Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Да, кацапи з логікою не дружать. З брехнею запросто, а з логікою, якось не виходить. Задали просте питання, а у відповідь ушат брехні.

2. Дмитро Дідковський
    Ще раз. По цілком офіційним даним дефіцит бюджету ЗБІЛЬШИВСЯ на 230 млрд грн за один рік правління зелених. Тобто на початок року в бюджеті вистачало грошей, а на кінець стало не вистачати 230 млрд. Це означає, що 230 млрд ВКРАЛИ. Якщо поділити 230 млрд на кількість годин в році, то отримаємо приголомшливу цифру: бюджет розкрадають із швидкістю 26 млн грн в годину. Звісно, - апетит зростає, тому треба висмоктувати з бюджету ще більше. Ось тому вакцина українському платнику податків обходиться у 2,5 рази дорожче, ніж європейському. Тобто, у виробника "Астразенека" через "прокладку" закуповується по 1,8 євро, а з бюжету зливають 5 євро. Різниця - 3,2 євро лишається "слугам народу". Ну якщо закуплять, приміром 10 мільйонів доз, то "прокладка "слуг народу" всмокче 32 млн євро.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, я з Вами не розмовляю взагалі.
    Я розмовляю з @Blaberus -ем, цікавлюся його думкою, чи вважає він гарним вчинком Зеленського в тому плані, що той відвідав ДП "Антонов" і посприяв розвитку цього підприємства тим, що держава замовила три літаки для ЗСУ.
    Ви чомусь вмішалися в цю розмову, задавши запитання "А навіщо армії траспортна авіація?"
    Таке питання може задати лише ідіот або нерозумне падло.
    Якщо навіть зараз у України достатньо транспортної авіації, то ці літаки - не вічні, а літаки Ан-178 будуть готові через три роки, коли наявний парк застаріє.
    Зеленський дивиться на багато років вперед. Це стосується і доріг, і мостів, і літаків, і військово-морських баз і ще багато чого.
    Порошенкові ж думки крутилися лише навколо того, як ще на років п"ять утримати президентське крісло.
    Звідси - і відправка баржі в Керченську протоку, щоб її обстріляли, а після цього - запровадити військовий стан, звідси - і томос, яким лише мух відгагняти, а не воювати із Росією, звідси і пустопорожня балаканина про відрубані руки тим, хто краде в армії. Звідси і підкормлювання Медведчука, щоб створити собі зручний спаринг на виборах в особі Бойка.

Я веду бесіду про авіацію, а Ви чомусь вліпили "аналітику" якогось дурня про те, скільки начебто вкрадено нинішньою владою при закупівлі вакцини.
    Я Вас, ідіота, навіть не запитую, чому Порошенко не купив дешеву і якісну вакцину для своєї фракції, і Гончаренко вимушений був уколотися "індійським гімном".
    Тому що Ви або якусь фотожабу вліпите, або чийсь перепост, що жодним боком не стосується ні вакцини, ні авіації.
    До речі, про кацапів.
    "Ушат" - російське слово. Ви хоча б заглянули в російсько-український словник як перекладається слово "ушат".
    Все життя калякали російською, а вдаєте із себе українського патріота. Хоча ніякий Ви не патріот, а порошенківський сраколиз.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я вважаю, хоч елемент, але є тут вклад у боротьбу, при визнаній канонічній українській церкві, нема потреби йти у російську. одним із перших перейшов до ПЦУ із МП Драбинко ( один із найбільшпроукраїнських у МП ).

5. Повторю просте питання: скільки літаків можна було б побудувати на вкрадені гроші?
    Дмитро Дідковський
    Ще раз. По цілком офіційним даним дефіцит бюджету ЗБІЛЬШИВСЯ на 230 млрд грн за один рік правління зелених. Тобто на початок року в бюджеті вистачало грошей, а на кінець стало не вистачати 230 млрд. Це означає, що 230 млрд ВКРАЛИ. Якщо поділити 230 млрд на кількість годин в році, то отримаємо приголомшливу цифру: бюджет розкрадають із швидкістю 26 млн грн в годину. Звісно, - апетит зростає, тому треба висмоктувати з бюджету ще більше. Ось тому вакцина українському платнику податків обходиться у 2,5 рази дорожче, ніж європейському. Тобто, у виробника "Астразенека" через "прокладку" закуповується по 1,8 євро, а з бюжету зливають 5 євро. Різниця - 3,2 євро лишається "слугам народу". Ну якщо закуплять, приміром 10 мільйонів доз, то "прокладка "слуг народу" всмокче 32 млн євро.

6. Lanktocha

Свої слова і свої думки будуть чи у 10 раз якесь "Євангеліє" від чорноволохів?

7. "Думи мої думи, горе мені з вами" - а яке горе відчувають від думок кугутика читачі форуму. Словами не передати, ні на папері описати. І нічого не можуть поробити. Таке не лікується. Навіть на Кульпарківській.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нема такого. Чергова брехня брехливого насєкомого.

10. "НИЩИВНИЙ УДАР" ПО ПОРОШЕНКО

"Українська правда" повідомила, що "Слуга народу" готує проти Порошенка страшний-страшний удар! Такий, що остаточно зруйнує неухильне зростання рейтингу Порошенка! Знаєте який? Вони проти Петра Порошенка через два роки перманентних переслідувань... відкриють кримінальну справу! Тобто - 59-ту. Або 60-ту. Я вже збився їх рахувати - все одне всі вони висять з одною єдиною перспективою. Бути закритими, як ті справи де фігурував Байден.

Але "Українська правда" заявляє, що то буде не просто справа, а... пристебніться! Справа про "газову трубу Медведчука". До якої нібито дотичний Порошенко!

Вас вразило? Мене - ні. Не вразило тому, що по цій справі нема підозри САМОМУ Медведчуку. Тому що не існує жодних доказів того, що ця труба взагалі належить Медведчуку. Бо єдине, на підставі чого ця казочка взагалі існує, це "розслудування" чорноротих брехунів з програми "Схеми. Корупція в деталях". Отих самих, які звинуватили Гончаренка в "сприянні гастролям російських артистів", бо Гончаренко відправив запит про претензії України щодо групи артистів, до СБУ. Які "докази" чорнороті брехуни зі "Схем" натягали про Порошенка - я обіцяю розібратися окремо. Раніше ніяк руки не доходили.

Натомість тепер - дійдуть. Раджу "служкам" не зупинятися. Перебрати в деталях треба всю брехню про Порошенка. Без залишку. Я вже писав, пункт неповернення - пройдений. Кожен їхній крок - їм же зашкодить.

11. ЯК ЗЕЛЕНСЬКИЙ ДРУЖИТЬ З МЕДВЕДЧУКОМ

Я давно і з інтересом спостерігаю, з якою наполегливістю шанувальники ЗЕ (як обдурені, так і професійні) вигадують версії про якісь таємні домовленості між Порошенко і Медведчуком, які ніхто не бачив, ніякими документами підтвердити не може. Окрема тема – байка про нібито «центриста Зеленського» який протистоять «політикам-крайнощам», тобто Порошенку, націоналісту що тягне Україну агресивно до Європи, і Медведчуку, ватнику що тягне Україну агресивно до Москви. Всі ці «без АрМоВіра нєт рускава міра» і подібне.

Спроба протиставити Зеленського зразу і Медведчуку і Порошенко, з погляду політтехнології, звісно, вихід дотепний. Але його вщент ламають кілька фактів зразу. Перелічимо їх.

1. За результатами місцевих виборів у 12 з 22 областей представники «Слуги народу» стали головами облрад. У восьми облрадах заступниками голів-служок стали представники ОПЗЖ – це свідчення того, що в тих областях між СН та ОПЗЖ в облрадах були створення коаліції. У задачі запитується – що змінилося в роботі тих облрад після оголошення санкцій проти каналів і бізнесі Медведчука та його дружини? Відповідь – нічого! Взагалі. Коаліції не розпалися. Конфліктів між ОПЗЖ та СН ніхто не бачив.

2. Аналогічні процеси ми спостерігаємо у Верховній раді. Секрет Полішиненля – у фракції «Слуга народа» присутня чимала кількість депутатів, які ОПЗЖ Медведчука цілковито співчувають. Найбільш відомий з них це депутат Олександр Качура, який за даними Мінюсту навіть на вересень 2020 р. лишався керівником «Українського вибору» Медведчука у Солом’янському районі столиці (сам Качура стверджує що «його без нього оженили»). Качура свого часу виступав за можливість закупівлі російської вакцини «Спутнік-5». Але й без Качури серед «служок» не бракує осіб що нерівно дихають у бік путінської Росії: Шевченко, Устенко, Бужанський, тощо. Доречне питання, як на санкції відреагували всі ці дивовижні люди? Відповідь – вони відреагували так само, як організації ОПЗЖ. Тобто – ніяк. Взагалі.

3. А чи були в «Слузі народу» реакції на явний фан-клуб Медведчука всередині їхньої ж депутатської фракції? Мусимо визнати – були. На жаль. Щойно нардеп Бужанський і ще 39 (!!!) депутатів «Слуги народу» подали законопроект №4638, яким вони хочуть відмінити норму мовного закону, згідно якої за певних умов підприємців що ігнорують мовне законодавство будуть штрафувати. Президент Зеленський цю законодавчу ініціативу своїх власних депутатів, фактично підтримав і договорився до того, що Україна мусить бути ліберальною, аби (!!!) «населення збільшувалося, а не люди їхали з України». За Зеленським з України люди виїздять через українську мову, а не через гігантські економічні досягнення Шмигаліади. Мусите знати.

4. Тільки сліпий не може не помітити, що так звані «санкції проти ворожої пропаганди» насправді напрочуд вибіркові. Під санкції потрапили канали ZIK, 112 та Newsone, а канал «Перший незалежний» заблокували просто листом СБУ. При цьому ЖОДНИХ санкцій не зазнали канали «Інтер» (Льовочкіна), «НАШ» (ідеологічно близького до ОПЗЖ Мураєва), видання «Страна» (пов’язують з Льовочкіним), тощо. Навіть після впровадження санкцій США проти Коломойського, абсолютно вільно віщає канал «1+1» - власність Коломойського і дружини Медведчука. РНБО та СБУ переслідують Захарченка, Якименка та Шарія, яких в Україні нема і яким весь лемент СБУ та РНБО – до лампочки. Натомість вони й слова поперек не кажуть Андрію Портнову, що проживає в Україні. І ще – Ігорю Коломойському, який уже під санкціями США.

У чому ж справа? Щойно, після всіх псевдопатріотичних просторікувань, Зеленський заявив про намір зустрітися з членами норманської четвірки окремо з кожним. Тобто – він готує зустріч з Путіним без свідків. Віз-а-ві. Про що вони там говоритимуть і до чого домовляться – здогадатися не важко. Я переконаний, заради такої зустрічі, Медведчук погодиться «постраждати» ще й не так.
    FB_IMG_1615470389515.jpg

12. ПУНКТ НЕПОВЕРНЕННЯ ПРОЙДЕНИЙ

Знаєте, а вже можна сказати вголос. Перелом – стався. У протистоянні з ватно-зеленими «Європейська солідарність» вийшла на той рівень, коли пункт неповернення вже категорично пройдений. Назад повороту – не буде.

Тобто звісно, я розумію що зараз в коменти набіжить батальйон «Нитик» і почне натхненно намотувати шмарклі на кулак та розводити нюні, через те що «вони зараз оберуть Медведчука-а-а-а-а!», «вони проголосують за Шарія-я-я-я!» та «їх не переро-о-о-о-обиш!» Я навіть припускаю що перелогінена ЗЕботва складає лише половину бату «Нитик» - решта, це свої рідні брати-патріоти, які якщо у день три рази не пониють – день пропав, а вони втратять свою споконвічну українську сутність. Тим не менше.

Факт – є факт. Перелом – стався. Далі – час твердо і упевнено працює на нас.

Згадайте, що ватно-зелена ботва нам розповідала весною 2019-го? Я нагадаю – вони просторікували про те як 2/3 порохоботів перевзуються, а решта відправиться мести вулиці. Що Порошенко виїде за кордон, а його партія розсиплеться сама. І що? І як? Побачили ми масове перевзування? Ні. Ми побачили що за 2 роки у «ЄвроСолідарності» не виникло жодної тушки. Ми побачили як до ЄС приєдналися Маруся Звіробій та Юлія Кузьменко. Ми бачимо як «ЄвроСолідарність» проводить своїх депутатів в місцеві ради. Бачимо як кандидати від ЄС виграють вибори мера. Ми побачили як з фракції «ЄвроСолідарності» виставили депутата за порушення мовного закону – попри всі попередні заслуги, яких до речі, було немало. Позаяк – або принцип, або ні.

«ЄвроСолідарність» вистояла. «ЄвроСолідарність» не розпалася. І зараз мені як аналітику, чиє захоплення – досліджувати і аналізувати, очевидно. «ЄвроСолідарність» повертається у владу. Це помітно з цілого сузір’я відзнак. Треба лише їх бачити – і складати докупи.

Пункт неповернення пройдений – і саме тому рейтинги уже ставлять «ЄвроСолідарність» на перше місце.

Пункт неповернення пройдений – і тому влада вже не обіцяє посадити Порошенка, бо чудово розуміє, нічого не вийде. Вже колишній зелений генпрокурор Рябошапка заявляє, що доказів проти Порошенка – нема. Про що це говорить? Про те що всі оці їхні «Порошенко обікрав» були звичайнісінькою брехнею. Вже очевидною.

Пункт неповернення пройдений – і тому зелені заходилися ударно відмазувати своїх. Юрченка, Татарова, Єрмака. Бо вскриваються оборудки вже близького кола президента.

Пункт неповернення пройдений – і тому влада дійшла до того, що засилає козачків аби вмовляти представників Заходу вплинути на їхніх журналістів, аби не дати вийти фільму Billingcat про «вагнерівців».

Пункт неповернення пройдений – і тому зелені натхненно вводять санкції проти Шарія, Якименка та Захарченка яких в Україні нема, натомість їм слабо впровадити санкції проти Коломойського і Портнова, які в Україні є.

Пункт неповернення пройдений – і тому ЗЕботва в висловлюваннях проти Порошенка все більше скочується до рівня сленгу дрімучої гопоти з запорізьких околиць. Довелося почути в дитинстві.

Пункт неповернення пройдений – і тому до відвертого грубіянства проти Порошенка і його команди опустилася прес-секретар президента Зеленського Юлія Мендель.

Пункт неповернення пройдений. Що б там не розповідала ЗЕботва, але кожен їхній крок тепер лише шкодитиме їм самим. Вони самі завели економіку країні в ситуацію коли не збільшувати тарифи та ціни вони більше не зможуть, а там – дай Боже аби якомога довше протрималася пузир ОДВП і щоби нас не накрило ще й гіперінфляцією. Владі цього вже не виправити.

Пункт неповернення вже пройдений. Звісно до перемоги ще неблизький шлях. Це чудово розуміють ті, хто уже готовий боротися – і хто уже працює на перемогу.

А нитики? Толку з них?

13. Найсумніше, що все це ми вже проходили - і зовсім недавно, коли проффесіанали Януковича, прийшовши до влади, за три роки розпродали й майже втричі знизили ЗВР і в на стільки ж підняли рівень державних запозичень (зате показово тримали для лохів рівень долара й тарифи на газ). А потім, коли країна внаслідок цієї мудрої політики полетіла в прірву й Яценюк-Порошенко-Гройсман, рятуючи нас від дефолту, змушені були піти на непопулярні кроки, плебс звинуватив їх, що вони його обікрали. Тобто, не Тимошенко з її газовим договором, не Януковича із бандою, навіть не Путіна з війною, економічним ембарго та захопленням чи не найважливішого промислового регіону - а саме тих людей, котрі витягнули країну з небаченої кризи.
    Команда клоунів і злодіїв Зеленського за неповних два роки наростила державний (і гарантований державою) борг більше, ніж на 12 ярдів баксів. Але завдяки мовчанню основних телеканалів (купленому за рахунок частини цих грошей) мудрий нарід навіть не підозрює, в якій глибокій сраці він опинився. А коли зрозуміє?
    Тоді, коли зелені повністю збанкрутують, на зміну їм знову прийдуть притомні компетентні люди, котрі дадуть по руках олігархам (і по зубах Москві), тоді машина пропаганди знову ввімкнеться на повну силу. І тупе бидло, котре в 2019 році прирекло країну на цей глобальний День байбака, знову заверещить, що його обікрав Порошенко з командою.

14. Good man

Good man Обычный человек

Людей не интересуют не столько методы, сколько результат. А результат у Порошенко в целом гораздо лучше, чем у Зеленского. У каждой борщеварочки свой борщ, но людей интересует польза от блюда и вкус.

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Чому Вам не подобається що на оборонних підприємствах під час війни не виплачують заробітну платню? Хіба Ви не за це голосували? Хіба падло не казало "нужно просто пєрєстать стрелять"? Ось воно все робить для того, щоб стріляти було нічим.
    Радійте!
    Едине що може зачухати Зеленський - це та частина організму, якою воно грає на роялі.
    Я розумію що Ви, можливо, непогано розумієтесь в турецький мові і взмозі непогано робити "сік" нащадкам яничарів. Але в технологіях ви, схоже, розумієтесь приблизно як худоба Зеленський в керівництві воюючою державою.
    Великий транспортний літак та самогоний апарат - дуже різні речі. Чухалися довго, нарешті розчухались. Якби залишився Порошенко, можливо розчухались раніше. А можливо ні.
    Я дехто каже що виборці падлокловуна не всі дебіли. І що? Невже я повинен їм вірити?

16. Lanktocha

Оленю, у Шевченка:
    Думи мої, думи мої,

Лихо мені з вами!

Нащо стали на папері

Сумними рядами?..
    Думи мої, думи мої... Тарас Шевченко. Повне зібрання творів. Том. 1.
    В який раз доводить, як не копіпаста чорноволохів, то неточності, помилка на помилці. Убоге.

17. Lanktocha

Чи є потреба так розчаровувати людей, які зробили із Порошенка кумира, зліпили із нього ідола?

18. medwedo berlogsoni

Літак уже був готовий (перший екземпляр) в 2015 році.
    Відразу можна було починати складати другий.
    Ви за SpaceX слідкуєте?
    Там одна за одною ракети виїжджають на стартовий майданчик.

Я буду писати великими буквами, щоб Ви почули і зрозуміли,

Навіть якщо авіабудівникам і потрібно було на те, щоб "розчухатися", п"ять років, то Порошенко міг замовити ці літаки уже в 2016 році.
    А авіабудівники з об"єктивних причин могли почати збирати літак ЗСУ лише зараз, чи, скажімо, коли були б готові до цього.
    Адже питання стоїть саме так: Чому Порошенко за свої п"ять років президентства не відвідав ДП "Антонов" і не поцікавився, коли вони зможуть почати виготовляти Ан-178 для армії?

Скільки потрібно було Порошенку, щоб купити собі офіційно телеканал "Прямий"? Кілька годин, коли він засрав, що на той канал тоже можуть накласти санкції і закрити.
    Оперативність, варта поваги.

19. medwedo berlogsoni

Хомчин знає Шевченка не більше, ніж Хуйло Путін. Той також колись цитував "І голову схопивши в руки, дивуєшся, чому не йде апостол правди і науки". Хтось підказав.
    Так і Хомчин: Чув дзвін, та не знає, де він.

20. Навіщо ЗСУ ці літаки?
    View:
    View: https://www.youtube.com/watch?v=tBu_wstCfmQ

а де твій аватар? :)