Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І третій ролик. Риторичне запитання: За дванадцять попередніх років, що, клоуни-аматори не змогли добудувати міст, а клоун-професіонал, виявляється, дав відмашку, і за кілька місяців зроблять те, що аматори не змогли під час своїх каденцій???
    Зараз прийде Василь і скаже, що то не аматори, а професіонали, але - злодії-професіонали.
    Бетонують уже міст. А ще влітку стояли бетонні опори непофарбовані і підлісок два-три метри поміж опор.
    І риторичне запитання: які шанси на майбутніх виборах в цих місцях, в радіусі ста кілометрів будуть на наступних виборах у Зеленського і які - у клоунів-аматорів-злодіїв-професіоналів?

View: https://www.youtube.com/watch?v=AyIc5B8Ugj8

• Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Самое оно тратить "антиковидный" фонд на Велике Крадивныцтво:

Станом на 10 грудня Україна посіла 6 місце серед інших європейських держав за добовим приростом нових хворих на коронавірус.

Джерело: дані сайту Worldometers

Деталі: Кількість нових хворих в нашій державі незначно відрізняється від даних Польщі та Франції. Окрім цих країн, попереду України опинились Італія, Велика Британія та Німеччина.

У світовому рейтингу наша країна зайняла 11 місце, випередивши Росію, Туреччину, Індію, Бразилію та США.

Високі позиції України спостерігаються у статистиці добової смертності від COVID-19: 13 місце у світі та 7 в Європі.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кстати, где тут харьковская Буля?Гепа с обеими отказавшими почками еле теплится на аппаратах в больничке."Миська рада" Харькова положила хер на законодательство.Прокуратура не реагирует.Бубачьке тоже похер ситуация в одном из крупнейших городов Украины.И похер "выборы" Гепы, и похер афера "избирательного штаба".

4. Що реально зробили услуги самі? Все, чим не хвалиться кацалапий, почато попередниками.
    А забув, 14,5 км новозбудований доріг.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бачиш, тупориле створіння, навіть не зважаючи на те, що ми посідає може останнє місце в Європі по всьому, влада Зеленського змогла втримати загрозу короновіруса краще, аніж в передових європейських країнах. І якби не барижна бикота, якій все мало, з її митингами і відміною днів тижня, ми мали би ще кращі показники.
    Слава Свинорилому!

• Подобається Подобається x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А тут вже багато чого залежить і від нас, Зеленського можна любити, можна не любити, але не він пхає у натовп чи спускає пов'язку.

7. Ну що, вітаю, ми офіційно гірші за Албанію.

Там мусора застрелили порушника комендантської години. Народ обурився, вийшов на вулиці, очільник МВС подав у відставку.

А шо там у нас після застреленого у Борисполі хлопчика, після зґвалтованої у Кагарлику жінки (це тільки околиці Києва, у регіонах, думаю, все значно гірше)?

Отож.

8. Lanktocha

Так любили копіпастити Арестовича, його слова: "Канали Медведчука не вороги, ми вітаємо їхню професійну діяльність". І хто вивів Медведчука із небуття в олігархи та медіамагнати?

9. medwedo berlogsoni

Цікавий тунель було побудовано в 2007 році, ще при Ющенкові.
    В Львівській області. Львів"янам і вівцям-львівцям буде цікаво подивитися.

View: https://www.youtube.com/watch?v=HqlK9v3khLM

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Кацалапий, знову зелейобики хваляться чужим. Коли вже щось своє збудуєте з нуля.
    P.S. Там, навпроти Одеського замку, по праву сторону як їхати зі Львова, під горою, мій майбутній проект - гарне обійстя з гостьовими будиночками для любителів зеленого туризму. Два покинуті обійстя з 1 га землі я вже там купив. Місця дуже цікаві і красиві. На горі хутір Нагоряни, Дальше відома Гавареччина - посуд з чорної глини, Плісецьке городище, Підгорецький замок,

Останнє редагування: 12 гру 2020
  11. medwedo berlogsoni

Хомчине, погляньте, як називається ця тема.
    Це лише Ви весь час намагаєтеся піпіськами (пуцьками) мірятися. Я ж лише показав, який гарний тунель колись збудували в Україні.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Завдяки тупорилому Зеленському.
    А ще він грає хєром на піаніні.
    Мені відомо, що падлокловун розжирів. Можете про це не нагадувати.

13. Blaberus

Гніда Зеленський.
    А зараз я до Вас маю запитання: чому Арестович так палко полюбив Мєдвєдчукв та його канали? Чи не пов"язано це з тим, що гніда дала потворі сінєкуру в ОП?

14. Lanktocha

Факти на стіл! Тріпло.
    Коли Медведчук вийшов з підпілля і почав скуповувати телеканали?

15. Кацалапий, ти такий же тупий, як той рузькощелепний блогер. Читай що таке тунель:
    Tunnel - Wikipedia.
    А на в'їзді в с.Йосипівка звичайна дорожня розв'язка в різних рівнях з використання особливостей місцевості

16. Blaberus

Тобто, моє запитання
    Ви проігнорували. Чому? Вам соромно за падлокловуна і за бидло, що його обрало?

17. Lanktocha

Я не прихильник Зеленського, скоріше керуюся думкою "Є, тай є", поки що не бачу потреби робити кровопролитний майдан чи молитись до Порошенка на бульдозері.
    Зіскакувати з незручного не потрібно. Так при кому Медведчук виліз з підпілля і почав скуповувати телеканали?
    Будуть знову ліпити дурниці, що Порошенко створив антипутінську коаліцію ))))))))))))))))))))))) Так хто туди увійшов і у чому проявилась їх дія? Із G7 виключили, а у G20 їздить, як їздив, "Північний потік" будується, нафту і газ купують...

18. medwedo berlogsoni

Я коли оце Ваше прочитав, то згадав класичне "Дядьку, скажіть за мене тпру!, а то я в губи змерз".

Ніхто ніколи не буде говорити "Вам, куме коли будете їхати до мене, потрібно буде звернути в дорожню розв'язку в різних рівнях з використання особливостей місцевості, що проходить під трасою"
    Просто скажуть "Звернете в тунель під трасою".
    А якщо Вам українською, то от, наприклад,

19. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn,
    І навіть, шановний геморойний перепощувачу, ті, хто створюють ці споруди на дорогах, під трасами, називають їх тунелями.
    ТРАНСПОРТНЫЙ ТОННЕЛЬ НА КМ 228+160 А/Д КИЕВ - ХАРЬКОВ – ДОВЖАНСКИЙ

СМГК SUPERCOR 87 S

Размеры :

• Ширина – 13,12 м;
    • Высота – 8,83 м;
    • Длина – 41,98м.
    • Угол пересечения с а/д 65 °
    • Размер гофра 140 х 380 мм.
    • Толщина стенки металла 7,0 мм.
    Конструкция построена с вертикальными срезами.

В качестве портальных стенок и откосных крыльев были применены габионные конструкции.

Конструкция рассчитана под автомобильную нагрузку НК – 100.

2015 год

Наши работы

ЗІ Передивився за посиланням всі роботи цих будівельників. І, о диво! о_О Після 2015 року вони вже нічого не будували. Там хтось крепкий хозяйственнік за один тур став Президентом України.

а де твій аватар? :)