Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Читай свою посаду в першій деклараціїї

• Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

О чем речь?И ссылки можно на декларации и протчее?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тупий недоофіцерик... :mocking:
    Нафіга мені читати, якщо це МОЯ декларація!?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

5. Набираєш в гугл прізвище, ім'я, по-батькові і читаєш

6. Олександр Лукашенко і Комітет державної безпеки Білорусі планували вбивства політичних опонентів, в тому числі журналіста Павла Шеремета – про це повідомило авторитетне брюссельське видання EUObserver.

Журналісти опублікували записи розмов 2012 року, голоси на яких нагадують голос тодішнього голови КДБ Вадима Зайцева. Про отримання цих записів також заявило українське видання «Українська правда».

Аудіо та інші документи передав журналістам для розслідування старший лейтенант Ігор Макар – колишній заступник командира бойової групи антитерористичного підрозділу Міністерства внутрішніх справ Білорусі «Алмаз».

За висновками видання, Лукашенко виділив на ліквідацію колишнього начальника слідчого ізолятора №1 («Валадарка») Олега Алкаєва в Мінську, колишнього командира бригади спецназу Володимира Барадача і ексвиконувача обов’язків начальника відділу по боротьбі з корупцією В’ячеслава Дудкіна більше ніж 1,5 мільйона доларів. Операцію планували здійснити без слідів, інсценувавши нещасні випадки.
    Ці політичні замахи планувалися в Німеччині, але ніколи не мали місця.

Також учасники розмов нібито розглядали можливість вбивства журналіста Павла Шеремета, який на той момент жив у Росії, з використанням бомби.
    Київське бюро Радіо Свобода звернулося до Міністерства внутрішніх справ України щодо справи про загибель Павла Шеремета через вибух у Києві у світлі цих нових даних.

«Ми маємо працювати над Шереметом, він справжній головний біль», – сказав на записі 2012 року Зайцев.
    «Українська правда» наводить його ж цитату, згідно з якою, якщо смерть Шеремета виглядатиме нещасним випадком, «люди не зрозуміють сигнал».

Спеціалісти НАТО з питань Білорусі, знайомі з Зайцевим, підтвердили подібність його голосу до голосу на записі.
    «Президент (Лукашенко – ред.) очікує на ці операції», – сказав Зайцев, згідно із записом у квітні 2012 року, коли проводив брифінг для співробітників елітного контртерористичного підрозділу КДБ «Альфа».
    Він додав, що для нього важливо, «аби ніхто навіть не думав про КДБ».

Як стверджує видання, Міністерство закордонних справ Білорусі відмовилося коментувати ці повідомлення офіційно.
    Білорусь: Лукашенко і КДБ розглядали можливість вбивства Шеремета і ексслужбовців – ЗМІ Фото: Коллаж НВ

#FreeRiff
    Юрій Гудименко:
    На суді над Зеленським буде багато людей.
    За великим рахунком, це будуть ті ж люди, що ходять на суди по Ріффмастеру.

Захищати Зеленського не прийде майже ніхто. Може, дві-три пенсіонерки. Може, якійсь міський навіжений. Буде родина, мабуть.

Не прийде ніхто з колишніх депутатів «слуги народу». Не прийде ніхто з тих, кого він призначав на посади. Не прийде Єрмак, але з поважної причини – він буде або також у камері, або – якщо нам не пощастить – у Москві.

Може, прийде Гео Лерос, але з іншої причини.
    Ніхто не буде битися за нього, як б‘ються за Ріффа, Дугар і Кузьменко пліч-о-пліч консерватори, ультраправі і праві ліберали. Ніхто не буде блокувати суд. Ніхто не буде зупиняти автозаки. Ніхто не буде битися з ментами за нього – хіба що аби потрапити у залу засідань.

Буде багато журналістів. Але майже не буде емоцій.
    Ми будемо дивитися спокійно. Бо те, що буде зроблено, має бути зроблено.

Ніхто не прийде тебе захищати, Володимир Зеленський.
    Ніхто.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Треба розумітися в літературних жанрах. Правильна тільки сарказм від українського Жиріновського Федини чи сюжети на порошенківських каналах?
    І скільки раз буде ще одна і та сама копіпаста? 5, 10 чи 100 раз, інтелект аж пре і когось ще чомусь хоче вчити. Ніякий чорноволох нічого нового не написав і убоге немає що скопіпастити.

8. Lanktocha

Браво! Аналогічно говорять ватани на медведчуківських каналах, на шабашах Салавйова-разбойніка чи Скабєюшки, що напав на "народ Данбасса" і порохоботи мріють про всенародний суд, писав я не раз, багато в чому ви однодумці, під іншими ніками, але та сама людина може копіпастити на протилежні теми.

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мені дизельшоу вже не дуже подобається. З приходом Писаренко та Нікішина забагато стало російської ругні, алкогольної вакханалії і дебільного ширпотреба. Про квартал я давно сказав, що то непотріб(
    Та на жаль, гарного заповнення вітчизняного ТБ немає

10. hrim

hrim Well-Known Member

То спростуйте ті американські вигадки.

@Оля:
    "Для початку дайте мені посилання на хоча би 10% постів вашої боротьби на ЛФ проти путіна від тих 100% постів, що ви воюєте проти "вальцмана".
    http://forum.lvivport.com/threads/vijna-3.109573/page-17#post-2981664

Покажіть неамериканцям де ви на ЛФ, принаймні, згадали, навели, коментували такі факти:
    10. Доклад «Путин. Война.»
    «Война с Украиной – подлое и циничное преступление, за которое наша страна расплачивается кровью своих граждан, экономическим кризисом и международной изоляцией.»
    Putin-War1.pdf
    11. Использование вооруженных сил России на территории Украины.
    Рада РФ дозволила Путіну вторгнення в Україну:
    https://www.youtube.com/watch?v=Lle1TOSrQPU&feature=emb_title
    Кадровые военные РФ на Донбасе.

View: https://www.youtube.com/watch?v=LyD_iaj_L_E

12. Грады бъют по Украине из РФ.

View: https://www.youtube.com/watch?v=JMEexCpunL8

View: https://twitter.com/1957niknik/status/1061615011372691456

11. Не тратьте сили. "Краснопузий" васька ніколи не визнає хуйло ворогом.

12. Lanktocha

А форум, що важливіший реальних дій?

13. Перший бунт
    Якось непомітно для олігархічних телеканалів пройшла тема перекриття дороги Київ - Харків у Лубнах. Тема: що ж ви, панепрезидентезаякогомивсідружно, а ви, сцуко замість опустити тарифи - тепер їх підняли так, що і Яценюк скаже: "фігасє, а у мене після такого рейтингу зразу ж не стало".
    Лубни - козаче місто.
    Полтавщина - мама стихійних бунтів, починаючи з Кривоноса.
    Тобто - перший пішов. Далі побачимо більше стихійних бунтів. Які хтось тут-же захоче організувати і направити.
    Нові Санжари он збунтувалися минулого року конєшно з переляку. Але і проти влади. Хоч і стихійно.
    А тут вже не просто паніка із-за хвороби. Тут, гадство, усім стало ясно, що їх кинули. І казки не буде.
    Тут мляха, вже і вчителі зрозуміли, що 4000 баксів мимо них до Коломойського і Ахметова полетіли. Ну і Єрмаку там щось із братом. Ну і Баканову.
    І усі вже задумалися про саме-саме: так може і Вовочці Найвеличнішому долю несуть?
    Оце, людоньки і є головною загадкою, яка розкриється цього, 21го року - Зеленський в долі? чи його використовують в темну, а "долю малую" дати забувають?
    Він просто лох? чи класно грає чимось на роялі (закреслено) на емоціях прихожан церкви "Свідків Голобородька"?
    Після того, як він розводив невинних дітей у новорічному вітанні - я вже знаю правильну відповідь.
    А ви?
    Віктор Бобиренко

14. 20210105_060452.jpg
    Володимир Бочаров

15. Lanktocha

16. View: https://twitter.com/chemodanov_di/status/1346416097382305793?s=19

• Баян Баян x 1
а де твій аватар? :)