Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як не дивно, але мої бензопили завжди заводилися, в будь-яку погоду. Причому я ніяких періодичних техоглядів з ними не робив.
    Електропилки також є. Одна захарчала, так я другу купив. У мене такий підхід: якщо пилка кілька років прослужила, я купую нову, хіба щось очевидне, що я можу сам поремонтувати, як, наприклад, в бензопилці поламалася пластмасова ручка стартера. Зробив із кизилової гілки.
    Круглячків я різати не буду. (Хіба що пару штук - на загадку).У нас не садок-дача, а звичайний сільський город. Крім того, звалене дерево - клен, ті круглячки швидко б потрухнявіли.
    Будуть дрова.
    Різатиму на колоди метр-двадцять, потім колотиму, складатиму в штабель, хай сохне до наступної зими. Потім носитиму-возитиму в двір (за літо колоті колодки втратять більше третини ваги, перевірено на практиці), син і я різатимемо на поліна електоропилкою.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі лизоблюди впарюють, одна найопозиційніша опозиція і правильніший інших Порошенко.
    Діє за таким принципом якийсь інший екс-президент? Хіба що Трамп-пам-пам.
    Замість того, щоб висмоктувати з пальця направильні версії від Зеленського, зггадайте, скільки було "Не Порошенко - Путін нападе", "Не Порошенко - буде дефолт"...
    Яке їхало - таке здибало. Свій Жиріновський рейтингу та авторитету не додає.

3. medwedo berlogsoni

Дурневі половину роботи не показують.
    Там, у тому березі двадцять п"ять років нічого не робилося. Після смерті бабусі. Я з Києва приїжджав на два-три дні картоплю посадити-викопати, було не до дерев. Крім того, у матері - свій город. А той, що бабусин віддали сусідові, щоб бур"яном не заростав. Він там засіває, город.
    А то - беріг. Там джерела, мокро. Дерева і кущі росли як знали. Коли буде все зроблено, і Вам, дурневі, покажу результат.
    Ви знаєте, Хомчине, я навіть на Вас не ображаюся. Тому що Вам усе не так. Дороги-мости будують - не так, літаки Україна почала створювати - не так, Медведчука підвели під санкції - не так, вакцина - не така (до речі, Гончаренко-дурачок із ПЄСа уже вакцинувався тією індійською вакциною. Практика - критерій істини. Порошенко на люди кричить - "гімно", а його Льоха-свиздун вакцинується).
    Все Вам не так. Хоча б ту жовч, яка із Вас ллється, в якусь цистерну збирали. Екологія, знаєте. На тій землі, по якій Ви ходите, розляпуєте свою жовч, колись ще нащадкам жити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. medwedo berlogsoni

А це, паря, не принципово. Я можу бути і балакуном, і проколи можуть бути, я можу бути навіть кацапом чи "нєгром прєклонних годов".
    Суть, якщо розібратися, не в мені, хоча, паря, якщо об"єктивно - Ви приділяєте мені стільки уваги, що "это жжжж - неспроста" (с).
    Зате у нас в Україні президент - молодий, активний, розумний, дієвий, законно обраний народом, а у вас, в Росії, - старе ботоксне бункерне Хуйло. І з кожним роком воно стає все хуйлішим і хуйлішим, поки не здохне.
    Потім всі в один голос кричатимуть: "Да как же так? Да почему не досмотрели?" Все буде по Салтикову-Щедріну.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Медведчук
    Медведчука тут викликали вчора на допит в СБУ.
    І я поцікавився його недавнім розширеним інтерв’ю з ВВС. Він ворог України і українського, реально грає за ту сторону. Тому цікаво – чим такий дихає?

Насправді він дав дуже обережне інтерв’ю. Він об’їжджав усі гострі кути. Кинулося у очі – часто говорив – поживемо-побачимо.
    Медведчук відкидає усі звинувачення у тероризмі і апелює до своєї фаховості.
    Хвалився. Я тут такий доктор юридичних наук. Ага. Це для молодих казочки. А на початку 2000-х знайшли ту його дисертацію, а там прямо на півслові усе обривається. Туфта повна.

Просто модно було для понтов бути доктором наук. І Яник професор, куди вже.
    Але дещо у його виступі між рядків прочитати можна.
    Ну, що Оксана Марченко серйозно пішла в політику – то вже точно – поживемо-побачимо.

Важко сказати, які там у них в ОПЗЖ внутрішні склоки, але досвід показує, що влаштовано там усе по візантійськи. А значить вони будуть там під’їдати один одного.
    Хоча в рейтингах Медведчука міряють окремо від Бойка.
    Але ж піде один, а інший буде дулю в кишені тримати.

Щастя України у тому, що і вороги України тут ведуть себе по приказці: три козаки – два гетьмани.
    А хоч Бойко, хоч Медведчук – прекрасні спаринг-партнери і для Порошенка, і для Зеленського. Той випадок, коли вийти у другий тур важче, ніж виграти вибори.
    Вся стратегія Зеленського – утримання рейтингу хоч на 0,1% вище, ніж у Петра Олексійовича. Там усі патріоти прибіжать відголосовувати у другому турі – щоб тільки не кремлівські. Те саме у Порошенка. Другий тур усім ввижається у режимі 1999го: Кучма – Симоненко.

Стосовно як-би пропозиції від Порошенка Суркову (курував у Росії українські питання) стати міністром МВС – то це якась аж надто дитяча підстава. Хоча, якщо вірили в убитого брата, то може хтось і поведеться.

А взагалі – ця тема якраз Медведчука в очах його електората героїзує – полонених вимінював. А Порошенка – в очах його електорату – демонізує, бо там хоч і натяками, але про бізнес на крові.
    А от я думаю, що ці плівки могли легко склеїти в путінських бункерах. Там спеціалістів валом.

А от де Медведчук дійсно проговорився – так це у розмові про санкції Росії.
    Він заявив, що з Путіним проблему не обговорював.
    А от Медевєдєв і Пєсков за Медведчука підпислися. Дослівно:

В.М.: Росія висловила своє занепокоєння і обурення через своїх офіційних представників щодо закриття каналів і санкцій проти Медведчука.
    Альо, заявили представники найдемократичнішої держави, ви що там, права людини щемітє? Альо?
    Абсурд.
    Але основне, що я вивіз із цього брєда.
    У нас зараз Кравчук і Данілов поправішали. І буквально за місяць перейшли від «мір любой ценой» до різких заяв про дзеркальну відповідь окупантам. Від пацифістів до яструбів.
    Вони говорять те, що ще не готовий сказати особисто Зеленський.

А Медведчук сказав те, що не хоче говорити Путін (дослівно):
    В.М. Варіантів В і С не існує. Іншого шляху – крім дотримання мінських угод – немає
    BBC: Вже не перший рік українська влада каже, що Мінські угоди потрібно міняти. Це реально?
    В.М.: Я впевнений, що це не вдасться.

Медведчук стверджує, що російська позиція не зміниться.
    І якщо ми слова Данілова про другу іноземну англійську маємо розуміти як репризу Зеленського, то Медведчук передав нам послання Путіна
    І це ми маємо чути саме як пряму мову Путіна: миру – не буде.

А от де Медведчук не злукавив – це коли сказав, що готовий до арешту. Але, говорить, це коли докази будуть сфальсифікованими. І кілька разів повторив за розмову слово «бєспрєдєл».
    А темники у 2004му – це було не по бєспрєдєлу?
    А фальшувати справу Стуса – це не беспрєдєл?
    Їм коли тільки самим прилітає - то вони про бєспрєдєл.
    І от про Стуса – між рядків читається ненависть уже до мертвого поета.
    Може коли допомагаєш вбивати українського поета – стаєш таким? Расєянцем?
    Віктор Бобиренко

• Смішно Смішно x 1
  6. Lanktocha

Не видавайте бажане за дійсне, не факт, що буде сценарій, який не вдався Порошенку у 2019.

7. Good man

Good man Обычный человек

Двухходовочка: когда нечего сказать хорошего по сути про президента, быстро переходи на тему России.
    Я тебя, кацап, сходу раскусываю.
    Президент познаётся не по возрасту, а по результату. Порошенко менее подтянут, с пузом, уже немолод, но его результат лучше Зеленского.

• Смішно Смішно x 1
  8. medwedo berlogsoni

@Blaberus , Бляберусь, мені цікава Ваша думка.
    Як Ви ставитеся до того факту, що зараз на заводі Антонова виготовляються три транспортні літаки Ан-178 для ЗСУ?

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я про ці лтаки чув ще в 17 або 18 році. Що, невже зачухались?
    Я навідь здогадуюсь з якої нагоди:

View: https://www.youtube.com/watch?v=tBu_wstCfmQ

А як Ви ставитесь до того факту, що на оборонному підприємстві в Харкові не виплачують заробітну платню?

10. ЩОДО МІЖНАРОДНОГО ЦУГЦВАНГУ ЗЕ-ВЛАДИ.

За останні два дні від Зе-влади прозвучали два зовнішньополітичні меседжа, які я не можу обійти увагою.

По-перше, пан Зеленський заявив, що у випадку відсутності прогресу по Нормандському саміту, він готовий окремо зустрічатись з кожним лідером Нормандської четвірки.

Абсолютно незрозуміла заява. Точно знаю, що ні у Меркель, ні у Макрона на цей рік не стоїть у планах зустріч з Зеленським у будь-якому форматі. І якщо фрау канцлер раз на квартал відповідає на дзвінки гаранта, то Макрон не робить навіть цього. Залишається Путін, з яким найвеличніший готовий зустрітись в індивідуальному порядку. Але якщо Зеленський готовий вести переговори з Путіним віч-на-віч, яка роль таких посередників, як Німеччина та Франція? Більш того, якщо він здатний домовитися про зустріч з кремлівським карликом - невже Путін категорично відмовиться від присутності Меркель і Макрона, які, на думку Путіна, повинні "чинити вплив" на Київ?

До того ж, залишати гаранта тет-а-тет з Путіним – значить допустити підкилимні домовленості з агресором. Скажу більше: Путін може «домовитись» з Зеленським про те, про що сам Зеленський навіть не буде здогадуватись. Не можна допускати їх перемовин без міжнародних посередників – категорично не можна.

По-друге, Єрмак зробив заяву про те, що у нього, нібито, готовий черговий «план миру».

Не може бути ніякого мирного плана у Єрмака, який би відповідав інтересам України і на який би пристала Росія - це пропагандистський постріл у "молоко". І, скоріш за все, заяви – як Єрмака, так і Зеленського – недолуга спроба продемонструвати зовнішньополітичну активність на тлі провалених дипломатичних кейсів. Це і ступор Мінського на пару з Нормандським переговорних процесів, і провал місії МВФ, і відсутність комунікації з адміністрацією Байдена.

У цьому контексті, ще більше злості американцям додала історія з «вагнеровцями». 26 лютого ФБР оголосило нагороду за розшук Пригожина - власника ПВК «Вагнера». Цілком очевидно, що американці серйозно взялися за цю терористичну організацію і мають намір знищити її. А ОПУ, зірвавши спецоперацію по затриманню «вагнеровцев», виявилася на протилежному боці. І чим більше всілякі арестовичи намагаються зам`яти цю історію, тим більше Банкова потрапляє у міжнародний цугцванг.

За інформацією NYT, BiN та інших, перша частина фільму Bellingcat про «Вагнергейт» вийде 21 березня. Користувачі Netflix в США та інших країнах зможуть дізнатися з цього фільму багато цікавого про те, як нинішня українська влада ставиться до питань національної безпеки. Крім того, очікуються публічні коментарі розслідувачів Bellingcat у зв'язку з виходом фільму.

Солі у цій історії додає і те, що Зеленський до цих пір публічно не дистанціювався від Коломойського – людини, яка визнана Вашингтоном міжнародним злочинцем.

У цьому контексті є інформація, що американці настільки розлючені, що проігнорують головну (за задумкою Банкової) міжнародну ініціативу України – Кримську платформу, а на святкування 30-річчя Незалежності замість віце-президента (як планувалось раніше) приїде лише представник Держдепу.

Сам Зеленський, за словами очевидців, наразі знаходиться у дуже важкому психологічному стані. Навіть була погроза звільнити Єрмака за те, що не зміг домовитись з МІ-6 та Bellingcat про невихід фільму. Але, з огляду, на відсутність людей, яким може довіряти, обмежився відстороненням керівника ОПУ від американського напрямку роботи.

Що далі? Пропоную готуватись до ще більш абсурдних та нелогічних заяв з Банкової на зовнішньополітичному напрямі. У цьому ж контексті лежить і створення так званого «Центру протидії дезінформації» - це робиться лише для того, щоб інформацію щодо злодіянь влади, яка з`явиться найближчими тижнями, оголосити дезінформацією. Ну, як діти малі - дешево та передбачувано. Але буде цікаво - читайте Helgi Sharp.

11. Lanktocha

Та тут і без "Євангелія" від чорноволохів ясно, хоч є якась нарваність та сміливість у Зеленського, зустріч із Пуйлом, вже Трамп мав зустріч із північнокорейським лідером, відмовидась після цього Північна Корея від ядерного озброєння та бути страшилкою? Так і тут.

12. medwedo berlogsoni

Зачухались.
    Поточний стан будівництва першого Ан-178 ЗСУ: ДП "Антонов" показало виготовлені частини майбутнього літака (фото) | Defense Express
    Тепер наступне питання.
    Чому "не зачухались" при Порошенкові?
    Ан-178
    Як бачимо, перший політ літак здійснив ще в першій половині 2015 року.
    У рівноапостольного гетьмана Порошенка були 2015-2019 роки, щоб "зачухатися".
    Росія уже почала війну проти України, і транспортна авіація для України, як воюючої сторони, дуже була потрібна.
    А от "клоун" Зеленський "зачухався".
    Держава вперше замовляє у «Антонова» три літаки Ан-178 для армії – Зеленський

Що Ви думаєте з даного приводу?

І взагалі: для Вас дивина, що український авіазавод нарешті запрацював? Що виготовляє один літак для Перу і три - для українських збройних сил?

Звідки ви черпаєте (у широкому розумінні цього слова) інформацію?

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

До Вас не дійшло? Чухатись почали декілька років тому.
    Розчухались при падлокловуні? Добре. Буде час та натхнення, запитаю у працівників.
    Але зараз я маю до Вас запитання. Чому Ви прооігнорували ось це:

14. medwedo berlogsoni

Погано ставлюся.
    Але Ви уникли мого запитання: Чому літак, готовий уже в 2015 році, так і залишався при Порошенку в єдиному екземплярі?
    Як Ви самі розумієте, "зачухався" саме Зеленський, а не Порошенко.
    І саме Зеленський, а не Порошенко проявив державний підхід і відвідав завод Антонова з конкретною пропозицією: виготовити три транспортні літаки для ЗСУ.
    Тому, мені здається, Порошенко - більше падло, яке не сприяло українському авіабудівництву. Або ж - просто падло. По діях Зеленського поки що не видно взагалі, що він - падло. Навпаки - енергійний патріотично налаштований Президент України. (Гудмане, Ви не реагуйте, Ваша справа - стояти зі свічками біля ложа Саакашвілі).
    Кажуть, що Порошенко не хотів "неприємностей" з боку Путіна, оскільки Ан-178 - прямий конкурент російського Ил-214.
    Іл-214

А Ви спробуйте довести, що у Порошенка не було "інтересу" в гальмуванні виробництва Україною Ан-178. Коли уже зі всього світу посипались замовлення на цей чудовий український літак.

• Подобається Подобається x 2
  15. Для чого? Опишіть парк літаків який має Україна зараз. Які задачі будуть виконувати ці літаки?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Ще раз питаю для яких задач Україні потрібні ці три літаки?
    View:
    View: https://www.youtube.com/watch?v=tBu_wstCfmQ

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Кацалапий, скільки літаків можна було б побудувати за ці гроші?

Дмитро Дідковський
    Ще раз. По цілком офіційним даним дефіцит бюджету ЗБІЛЬШИВСЯ на 230 млрд грн за один рік правління зелених. Тобто на початок року в бюджеті вистачало грошей, а на кінець стало не вистачати 230 млрд. Це означає, що 230 млрд ВКРАЛИ. Якщо поділити 230 млрд на кількість годин в році, то отримаємо приголомшливу цифру: бюджет розкрадають із швидкістю 26 млн грн в годину. Звісно, - апетит зростає, тому треба висмоктувати з бюджету ще більше. Ось тому вакцина українському платнику податків обходиться у 2,5 рази дорожче, ніж європейському. Тобто, у виробника "Астразенека" через "прокладку" закуповується по 1,8 євро, а з бюжету зливають 5 євро. Різниця - 3,2 євро лишається "слугам народу". Ну якщо закуплять, приміром 10 мільйонів доз, то "прокладка "слуг народу" всмокче 32 млн євро.

• Баян Баян x 1
  18. medwedo berlogsoni

Україна повинна розвивати власне авіабудівництво, чи ні?
    Як послухати Вас, то ні літаки непотрібні, ні бронетранспортери, ні танки. Потрібні тільки цукерки Рошен, Томос і старезна баржа Яна Капа, на якій послати в Керченську протоку на вірну смерть українських моряків, щоб їх там Хуйло обстріляло, а тут в Україні ввести військовий стан і таким чином постаратися втримати барижну сраку у президентському кріслі.

Ні мости непотрібні, ні дороги, ні дитячі садочки. І ЗАЗ можна пускати під ніж, щоб не було конкурента порошенківському заводу "Богдан", який випускає українські "Лади", виплачуючи за ліцензію Росії великі суми.

А військово-морські бази замість віджатих у Криму потрібно будувати, чи ні? Може, знову обрати Порошенка, а він за пару місяців поверне Крим, а Росія з переляку втече звідти, залишивши всю інфраструктуру?

Якщо завод Антонова оживе, він згодом зможе побудувати ще один літак, як "Мрія". І нинішній літак "Мрія" буде за що підтримувати в належному стані.
    Чи, по-Вашому, Ан-225 також непотрібен? "Нас і так нєплохо рошєнкамі кормят"?

Нащо Україні літаки, якщо можна купити порошенківський Богдан і по ямах їздити по всій Україні. А якщо потрібно в сусіднє село (через річку видно), то скільки там дєлов - об"їхати за 50 кілометрів через інший місток, який ще поки що не завалився?

19. Good man

Good man Обычный человек

тариф барыги Порошенко=реальный тариф+накрутка барыги

тариф честного Зеленского=реальный тариф

По факту имеем:
    тариф честного Зеленского>тариф барыги Порошенко

реальный тариф>реальный тариф+накрутка барыги

Значит Порошенко из своего кармана доплачивал за коммуналку всех жителей Украины.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Невже? Це хто сказав?

а де твій аватар? :)