Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Повна нісенітниця.
    Чогось майданута влада цей документ "прийняла".

Більше того, ще й закріпила його Законом України!

upload_2021-1-9_22-29-53.png

А це не якийсь там заповіт чи свідоцтво про смерть...:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. hrim

hrim Well-Known Member

Такі документи, бо було багато зрадників, зокрема колаборант VasMT тоді писав:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти в СБУ вже кляузу написав?

4. hrim

hrim Well-Known Member

Я уточню, я підсвічую роботу деструктивних тролів, зокрема, для форумлян, які з ними спілкуються.
    Мені дивно бачити, як до особи, яка роками веде диверсійно-підривну діяльність досвідчені люди поблажливо пишуть: - "Василь ся знов напив".

• Смішно Смішно x 1
  5. hrim

hrim Well-Known Member

Пропоную щиросердне зізнання.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

7. Проблема не в Буковелі, Омані, «ці руки нічого не крали», «я нічого не знаю, але все зроблю правильно, порадившись насамперед з народом».

Проблема в брехні.

Якщо Ти задаєш народу п’ять запитань, а потім взагалі не повідомляєш про результат «опитування» і Твоя монобільшість не голосує за жодну позитивну відповідь - Ти брешеш, що Тобі цікава чиясь думка, окрім Твоїх друзів.

Якщо Ти вводиш третій локдаун поспіль без жодного пояснення і обґрунтування, а його дати дивовижним чином збігаються з відпусткою «95 Кварталу» - всі розуміють, що Ти це робиш лише для того, щоб у підсумковій декларації вписати ще декілька мільйонів.

Коли Ти забороняєш роботу ресторанів, кафе, торгівельних центрів, а на гірськолижному курорті твого друга тиснява тисяч людей без масок - це Велюр-2.

Коли Ти зранку сумуєш за розстріляними іранськими ракетами російського виробництва пасажирами і екіпажем літаку МАУ «Ромео», а сам через півгодини з безтурботною посмішкою донжуана в «Богнері» фотографуєшся на найдорожчому курорті України, де капучіно коштує 200 грн - це свинство.
    І всі одразу згадують, що минулоріч, в день загибелі авіалайнера, Ти грів пузо в Омані і 48 годин не міг повернутися в Київ. А потім ще тиждень вичавлював з себе, що винуватий не екіпаж МАУ, а Тегеран. Хоча, вбивць давно вже усі назвали, а Ти ніяк не міг... бо Москва так сказала...

Шостий відпочинок за рік шостого президента країни, яка в перманентних кризах - елементарна совість взагалі є?

Пика не лусне від накрадених сотень мільярдів гривень лише за 2020?

Ти ж обіцяв турбуватися про бідних - то чому вони платять ще більше, а отримують ще менше?

Ні, ми добре пам’ятаємо, що Ти, як справжній наперсточник на базарі, нам «нічаво нє должен».
    Але й ми теж нічого не винні акторам погорілого театру.
    І нам не потрібно відключати когось від твіттеру чи інстаграму, можеш перепитати в Януковича

П.С. Дякую Процишин Богдан за чудовий постер.
    Як завше, неперевершено
    FB_IMG_1610245166605.jpg
    Volodymyr Omelyan

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Одне другому-третьому не протирічить.
    Атеїст не бажає дратувати віруючих сусід-родичів. Де тут протиріччя?
    Стосовно того, що в "чорні" дні церковного календаря можна працювати з сокирою та пилкою навіть віруючим наших країв я Вам повідомив до відома.
    Стосовно мого хрещення - воно було згадане лише тому, що можливо, Ви мали на увазі, що деякі віруючі не працюють в суботу.
    Я в суботу, якщо це - не церковне свято (причину див. вище), працюю.

Мій атеїзм також своєрідний. Я не виключаю, що може існувати якась вища сила чи якісь вищі сили. Але ті вищі сили не обов"язково звертають свою увагу на різні патріархати. Було б смішно вважати, що із шести чи семи мільярдів населення Землі ті вищі сили віддають перевагу саме віруючим українського Єпіфанія.

І, до речі, якщо на те пішло, лютерани, наприклад, ріжуть-шиють в неділю, після того, як прийдуть із церкви.
    Так само і православні християни, що працюють на лісопилці, ріжуть деревину 8 січня. Бо робочий день. Думаю, що і в карпатських лісництвах також. Втім, можете мене підправити, якщо це не так.

А сьогодні я перевозитиму до хати ті дрова, що наколов учора. Бо сьогодні - невеликий морозець, і краще штовхати тачку по промерзлій землі в неділю, ніж по розкислому чорноземові - в будний день.

А Ви так і не відповіли на моє питання: Що краще - пити горілку і їсти м"ясо тварин (братів наших менших Тварини - брати наші менші. - 5 Жовтня 2016 - Миргородська центральна районна бібліотека) 8 січня, чи робити роботу?

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

[​IMG][​IMG]
    Церковний календар 2021 року

Тут Ви шукаєте собі виправдання.
    Навіть неохота відповідати і коментувати.

8 січня краще піти привітати іменинницю Марію, там пити, їсти що запропонують і колядувати, ніж робити роботу.

Робота також є всяка. Є робота на підприємстві, а є робота дома на обійстю. Тому господарі перед святами заготовляють дрова, ріжуть січку, дроблять корми на всяких млинках в таких кількостях, щоб не гудіти електромоторами і бензопилами в святкові дні.

Зрештою, працювати не гріх. Гріх не святкувати ;
    Але це ж як тре любити роботу, щоб її робити у такі великі свята)

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про лютеран не знаю, але термінова робота допустима. Бачив випадок, навіть на сам Великдень, мусіли дорізати та обсмалити паяльною лампою свиню, бо день чи 2 вже би не дожила. У християн закони не як в ортодоксальних юдеїв, що в суботу навіть кнопку нажати не можна.

Інші причуди локдауну, чому стоїть черга на ковзанку, формується натовп, а у супермаркеті, неможливо купити шкарпетки, лампи, свічки чи сірники, невже інфікований буде ригати тільки на сірники, не буде на поп-корн чи вафлі, тільки купивши шкарпетки інфікуєшся? Якщо хтось не зробив запасу ламп, тепер має сидіти в темноті чи купувати у спекулянтів, як у совку?

12. "Любят русские люди бунтовать!
    Встанут на колени перед барским домом и стоят подлецы!
    И ведь знают, что бунтуют и всё равно стоят!"
    М.Е.Салтыков-Щедрин.

Там дорогу перекрили
    Тут дорогу перекрили
    Неподалік дорогу перекрили: всі "протестують" проти високих тарифів
    Нарід, не хоче визнати свою помилку, і, очевидно, вважає, що за тарифи відповідають водії вантажівок і легковиків.
    Нарід, який не може зрозуміти такі прості речі, просто приречений на високі тарифи. І тарифи не найгірше, що його може очікувати.

Михайло Євграфович писав про рашку, але хіба не актуально для нас.
    Люблю, до речі, С-Щ.

13. На Полтавщині вибух газогону. В трьох областях протести через тарифи. ПреЗЕдент катається на лижах в Буковелі. Зате не Порошенко!

14. #Буковельські_Лижники_з_Оману

Оскільки я Президента люблю щиро і безкорисливо, на відміну від Єрмака, то читаю все, пов’язане з ним, навіть його цитати, які віднедавна готує ОПУ у вигляді окремих картинок.

Очевидно, щоб підкреслити глибину титана думки і світового лідера.

Одна з таких «цитат» була оприлюднена вчора: «Потенціал України із залучення інвестицій не реалізовувався повною мірою усі 28 років».

Звісно, усі ми вже в курсі технологій маніпуляцій Зеленського: жодного досягнення за 2 роки немає не тому, що влада складається переважно з ідіотів і корупціонерів, а тому, що все було дуже погано попередні 28 років.
    Плюс коронавірус і «високосний рік».
    Те, що економіку зеленим передали у стані 4,6% росту - намагаються не згадувати, адже тоді це була «епоха бідності», а зараз епоха невідомо чого.

Але, це лірика - давайте до конкретики.

В грудні 2020 р. поважна, не опозиційна, організація European Business Association оприлюднила підсумки опитування бізнесу, згідно з яким 66% відзначили погіршення інвестиційного клімату за останній рік!
    І лише 10% сподіваються на покращення в наступні 6 місяців.

Індекс інвестиційної привабливості знизився у другій половині 2020 року до 2,40 балів з 5-ти можливих. Результати індексу демонструють безпрецедентне зниження настроїв генеральних директорів, співставне з оцінками 2013 року.

Тільки 1 з 10 СЕО очікує на поліпшення інвестклімату у 2021 році - European Business Association

За даними Національного Банку України за період січня-жовтня 2020 року притік іноземних інвестицій оцінюють у $221 мільйон.
    За такий самий період 2019 року чистий притік складав $4.5 мільярди.
    Скорочення у 20 разів за рік!!!

І це все зробили разом Зеленський з Коломойським. В Україну під їх управлінням все менше бажаючих інвестувати.
    І це в часи, коли зовнішні ринки залиті дешевими грошима, часи рекордного росту на біржах високотехнологічних компаній - наша держава втрачає, а могла здобувати і заробляти!

П.С. Єдиний успішний інвестиційний кейс за період Зеленського - концесія морських портів Ольвія і Херсон. Але заслуга зеленої команди лише в тому, що вони його не завалили! Бо ці проекти були на 99% підготовлені саме командою Порошенка.
    І «4,7 млрд грн від концесії» - це не у 2020 році, а за весь період дії концесійних договорів на 30-35 років.
    Уряду пора навчитися говорити правду і припинити маніпуляції!
    FB_IMG_1610293631871.jpg

15. Lanktocha

Є протести, але не проти когось чи за когось. Як і не за когось були марші ветиранів, як не завивали і чого не хотіли порохоботи?
    Є протести проти підвищення тарифів, стоїть хтось з плакатом "Порошенко повертайся, чекаємо тебе на бульдозері!"

16. Хіба б був дурний зараз повернутися. 73% мають сповна усвідомити свій вибір. Отримати щеплення на майбутнє. Так що планктоша ягідки ще попереду. Це тільки квіточки.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Сёма Франкенштейн:
    Ми в 1709 році зрадили Мазепу. Сто років тому зрадили Скоропадьского. 70 років тому - Бандеру, 25 тому - Чорновіла. А ще Ющенка і Порошенка...
    А потім ми робимо здивоване обличчя і питаємо у нормальних країн: "Та за що ж українцям так все пороблено?!"

Herman Aksom:
    100 років негативної селекції. Червоні терори, голодомори, штрафбати, концтабори, лубянки, зачистка інакомислячих. Да після багатьох поколінь чекістської окупації те, що на цій мертвій землі зв'являється хоч трохи краще Ківи, добкіна, колі тіщенка чи зеленського- це вже аномалії

Юрій Каракай:
    Интересно, люди, которые истерически требовали услышать Донбасс, довольны? Осознали, что их услышали? Что больше никогда не будет ДНУ, футбола, Дня шахтера и огней ночной Макеевки? Что миллионом роз теперь украшают могилу шахтерского края? Унесённые ветром. Бойтесь своих желаний.

18. Lanktocha

Раз так ще болить це давнє голосування, то буде признання, що і Порошенко щось зробив не так, у чомусь підвів, у чомусь роозчарував? У такому вже признаються люди з його оточення, а піхота і далі всі погані, тільки ми хороші.
    Культ вождя - одна з ознак тоталітарного фашиського суспільства.
    У святковий період чув від однієї жінки ( на 100% її погляди не підтримую ), колись голосувала за Наливайченка, має досвід роботи у спец.службах та силових структурах, низький рейтинг пояснила малою підтримкою "грошових мішків".

19. Тобто при Пороху все-таки такой хуйні не було?
    А чого ж ти пиздів, дегроїд?
    Чи це зараз Порох підвищує тарифи і передаєт?

"Протесты против тарифов происходят из-за передачи страны во внешнее управление и требований транснациональных корпораций", - "слуга народа" Дубинский

Вони вже не сцять своєму виборцю в харю - прямо дрищуть, а ті: боже, какой вкусний шакалад, нє то, что етот Рашен.

20. В соцсєтях опублікували сєнсаціонноє фото яхти Порошенка на Галапагосах, а сєнсаціонноє фото твоєї платіжки за газ і твоєї локдаун-зарплати в епоху багатства не опублікували

FB_IMG_1610366189681.jpg

Так ось він на носі корабля вдивляється в далечінь. Разом з Кровавим пастором.

а де твій аватар? :)