Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про хамство не зайве нагадати і припудреним Фединам та язикатим Маруськам.
    Геніально, самому написати дурницю, але комусь шукати спростування, це як самому нагадити, а інший нехай прибирає.
    Окрім порошенківських ЗМІ, є таке, з чим можна погодитись, більші противники Росії - США та країни Європи, які відчули російську агресію
    "Антипутінська коаліція розпалася": дипломат розповів, які країни Європи залишились на боці України
    Але що тут створене Порошенком. Запитання залишається, коли ця "Антипутінська коаліція" створена, де та у чому проявлялася їх дія?

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я розумію, що дівчата Вас дратують, тому що вони виставили падлокловуна як сцикливого дурня. Але в даному випадку мова йде про особисто Ваше хамство.
    Ось бачіте! Ви не заперечуєте існування антіпутінської коаліції. Як Ви вважаєте, чому коаліція розпалася саме при падлокловуні, а при Порошенко діяла?
    В чому проявлялася її дія, я вже не раз писав.
    А коли і де вона створена гугліть. Я Вам вже радив:
    І хто Ви такий, щоб припахувати саме мене?

3. Lanktocha

Деякі речі негарно робити жінкам, тим більше публічним особам негарно поводитись як базарна баба. називаючи речі своїми іменами - виконувати функцію Жиріновського в українській політиці.
    Хоч трісни, не створена Порошенком така структура, а умовне існування, більші антиросійські настрої у країн, відчувших на своїй території російський чобіт, а Франції, Німеччині, лиш би вдало торгувати та вести іншу співпрацю з Росією, і нікого тут Порошенко не переконав чи рошенками не підкупив.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це тільки тому, що циган заїкається - джіппсі

5. Ну що, зелейобики, ваш віслюк залишив Україну без вакцини
    20201213_202620.jpg

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, Ви знову брешете.
    :)))

7. Lanktocha

Зеленський може подобатись чи не подобатись. але що хтось належить до кримнашистів із визнанням іншого президента, чи до ДиНиРи, а може вже створена якась Порохоботська Народна Республіка?

Виберіть Медведчука, буде закуплена російська, чи Порошенко поміняв би вакцину на рошенки?

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Теперь мы все умрем.:cry:
    Но ваш партайгеноссе останется - он уже переболел) и снова будет президентом!

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1

9. View: https://twitter.com/v_stus/status/1338413351211294720?s=19

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цей товариш, що пише під іменем покійного Василя Стуса уже скотина тому, що взяв собі нік людини, яка загинула в таборі за свободу України.
    У Вас, Хомчине, є гарантія того, що під цим ніком не пише Медведчук, наприклад?

Я б соромився, на Вашому місці, перепощувати якусь мордату скотину, що сидить у теплі і прикривається ім"ям Стуса.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Зате кацалапий дороги будує, на людських кістках

12. 20201213_202620.jpg

• Баян Баян x 1
  13. medwedo berlogsoni

А от реальні цифри, а не висер провокатора, що прикрився іменем Стуса.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От скажіть - слава богу, що дороги-мости будуються? У нас 25а лікарня, яку перепрофілювали під ковідних з кислородом і іншими засобами - стоїть майже пуста. Це розказувала лікарка мені особисто.
    А як будуть гарні дороги, то і великі підприємства можна будувати. Всі країни щось роблять, щоб підштовхнути економіку, ніхто не хоче падати в глибоку депресію. А порохоботи хотять! Їм аби гірше, а як нічого поганого нема, то щось придумають.
    Сцуко, своєму фюреру роблять гірше- його рейтинг ні хера не росте, так і Україну гандблять перед світом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. medwedo berlogsoni

Ага-ага. Ось тут будую. Об"їздну навколо Львова. Щоправда, це - не нова дорога. Нових побудував лише 14 кілометрів. Кісток не вистачило.
    Геморойчик Вас не дуже турбує? Забагато сидите.

View: https://youtu.be/5-PDAGcq9x8?t=460

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Нет, не умирайте! Кто-то должен выполнять грязную неквалифицированную работу.

17. View: https://twitter.com/v_stus/status/1338413351211294720?s=19

• Баян Баян x 1
  18. І чому я не здивований.
    Кацалапий, як віслюк І всі услуги без брехні не можуть. Ніяка це не обїздна, а дорого між колишніми райцентрів Жовква і Камянка-Буська

19. Lanktocha

Вже писав, не до всіх дійшло, чи ботам, хто би що не писав, своє діло робить, ліпити копіпасту? Так от, навіть для ковідних, кому поставили такий діагноз, десь 75 - 80% не потребують госпіталізації, навіть у мене вдома, якщо не потрібна киснева підтримка чи крапельниці, пити таблетки, мікстури, приймати уколи - можна і вдома на ізоляції.

Якщо обіцяла влада навести порядок в медицині, такими діями, як роблять тепер, тільки її ще більшою провокують. Зараз, крім коронавірусу є інші захворювання, бачив випадок, у госпіталізації відмовили людині з мікроінсультом.

а де твій аватар? :)