Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дуже дякую за рекламу свого відношення до країни. Але на запитання Ви не відповіли.
    А він що, колись був в підпіллі?
    Канали він почав скуповувати при Порошенко. Але тоді, коли почалася масова зебілізація країни.
    А тепер наступне запитання: при кому Мєдвєдчук продовжив скуповувати канали?
    Це не має відношення до теми, що ми обговорюємо. Але за допомогою коаліції впав рубль, що призвело до зниження життєвого рівня росіян. Нафта і газ впали в ціні. Я вже не кажу про санкції.
    Але це для вас занадто складно.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Між іншим, нові дороги обійшлися бюджету при Слугах дешевше, ніж при Порошенку.
    Але, перш ніж будувати нові дороги, потрібно поремонтувати (але не тяп-ляп, а надійно, на десятиліття) існуючі.
    Ось цю "дорогу" (такою, як на відео нижче, вона була рік тому) всього лиш "поремонтували".

View: https://youtu.be/MSAoljajyVc?t=930

І от така вона після ремонту. Справжнього ремонту. Вдвічі дорожче, бо роблять дорожне покриття вдвічі товщим, вдвічі міцнішим.

View: https://youtu.be/r2Vxk3uBQA0?t=22

Так, баян. Але Ваші 14 нових кілометрів - також баян.
    І Ви жодного разу не відповіли, на моє запитання, чому зараз нові дороги обходяться державі дешевше.

3. medwedo berlogsoni

І ми б іще з Гемороєм України Хомчиним додали "... і зелебобіки, що вибрали клоуна"

Хомчине, якщо у всьому світі - спад економіки, то про яке зростання інвестицій може йти мова?

4. medwedo berlogsoni

Минюст США затребовал сведения о деятельности Байдена-младшего на Украине
    Нормальний хід. Прокуратура США на час виборів припинила розслідування проти сина Байдена, щоб не було впливу на вибори. Адже згідно з законом Гантер Байден поки що невинний, лише підозрюваний.
    Зараз розслідування поновилося. І не дивляться на те, що то - син новообраного Президента США (інавгурація відбудеться в будь-якому разі).
    Тому, коли дійде справа до Бурісми, спитають, з якого такого дива Луценко припинив розслідування, розпочате Шокіним.
    Байден, Шокін і Злочевський: як розвивалася справа Burisma?

От помаленьку (а слідчі в США, якщо копають, то копають помаленьку, але до кінця) і виясниться, наполягав Порошенко, чи ні.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Має виходити натовп, кількість інфікваних має зрости до міліонів, скориставшись безпорядком, російські зелені чоловічки можуть захопити Харків і Запоріжжя, але порохоботи накінець побачать Порошенка на бульдозері. Геніально, так ви дбаєте про країну.
    Накінець, хоч якесь визнання, а при кому розкрутився і продовжив вже інша тема розмови.
    Коли вона була створена, хто до неї увійшов?
    Всесвітньовпливові політики, дбають про свої інтереси та інтереси своєї країни, а не, що попросив Порошенко, доречі, ще питання спірне, що у Нормандській четвірці були троє проти Пуйла чи троє проти Порошенка.
    Якесь визначення дуже совкове, як і досягнення совка, що фабрики і заводи будували, побудовані дороги у ІІІ Рейху німці тепер не видають за досягнення.

6. Lanktocha

До вищевказаного, були у Порошенка важливі добрі справи, але не робить це його вічним і не перекреслює погане, та не приписуйте йому якісь видумані надумані справи, типу створив антипутінську коаліцію чи прижучив всіх українофобських політиків.
    Своєю нарваною поведінкою, псевдоагітацією, шановні боти, ви не стільки очорнюєте конкурента, як відштовхуєте від себе. неудачі на виборах нічому не навчили. Самі падаєте у яму, яку копаєте комусь.

7. Blaberus

Цікаво, скільки кисневих концентраторів та ШВЛ можна було придбати за гроші, шо падло покрало на будівництві доріг? Але приємно що віслюк буде сидіти за кожен метр кожної дороги. Бо існує кримінальна стаття за нецільове використання фондів. І це справедливо.

Розумію, що тупе бидло, яке обрало зелену падлюку, волає про мертвий капітал, про совок. Але воно тупе, як було сказано вищє.
    Вот, шановний Медведо, припустіть що Ви меценат. Не алкаш, не зебіл, а меценат. І Ви вклали гроші в якийсь фонд, припустимо для боротьби з Короновірусом і для компесації збитків підприємствам, які вони потерпіли через локдаун.
    А гроші, які Ви вклали для одних цілей, були потрачені на інші. Припустимо, на дорожне будівництво та на велике крадівництво. А що це значить? А те що вас надурили як останного лоха. Чи будете ви далі вкладувати бабло в якийсь фонд? Якшо будете, вітаю: Ви лох.
    А в фонді, до речі, були гроші МВФ та ЄС. Як Ви вважаєте, якими будуть наслідки?
    Якшо питання для Вас занадто складне, бо Ви зебуїн, то заздалегідь вибачаюсь.

8. Blaberus

Лактоша, я с самого початку президентва віслюка стверджував, що якшо нам дуже пощастить, його президенство закінчиться кров"ю та втратою територій.
    І кров буде не на Зеленському, а на бидлі що його обрало.
    Чому інша? Це саме та тема. І Ви так і не відповіли на запитання:
    Погугліть. Або накажіть слугам, щоб зробили це за Вас.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вменяемые люди объясняют:

Прошлую неделю каналы Медведчука - два- три раза в день, а каналы Порошенко - с утра до вечера жевали одну тему: вот законодатели выделили специальный фонд целых 65 миллиардов на борьбу с ковид-190, а проклятые ворюги-популисты из команды зеленых все деньги бухнули в дорожное строительство, и из-за этого мы теперь вот видим жуткую нехватку...

Мои отдельные замечания что тут все не так естественно никакого влияния на борцов за православие не произвели - потому публикую материал Блинова. К сведению собравшихся:

1. Фонд не специальный, а общий. Потому он для борьбы с ковид только по названию. А по существу - просто еще один кошелек общего бюджета. Откуда кабмин может тратить по своему усмотрению.

2. К лету все уверовали, что нас пронесло и катастрофы не будет. И ПАРЛАМЕНТ ( наверное с подачи кабмина - но и парламент в лице многих фракций) проголосовал законопроект 3509, которым, собственно, и вносились изменения в Статью 28, в части добавления строительства, ремонта и реконструкции автомобильных дорог к направлениям использования Так что тут близорукость проявили более-менее все, а вопль начался, когда и дуракам стало ясно, что просчитались - если бы я был такой умный. как моя жена потом... В оправдание властям скажу - медицинский бизнес действовал точно так же и отменил заказы на осень на средства борьбы с ковид-19. И когда мы очухались, оказалось что за средства против ковида борется опять вся денежная Европа.

3. То что провал с кислородом и другими моментами связан с тратой на дороги - ЗЛОБНОЕ И НАГЛОЕ ВРАНЬЕ, как указывает Блинов:
    многие успели неоднократно сообщить «фонд полностью потрачен», однако до сих пор кассово израсходовано только 41 млрд грн. Как показал недавний опыт, распределение средств можно «переиграть». Например, в ноябре 0,9 млрд грн были сняты с дорожного строительства и направлены на обеспечение больниц кислородом.

Т.е. когда я объяснял что более 20 млрд лежат неистраченными - я говорил чистую правду, только осталось не 20млрд, а 25млрд, а каналы Медведчука-Порошенко нахально лгали. А те, кто их вообще никогда не смотрят, - это вранье повторяли и даже оправдывали.

ТО что кризиса осеннего в таких масштабах не предвидели - правда, и это плохо. НО не предвидели все - кабмин, Рада, Офис президента, а также правительства ряда развитых стран. И всем хотелось подтолкнуть свою экономику.

А теперь всем приходится вводить общий локдаун - неприятно, но приходится. У нас пока число жертв на миллион далеко не самое высокое - что бы ни вопили телеканалы. Так что оснований поносить последними словами власть объективно нету. И кризис у нас далеко не такой глубокий, каким был при Тимошенко или случился после полного опустошения бюджета командой Януковича.

Так что и тут для воплей и тыканья пальцем пока что оснований объективных нет. Но стремящихся втаптывать Украину в грязь таким не остановишь - они и не останавливаются.
    А мы все имеем удовольствие их почитать и послушать.

10. Lanktocha

Перед тим, як гавкати і когось звинувачувати у брехні, тикання пальцем і пропозиції самому щось шукати. Так коли і ким створена? Дата? Хто до неї увійшов? В чому проявилась їх дія?
    Не говорю про неебиякі успіхи Зеленського, але і не брешіть так про Порошенка!

11. Кацалапий, помрій разом з хуйлом і росЗМІ. Чим би дитина не бавилась, тільки б не плакала

12. Мамиримин танкіст))
    В танкегоревший лётчик

Да у него жи папа підагог,
    який він нафіг танкіст?

Юрій Каракай:
    - Роза, они постоянно хотят его унизить!
    - Интересно, чем же можно унизить человека выступавшего в саунах?

Alex Pavloshchuk:
    Я розумію, що багато кому Порошенко несимпатичний, а симпатичний Зеленський. Але 6 років переконливо довели, що при Порошенку економіка росла і гроші були, а при Зеленському все занепадає, і просвіту нема. Думаю, заради виживання можна якось несимпатичного Порошенка потерпіти.

kak-to-tak
    Це для них буде вихід з зони комфорту, бо їм комфортніше жити погано, жалітися і сварити владу. А жити краще - то вже так не вийде, то вже некомфортно.

Ескапізм та Реготуньки:
    Як хтось сказав.
    "Насправді потрібні реформи робити легко. Важко після них перемогти на виборах."

Кіт Вчений:
    ОК! Я готовий на компроміс!
    Хай буде масло від President, а Президент від Рошен!

Олег Леусенко:
    В 2015 за Гетьмана був в мене пост "Украинский КрАЗ не успевает клепать машины на экспорт, а российский Камаз ушел на дно"
    В 2019 наріт обрав нове обличчя з кремлівської лазні.
    В 2020 КрАЗ штучно банкрутіє і вата з парєбріку стебеться з цього преза-блазня.

nadumala):
    мені глобально не шкода простого народу.не шкода вчителів, чи лікарів,що повірили в манну небесну.мені шкода свою дитину якій я можливо не зможу залишити нормальну для життя країну.через довбойобів яких мені не шкода.

Віталій Барабаненко:
    Компания «Нафтогаз Украины» требует взыскать с России увеличенную более чем в полтора раза сумму ущерба за захват имущества «Черноморнефтегаза» в Крыму. Сумма составляет около $8 млрд.
    И это только начало. Рассмотрение украинских исков в Гааге лишь начинается.

Дід Микола:
    РИТОРИЧНЕ ПИТАННЯ.
    Чому "українські" "голуби миру" усе більше і більше нагадують двоголову рашистську курку?

"Шарікови" 20 сторіччя:
    Масквашвея! Масквашвея!
    Вєра, ещьо парочку!
    Буржуі! Буржуі!
    В очєрєдь, сукіни дєті, в очєрєдь!
    Абирвалг!

"Шарікови" 21 сторіччя:
    Порох вкрав! Свинарчуки!
    Роттердам +! Торгівля на крові!
    Ліпєцкая хвабріка!
    Кляті порохоботи!
    Барига!
    FB_IMG_1607862792742.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко- Зеленський, Порошенко - Зеленський... зрозумійте, у нас народ тупий.
    Ось вам легенький приклад:

[​IMG] Україна проголосувала за представника Росії на виборах президента Міжнародної асоціації боксу.
    [​IMG] Під час виконкому Міжнародного олімпійського комітету (МОК) …
    Показати більше...

SPORT.24TV.UA
    Україна допомогла Росії перемогти на виборах президента Міжнародної асоціації боксу - Спорт 24
    Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремль

:haha::haha::haha:

З таким народом можна ще довго обирати зеків та клоунів до влади. Що тут дивного?

14. Blaberus

Интересно было бы узнать, что это за вменяемые люди. как насчет ссылочки?
    Но ссылочку я не дождусь, так как Silver bullet отморозится. То есть, войдет в состояние привычное для зебуинки. Но тем не менее, все то дерьмо, которое она выложила, следует разобрать по пунктам.
    Итак, преступим к препарированию маленького мозга зебуинки:
    Итак, кто такой Блинов? И чем его мнение более ценно чем мнение сантехника-алкаша?
    Но приятно, что каналы Медведчука тоже макают Зеленского мордой в дерьмо, как я в данный момент харьковскую зебилку.
    Вообще, чем больше народу вцепится в клоунячью глотку, тем меньше он протянет. И это прекрасно!
    Предположим. Тогда почему этот фонд короновирусный? И не идет ли здесь речь о подлой афере, призванной обманывать меценатов? Зеленский глупый, зато подлый и жадный.
    Свою подлость, паскуда подтверждает лично:
    Таким образом, гнида призналась в афере, за которую будет сидеть. Долго и мучительно.
    Что значит "К лету все уверовали, что нас пронесло и катастрофы не будет"? Я не уверовал. И что-то я не слышал ни одного мнения эпидемиолога что вирус побежден. Но падлоклоун и другие мрази из банды зеленых уверовали. Почему? Очевидно, что их обуяла жадность. Так хотелось наложить свои грязные лапы на короновирусный фонд!
    Что касается изменения статьи 28, значит сидеть будет не только осел, но и депутаты которые проголосовали за преступление.
    То есть, просрали 42 миллиарда, но потом отдали 0.9 миллиардов. И это только на кислород. А как насчет компенсаций за локдаун? Нечем! Все уже украл зелленый вор.
    Что такое? 20-25 миллиардов еще не украли? Ай как нехорошо! так и обеднеть можно. Не для того ведь падлоклоун шел в президенты, чтобы обеднеть. Он шел для того, чтобы обогатиться.
    Но все дерьмо выльется на зеленую гниду. И это приятно. Кабмину, ОП тоже достанется.
    все впереди! Есть над чем работать.
    А вот это важно! Моральный урод зебил Блинов путает Украину с личностью быдла Зеленского.
    ну что же, для каждого своя Украина.

15. Blaberus

Я вже прохав Вас якось стримувати своє природне хамство. Бо Ваші поважні співбесідники послати можуть.
    Стосовно коаліції: шукайте в Гуглі. Якшо не маєте розуму здійснити пошук, припашіть кого-небуть.

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, це Ви говорите про себе і своїх домашніх львівців? :)))

• Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

Чому совкове?
    Якщо побудували дорогу такої ж якості, або ще й якісніше, але виділені гроші не розікрали, то буде дешевше.
    Чи не так?
    Чи Вам треба, щоб дороги обходилися дорого? Щоб виділені гроші розкрадали?
    Якщо всі гроші, які виділили на будівництво, пішли саме на будівництво, то кожен кілометр обійдеться дешевше, ніж коли розкрадають (приписки, відкати перевіряючим, неякісні будматеріали тощо).

18. Blaberus

Це треба кожному зебілоїдному бидляку.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цигане, Тобі завше смішно, коли ти говориш сам до себе?

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:)))
    Львівець @Мих -уїл, я сам з собою не розмовляю.
    І, по-перше, Ви "Тобі" чомусь написали з великої букви;
    Що це з Вами сталосі? о_О

а де твій аватар? :)