Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. 20210312_183806.jpg

2. Медведчук стал фантастически богат при Зеленскам.
    Всё,что поёт Членограй, это звиздежь:
    За результатами оцінки у журналу "Фокус" лише за 1 рік при владі Зеленського капітали Медведчука зросли у 21 раз!
    За 5 років Порошенка навпаки Медведчук став бідніше рівно у 5 разів.

Олигарх Пинчук за 2020 год вдвое увеличил свое состояние:
    Статки олігарха Віктора Пінчука в 2020-му році збільшилися майже в два рази до 2,5 млрд доларів.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

,
    Хомчине, Ви бачите, що Ви написали?
    Стверджуючи, що кацап може вивчити українську мову і володіти нею краще, чим українець, носій української мови, Ви тим самим принижуєте українців і возвеличуєте кацапів.

І, до речі, Ви знову вжили русизм. "невеличке но". Українці вживають "але". Ваше "но" може свідчити лише про те, що Ви думаєте російською, хоча українську також знаєте на побутовому рівні. І навіть чули про поета Шевченка, але забули його вірші.
    Тому що лише круглий невіглас замість слів "лихо мені з вами" може написати "горе мені з вами". А потім - виправдовуватися.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це я кажу. Інформація безпосередньо з підриємства.
    До речі, навіть у тупого зегенерата з мавпою на аватарці не виникло жодних сумнівів.

5. medwedo berlogsoni

Знову кацапською, Хомчине, знову кацапською.
    Але я от що хочу сказати:
    Зеленський був членограєм, а став Президентом, а Порошенко був президентом, а став членограєм.
    Така от рокіровка в довший бік.

Бувайте на сьогодні здорові (щось Вас сьогодні занадто рано підірвало - спали на спині, а потім знизу щось вибухнуло вище простирала і нижче спини, чи що?)

6. Ну от кацап знову у всій своїй красі. До чого ж кацапи самозакохані дурні. Як вони люблять себе хвали.

7. medwedo berlogsoni

Я, Бляберусь, на цю тему дискутував із Хомчиним ще під час президентських виборів.
    Ще тоді Хомчиним стверджувалося, що Путін не хотів Порошенка, будь кого, але не Порошенка.
    Невже знову про те саме?
    Я чітко сказав, що зараз не грає ролі, чого хотілося Пуйлу тоді.
    Є факт: Зеленський - Президент України.
    Ну, Бляберусь, оскільки Ви вже з"явилися на горизонті, у мене до Вас чергове питання?
    Чи добре те, що Зеленський ініціював будівництво нових баз для ВМФ України?
    І чому відразу після оголошення Росією Криму російською територією Порошенко не віддав наказ будувати ці бази?
    Чухався? І чи не чухався б він до цих пір?

Я, до речі, навіть не ображаюся на Ваше "тупий Зегенерат", тому що бачу Ваш рівень інтелекту і здатність мислити логічно.

8. medwedo berlogsoni

Хомчине, я не вихваляюсь, я вказую на відсутність логіки у Ваших словах. Але Ви цього не розумієте, і не зрозумієте.
    Тому я буду намагатись більше не доводити ні Вам, ні Бляберусі щось логічними викладками.
    Якщо Ви обидва вважаєте мене самозакоханим кацапом-мавпою дегенератам, я не можу вам, ідіотам, логічно довести, що я - не кацап, не мавпа і не дегенарат.
    З таким же успіхом я міг би стати перед двома рогатими баранами і щось розповідати їм із теорії ймовірностей, чи вчити нотній грамоті.

Лише хочу нагадати, що Зеленський - Президент України, а перетворення в Україні за його президентства йдуть у вірному напрямку.

Пішов я розчищати беріг від кущів бузини та кленків. Більше користі і для мене, і для України.

9. Добре, кацалапий. Напишу ще українською. Хоча ти знову зіскочиш на правопис. Ми вже побачили, що з логікою ти не дружиш, в англійських артіклях запутався, самозакоханий кацап-нарцис.

Вас ніколи не дивувало, що Медведчук на всі санкції РНБО проти нього, навіть в районний суд позов не подав - хоча за Порошенка він ревів як різаний? А ви на динаміку статків Медведчука подивіться.

За Порошенка він ледь з сумою по світу не пішов. За Зеленського він уже перевалив за мільярд доларів США. Санкції, кажете?
    20210312_183806.jpg

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як розпинаються порохоботи, що от у Зеленському помилилися, його рейтинг падає. а у Порошенка росте. Дещо навпаки, стикався з людьми, які проголосували у 2019 у ІІ турі за Порошенка, як за надійнішого перевіренішого у скрутний час, чи просто як за "менше зло", тепер побачили, що не такий страшний Зеленський, як його малюють порохоботи, відніметься не тільки із цих, муляючих порохоботів 73%, а й з порошенківських 24. Зрештою, ніякі фактори не говорять, що буде боксерський матч-реванш і знову ІІ тур Порошенко/Зеленський.

11. А про ріст статків мертвечука щось буде?
    А то про співпрацю Порошенка і мертвечука ти два роки триндів, а тепер що?

12. Lanktocha

Вже скільки писав... Не укладай договорняки, не шукав би собі зручного спаринг-партнера до виборів Порошенко, а нормальн взявся за їхнє кодло, сидів би Бойко, ніякої ЗаЖОП би не існувало.

• Подобається Подобається x 1
  13. А про ріст статків мертвечука при віслюку щось буде, кугутику.

14. Lanktocha

А він ще вчора вулицю замітав, тільки прийшов Зеленський став крупним бізнесменом та телемагнатом?

15. А про ріст статків мертвечука при віслюку щось буде, кугутику.

16. Lanktocha

Я особисто їх не рахував.
    Вихід із підпілля, скупка телеканалів, логічно і збільшення статків почалося ще до приходу Зеленського. Чи є заперечення?

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Навіть обережний Кравчук на питання про Порошенко як президента сказав щось на кшталт того, що він артист кращий за Зеленського. ПОП добре і з пафосом говорить, а нові бази, нові літаки та нові мости - те хай чекає. В нього наперед боротьба за владу з конкурентами, в нього політика та самозамилування.
    Тобто " визгу много - шерсти мало".

Останнє редагування: 13 бер 2021
  18. medwedo berlogsoni

Діду, які ознаки шизофренії? (с)

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я Вам відповів на це питання. Якшо до Вас погано доходить інформація, я можу продублювати:
    І я можу ще дещо додати: на якій підставі Ви стверджуєте що падлокловун
    підприемства? Колись потвора відвідала завод імені Малишева. Після чого проварнякала брехливу промову про те, що завод робить мало продукції для ЗСУ, звільнила професионалів яких призначв Порошенко і поставила керувати заводом зірок КВВ, весільних фотографів, тамадів та іншу навоч. І (о диво!) на підприємстві перестали платити заробітну платню. Це зрозуміло: бо керувати великим машинобудівним підприємством це не грати хєром на роялі.
    Таким чином, якшо "Антонов" навіть виготовить ці літаки, що безумовно не факт, цілком можливо що працівники будуть робити це безкоштовно, як при комунізмі. Що не може не вплинути на якість продукціі.

а де твій аватар? :)