Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Cтало відомо, що куратор “Великого будівництва” на Новий рік купив дружині маєток під Києвом за 10 млн грн.

Маніпуляції від Зеленського – “велике будівництво” вважають позитивом року не 93%, а лише 10,5% українців

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хомнич, якщо ти патріот, то просто переставай гнати гидоту про свого, досить патріотичного президента - починай писати про президента країни-агресора.
    А якщо це тобі не пристало, то ти агент Кремля, не кращий за парю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Сосна моего мнения, не тебе указывать людям что им нужно делать. Твоё дело борщ варить и не забывайся. Пшла на кухню.

4. Я ще не зовсім поїхав мізками щоб визнати віслюка Янелоха Оманського за президента., хоч він тимчасово займає цю посаду. А путін хуйло з маленької букви, а не як у кацалапого з великої.

5. 1. Це, насправді, теж пздц

Як думаєте чому совкових малоросів так раптово зацікавила українська культура, що вони аж замки хочуть реставрувати? https://t.co/PAtuRKcikk
    2. Відповідь про те, що якщо по третьому разу показувати лохторату одні і ті ж "нові дороги", збудовані Порошенком, то лохторат може щось запідозрити - є правильною, але не повною
    3. Причина величезного бажання займатися реставрацією замків і культурних споруд не в любові совків до української культури і не в тому, що це дуже важливо, а в тому, що реставрація культурних об'єктів - це піздєц як дорого і це піздєц які безрозмірні бюджети
    4. Інакше кажучи: коли ти будуєш школу чи лікарню (що погодьтесь набагато актуальніше ніж реставрація замку), то поставити МП-вікно коштує якусь зрозумілу суму, яку можна співставити і перевірити
    5. Реставрація вікна таких же розмірів буде коштувати в 10 раз більше
    А якщо втулити туди ще вітраж, то буде і в 100 раз більше. А якщо "експерти" в техзавданні напишуть, що там має бути не простий вітраж, а вітраж з скла 18-го століття, то це буде космос
    Причому цілком офіційний
    6. А головне, якщо всі в долі і всі хочуть вкрасти, то ніхто не перевірить потім чи на то вікно було використано 1000 грн, чи 100 000 грн.
    Бо це не типове МП-вікно з лікарні, яке можна потім перевірити по ціні і співставити

Тобто, можливостей вкрасти на таких об'єктах - тьма
    7. Минулого року зелені мародери нібито будували дороги, які вийшли втричі дорожчими ніж в Пороха
    І це відразу можна співставити і оцінити
    Оцінити і визначити скільки вкрали на культурних об'єктах неможливо
    То ж можна красти скільки влізе
    8. То ж це таки піздєц
    Поява подібних програм свідчить про те що вони тупо націлені на розпил. Цінічно і нагло, тупо сцяючи в очі

6. Плакав весь супермаркет...

Віталій Приступа:
    Стою я в черзі біля каси супермаркету. Переді мною дідусь купує ложку цукру і одне яйце! Каже, це все, що він сьогодні може собі дозволити. І плаче. Касирка тримає яйце дідуся і теж плаче.

Я швидко біжу з кошиком назад у торговий зал, кладу туди десяток яєць, кіло цукру, хотів докласти ще пачку гречки, але глянув на ціну і поклав назад...

Поки повертався до каси, плакав уже весь супермаркет.

Дідусь дякує і, ховаючи порожній гаманець, на якому ще помітні залишки здертої наклейки "ЗЕ - Зробимо їх разом!", тихо промовляє: "При Порошенку такого не було..." І знову плаче.

- Ой, а шо ваш барига лучше був?" - раптом хотіла сказати якась жіночка позаду, але не договорила, бо відразу отримала ляща від чоловіка збоку, який весь цей час задумливо крутив у руках пляшку олії за 45 грн:
    - Та ти сі курва вспокоїш нарешті чи нє?!

Та швидко оплатила кілограм дешевої цибулі і побігла до виходу, бурмочучи під ніс "ліпєцкая фабріка, свінарчукі, збагатився в 80 раз, війну почав, армію розікрав..."

Дорогою додому у мене в голові крутилося тільки одне питання: "чи не хотіли б ви взяти участь в експерименті та спробувати прожити на мінімальну пенсію..."

Тьфу. Не те.

Де, курва, поділилися з фейсбуку всі ті історії про бабусю з двома картоплинами, яка щомісяця отримує інфаркт від комунальної платіжки і має на обід пів вареника?
    FB_IMG_1614033551651.jpg

7. З захватом слухав президента Зеленського на форумі “Україна 30. Інфраструктура».

З захватом, бо лише безстрашна людина може чимось займатися 2 роки і взагалі не розуміти, про що він говорить і чим закінчить. Не хочу думати, що у Президента в порожній голові гуляє вітер і це є головною причиною усіх його дій і висловів.

Щодо доріг.

Навіть керуючись офіційною статистикою Укравтодору, в 2020 році їх відремонтовано лише 3 357 км, або, якщо вірити уточненій минулого тижня на засіданні Кабміну Державній цільовій економічній програмі розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-22 роки - 3 550 км.
    Решта 500-700 км, аби дотягнути до омріяної цифри в 4000 км, «відремонтовано» лише одним шаром асфальту поверх ям. Життя такого ремонту - 3 роки, якраз до завершення першого терміну Президента, і це якщо повезе. Повезе йому чи цим дорогам, але не нам, бо все розвалиться.

Реальність ж набагато сумніша. Відремонтовано менше 3000 км, але, сподіваюся, більше 2500 км. Невипадково ж Укравтодор вперто не публікує публічні дані на інтерактивній карті: геотеги де починається і завершується ремонт ділянки, хто і коли її ремонтував, який тип ремонту, вартість, фото/відео. А просто закидає відосиками: дороги є і їх 6500. Вірте нам!

Але, ок, це після зміни влади буде доведено з фактами. І буде багато запитань до правоохоронних органів: знали і чому мовчали?

Ще цікавіше - плани на 2021 рік.

Президент озвучив цифру - 6500 км. Не більше, але й не менше.
    Враховуючи апетити - на це має бути передбачено не менше 150 млрд грн. В принципі, так і обіцяли минулого року.

Але, «чомусь», на дорожню галузь цьогоріч виділено лише 81,3 млрд грн. З усіх джерел. І з цих грошей треба віддати борги, які подвоїлися до 10 млрд грн, на безпеку руху, на місцеві дороги.
    На дороги державного значення передбачається аж 31 млрд грн.
    І де взяти ще близько 100 млрд грн на «6500 км» - ніхто навіть не заїкається.
    Смаж рибу - риба буде?!

Ще раз, з наявного фінансування на цей рік коштів вистачає на ремонти усіх типів аж на 1 335,46 км автошляхів державного значення. Це згідно тіє ж Державної цільової програми, затвердженої минулого тижня на Кабміні.

Відповідно, всі мрії про Київську обхідну дорогу, автобани і мости - перетворюються на політичні полюції підлітків.

Єдине, що незмінне - це апетит. Пропорція «це мені, і це мені, а це - державі» збережена.
    Коли Президент стверджував, що крадуть мільйонами - він теж помилявся, бо крали десятками мільярдів.

Плани про аеропорти, морські порти, річкові перевезення викликають гомеричний регіт.
    Хлопці, два роки пройшло, а Ви готове ще в 2019 році Одеське летовище здати в експлуатацію не годні!
    Летовища в Дніпрі, Ужгороді, Мукачево, Маріуполі чи Бердянську, високошвидкісні залізничні сполучення, City Train, як були так і залишаються скетчами на слайдах, на яких Ви просто змінюєте дату публікації.

І дуже цікаво, якби Уряд Порошенка не підготував і не забезпечив концесію, не привів DP World і Q Terminals, багато інших компаній - що би Ви зараз показували?

Проект марини в Одесі, до речі, теж з 2018.

Де бодай один Ваш проект від початку до кінця за останні 2 роки безмежного правління???!
    Володимир Омелян

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Зрозумійте, що @Mykhaylo Khomchyn не може збагнути, що Зеленський саме той президент, якого він вартий і навпаки. То його президент) з ним він піде туди, куди зазвичай відправляють брехунів і гавнюків.
    Дай, Боже, здоров'я тому Зеленському, щоб він завів усіх як він та Хомчунів - невдовільних, сварливих і злих у провалля і там би вони його жалили в задницю, а він їх туди ж))

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я прошу пробачення. Я це саме описав своїми словами в темі про Зеленського, а цей пост побачив пізніше.
    Нічого - приємних новин для прихильників Зеленського і неприємних - для промосковських порохоботів не може бути багато.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не всіх влаштовує, але у якій країні ми живемо, хтось хоче створювати Порохоботську Народну Республіку?
    Скільки жити минулим, совкодрочери у 90-их кричали, що була ковбаса по 2.20. Майже як:

11. medwedo berlogsoni

Скоро каравани підуть по другому мегамосту із тих чотирьох, що будуються в Запоріжжі.
    Поряд із мостом будуть побудовані спеціальні трибуни для тих, хто захоче погавкати на каравани.
    Прошу деяких завчасно купувати квиточки в перших рядах трибун. Поряд із Порошенком, Гройсманом, Омеляном, Парубієм і І.Геращенко (за її широкою кахи! спиною не буде нічого видко).

Налєтай, торопісь!
    МістокЗапоріжжя.JPG

Відео сховааю під спойлер, щоб не забивати екран великою кількістю інформації

12. Планктоша, ярий і яскравий сепаратист у нас ти. Ідеї про всякі недореспебліки злітають тільки з твого язика. Ніхто про них тут не згадує, тому що Україна - унітарна держава. Немає гіршого, коли Бог відбирає розум. Це про тебе, планктоша

13. Lanktocha

????
    І у якому пості були від мене такі заклики? Хоча би федералізація чи нові недореспубліки?
    Звичайно, відповіді не буде, буде знову копіпаста "Євангелія" від чорноволохів.

14. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви махровий антисовєтчік, прибічник корупційно-бандитської країни(
    Пожирач гмошної ковбаси і коханець зелупока))

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Стільки обсирали Зеленського, його Кабмін, Генпрокуроршу, три чверті українських виборців - і все намарно.
    Зеленський відібрав телеканали у Медведчука, путінського кума, а не Порошенко.
    Зеленський повертає у державну власність нафтопродуктогін, а не Порошенко.
    Зеленський бореться з олігархом Коломойським, а не Порошенко (останній, до речі, дозволив Коломойському разом із великими сумами грошей злиняти з України).
    За часів Зеленського ударними темпами будуються дороги, завершуються довгобуди дитсадків, шкіл, поліклінік, лікарень, стадіонів, мостів.

Нічого порохоботи у відповідь сказати не можуть, лише, як каже Ланктоша, жовччю харкають.

Безсонні ночі Хомчина, який каналізував усяких чорноволохів-максівлембергів-жорзбрайтонбіч-ар"євих та іншу гидоту, і направляв по всіх темах ЛФ - і все псу на капсуль. І паря своє на комірець отримав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Лембергів з фейсбуку вичистили, як сміття.
    Тепер Порошенко перевів своїх писак на телеграм-канали. Хомчин тепер носить сміття з телеграма))
    :))) йой, йой

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. medwedo berlogsoni

В Україні уже буденністю стає будівництво великих і малих мостів, розширення і капітальний ремонт доріг тощо.
    Вибачайте мене хомчини та пензюки, але я лише бачу, що ви щось намагаєтся видавити з себе, щось харкнути, але я зараз дійсно вас не читаю. Я бачу, що з"являються цікаві репортажі Авдокушкіна, який не сидить на місці, а їздить по Україні і робить цікаві репортажі.
    То вище я дав посилання на його репортаж із Запоріжжя, зараз подивився і всім рекомендую хоча б полистати цікавий відеоролик про Алєксєєвку, міст через річку Чортомлик. Торік обвалився старий міст, а зараз уже йдуть каравани автомобілів (а ну, порохоботи, прочистили горлянки дружнім "Гав!") по новому мосту. З настанням тепла буде зроблено остаточне дорожнє покриття згідно з найвищими європейськими стандартами. Так що якщо хто і "це Європа", так точно Зеленський, а не Порошенко, який собі зараз місця не знаходить - мабуть, вдома тренується залізати на шконку, в майбутньому може пригодитися.
    Або ж - сусідою до Януковича. В Ростові для нього також місце знайдеться.
    Отже, новий міст, оперативно споруджений торік, трохи більше ніж за півроку.

View: https://www.youtube.com/watch?v=M7aUQP8ehlU

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Lanktocha

Скільки протиставляти Порошенка і Зеленського, скоро обоє стануть минулим, але порохоботи і надалі будуть бушувати.
    Несправедливий арешт Стерненка - Зеленському краще на перших порах, відпустити Стерненка і відправити у відставку Венедіктову, як і Януковичу після розгону студентської демонстрації, варто було відправити у відставку міністра МВС та покарати деяких мєнтів, тоді би зменшив градус напруги, протесні настрої та не так ганебно втікав би з країни.
    Як дійде до бунту, класичного майдану із палатками та мирних мітингів вже не буде.

19. medwedo berlogsoni

Для тих, хто цікавиться історією України, її минулим, думаю, не зайве буде подивится закінчення (постскриптум) того ролика, на який я дав посилання пред цим.
    Виставляю в тому місці, де мова йде про справжнього, а не шоколадного, українського Гетьмана.

View: https://youtu.be/M7aUQP8ehlU?t=2146

а де твій аватар? :)