Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ось з останнього інтерв"ю Кахи Бендукідзе. З реформами в Україні повний швах.
    Вибачаюсь за многабукафф.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Святослав Павлюк:

• Подобається Подобається x 3
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

В прошлом году,воровская власть,бесплатно устанавливала счетчики газа.В этом году денег на это уже и нет.
    Люди платят по нормам,а потребляют газ ,как показала практика в три четыре раза меньше!
    Куда уходит оплаченный лишний газ?:dntknw:
    П.С.Не ужели еще столько людей не установили счетчики воды?????

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)))

В минулих роках успішно реалізовувалась заміна очисних споруд у Криму. Під контролем самого Азарова. З Чехії на Крим виїхало приблизно сорок фур з обладнанням. Ціна обладнання на кожній машині була приблизно 100 тисяч євро. Це поки воно не доїхало до угорського Тужеру. З Тужеру машина виїхала з обладнанням за 300-400 тисяч євро.

Залишається тільки взнати, хто власник оффшорної компанії, котра переоформляла документи на вантаж.

Тепер помножимо кількість фур на 200-300 тисяч євро і отримуємо сумму, на котру обікрала влада український бюджет.

• Подобається Подобається x 5
  5. Читатель_Обкома

Вот это да......о_О это же надо какая сволочь!!!!!!:scratch_one-s_head:
    За что ему новая власть оставила Кончу-Заспу???????:diablo::diablo::diablo:
    http://ru.tsn.ua/video/video-novini...nyaki-v-prigorode-koncha-zaspa.html?type=1552
    А ведь есть еще и"Вышки Бойко"!!!!
    Бойко есть и даже депутат,а вышек нет и денег нет!!!!
    А были еще и вакцины на "птичий грип"!!!!И газ "по пиисят"!
    А еще и больница "Майбутнего"!!!!!!!
    А еще был овощь в Межигорье!!!!!И Самый честный Суровый Кролик через забор!
    А еще "честный" мент!И жена с 23 лимонами дохода!!!!!
    Много чего было!!!:preved:

• Подобається Подобається x 1
  6. Un.Known

Ви про "бесплатно" говорили, я вам привела один приклад, звідки беруться гроші на "бесплатно". І як обідравши народ, можна бути благодійником для народу за рахунок народу.

До чого цей понос?

7. Читатель_Обкома

Приклад не доречный!Если бы это был однаразвый пакет,типа майданчик для детей,площадка для гольфа!ТО это да!
    А когда в результате установки счетчиков упорядочивается система контроля и учета,что требует от Украни и МВФ и ЕС ,то это совсем другое дело!
    Счетчики ставились не на один день, а на года!Значит и жуликов от газаснабжения "заводили в стойло"!!!!
    Так понятно?

8. Un.Known

Та ви шо?

Значить одного встановлення лічильників, до того ж контрольованого МВФ і ЄС, котре за їхніми вимогами впорядкує систему контролю, робить владу бездоганною, а її злочини - так, дитячими забавками?

Себе чуєте?

9. Читатель_Обкома

НЕт робит!!!!Власть все одно остается сволочью!!!!
    НО ведь с чего то надо начинать!
    Чем плохо начинание с установкой счетчиков бесплатно?
    Надо было обязать всех поставить счетчик,в противном случае "отключим газ!"(с)?
    Если ы успели поставить счетчики на одном "кусте" потребителей газа,одной состовляющей коррупцмм стало меньше!

10. Un.Known

Нічим, звісно.

Не треба просто демонізувати сучасну владу на фоні лічильників від влади колишньої.

11. Читатель_Обкома

Стоп!Стоп!Стоп!
    :preved:
    Ту владу демонизовали Вы и Вам подобные!
    Я сучасну владу не демонизовую! Я просто пишу что и та и нынешнея особо ничем не отличаются:preved:
    Та воровала,да хоть что то делала!А предыдущая ничего не делала,а только воровала и волала.
    И эта НИЧЕГО не делает!Только волает!
    Пример с я уже приводил;

12. Un.Known

Чисто радянський підхід.
    Ви вже, здається, самі заплутались?
    Я не в захваті від влади. Але в неї війна на шиї.

13. Читатель_Обкома

У Вас есть данные,что за Ющенко-Тимошенко что то строилось?
    Будь ласка напишите!:)))
    За одним напишите куда делись бабки от"Криворожстали" и отбольницы "Майбутнего"!:)))
    Они думали прийдут на все готовенькое?
    :)))

14. Gron

Gron тафгай

Я не знаю може, в обухові і ставили лічильники за рахунок влади.
    Хай хоч хто небудь, з будь якого міста напише, де таке було.
    От при Ющенко, наш падло мер із шведами міні-котєльниє замутіл, шкода що мало домівок покрили, але мої батьки задоволені були із сусідами.
    А про біло-голубих так скажу, більшого бєзпрєдєла в прокуратурі, податковій ,не було за всі роки, такої наглості, таких ставок, і такого прінуждєнія к міру.
    А те що воно пише, так воно ж ніяке, тобто п бол хфорумний, ти їх в двєрь воно в окно.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Читачу, а яка різниця чи строїлось чи не строїлось? Не забувайте, в Україні все таж УССР. Так що як в тій пісенці про серп і молот: ти хочєш жні а хочєш куй, но всьо-равно получіш... рубль.
    І що не стройте, результату не буде ніякого. Ефективність нинішнього парламенту і уряду будуть оцінювати по тому чи вони зможуть зруйнувати УССР і закласти базу під нову державу.

16. Читатель_Обкома

:))):))):)))
    Ооооооооо о_О и даже Одесса есть!:yahoo:

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Хм.....:)))
    Построенный аэропорт во Львове?Это що?Власноть Овоща?Или самопомочца Садового?
    А стадион во Львове при умелрм руководстве?Хиба не прибыльное дело?
    А дорога Чоп-Киев?Хиба она не нужна логистам из Праги?
    а всяким мудакам не нужны два новых терминала в Борисполе?
    А Вы спросите киевлян,нужны им развязки у моста Патона?Моста Кирпы?Моста Метро?

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Почему не будет?Если принять закон,что за знание украинской мовы сразу дают однокомнатную квартиру.То все москали первыми рванут изучать!
    А если за портрет Попеля перед изголовьем давать двухкомнатную....... то вся Украина превратися в членов Свободы!
    Ну а за трехкомнатную,все своими руками побегут душить Пyтина!

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Готовий міністр уряду ДНР.

18. Gron

Gron тафгай

Я не знаю как там в Лодоне, не бывал (с)
    Але питаю, назвіть мені хтось, де, в якому місті колишня влада встановила лічильник.
    Не написала, а встановила.
    Агов, щасливці.....
    Тю, а воно вже на діалохє.
    Нічого повернеться, воно з тих хто не тоне .

19. Un.Known

У вас гарячка.

Хотіла попросити знайти якийсь мій допис, де я виступаю як фан Ющенко, Тимошенко, ще якоїсь влади, але ну нафіг. Набридло. Кількість смайликів перевищує моє терпіння.

На діалох!

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шкода, мій приятель Читач пішов. Так виглядає, що пішов на віки вічні.
    А хотілось би запитати, чому з таким єхидством про українську? Адже це не найгірша мова. А згідно всіх статистик набагато краща від російської. То чому так не хочеться вчити? Ну не вірю, що не можна. Я 25 років тому не знав англійської анітрохи. Зараз вона одна з моїх рідних після української і польської. А ще підучив французьку, іспанську. І я не Гайнріх Шліманн, який міг осилити мову за 6 місяців. Чому ж така ненависть до української??? Чим вона так завинила, що 50% населення не хоче її вчити?

а де твій аватар? :)