Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бе-бе-бе-бе
    Нецікаво і нема про що говорити із таким хамидлом, намордник такому потрібен не тільки антивірусний.
    І хто кого де кидає? Не робив кумира із Зеленського, як і не чекав раю після "вадінтур".

2. Коли починаєш думати про українську політику, то перше що кидається в очі - як фатум наказує дебілів, наприклад:
    Зрадойоби так раділи, коли Саак проривався через кордон в Україну, а тепер щомісяця платять зі своїх податків цьому борову 500 тис грн на кабаки, кокаїн і шльондр

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А ви бачили в нього кокаїн та його шльондр? :)))
    Мушу сказати, що ваш боров не стройніше, не святоша та і не трезвеник. Це така жирна тема, що вам краще не починати. :)))
    До речі, Саак такий розвернув доклад-презентацію у Шустера, аби ви бачили.
    От ви б і інші такі ж патріоти з головами, повернутими назад, Зеленського забили б в ецих з цвяхами, пожиттєво, а він виявився кращим президентом, ніж був Порошенко. Поки все на те вказує. І рейтинг теж.

4. МІХО і КРИСИ
    Шустер-лайв. Поствисновки.

Цікаво як минулу ніч спав Ігор Палиця який в ефірі канала Ахмєтова за декілька хвилин тричі відмовився від бізнес-партнерства з Коломойським, хоча в нього про це не питав.
    Хоч би на наступній вечірці котлета поперек горла не стала.

А всі оці міністри, керівники фонду держмайна, митниці, податкової, офісу простих рішень які виходили до мікрофона і розповідали країні де, хто та скільки пиз#ить з бюджета, обкрадає людей...

Студія з відкритим ротом слухала, аплодувала але вперто продовжувала жерти кактус, адже ніхто так і не запитав у цих держиморд: чому якщо вони все знають про крадіжку держкоштів з відомств які вони ж очолюють, вона досі триває?

Це як бджоли проти меду, бл@дь!

Найбільш жалюгідно на вчорашньому ефірі виглядав шмигаючий носом Mikheil Saakashvili з крисою в клітці.
    Бог з ним, з неякісним пральним порошком який нюхнув найвизначніши рехворматор нашої доби, але історія з згадуванням групи Павлюка загнала його під плінтус.
    Пафосно розповідаючи про контрабандні потоки на нашому кордоні Саакашвілі у звичній для нього манері почав звинувачувати так звану групу нардепів орієнтованих на бізнесмена-рішалу з Чернівців Іллю Павлюка їхньому кришуванні.

Але ой як невдобно получилося коли Олексій Гончаренко запитав у Міхо, про те до якої фракції входять ці «павлюки»?
    Спочатку син гір, включав дурника в стилі му-му, згодом після повторення питання почав переминатися з ноги на ногу наче зараз упісяється і лише після того як Гончаренко наголосив, що група Павлюка входить до фракції «Слуга Народа», Саакашвілі почав кивати головою приговорюючи собі під ніс: «слуги», «слуги»... я не знав... чесно

Всі зрозуміли, Міхо попустило...

Майже два роки Офіс Президента юзає буйного грузина, навіть Офіс простих рішень під Міхо створили але жодної реформи як не було так і немає.
    Країна затамувавши подих очікує на ритуальний вигук Саакашвілі - «БАРИГИ»! А він все мовчить...

Справа в тому, що ОП вчинили досить мудро дозволивши Саакашвілі перейти на утримання одного з олігархів та час від часу відвідувати Банкову для вирішення дрібних корупційних питань своїх друзів.
    Так великий реформатор і борець з корупцією був посаджений на суворий ошийник українських корупціонерів та олігархів. Жодних здобутків за ці два роки окрім любовного роману з пані-нардепкинею «слугою» в Міхо немає, від слова зовсім.

Студія Шустера, щохвилини вибухала викриттями нових подробиць корупційних схем, контрабандних потоків, податкових скруток... а правоохоронці як завжди, так і не їхали...

Наговорившись та напіарившись як хто зміг гості Шустера почали розбрідатися а корупція та людські проблеми так і залишилися висіти в повітрі студії.
    Балакали, балакали, сіли і заплакали - як казала моя бабуся.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я від вас в шоці.
    Послухаєш, всі навколо чорти, тільки один ангел Порошенко і всі навколо чорти йому шкодять.
    Використовують подібну брехню та страшилки Путін і Лукашенко, що як інший президент, Америка нападе, НАТО нападе, принаймні в Білорусі така страшилка не подіяла, так і як не тріпались порохоботи, не подіяло, що як не президент Порошенко - Путін нападе.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Поки порохоботи малюють фотожаби і розсилають їх по соціальних мережах, Велике Будівництво триває.
    Я колись проїжджав через Рівне, знаю, яка це мука, коли вже кілька годин за кермом із Києва, а там ще доводилося на світлофорах стояти, намагатися не заблудитися в місті.
    Україна завтра (образно - завтра) їздитиме по якісних дорогах і мостах, витрачатиме менше нервів і пального.
    Любуйтеся, порохоботи, малюйте вузькі вулички з калюжками. А справжні українці (не порохоботи) працюють.

Один 112-й, медведчуківський лайновий, закрили, зате працює справжній 112-й - Мостобудівельний загін із Броварів.

View: https://www.youtube.com/watch?v=RyKZohg370Y

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Ты вставляешь ролики одного и того же Ютуб-автора. :facepalm:

8. Ну брехло. Та вже більше тридцяти років існує обїздна Рівного, тай світлофорів не так багато, якщо їхати через місто.
    Чого тільки не збрешеш щоб сраку віслюку вилизати

9. medwedo berlogsoni

Ще один ролик (брехня, звичайно, такого не може бути, правда Хомчине?)
    Крупним планом видно, як люди працюють.
    Чого тільки кацалапий не набреше, щоб позлити порохоботів!

View: https://youtu.be/EFt7saLTJ94?t=57

10. medwedo berlogsoni

У 93-му році об"їзної навколо Рівного не було. Я тоді змушений був їхати через місто. Так що - менше тридцяти років.
    Навколо Житомира тоді була, навколо Львова - була, навколо Рівного - не було.
    Втім, треба буде подивитися в старих атласах автомобільних доріг. Буду дома в Києві, гляну.

А Ви, Хомчине, будь ласка, дайте пряме посилання, де Зеленський казав, що Порошенко не хоче закінчувати війну, бо наживається на ній.
    Тому що Ви хоча і не брехло, але інколи кажете неправду.

11. Silver bullet

В Україні працюють над тим, щоб телеканали NewsOne, ZIK та 112 (які вже припинили своє мовлення на телебаченні через санкції РНБО) були заблоковані назавжди і на платформі YouTube.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час форуму «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм» у вівторок, в Києві, 9 березня.

12. Silver bullet

:)
    Пилот потролил россиян во время полёта))
    Во время рейса пилот украинской авиакомпании Windrose, пролетая над АР Крым, напомним россиянам, где они могут найти аварийные выходы, чтобы воссоединиться «с родной гаванью».
    Остальным пассажирам пилот пожелал хорошего полёта.

13. Мій Шевченко
    Я народився в Казахстані у місті Кентау. Там був свинцевий рудник.
    Це було місто, де було насипано і комсомольців і ссильних - з усіх куточків Союзу.
    У бараці, в якому я народився жило 12 родин. Тюрма народів зібрала там цілий інтернаціонал. І малям я спілкувався з німцями, греками, чеченцями. І навіть корейська сім’я жила.
    Говорили всі на общєпанятном.

Але вдома мені мама розказувала кілька віршів українською.
    Лежу я біля мами, мені тепло і затишно. І вона схилилася до мене і мені розказує:
    Садок вишневий коло хати
    Хрущі над вишнями гудуть…

І капає на мене її сльоза – спогад про далеку, не бачену мною Україну.
    Через ту сльозинку зайшов у мій світ Тарас Григорович.
    І Україна.
    Не міг я не стати українцем.
    Бо Шевченко і у тому далекому Казахстані – був символом для усіх українців.
    І у нас була єдина українська книга. Шевченків Кобзар.

А потім 9 березня 2001 року. Кучмівська влада розправилася з протестом «Україна без Кучми».
    Символічно.
    Я був свідком подій, коли студентів, молодь на вокзалі у Києві ловили і били за українські прапори і за українську мову. Реально. Стоїш, співаєш гімн з прапором, а тебе за це беркутня реально розмазує по перону. І дівчинка одна від кийків прикривалася портретом Шевченка.
    Якби ми тоді піддалися – у нас би зараз було як у Білорусі.
    І портрет Шевченка – був таким самим символом, як і прапор.

А потім, у 2004 році в Сумах була студентська революція проти об’єднання сумських вишів в один.
    І у сквері Шевченка було наметове містечко. Потім піший похід студентів на Київ.
    І виступала там Іра Меркун, одна із студентських лідерок.
    Вона виступала дуже емоційно, кожного разу. В образі Жанни Д’Арк. І я їй підказав:

- Ти Іро, коли говориш, промовляй ніби – то до Шевченка, говори з ним. Ось же ж пам’ятник.
    А тут саме учасникам маршу на Київ Роменський райсуд заборонив проведення акції пішої ходи.
    І про це якраз повідомили. І Іра виступає на мітингу:
    - Батьку Тарасе, чуєш? Твоїм дітям забороняють ходити рідною землею.

І люди реально почали плакати. У мене сльози на очах у самого. І я бачу – реально студентки плачуть, ревуть. Але я – чому?
    І реальна така ненависть до цих тварюк. І емоції – за край.
    Тому що Іра апелювала до символа.

І у 2014му встояли, бо Нігоян - Тарасові вірші читав. Бо на кожній барикаді незримо він був присутній Шевченко.
    Усі хто був на Майдані – знали – батько Тарас – з нами. А проти нас – чужі.
    Шевченко – символ і творець нації. Він цементує. Шевченко як маркер – свій – чужий.

Тільки жаль батька Тараса. У кожному обласному місті чи районі несуть йому квіти крахобори і бісенята. Кожного державного свята несуть йому вінки. Бо протокол. Бо в бюджеті гроші на вінки і квіти закладені.
    Але нічого. Скоро принесе квіти покоління – народжене у Незалежній Україні. Без гнутих спин і савєцкава рабства у колінах.
    Спочивай, батьку. З тобою завжди на ТИ. На століття уперед.
    Сьогодні, кажуть, відкрили Шевченку пам’ятника у Флоренції.
    Слава Україні!
    Твоїй Україні!
    Віктор Бобиренко

14. Good man

Good man Обычный человек

Лично мне нравится, когда ты чешешь языком. Чем больше болтаешь, тем больше у тебя проколов. Тем больше доказательств твоей кацапской сущности. Борщеварочка настолько глупа, что её никакими доказательствами не пробьешь. Но другие люди видят. Мне не лень постараться для них.

15. ⚡⚡⚡Будівельна компанія ТОВ «ПБС», яка входить в орбіту партнера олігарха Коломойського Олександра Шевченка, на дорожніх підрядах в рамках так званого «Великого будівництва» Зеленського суттєво завищувала розцінки на матеріали і роботи. Тільки на 5 контрактах будівництва доріг на Прикарпатті, які проаналізували експерти ініціативи CoST Ukraine, власники Буковеля завдали імовірних збитків бюджету на суму 374 мільйони гривень.

Про це під час пресконференції в агентстві «Інтерфакс Україна», у якій взяли участь депутати з «Європейської Солідарності», розповіла експертка, член волонтерського десанту Міноборони 2014 – 2016 рр. Неллі Стельмах На Прикарпатті в осередку спалаху коронавірусу структури з орбіти Коломойського розікрали на «Великому будівництві» сотні мільйонів гривень | Європейська Солідарність

Друзі, підписуйтеся на офіційні канали партії у:
    Telegram bit.ly/2KOngQh
    Instagram bit.ly/34ZDz6H
    Twitter bit.ly/33Uld4F
    YouTube bit.ly/2GZgFTE

16. medwedo berlogsoni

Україна працює.
    Викладаю портрети: свій з бензопилою і іншого дерева, яке я звалив минулої весни, остаточно відділив від пенька (пенька дерева) минулої осені, а протягом зими потроху різав на колоди. Стартер до свого Кентавра я купив запасний. Дуже зручний, цікава конструкція якось там спрацьовують дві пружини - легенько потягнув, і завелася.
    Праворуч видно вертикально два сучки гілок третього порядку. Гілка другого порядку ще не відрізана.
    IMG_20210309_164123.jpg

• Подобається Подобається x 1
  17. Silver bullet

Портрет сподобався)
    Ой,а як ми намучились з бензопилою! То заводиться, то не заводиться, дай їй бензин, дай масло. Смердить на всі дачі. Так і купили електропилку, до неї є 2 по 25 м переноски. У нас є що пиляти на нашій та сусідніх ділянках.
    Попиляєте не невеликі кругляки і на дрова? Можна доріжки в саду робити - повкопувати такі кругляки.

18. ПУНКТ НЕПОВЕРНЕННЯ ПРОЙДЕНИЙ

Знаєте, а вже можна сказати вголос. Перелом – стався. У протистоянні з ватно-зеленими «Європейська солідарність» вийшла на той рівень, коли пункт неповернення вже категорично пройдений. Назад повороту – не буде.

Тобто звісно, я розумію що зараз в коменти набіжить батальйон «Нитик» і почне натхненно намотувати шмарклі на кулак та розводити нюні, через те що «вони зараз оберуть Медведчука-а-а-а-а!», «вони проголосують за Шарія-я-я-я!» та «їх не переро-о-о-о-обиш!» Я навіть припускаю що перелогінена ЗЕботва складає лише половину бату «Нитик» - решта, це свої рідні брати-патріоти, які якщо у день три рази не пониють – день пропав, а вони втратять свою споконвічну українську сутність. Тим не менше.

Факт – є факт. Перелом – стався. Далі – час твердо і упевнено працює на нас.

Згадайте, що ватно-зелена ботва нам розповідала весною 2019-го? Я нагадаю – вони просторікували про те як 2/3 порохоботів перевзуються, а решта відправиться мести вулиці. Що Порошенко виїде за кордон, а його партія розсиплеться сама. І що? І як? Побачили ми масове перевзування? Ні. Ми побачили що за 2 роки у «ЄвроСолідарності» не виникло жодної тушки. Ми побачили як до ЄС приєдналися Маруся Звіробій та Юлія Кузьменко. Ми бачимо як «ЄвроСолідарність» проводить своїх депутатів в місцеві ради. Бачимо як кандидати від ЄС виграють вибори мера. Ми побачили як з фракції «ЄвроСолідарності» виставили депутата за порушення мовного закону – попри всі попередні заслуги, яких до речі, було немало. Позаяк – або принцип, або ні.

«ЄвроСолідарність» вистояла. «ЄвроСолідарність» не розпалася. І зараз мені як аналітику, чиє захоплення – досліджувати і аналізувати, очевидно. «ЄвроСолідарність» повертається у владу. Це помітно з цілого сузір’я відзнак. Треба лише їх бачити – і складати докупи.

Пункт неповернення пройдений – і саме тому рейтинги уже ставлять «ЄвроСолідарність» на перше місце.

Пункт неповернення пройдений – і тому влада вже не обіцяє посадити Порошенка, бо чудово розуміє, нічого не вийде. Вже колишній зелений генпрокурор Рябошапка заявляє, що доказів проти Порошенка – нема. Про що це говорить? Про те що всі оці їхні «Порошенко обікрав» були звичайнісінькою брехнею. Вже очевидною.

Пункт неповернення пройдений – і тому зелені заходилися ударно відмазувати своїх. Юрченка, Татарова, Єрмака. Бо вскриваються оборудки вже близького кола президента.

Пункт неповернення пройдений – і тому влада дійшла до того, що засилає козачків аби вмовляти представників Заходу вплинути на їхніх журналістів, аби не дати вийти фільму Billingcat про «вагнерівців».

Пункт неповернення пройдений – і тому зелені натхненно вводять санкції проти Шарія, Якименка та Захарченка яких в Україні нема, натомість їм слабо впровадити санкції проти Коломойського і Портнова, які в Україні є.

Пункт неповернення пройдений – і тому ЗЕботва в висловлюваннях проти Порошенка все більше скочується до рівня сленгу дрімучої гопоти з запорізьких околиць. Довелося почути в дитинстві.

Пункт неповернення пройдений – і тому до відвертого грубіянства проти Порошенка і його команди опустилася прес-секретар президента Зеленського Юлія Мендель.

Пункт неповернення пройдений. Що б там не розповідала ЗЕботва, але кожен їхній крок тепер лише шкодитиме їм самим. Вони самі завели економіку країні в ситуацію коли не збільшувати тарифи та ціни вони більше не зможуть, а там – дай Боже аби якомога довше протрималася пузир ОДВП і щоби нас не накрило ще й гіперінфляцією. Владі цього вже не виправити.

Пункт неповернення вже пройдений. Звісно до перемоги ще неблизький шлях. Це чудово розуміють ті, хто уже готовий боротися – і хто уже працює на перемогу.

А нитики? Толку з них?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Ось в цьому весь кацап. Кругом все захаращене, але кацап ріже кубометри.

а де твій аватар? :)