (детскую неожиданность).

11. medwedo berlogsoni

Мене лише дивує, чому Ви цього перші не помітили. Довелося чекати професіонала - Гудмана, щоб він сказав.
    Хоча, відверто кажучи, не дивує.
    Хай Гудман буде і Вашим куратором, я - не гордий.

Але Ви, сподіваюсь, не заперечуєте, що це - саме ініціатива Зеленського з тими базами, а не Порошенка?

12. medwedo berlogsoni

Бляберусь, де Ви прочитали, що саме її чоловік працює на Малишева?
    Вона ж написала, що
    Ви української не знаєте?
    Ми, кацалапі дебіли, повинні Вам підказувати?
    Ви б, як казав покійний Райкін, "закрыли деверь с той стороны" і не смерділи тут.

13. Good man

Good man Обычный человек

Тамбовский волк твой куратор. Таких, как ты, нужно уничтожать. Мрази, из-за которых у Украины столько бед. Приложу все усилия, чтобы уроды, подобные тебе, высмеивались на всех форумах.

• Смішно Смішно x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапого только могила исправит.

15. Це просто класика України Зеленського: свиновод із Одеси за сумісництвом лицар мальтійського ордену прикидається американським інвестором-авіатором і лізе у оборонку держави.
    Справа лижного інструктора живе.

При цьому на оборонці держави наваритися йому допомагає слуга Зеленського, член комітету з оборони і нацбезпеки і представник Зеленського в КСУ, помічником якого цей авіатор із Лондону і Парижу є.

Яких ще Свинарчуків тобі не вистачає?

І все це шапіто вивалюють на парламентський комітет, де авіатор із свиноферми розповідає про виробництво вертольотів і Нью-Васюки, а депутати весь цей фарс слухають з розумним виглядом. І ніхто не запитує: ти такий молодець і вертольоти можеш робити - от і роби, нащо тобі при цьому український воєнний завод?

Але обравши в 2019 того, хто вкрав в них 200 мільярдів гривень, українці послали сигнал всім аферистам у світі: вони самі просять їх обікрасти. Це не просто можна, а ТРЕБА робити.

16. Це просто класика України Зеленського: свиновод із Одеси за сумісництвом лицар мальтійського ордену прикидається американським інвестором-авіатором і лізе у оборонку держави.
    Справа лижного інструктора живе.

При цьому на оборонці держави наваритися йому допомагає слуга Зеленського, член комітету з оборони і нацбезпеки і представник Зеленського в КСУ, помічником якого цей авіатор із Лондону і Парижу є.

Яких ще Свинарчуків тобі не вистачає?

І все це шапіто вивалюють на парламентський комітет, де авіатор із свиноферми розповідає про виробництво вертольотів і Нью-Васюки, а депутати весь цей фарс слухають з розумним виглядом. І ніхто не запитує: ти такий молодець і вертольоти можеш робити - от і роби, нащо тобі при цьому український воєнний завод?

Але обравши в 2019 того, хто вкрав в них 200 мільярдів гривень, українці послали сигнал всім аферистам у світі: вони самі просять їх обікрасти. Це не просто можна, а ТРЕБА робити.

17. Blaberus

Хлопче, Ви інвалід з розумових параметрів? До вас погано доходить? Бо я вже писав, що:
    Інша справа, що зебілоїдне бидло ліпить з Порошенко якусь демонічну особу, самого Сатану.

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дали шанс, "вадінтур" вибрали чи не єдиного з усіх президентів з таким показником, значить була якась довіра. Вічно таке бути не може.
    Як кажуть "Мавр сделал дело, мавр должен уйти".

19. Blaberus

Мені однаково, нехай там працює хоч полюбовник її сина.
    Але як вона нахабно бреше! Ви теж в захваті?

20. Blaberus

Як в свій час пішли Моісєй та Черчіль.
    Але дебілізм зебілів полягає в тому, що війна ще не скінчилася. І з дебільністю, що їм властива, вони обрали тупе лайно.

а де твій аватар? :)