Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Так.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В чому полягає така прискіпливість?

3. Blaberus

Я надав запитання. Ви взмозі відповісти?

4. VasMT

Вас, вальцманоїдів, шкода...
    Ви не розумієте елементарних речей і не в змозі аналізувати факти.
    Ваш рівень - туалет, стіна, написи.
    Звичайно.

5. Blaberus

Дякую за корисну информацію про "вальцманоїдів", а також про написи на туалетних стінах.
    Але запитання було іншим.
    Тоді відповідайте.

6. Весь світ на свята в жорсткому локдауні і тільки команда Зеленського припинила тестування і малює гарні цифри зниження. І по всіх каналах тиша. Неначе ковіда немає. Зате після 6-7 почнуть накручувати цифри і залякувати загостренням, яке самі ж і створили. І пообіцяють вакцинацію яку потрібно буде чекати від 3-5 місяців, але це не точно, тому що пацани ще не визначилися, де краще "прибарахлитися, щоб онукам вистачило".

7. З 1 січня:
    соцвнесок для ФОП підвищено з 1100 грн. до 1320 грн
    на 14% подороджає газ
    до 50% подорожчає опалення
    на 40% подорожчають послуги з розподіл природного газу
    на 10-15% подорожчає хол. вода
    скасовано пільговий тариф на електрику
    ЗРОБИЛИ СЕБЕ РАЗОМ!

Грицько Нечоса (+25:wacko::
    Тут на Пінчуковському каналі розказують, що підняли тарифи на електроенергію для того, щоб вона не піднімалася.
    Так мудрому наріду ще ніхто не дзюрив на лице.

Дмитрий:
    ДБР завела дело за закупки Зеленскам вакцины по цене в 5 раз выше стоимости!
    А не, ДБР заведёт дело об утечке этой информации.

Кардинал SoF:
    Отже, тільки на невеличкому контракті Зеленський розпиляв 1.8 млрд грн.
    Ще є дороги, енергетика, газ, фонд ковіду.
    Ітого за рік загалом вони розпиляли до 50 млрд грн.
    Але ж б#длу похер.

Дмитрий:
    В Великобританию через неделю будет поступать 2 млн доз вакцины Астра Зенека. В Украину может быть через три четыре месяца от китайцев,по цене в 5 раз дороже. Мы не нищие,в подачках не нуждаемся!

Застосування російської вакцини від коронавірусу в Україні неприпустиме і створює значні ризики, – заявив Петро Порошенко

Nataliya:
    Вже другий рік поспіль воно "вітає" Україну без Гімну.

Стрєлок Воз борн ту Хєлл:
    Така політика.Нівелювання держ.символіки.Вони прибирають її звідусіль. Зе-резидент другий рік поспіль без держ символіки з*являється.Як в поїздках,так і у новорічних привітаннях.Посил? Не країна.Не держава.А теріторія.

Дитячий письменник
    Наступне новорічне привітання Зеленський запише у компанії котів.

Дід Микола:
    - мені дуже подабається іспанська. Правильна мова.
    - ви знаєте іспанську, діду?
    - тільки окремі слова, але й цього досить, щоб скласти думку. Наприклад "Бандера" іспанською це "прапор" (як і в нас став "прапором" народу), а "путін" це "син повії".
    Кажу, правильна мова

Hawthorn Healing:
    Сегодня звонили. Знакомый разведчик доброволец, 55 лет, одной почки нет, другая с трубкой, зрение на нуле, переохлаждался, попадал под завалы, куча ранений, воевал с июня 2014. Полностью оставил здоровье на войне, сидит дома. Чего ради всё было, чтобы усталый нарот выбрал зечм@?

• Подобається Подобається x 1
  8. Ну що зелейоби, так як там справи вагнеровців:

Кацалапий, твій опус:

"Хомчине, Ви також не забудьте повідомити, як Аваков купив спецслужби США. Адже вони, американські спецслужби, спростовують ту путінсько-комсомольськоправдову мульку.

Для мене аксіома: Якщо Путін щось сказав, то це - брехня з точністю до навпаки.
    Якщо Путін сказав, що "вагнерівці" - прості заробітчани, яких розвели СБУ та ФБР, значить це брехня. До останнього слова.
    Ви ж можете вірити Путіну. Ніхто не забороняє. Але Ви тоді виглядаєте круглим ідіотом. Стосовно Бутусова - він може в чомусь і помилятися.
    Ніхто не каже, що СБУ не має планів по арешту бандитів, що воювали проти України. Але не так просто: Вони на літаку, тут раптом - гостро хворий, літак сідає в Борисполі, і спецназ штурмує турецький літак і чисто, без трупів арештовує триста головорізів.
    Скоріш за все, літак посадили б у Смоленську, а "хворого" вилікували б ті, хто в Росії "лікував" Навального.

Одним словом, дасте посилання, як там будуть ялозити обличчям по столі українські та американські спецслужби."

9. VasMT

Для чого?
    Що це за наказний тон...
    А де нотки прохання?

10. Blaberus

Добре.
    Дуже прошу Вас, шановний VasMT, відповісти на запитання: загибель Ярослава Журавеля є бойовою чи небойовою втратою?

• Смішно Смішно x 1
  11. Blaberus

Михалич, загибель Ярослава Журавеля це зовсім не смішно.

12. А що ти очікував від руслика!

13. VasMT

Не можу засмутит Вас відмовою, пане Blaberus.
    І я обов"язково дам Вам відповідь.
    Але для того, щоби двічі не вставати (с) і стимулювати Ваше логічне мислення, аналіз і оцінку даних, дам Вам натяк, -
    Ярослав Журавель був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня
    посмертно.
    А у Ордена є Статут.

14. VasMT

А я не з його смерті потішаюсь.
    А з Вас і Ваших намагань витягнути мене на підтвердження вини Президента в його загибелі.

15. Blaberus

Тобто, це бойова втрата. Я вірно Вас зрозумів?

16. VasMT

Так. Ця втрата бойова.

17. Blaberus

Таким чином, жертви зради командування є бойовими втратами?

• Смішно Смішно x 1
  18. VasMT

До бойових безповоротних втрат належать особи, які загинули під час виконання бойового завдання, від застосування противником зброї масового ураження, інших видів зброї, померли унаслідок поранення, контузії, каліцтва, хвороби та з інших причин під час бойової обстановки, перебуваючи в полоні (заручниках), загинули унаслідок подій і нещасних випадків під час виконання бойових завдань.

19. VasMT

А я шо казав... :mocking:

а де твій аватар? :)