Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Хомяк теж був. І при Порошенкові йому теж не було солодко( Правда, він тоді в іншому кутку клав в недобудові.
    Але там, мабудь, совсім його допекли, а тут сам вже зелених білочек ловить((
    Йо-мойо... Жодного позитиву. Невдаха, одним словом. От і злиться на владу. І то не важливо, хто був би)

2. View: https://twitter.com/shcherbininainn/status/1345118044511744000?s=09

3. "ВАГНЕРОВЦІ" - кілька відповідей на доречні питання.

1. Чому багато хто з авторитетних блогерів та експертів спочатку не вірили в цю операцію?

Правильно робили. Тому що дуже мало людей, яким можна вірити на слово. Особливо в питанні діяльності спецслужб. В епоху тотальних фейків я вам як і раніше раджу перевіряти і перевіряти ще раз БУДЬ-ЯКУ інформацію, що з'являється на просторах інтернету. Навіть мою.

Тому, що це за своїм задумом - це операція, яка передбачає високий професіоналізм, властивий таким провідним розвідкам, як МІ-6 або "Моссад". Виникали обґрунтовані сумніви в тому, що на неї може зважитися українська розвідка. Розвідка Петра Порошенко зважилась.

Тому дану ситуацію запоребріковими ґеббельсами моментально було переформатовано в свою користь і використовували для дискредитації українських спецслужб.

2. Чому єдина людина (П'ятий президент), слово якого в даному випадку є істиною в кінцевій інстанції, розповів про це тільки сьогодні?

Тому що він стратег. Раніше, коли акції Зе були на підйомі, цей інфопривід був би затертий протягом декількох днів. Зараз же, коли недовіра Зермаку досягло апогею, а авантюри останнього тижня опустили його легітимність нижче плінтуса, був і завданий удар. Інформаційно який зелені не встигнуть перебити до кінця Новорічних свят.

Плюс Петру Олексійовичу було необхідно дочекатися результатів президентських виборів в США і заручитися підтримкою ряду іноземних лобістів.

Крім того, заява про "вагнеровцях" невипадково збіглося з демаршем Кривоноса, за яким послідувало його демонстративне відсторонення від посади. На то і був розрахунок, бо, за моїми відомостями, Кривонос залишався В РНБО, в тому числі, і на прохання ПАП. Тепер ця людина, яка знає "кухню" прийняття рішень зеленою владою, стане "інформаційної торпедою" у викритті підкилимних ігор Зермака. Виключно для того, щоб запобігти сповзанню України в проросійський колабораціонізм.

3. Що буде далі?
    Одночасний удар з кількох підготовлених позицій:

☑ Парламентське розслідування;
    ☑ Розслідування із залученням фахівців нової адміністрації США;
    ☑ Фільм Bellingcat про цю операцію. Потрібні матеріали його творцям вже передані.
    ☑ Планований результат - початок процедури імпічменту президента за сукупністю кримінальних статей 111, ч.1, ч.2, ч.3 ст. 109, ч.2 ст. 344, ч.1 ст. 353, ч.2. ст. 376.

Люся, Подоляк, Татарів, Єрмак? Вони, як всі щурі, втечуть з корабля, як тільки у їх паперового капітана почне підгоряти дупа. Вірніше, спробують втекти. Наше завдання - не дати їм цього зробити.

На сьогодні все. Петру Олексійовичу респект і здоров'я. Вам всім здоров'я і терпіння. Прорвемось.
    Helgi Sharp

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Досить лизоблюдства!
    Неточності Зеленського зовсім не дають права на таке лизоблюдство і ліплення ідола із Порошенка!

5. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Борщ Наш! :yahoo:

6. Дмитрий:
    Два года назад Порохоботы:
    - Не верьте Чм&, война не прекратится, пленные не вернутся, тарифы поднимет, отрубанных рук не будет!
    - Порохоботы врут!
    Через 2года СМИ:
    -Тарифы возрасли на 80%, война не прекратилась, олигархи вернулись, отрубанных рук нет, Зеленскай Чм@.
    - Это фсьо Порошенко!!!

Чмо закупило китайскую дешовку по цене самой дорогой вакцины от Модена!!!!
    Но это же не бизнес на крови, правда?

Рукопожатий Офшор™:
    Весь Світ без жодних виключень закуповує перевірені та верифіковані ВОЗ вакцини НА ПРЯМУ У ВИРОБНИКА і тіко Найвеличніший Лідер у Світі закуповує китайську жижу через прокладку. Я кречу криком нахой. Сука, ви уху їли до краю.

Закуповувати невідтестовану китайську вакцину через фірму прокладку, пускати гроші з ковідного фонду на дороги. Вова, ти реально віриш в те, що ти не сядеш?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:facepalm:о_О Господи, це рейтинг ЧОГО? А Усік - це що?

8. hrim

hrim Well-Known Member

@VasMT, допоможіть пояснити Silver bullet, що особа (VasMT), яка всі роки російської агресії старанно оминала коментування таких матеріалів, не може реально "воювати" з російською агресією:
    «Война с Украиной – подлое и циничное преступление, за которое наша страна расплачивается кровью своих граждан, экономическим кризисом и международной изоляцией.»
    Putin-War1.pdf
    11. Использование вооруженных сил России на территории Украины.
    Рада РФ дозволила Путіну вторгнення в Україну:
    https://www.youtube.com/watch?v=Lle1TOSrQPU&feature=emb_title
    Кадровые военные РФ на Донбасе.

View: https://www.youtube.com/watch?v=LyD_iaj_L_E

Колись я робив компліменти Ведмедо за мовні теми, але потім я звернув увагу на його окремі висловлювання:
    "Путін буцімто висловлював територіальні претензії",
    "воду в Крим треба подавати".
    те, що Путін анонсовував Новоросію, -то це дрібниці",
    що факти державного російського тероризму обстрілами з території Росії, - то було давно, і що скільки вже згадувати ті факти.
    З Новим Роком.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви цим "буцімто" носитеся, як з писаною торбою.
    Ще раз поясню, чому слово "буцімто"
    Я той виступ Путіна (і інші виступи) не слухав.
    Але хтось із тих, хто коментував виступ Путіна, сказав, що Путін висловлював територіальні претензії.
    Оскільки я особисто саме того виступу Путіна не слухав, я вжив слово "буцімто".
    Не тому, що я сумніваюсь в агресивній суті Путіна, а тому що я переповідав своїми словами чужі слова про виступ Путіна
    Сказане мною тоді по-іншому можна було сформулювати так:
    "Кажуть, що Путін у своєму такому-то недавньому виступі висловлював територіальні претензії до України"

Але якщо Ви вже третій рік чіпляєтеся до цього багатозначного слова української мови, я раджу Вам на ніч пити шалфей.

А якщо попростіше, то лише круглий дурень може бачити ворога там, де його нема і близько.

Те ж саме - стосовно Василя. Василь зараз у військовій формі, воює з агресором.
    А в яких краях Ви свою сраку роками грієте, якщо не секрет?
    До речі, до виразу "роками грієте" також можна вчепитися. Тому що гріють не роками, а чимось теплим. Рік - це міра часу. Нею не нагрієш нічого.

Я взагалі бачу, що тут на захист Порошенка сидить буквально кілька людей із своїми пунктиками.
    Хомчин вище шиї нічого не має - перепощує чужі думки.
    Мих - брехун, що вдає себе за віруючого, а отже не боїться гріха.
    Подвійний Майор без "обрєзаним по губам" жодного поста не напише.

Про Гудмана мовчу. Той лише заскакує сюди в критичні дні (вибори, Путін з "новічком" обісрався тощо).

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. FB_IMG_1609597344954.jpg

11. hrim

hrim Well-Known Member

Ті "агресори", з якими "воює" VasMT:
    керівництво України,
    керівництво силових структур України,
    керівництво ВСУ,
    внутрішні силовики..
    (Винятки - проросійські посадовці)

Хтось бачив інших агресорів у VasMT?

За що "воює" VasMT:
    за те, щоб російському агресору оголосили "війну".

Чим "воює" VasMT:
    кремлеботівськими штампами,
    ненормативом,
    антисемітськими провокаціями,
    зворушливими фразами, напр.: "вбивати за язьік"...
    (Какая находчивость работы в самом Бандеровском логове: изобразить Ы украинским шрифтом)
    medwedo berlogsoni, ваше недолуге протегування VasMT дуже промовисте.

Останнє редагування: 2 січ 2021
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це рейтинг "Фокуса" найвпливовіших людей України. Ви не знали? о_О
    І там самий впливовіший серед усиків і шаріїв сам СВИНОРИЛ! :)))

• Подобається Подобається x 1
  14. VasMT

Ще абізянка гаваряща...

15. medwedo berlogsoni

То вони серед руськоязичників найвпливовіші.
    Причому, не всіх, а тих, що за тридцять років українську не вивчили, тому читають Фокус.
    Фокус (журнал, Украина) — Википедия

"Когда б ты нашего послушал петуха (Пєтю)" (с)

16. medwedo berlogsoni

Здається мені, що вона дещо розумніша від тих, хто лише перепощує все, що ліпиться і не ліпиться.

17. VasMT

Свинорило-майдануте кодло шахраїв.
    Мусорва. В тому числі в курівництві ЗСУ: Гелетей, Полторак.

18. VasMT

Не помітиив ознак не тільки розуму, а навіть примітивного інтелекту у Пріуса.

19. Що сє стало? Із зелейобиків гімном так і пре. Алкаш піною сходить. Шо сє стало?

20. Видається, вася зустрів свою білочку. Але то таке.

а де твій аватар? :)