Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Процишин на злобу дня.
    Покищо в гівні потонув козлойоб сєрлєщ
    FB_IMG_1615559262420.jpg

2. Приветули, дорогие мои соратники и соратницы. Сегодня прекрасная пятничка!

Народ вчера несамовито радовался обыскам и изъятию документов в сети заправок, которые связаны с Медведчуком.
    Мол, Зеля, малацца, давай пятюню! Ты смог то, шо Порох ниасилил

Вот я лично возрадуюсь, когда данная некрасивая особь увидит небо в клеточку, а друзей – в полосочку. Накрайняк – навсегда сгинет с «стране берёзового ситца». Это раз.

А два - если внимательно прочитать новость вот прям даже глазами, а не жопой, то радость ваша ничуть не померкнет, но перестанет выглядеть как «Мы пахали, я и трактор»: обыски на Glusco проходят …. в рамках расследования уголовных производств, начатых 30 января 2019 г.

Вот чего у зеленухи не отнять, так это умение продать банальное выполнение судебного решения 2019 года как личное достижение.

Дальше у нас рубрика «Как сделать банкротом нормально фунционирующую энергетическую компанию, если ты хитровы@баный мудак»

В 2018 году компания «Энергоатом» отчиталась о чистой прибыли в размере 4,6 млрд грн.
    В 2019м тоже прибыль - 3,8 млрд. грн.

Но в 2020му к руководству «Энергоатома» дорвалось «новое литцо» - креатура Татарова, заступника Єрмака.
    А вместе с ним и отличная схема, когда электроэнергию сбывали олигархам по три копейки, а те продавали ее нам с вами по вполне рыночной цене.
    И ВНИЗАПНА за 2020 год компания «Энергоатом» имеет 4,8 млрд грн чистых УБЫТКОВ.

Кто бы мог подумать, что если много пиздить по карманам, то дебет с кредитом не сойдется...

Кстати. Срок расследования дела, в котором фигурирует этот самый заместитель главы ОПы Олег Татаров истек 1 марта.
    Совсем истёк.
    Вот просто истёк и всё.
    Знаете почему не получилось его продлить? Из-за непредоставления необходимого документа Офисом генпрокурора. Клёво, да?

Почему у меня постоянно в голове вертится песня «Круговая порука»? Два года уже…

На Всемирном экономическом форуме княгиню Ольгу обозвали «русской правительницей и основоположницей современной Росси».

Госпаде, да объясните уже им, что когда Ольга правила, в ихних небратских болотах лягухи квакали и выла выпь. Предвкушала перспективу жить в Росии, вот и выла.

Московское княжество отделено от Ольги тремя веками, учите мат.часть, двоечники.

«Рішення перенести спецоперацію із затримки бойовиків ПВК "Вагнер", які вже перебували у Білорусі, міг ухвалити тільки президент Зеленський. А контакт із очільником Білорусі забезпечив глава його Офісу Андрій Єрмак», сказав екс-посол України в Білорусі Роман Безсмертний.

Не Порошенко штоле? Тю...Я так понимаю, он у нас до сих пор президент, руководит СБУ и разведкой, а значит виноват во всём. И даже в том, что Кива дрочит в ВР.

Хотя я вполне допускаю, что Бубочка тупо подписал, что ему велели подписать, без всякого злого умысла. Откуда там вообще умыслы?

У меня морская свинка жила, а я любила наблюдать, как у неё спереди травинка исчезает, а сзади одновременно вываливается переработанная предыдущая травинка. И так бесконечно.

Вот и Вовчик так же: глазки карие, разумные, пушистенький с виду такой, а всю жизнь свою просто еду на говно перерабатывает и всё.
    Хорошие зверюшки - свинки, жаль только, что мрут бесславно, оставив после себя лишь послед)))

Доброго ранку, шановні.
    С пятничкой вас!

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

4. А чим ти від нього відрізняєшся? Такий же кацап.

5. ЩО ХОЧЕ СКАЗАТИ СІРОЖА ЛЕЩЕНКО?

Великий український залізничник Сірожа Лещенко повідомив "бабах" - Ринат Ахметов придбав своєму сину віллу на околиці Женеви. За 2 мільярди грн.

"І що?" - запитали навіть не здивовані громадяни. А насправді - і що? Після всієї нерухомості Коломойського заарештованої у США, включаючи 22-поверховий офісний центр 55 Public Square у Клівленді, вілла для сина Ахмєтова якось навіть не вражає. У чому справа?

Читачі! Ви не розумієте істиного месседжа Сірожи Лещенко! Він не своїм збуренням з вами ділиться! Він пояснює масштаби того, наскільки панове кріпаки подбали про добробут своїх панів у 2019 р. Він дякує їм за те! Пояснюю на пальцях.

Звідки в нас такий шалений розрив між багатством олігархів та злиднями пересічних громадян? Причин дві - це приватизовані у 90-х старі совкові підприємства металургії та хімії, плюс традиційно низька ціна на газ - найбільшу складову собівартості тих підприємств. В розвиток своїх підприємств олігархи не інвестували, бо газ - дешевий, а зарплатні у працівників - низькі. З/п у працівників низькі тому що знову таки, газ дешевий, відповідно комуналка у працівників низька. Платити більше потреби теж нема, совкова технологія високої кваліфікації не потребує, обходитися можна працівниками рівня зеків ГУЛАГу.

А продукцію олігарахи продавали за кордон - за буржуйськими розцінками, сформованими виходячи з як раз з дорогих енергоносіїв і кваліфікованих працівників, що працюють на сучасному обладнанні. Знову таки через високі енергоносії.

І все добре, крім одного - різницю цін на енергоносії між нами і Заходом покривала держава, грішми з європейських кредитів. А ще - "взаємовигідно" відмовляючись від шматків нашого суверенитету в переговорах з Москвою.

Завершитися це мусило очікуваним - поглинанням України Москвою. Але сталися Майдан та війна - і Україна почала купувати газ у Європи. А Європа в обмін на свою допомогу зажадала аби ціна на газ для українців стала така сама як для європейців. Чому?

Аби українці збагнули, що вони мусять заробляти більше. Що їхня проблема не в тому що висока комуналка, а в тому що вони мало заробляють.

Для того, аби українці зажадали аби олігархи зайнялися модернізацією своїх виробництв - гроші у них є. Аби виробництва олігархів стали газу споживати менше, працівникам платити більше, стали конкурентними і почали інвестувати в розвиток. Тобто - як на Заході.

До речі, підприємств Гладковскього та Порошенка (наприклад) все це не стосувалося. Вони від газу не залежать. Їхні підприємства кондитерки і автопрому сировину мають значною мірою привозну, обладнання сучасне, в розвитку вітчизняного виробництва і зростанні добробуту громадян вони зацікавлені напряму. Стосувалися такі претензії підприємств металургії та хімії - головних експортних галузей економіки України.

Але!

Український громадянин не послухався порад презренного Заходу. Він не вимагав у українських олігархів модернізації виробництв! Український громадянин сів вдома до телевізора - і подивився "Слугу народу". Український громадянин гарно засвоїв тезу про "бариг і мародерів", пішов на вибори і проголосував за коміка, якого йому услужливо підсунули олігархи Коломойський та Пінчук.

І от тепер - все чудово. Наступив кінець епохи бідності і зубожіння - кожен Ахметов вам підтвердить. Ахметов купує за 2 мільярди віллу сину на околиці Женеви - і не боїться ніяких санкцій РНБО (там ідіотів нема - Ахметов в курсі). Пінчук продає "Укрзалізниці" колеса по фантастичних цінах. Великий заліжничник Сірожа Лещенка сидить в УЗ на посаді з з/п у 300 тисяч грн. Навіть Коломойський чхати хотів на всі санкції США - прождовжувати дерибанити "Центренерго" і збільшувати борги по з/п перед шахтарями, йому не заважають ніякі санкції.

Зроблено все це руками українських громадян - які уже платять за комуналку у 1,4-2 рази більше ніж в часи Порошенка.

Хіба українські громадяни - не душки? Хіба не молодці? От саме це й хотів їм сказати власник багатьох квартир Сірожа Лещенко! А ви що подумали?

6. medwedo berlogsoni

І Ви - кацап. Такий же.
    Тільки я знаю українську, а Ви - ні, цебер з вухами. (Ушат, одним словом).
    До речі, я неоднократно доводив, що проживаю в Україні, а Ви - що за хрін з пагорба, звідки пишете, що до полудня за українським часом Вас не видно і не чути?

Я, наприклад, завжди казав і кажу, що Путін - Хуйло. А Ви, якщо вже так сильно хочете порівнювати мене з Гудманом, добийтеся від нього, щоб він сказав те ж саме. Або хоч "Путін - агресор, що розв"язав війну проти України"
    Тоді будете порівнювати.
    Я до Вас - на Ви, хоча Ви цього і не заслуговуєте. Такий собі "попка-дурак", що повторює чуже.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І доки ще буде гавкання та дорікання? Вибір зроблено, найближчим часом перевиборів не буде.
    Навіть із викладеного відео, можна зрозуміти вибір, нова людина, не зі старої системи. Чи правильний, Зеленський - не оптимальна кандидатура і "нове обличчя" не завждии краще від старих перевірених. Але скільки за втраченою владою будуть нити наплоджені боти? Сьогодні у телесюжеті показали Федина і язиката Маруська, інтелігентні жінки у ролі шавок, яким дали команду "Фас!", гавкати, що не пасує сказати Порошенку. У лікарні Надвірної, який поганий Зеленський, під час лок-дауну Буковель не закрив, а раз там відпочивав, то вірус завіз, парадоксально, якщо сьогодні антирекорди у Житомирській та Вінницькій областях, там гірськолижних курортів нема, інфекція з космосу прилетіла? Загалом, поведінка, притаманна не депутату та кандидату в депутати, а базарним торговкам.

• Подобається Подобається x 1
  8. medwedo berlogsoni

9. ☝Вийшов новий відосик Зеленського. Тепер преЗЕдент заявляє про підтримку санкцій США "проти колишніх власників Приватбанку" та про намір "повернути гроші".

Тепер уважно слідкуватиму за "плюсами". Або за кілька днів ЗЕ уб'є брата, стане виний в смерті сержанта Журавля і особисто возитиме вугілля з окупованих територій на Центренерго. Або - що це все не більш ніж трьоп, розуміють навіть на "плюсах".

10. Є невеличке но: ти вивчив українську і можеш користуватися в межах вивченого.
    А я народився українцем і я можу її творити. Зовсім маленька різниця: народитися носієм української мови і народитися кацапом.

11. medwedo berlogsoni

Хомчине, я вже казав, що народився і все життя прожив в Україні, за винятком тих двох років армії, коли жив за Полярним колом.
    А те, що Ви - не українець, видно по Вашій писанині. І зараз незрозуміло, де проживаєте.
    Все життя присвятили служінню в окупаційній радянській армії. А зараз обсираєте українського офіцера, який зі зброєю в руках захищає Україну.
    А кацап, дійсний кацап Гудман, Вам підгавкує, а Ви його не обірвете, що мовляв, не його собаче діло - гавкати на Василя.
    От чому Ви хоча і народилися в Україні, але в душі своїй - колаборант.

Але мова не про це.
    Вам кісткою в горлі нові транспортні літаки для ЗСУ, нові військові кораблі для ВМСУ, нові бази для ВМС, нові дороги, нові мости, стабільна гривня, підвищення пенсій українцям, підняття України в світових рейтингах.
    Який Ви, до біса, українець?

Коли у відповідь на те, що нарешті в Україні розпочато складання власних транспортних літаків, Вами перепощується кацапська фотожаба, що Зеленський буде з тих літаків щось бомбити, то це може свідчити лише про те, що Ви - або ідіот, або ненависник усього позитивного, що відбувається в Україні.
    От скажіть відверто, перепощуючи фотожабу "Зеленський буде бомбити", Ви визнаєте, що Ви - ідіот? Щоб я міг думати про Вас краще.

Ваше "творення" мови видно, коли Ви вживаєте слово "ушат". Ви все життя чули "ушат помой" і ніколи не чули "цебер помий".

Крім того, це - суто кацапська звичка - матюкатися. "Разговаривать матом". Стільки матюків, як вживаєте Ви, на даному форумі ніхто не вживає.

• Подобається Подобається x 1
  12. Кацалапий, як ти багато написав. А все чому? Тому, що тобі потрібно доказувати, що ти маєш якесь відношення, до України. А я українець.

13. 2 тижня (!) знадобилося банді Зеленського і Коломойського, щоб у палаючому від ковіду Прикарпатті закрити нарешті Буковель.
    Певно, там вже просто нікого не залишилося...
    Ця ненажерливість ЗеЦирку коштувала життя десяткам прикарпатців.
    Просто пам'ятвйте про це.
    Клоун вбиває.

14. medwedo berlogsoni

Значить, перекручування віршів Т.Шевченка, а потім ще і тупі відмазки, це у Вас називається "творчістю"?
    Слухайте, Ви там часом не оглядаєтеся, коли чуєте ззаду чийсь голос "Он наш Наполєон пішов кудись"?

15. medwedo berlogsoni

Я пишу, а Ви - перепощуєте всяке лайно. Стосується воно справи, чи не стосується.
    До речі, після слова "відношення" кома не потрібна, а от після "я" потрібне тире. Творець Ви наш папугаїстий.

• Смішно Смішно x 1
  16. medwedo berlogsoni

Так само і Гудман, замість того, щоб довести, що він пише з України, почав грубити.
    Ви, до речі, раді, що Зеленський ініціював будівництво баз для ВМСУ замість вкрадених Росією у Криму?

І чи погоджуєтеся Ви з тим, що ображати діючого офіцера ЗСУ, що стоїть на захисті України, може лише остання гнида?

17. Кацапа ніколи не позбудеться звички вчити українців жити. Для початку прибери в себе в хаті, потім будеш вчити інших, або як кажуть англосакси: Clean your house first.

а де твій аватар? :)