Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, Ви якщо хочете, то почитайте їхні сторінки. Там є все ;
    А Беня платить справно. Навіть трохи добавив;

Львівець @Мих -уїл, а Ви звідки так багато знаєте за циган?
    Невже Ви їх обнюхуєте? )))

зі

До речі, львівець @Мих -уїл, Ви чомусь не підтримали наших кількох розмов.
    Шо, гавно витримуєте в писку? ;

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Уявімо ситуацію, карантин і у зв'язку з цим закрили магазини "Рошен", адже ця кондитерка не товари першої необхідності. Яке було би виття порохоботів? Але нічого подібного не сталося. Деякі сварки і ущемлення тільки на камеру і робота для піхоти ботів.

Інше, були заяви ватних політиків, що новий закон про мову збере багатотисячні мітинги у російськомовних регіонах - нічого подібного не бачимо, людей турбує інше, як і не на першому місці втрта Порошенком влади.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Правда, между продуктами питания в виде кондитерки и ломбардами есть "небольшая разница", не?И чем ломбарды лучше модулей, в которых торговали носками и трусами (тем более, что зачастую эти ломбарды и эти трусы находятся в соседних модулях)?Планктоша, ну расскажи мне, что трусы- это жуть какая опасная штука.А расположенный в соседнем модуле на рынке ломбард- оччень даже лечебная весчь.

4. Lanktocha

Не кажу, що на 100% ці методи правильні.
    Але, особисто я думаю про резерв, запас "на потім", навіть кваліфікований майстер каже взяти із необхідного на 10% більше. Я трусів та шкерпеток маю резерв, можу при потребі це перепрати чи підлатати, про лок-даун і які будуть обмеження попереджали завчасно. Дехто примудрявся, у кого діючий закордонний паспорт чи карта поляка за таким товаром їхати у польську "Бедронку" ( відстань від Львова 90 - 100 км. ), де не було на це обмежень.
    Ломбард ніби не перша необхідність, але, впевнений, що були такі, кому потрібно купити дорогі ліки, своїх грошей не вистарчає, ось і ломбард стає у нагоді.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шо, циган, розуму на більше не вистарчило?:)))

6. MayorMayor

Глубоко лизнул!))Планктоша, интересно, ты все говно "от влады" вылизываешь, или каким брезгуешь?
    Знаешь, подобные твои "не кажу" и прочие перДлы характеризуют тебя только как дурачка.Патентованного.Я не буду тебе расписывать, почему- ты все равно не поймешь.Так как дурачок.Просто- прими, как данность.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. А кордон відкритий?

8. MayorMayor

А поляки умнее или дурнее украинцев?Так как не запретили носки с батарейками продавать.

9. Lanktocha

Зараз обстановка не така, як навесні. Закривати кордони не обіцяли навіть перед жорстким карантином.

Щодо карантинних методів, введених не тільки Зеленським - зауважень немало, приміром, відсутність натовпу у грмадському транспорті, а на зупинці чи при вході у транспорт натовпу не буде чи заразитись не можна? Мають бути тільки сидячі місця, стояти за метр до здорового небезпечніше, ніж сидіти біля інфікованого? Хвороба у наш час не тільки коронавірус, чи доречно відмовляти у госпіталізації хворим з каменямии у нирках, мікроінсультом?

10. MayorMayor

Я же говорю- дурачок.Какая, нахрен, "видсутнисть натовпу"?Харьковский метрополитен в сутки перевозит порядка 800 тысяч человек в рабочие дни.Какие, нахрен, "сидячие места"?Остальной электротранспорт- порядка двух миллионов в сутки.Плюс- автобусы и маршрутки (весь пригород, и изрядный кусок города.).Ты и в самом деле такой тупой, и веришь официозу из телевизора?

Останнє редагування: 24 січ 2021
  11. MayorMayor

Для понимания вопроса: в Харькове трамвай- 303 вагона, почти 240 км. линий.Троллейбус- 27 маршрутов, более 200 единиц транспорта.Автобус- более 1000 единиц транспорта по городу, пригород и межгород- х.з.Какие "сидячие места", если в этом случае число единиц нужно утраивать?

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а Ви і дальше відповідаєте питанням на запитання :)))

13. Організувати більш-менш масове тестування населення вони не здатні. Домовитися про постачання вакцини (єдині в Європі!) також. Зате розвалити головну спецслужбу до стану, коли її вищі чини в боротьбі за тіньові фінансові потоки замовляють вбивство один одного - легко.
    Держава знищується на очах. Про неминучість чого ми попереджали що до того, як верховне ніщо отримало булаву.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Lanktocha

Оленю ( інше звертання не підходить )! У Львові є метро?
    У львівському громадському транспорті правило сидячих місць діяло весною, восени я не раз їздив на стоячи.

16. MayorMayor

Дурачок не простой, а эталонный.))Планктоша, Львов- это что-то особенное?Или Харьков- не Украина?Или карантин- он не для всех?Вот к чему твой вскукарек про отсутствие метро во Львове (кстати, метро есть.Иначе где же злобные бИндеровцы распинают русскоязычных мальчиков в трусиках?) на фоне того, что я писал, что "карантин" пошел в сраку?Что ни хера нет требования "только сидячие места" (так как "транспорт не является источником заражения"(С)), зато взамен запрещена продажа гондонов в супермаркетах (очевидно- они страшные в плане переноса Ковид).Ты и в самом деле такой тупой, каким стараешься выглядеть?

17. Накінець планктоша одів намордник і його стали пускати в громадський транспорт. Наріт може бути спокійний - тепер не покусає.

18. Lanktocha

MayorMayor

У Львові ще є нічний клуб "Метро", є торговий центр, метрополітен по Україні - Київ, Харків, Дніпро, там і великі спалахи захворюваності, хоч не такі тепер ( якщо вірити офіційній статистиці ), тай нічого поганого не бажаю.
    У приміщення - торгові центри, поліклініки, храми, громадський транспорт, торгові точки, банки, аптеки... завжди заходжу у захисті, не чекаю, щоб пов'язку підтягнув Зеленський чи, щоб на камеру із захисними костюмами приїхав Порошенко.

19. Ніяк condom натягуєш? Молодець. Тобі розмножуватися не можна. Вас довбойобів і так 73%.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)